skip to Main Content

Νέο Trailer | Η Rihanna πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία “Ocean’s 8”!

Η Rihanna επιστρέφει στην κινηματογραφική της καριέρα με τη νέα ταινία “Ocean’s 8”!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και καιρό η νέα ταινία με τίτλο “Ocean’s 8” αναμένεται να ενώσει ένα υπέρλαμπρο γυναικείο cast στο οποίο αναμένεται να δούμε και τη νέα κινηματογραφική συμμετοχή της Rihanna. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα επίσημα στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2018 ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο.

Η Warner Bros, χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο, έβαλε ήδη μπροστά την διαφημιστική “μηχανή” της, παρουσιάζοντας μια σειρά από αποκαλυπτικά posters αλλά και το πρώτο trailer, παρουσιάζοντας στο κοινό, τις πρώτες σκηνές της ταινίας.

Πρόκειται για το all-female remake του άκρως δημοφιλούς franchise των ταινιών “Ocean’s 11” η οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς θεατές σε όλο τον κόσμο.

Στην ταινία οι λαμπερές κυρίες, ενώνονται για να οργανώσουν μια άκρως επικίνδυνη ληστεία στη Νέα Υόρκη. Το cast ενώνει την RiRi με τεράστια ονόματα του Hollywood, συμπεριλαμβανομένων των: Sandra Bullock, Kate Blanchett, Mindy Kaling, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Awkwafina και Helena Bonham Carter.

Back To Top