skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Richard Marx – Shame On You

Ο Richard Marx κυκλοφόρησε το νέο του single “Shame On You” που υπογράφει ο γιος του, Jesse!

Τίτλος τραγουδιού: “Shame On You

Καλλιτέχνης: Richard Marx

Μουσική / Στίχοι: Jesse Marx, Richard Marx

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “Songwriter”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και συγγραφέας best seller, Richard Marx, κυκλοφόρησε το “Shame On You”, που έγραψε μαζί με τον γιο του Jesse Marx και αποτελεί το πρώτο από τα πέντε rock τραγούδια από το επερχόμενο ντεμπούτο του album μέσω της Shelter Records, “Songwriter”. Ο δίσκος κυκλοφορεί 30 Σεπτεμβρίου.

Το “Shame On You” είναι ένα από τα 20 τραγούδια του “Songwriter” που κυμαίνονται από country και pop μέχρι rock και μπαλάντες. Ο Marx είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό People: “Το κομμάτι του χαμαιλέοντα μου ως τραγουδοποιού ήταν πάντα εκεί και ήταν πάντα φυσικό.”

Ενώ αρκετά από τα τραγούδια του “Songwriter” συντέθηκαν μόνο από τον Richard (όπως και σε όλα τα προηγούμενα albums του), οι συνεργασίες με διάφορους μουσικούς super stars αποτελούν την πλειοψηφία της μουσικής. Το rock τμήμα του album περιλαμβάνει δουλειές με τον Matt Scanell των Vertical Horizon, τον Chris Daughtry, του Jason Wade των Lifehouse και άλλων. Επιπλέον, ο Burt Bacharach, ο Darius Rucker ο πρώην ιδρυτής των Evanescence, ο David Hodges και άλλοι βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς που υπογράφουν δημιουργίες του δίσκου.

Richard Marx - Shame On You

Back To Top