skip to Main Content

Νέο Remix & Συνεργασία | N.E.R.D feat. Rihanna & Drake – Lemon (Remix)

Ο Drake εισβάλει στο single “Lemon” των N.E.R.D με την Rihanna!

Τίτλος τραγουδιού“Lemon (Remix)”

Καλλιτέχνης: N.E.R.D feat. Rihanna & Drake

Μουσική / Στίχοι: Rihanna, Pharrell Williams, Drake

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Όταν πριν από λίγο καιρό οι N*E*R*D κυκλοφόρησαν το single “Lemon” με τη συμμετοχή της Rihanna, μάλλον πίστευαν πως το τραγούδι αυτό θα χτύπαγε υψηλές θέσεις στα απανταχού charts αλλά και στα ραδιοφωνικά airplays. Το τραγούδι κορυφώθηκε στο Νο.40 του Billboard Hot 100, πράγμα που έβαλε τον Pharrell Williams, τον Chad Hugo και τον Shay Haley, σε σκέψεις για το πως θα αναδείξουν εκ νέου και μάλιστα με καλύτερες επιδόσεις!

Κάπου εκεί επεμβαίνει ο διάσημος rapper, Drake ο οποίος όχι μόνο ανέλαβε να διαμορφώσει το τραγούδι με ένα ολοκαίνουριο remix, αλλά συμμετείχε σε αυτό με τα φωνητικά του, ανάγοντάς το σε μια από τις all-star-συνεργασίες της χρονιάς!

Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν δείχνει να ξετρελαίνει -για άλλη μια φορά- το κοινό των τριών μεγάλων ονομάτων και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για κάποια κορυφαία στιγμή για κανέναν από τους συμμετέχοντες, μιας και στο παρελθόν μας έχουν αποδείξει την αξία τους, ο καθένας ξεχωριστά, με τεράστιες επιτυχίες που θα ήταν μάλλον άδικο να εντάξουν αυτό το remix ανάμεσα στις αστραφτερές single-δισκογραφίες τους.

N.E.R.D feat. Rihanna & Drake - Lemon (Remix)

Back To Top