skip to Main Content

Νέο Remix & Συνεργασία | Lizzo feat. Ariana Grande – Good As Hell

Η Lizzo συνεργάζεται με την Ariana Grande για το νέο remix του τραγουδιού της “Good As Hell”!

Τίτλος τραγουδιού“Good As Hell (Remix)”

Καλλιτέχνης: Lizzo feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Ariana Grande, Lizzo, Ricky Reed

Εταιρεία: Nice Life/Atlantic

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Οι Lizzo και Ariana Grande συνεργάστηκαν για ένα νέο remix του τραγουδιού της πρώτης με τίτλο “Good As Hell”. Το τραγούδι πρωτο-κυκλοφόρησε το 2016 μέσα από το soundtrack του “Barbershop: the Next Cut” αλλά και ως single μέσα από το EP της Lizzo, “Coconut Oil” που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

Η Grande συνεχίζει να ερμηνεύει στίχους σχετικά με την γυναικεία ενδυνάμωση όπως συνέβη και πρόσφατα με τη συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας “Charlie’s Angels” όπου συμμετέχει σε 5 τραγούδια του -το πρώτο δείγμα από αυτή τη δουλειά ήταν η υπερ-συνεργασία “Don’t Call Me Angel” μαζί με τις Miley Cyrus και Lana Del Rey-.

Από την άλλη, η Lizzo φαίνεται να έχει νομικά μπλεξίματα καθώς πριν από λίγες μέρες κατέθεσε αγωγή εναντίον τριών τραγουδοποιών που ισχυρίζονται ότι δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα credits ως συν-συγγραφείς για το τραγούδι της “Truth Hurts” ενώ ταυτόχρονα η τραγουδίστρια αναδιατύπωσε τα credits ενσωματόνωντας το όνομα της Mina Lioness που εμπνεύστηκε το στίχο “DNA test” στο τραγούδι.

Lizzo feat. Ariana Grande - Good As Hell

Back To Top