skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Playmen & Hadley – Luv You

Οι Playmen, βρίσκονται ξανά με την ξεχωριστή Hadley και δημιουργούν το hit single “Luv You”

Τίτλος τραγουδιού: “Luv You”

Καλλιτέχνης: Playmen & Hadley

Μουσική/Στίχοι: Arcade, Hadley, Morin, Perrichot, Playmen

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Οι masters της χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα, οι Playmen, βρίσκονται ξανά με την ξεχωριστή Hadley και δημιουργούν το hit single “Luv You”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Τα δύο ονόματα συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πολυεπιτυχημένο “Gypsy Heart”, το οποίο ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού του 2013 και παραμένει αγαπημένο μέχρι και σήμερα. Η νέα συνεργασία στο “Luv You” αποτελεί μια μοντέρνα επανεκτέλεση του διαχρονικού club anthem “Heavenly” του Didier Sinclair, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Οι Playmen είναι ένα από τα κορυφαία projects της χώρας και οι επιτυχίες τους διαδέχονται η μία την άλλη όπως το “Tonight” με τον Claydee και την Τάμτα, το “Out Of My Head” με τον Alex Leon και τον T-Pain, το “Fallin’” με την Demy και φυσικά το “All The Time” μια συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου, την Courtney και τον Riskykidd.

Τα videos τους μετράνε εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα τραγούδια τους εκατοντάδες χιλιάδες streams στο Spotify. Την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το ολοκαίνουργιο single τους “Luv You”.

Δ.Τ.

Rompasso & Playmen - Together

Back To Top