skip to Main Content

Νέο Remix & Συνεργασία | Maluma, Becky G & Anitta – Mala Mía (Remix)

Ο Maluma συνεργάζεται με την Becky G και την Anitta για το ολοκαίνουριο remix της επιτυχίας του “Mala Mia”!

Τίτλος τραγουδιού“Mala Mía (Remix)”

Καλλιτέχνης: Maluma, Becky G & Anitta 

Μουσική / Στίχοι: Maluma, Edgar Barrera, Stiven Rojas, Johany Alejandro Correa, the Rude Boyz

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Maluma άφησε πίσω του την εικόνα του “ομορφόπαιδου” και υιοθέτησε εκείνη του “κακού παιδιού” παρουσιάζοντας το single του με τίτλο “Mala Mia”. Το τραγούδι και το sexy music video που το συνόδευσε κυκλοφόρησαν στα μέσα του περασμένου Αυγούστου!

Τώρα το “Mala mia” επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο remix στο οποίο ο Κολομβιανός τραγουδιστής επιστρατεύει δύο θεές της latin μουσικής σκηνής. Τη Μεξικανή Becky G και την εκρηκτική Βραζιλιάνα, Anitta. O Maluma έκανε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του, μέσω των κοινωνικών δικτύων του, δημοσιεύοντας ένα video στο οποίο φαίνεται πως κάνει ένα τατουάζ ενώ ακούει τη νέα έκδοση του “Mala Mia”.

Αμφότερες οι δύο versions του τραγουδιού παραδόξως δεν συμπεριλαμβάνονται στον τελευταίο του δίσκο “F.A.M.E.” που κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου. Μέσα από μια παλιότερη ιστορία του στο Instagram εξήγησε πως “είναι πολύ ευχαριστημένος με όλα τα έργα στην μέχρι τώρα πορεία του. Το τραγούδι με τον Reik με τίτλο «Amigos con Derechos», το «Clandestino» με τη Shakira και το «Mala Mia», το οποίο επρόκειτο να κυκλοφορήσει οσονούπω», χωρίς να κάνει καμία απολύτως αναφορά στο δίσκο. “Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, μου έλειψε αυτή η κακόβουλη πλευρά του “dirty boy””, συμπλήρωσε!

Maluma, Becky G & Anitta - Mala Mía (Remix)

Back To Top