skip to Main Content

Νέο Video Clip | Axwell Λ Ingrosso feat. Trevor Guthrie – Dreamer

Φανταστείτε να βρίσκεστε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και να χορεύετε ανάμεσα στα κύματα…

Τίτλος τραγουδιού“Dreamer”

Καλλιτέχνης: Axwell Λ Ingrosso feat. Trevor Guthrie

Μουσική / Στίχοι: Elof Loelv, Salem Al Fakir, Vincent Pontare, Sebastian Ingrosso & Axwell

Σκηνοθεσία: Henrik Hanson

Από το album: “More Than You Know”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκέμβρη 2017

Art-Cover:

Οι Axwell Λ Ingrosso, Σουηδικό duo παραγωγών electro και progressive house μουσικής επιστρέφουν με την οπτικοποίηση του single «Dreamer», φέρνοντας μια γεύση καλοκαιριού στις οθόνες μας.

Την σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Henrik Hanson, ο οποίος επέλεξε να τοποθετήσει τους πρωταγωνιστές υποβρυχίως, με δυναμικές χορογραφίες που μεταδίδουν το πάθος του ζευγαριού υπό τον ρυθμό των Axwell Λ Ingrosso και θυμίζει μπαλέτο κάτω από το νερό. Αποτέλεσμα: ένα εκπληκτικό clip που κρατά τα μάτια καθηλωμένα στην οθόνη από την αρχή μέχρι και το τέλος του, με δυνατή ενέργεια και ένα σπινθηροβόλο τέλος.

Το «Dreamers» αποτελεί ένα αρκετά χαρούμενο και θετικό τραγούδι, κατάλληλο follow-up του προηγούμενου single των καλλιτεχνών, με τίτλο «Dream Bigger». Ο τραγουδιστής Trevor Guthrie που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τραγουδιού δίνει μια χαρακτηριστική νότα στο τραγούδι, με τη μελωδική του φωνή και χροιά που θυμίζει κάτι από Coldplay.

Ακόμη, το «Dreamers» αποτελεί το 13ο single του ντεμπούτου album των καλλιτεχνών, με τίτλο «More Than You Know», το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Δεκέμβρη 2017 από τις Axtone Records, Refune Music, Virgin Records και Def Jam Recordings.

Axwell Λ Ingrosso feat. Trevor Guthrie - Dreamer

Back To Top