skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Sisqó – It’s Up (ASC 2022: Maryland 🇺🇸)

Ο Sisqó εκπροσωπεί το Maryland με το τραγούδι “It’s Up” στον διαγωνισμό American Song Contest

Τίτλος τραγουδιού“It’s Up

Καλλιτέχνης: Sisqó

Μουσική/Στίχοι: Mark Althavan Andrews, Nathan L. Mooring

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “American Song Contest 2022”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Απριλίου 2022

Art-Cover:

Ο Sisqó, ο μακροχρόνιος frontman του πολυπλατινένιου συγκροτήματος Dru Hill, είναι υποψήφιος για βραβείο Grammy σόλο καλλιτέχνης και 25χρονος βετεράνος της μουσικής του οποίου οι επιτυχίες περιλαμβάνουν τα “Tell Me”, “Incomplete”, “In My Bed”, “5 Steps”, How Deep Is Your Love”, “We’re Not Makeing Love No More” και το smash single The Thong Song”. Το 2000 κέρδισε έξι Μουσικά Βραβεία Billboard, συμπεριλαμβανομένου του Άνδρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς. Γεννήθηκε ως Mark Althavan Andrews στη Βαλτιμόρη, μια πόλη που επλήγη σκληρά από τα ναρκωτικά και την ακραία βία. Αυτές οι εμπειρίες χρησίμευσαν ως έμπνευση για έναν καλλιτέχνη που ποτέ δεν άφησε τη σκληρή του ανατροφή να καθορίσει τη ζωή του. Σε μια εποχή που οι χαρισματικοί τραγουδιστές που μπορούν πραγματικά να τραγουδήσουν και να χορέψουν είναι κάτι σπάνιο, ο Sisqó εξακολουθεί να κερδίζει την αγάπη των θαυμαστών και των κριτικών ως ένας τέλειος showman ατρόμητος στην επιδίωξή του να ξεπεράσει τα όρια της δημιουργικότητάς του.

Στο American Song Contest εκπροσωπεί το Maryland με το νέο του single “It’s Up”, που υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Nathan L. Mooring.

Το αμερικανικό spin-off του διάσημου ευρωπαϊκού

διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, το American Song Contest έχει παρουσιαστές τους Snoop Dogg και Kelly Clarkson και περιλαμβάνει 56 πολιτείες και περιοχές που διαγωνίζονται για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι της Αμερικής. Αξιοσημείωτοι ανταγωνιστές περιλαμβάνουν τα ονόματα των: Macy Gray, Alan Stone, Michael Bolton, Sisqo, The Crystal Method και Jewel.

Sisqó - It’s Up (ASC 2022: Maryland 🇺🇸)

Sisqó - It’s Up (ΑSC 2022: Live Performance)

Back To Top