skip to Main Content

Νέο Remix/Συνεργασία | Megan Thee Stallion feat. Beyoncé – Savage Remix

Η Beyonce ξανά κοντά μας σε μία συνεργασία με την Αμερικανίδα rapper Megan Thee Stallion για το “Savage Remix”!

Τίτλος τραγουδιού“Savage (Remix)”

Καλλιτέχνης: Megan Thee Stallion feat. Beyoncé 

Μουσική / Στίχοι: The-Dream, J. White Did It, Jorden Thorpe, Starrah, JAY-Z, Derrick Milano, Bobby Sessions, Beyoncé, Megan Thee Stallion

Εταιρεία: 300 Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Μία συνεργασία “βόμβα” ήρθε στο προσκήνιο από την πολυ-βραβευμένη τραγουδίστρια Beyonce, την οποία “προσέλαβε” στο πλευρό της η Αμερικανίδα rapper Megan Thee Stallion για το τραγούδι “Savage Remix”. Πριν από ένα χρόνο είχαμε δει μέσω του Instagram μία φωτογραφία των δύο καλλιτέχνιδων, όπου προμήνυαν τη συνεργασία τους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, το τραγούδι κυκλοφόρησε τελικά στις 29 Απριλίου του 2020 με την υπογραφή των The-Dream, J. White Did It, Jorden Thorpe, Starrah, JAY-Z, Derrick Milano, Bobby Sessions, Beyoncé και Megan Thee Stallion στους στίχους και τη μουσική.

Η original version του “Savage” περιλαμβάνεται στο τελευταίο και τρίτο κατά σειρά E.P. της Megan Thee Stallion, με τίτλο “Suga”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου και ήδη έχει καταλάβει την έβδομη θέση στα αμερικανικά R&B/Hip-Hop charts. Με την Beyonce, λοιπόν, να “ανοίγει” ερμηνευτικά το τραγούδι, αυτό λαμβάνει μία νέα υπόσταση, ενώ η υπόσχεση είναι να φτάσει ψηλά.

Όπως αναφέρεται, η κυκλοφορία του εν λόγω remix είναι για καλό σκοπό, μιας και τα έσοδα από αυτό θα δοθούν για την βοήθεια στην καταπολέμηση του COVID-19 στο Houston.

Megan Thee Stallion feat. Beyoncé - Savage Remix

Back To Top