skip to Main Content

Νέο Trailer | Η Cher και ο The Future μαζί στη νέα διαφήμιση της GAP

“Ένας star συναντά ένα θρύλο” στο νέο διαφημιστικό spot της GAP.

Οι απίθανοι συνδυασμοί φαίνεται πως είναι το θέμα της νέας καμπάνιας της γνωστής εταιρείας ρούχων GAP μέσα από τα trailers της οποίας έχουμε ήδη δει να ενώνονται οι πιο αταίριαστοι καλλιτέχνες. Μετά λοιπόν από τα διαφημιστικά spots των: Christian Scott (τρομπετίστα) με την ομάδα skate, “Santa Cruz Lady Lurkers”, των Jake Grizzard (δημοπράτης), Kaila Mullady (beatboxer), Kata Hay (yodeler ) και Tyler Gerald (φλαουτίστρια), του καλλιτέχνη Gloss Black και του χορευτή Fik- Shun κ.α.

Πιο πρόσφατη και πιο εντυπωσιακή, ίσως, προσθήκη είναι ο συνδυασμός μιας θρυλικής ντίβας της pop και ο άλλος ένας σκληρός maestro της Rap. Με σύνθημα τους το moto της καμπάνιας “Meet Me In The Gap”, η Cher συνάντησε τον The Future σε ένα ολόλευκο studio και μαζί δημιούργησαν το δικό τους “αταίριαστο” spot.

Στο διαφημιστικό κάθονται δίπλα-δίπλα σε σκαλιά και τραγουδούν μαζί μερικά στιχάκια που γράφτηκαν αποκλειστικά για αυτό το trailer.

Να σημειώσουμε πως στα πλαίσια της καμπάνιας έχει λάβει μέρος και ο γιος του rapper, διαφημίζοντας την παιδική κολεξιόν της εταιρείας!

Back To Top