skip to Main Content

Νέο Remix | Arcade Fire ‎– Everything Now (Todo Ya) [Remix por Bomba Estéreo]

Οι Bomba Estéreo “πειράζουν” το “Everything Now” των Arcade Fire.

Τίτλος τραγουδιού«Everything Now (Todo Ya) [Remix por Bomba Estéreo]»

Καλλιτέχνης: Arcade Fire

Μουσική / Στίχοι: Jeremy Gara, Richard Parry, Régine Chassagne, Tim Kingsbury, William Butler, Edwin Butler

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η “ιδιόρρυθμη” συνεργασία μεταξύ του Καναδικού συγκροτήματος από το Μόντρεαλ, Arcade Fire και των Κολομβιανών, Bomba Estéreo επισφραγίστηκε με μια κοινή περιοδεία όπου το ένα συγκρότημα συμπλήρωνε το άλλο με τις διαφορετικές μελωδίες τους, δημιουργώντας νέα -και πολύ ιδιαίτερα- τραγούδια.

Οι Arcade Fire μοιράστηκαν πρόσφατα ένα νέο remix για το τραγούδι τους “Everything Now” το οποίο δημιούργησαν οι Bomba Estéreo ανανεώνοντας τόσο τη μουσική, τους στίχους αλλά και τον τίτλο του -ελαφρώς- σε “Everything Now (Todo Ya)”. Ο Win Butler πλησίασε το συγκρότημα δίνοντας τους, λίγες επιλογές τραγουδιών να ρεμιξάρουν, αλλά ο Simon Mejia των Bomba δήλωσε ότι “Everything Now” ξεχώρισε καθώς “τους άρεσε η ατμόσφαιρα του τραγουδιού αλλά και το νόημα του, δεδομένων των τρελών καιρών που ζούμε”.

Όπως είναι κατανοητό το τραγούδι ενισχύθηκε με αρκετά παραδοσιακά όργανα της Κολομβίας και latin μελωδίες, προσαρμοσμένες στον πρωτότυπο ρυθμό του αλλά και με extra εμβόλιμα τμήματα που ερμηνεύει η τραγουδίστρια των Bomba, Li Saumet, προσθέτοντας άλλη μια παράξενη συνεργασία αντίστοιχου ύφους, στη δισκογραφία τους μετά από το “Fiesta” που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου δύο χρόνια μαζί με τον Will Smith.

Arcade Fire ‎– Everything Now (Todo Ya) [Remix por Bomba Estéreo]

Back To Top