skip to Main Content

Νέo Τραγούδι & Music Video | Omara Portuondo – Sábanas Blancas

H Omara Portuondo κυκλοφορεί το music video του τραγουδιού της “Sábanas Blancas”!

Τίτλος τραγουδιού“Sábanas Blancas”

Καλλιτέχνης: Omara Portuondo

Μουσική / Στίχοι: Gerardo Alfonso

Σκηνοθεσία: Joseph Ros

Εταιρεία: Egrem/Dirección de Cultura La Habana

Από το L.P.: “Omara Siempre”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό όνομα, εκείνο της Κουβανής ερμηνεύτριας Omara Portuondo, των θρυλικών Buena Vista Social Club, παρουσιάζει το music video για το τραγούδι της “Sábanas Blancas” που συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο της album “Omara Siempre” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018. Το album απέσπασε μια υποψηφιότητα για Βραβείο Latin Grammy Καλύτερου album παραδοσιακής tropical.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι γραμμένα από τον Gerardo Alfonso και το music video του είναι σκηνοθετημένο από τον Joseph Ros. Σαφώς το οπτικό-ακουστικό αποτέλεσμα έχει φτιαχτεί με φόντο της όμορφες γειτονιές της Havana στην Κούβα με πλήθος ντόπιων να πλαισιώνουν την μεγάλη ντίβα, χορεύοντας στο ρυθμό του. Το video κλείνει με πλάνα από την δημιουργία ενός τεράστιου graffiti που φτιάχτηκε στον τοίχο ενός κτηρίου της πόλης με την προσωπογραφία της Omara, το οποίο έγινε και το artwork του τελευταίου της δίσκου.

Το περασμένο καλοκαίρι η Omara Portuondo πραγματοποίησε και την τελευταία της περιοδεία με τίτλο “Last Kiss Tour” ανάμεσα στις στάσεις της οποίας ήταν και η Αθήνα!

Διαβάστε Ξανά

Η Omara Portuondo έδωσε ένα «τελευταίο φιλί» στο Αθηναϊκό κοινό

Omara Portuondo - Sábanas Blancas

Back To Top