skip to Main Content

Νέο Trailer | Δείτε το επίσημο trailer από το νέο album των The Rolling Stones

Το θρυλικό συγκρότημα, που έχει αναμφισβήτητα χαράξει μία εξαιρετικά λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, είναι και πάλι εδώ με έναν νέο δίσκο!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS! Όντως οι The Rolling Stones πρόκειται να προβούν τον επόμενο μήνα (συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου) στην κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο “Honk”. Δυστυχώς -ή ευτυχώς- δεν έχουμε να κάνουμε με νέες μουσικές δημιουργίες των γιγαντιαίων rock αστέρων. Το νέο album θα περιλαμβάνει παλιά και αγαπημένα τραγούδια, γνωστές επιτυχίες που λατρεύτηκαν και δοξάστηκαν από το μουσικό κοινό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Βέβαια, όταν αναφέρεται κανείς στους The Rolling Stones, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει δέκα-δεκαπέντε τραγούδια ως τα «επιτυχημένα» ή τα «πιο δημοφιλή». Εδώ μιλάμε για τραγούδια που άφησαν εποχή, επιτυχίες που τραγουδήσαμε, τραγουδάμε και θα τραγουδάμε για πάντα, στίχους που άγγιξαν αμέτρητες ψυχές, ζωντανές εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες που κατέστησαν φανερή την ευελιξία και τη συνεχή εξέλιξη του συγκροτήματος.

Έτσι, για να συμπεριληφθούν τα “best of” στο “Honk” χρειάστηκαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία CDs. Εκτός από αυτή τη μορφή, βέβαια, θα μπορούμε να βρούμε το νέο αυτό album σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, αλλά και σε δίσκο βινυλίου.

Όσο για το επίσημο trailer, αυτό κυκλοφόρησε στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube στις 19 Μαρτίου, ένα μήνα δηλαδή πριν την κυκλοφορία του δίσκου. Video του συγκροτήματος κατά την εκτέλεση ιστορικών τραγουδιών (όπως το “Angie”) προβάλλονται μέσα σε ένα πλαίσιο από έντονα χρώματα. Παράλληλα, λαμβάνουμε διάφορες πληροφορίες από κινούμενα κείμενα, όπως ότι πρόκειται για μια νέα συλλογή των καλύτερων τραγουδιών του συγκροτήματος ή ότι στο album περιέχονται και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran, η Florence Welch και ο Dave Grohl.

Δε θα σας πω άλλα! Ελάχιστη υπομονή ακόμα και σε λιγότερο από ένα μήνα θα μπορούμε να το απολαύσουμε!

Δώρα Βαρλά

BANNERS - Got It In You (Acoustic)

Back To Top