skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | YUNGBLUD – Lowlife

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός YUNGBLUD επέστρεψε με το νέο του τραγούδι “Lowlife”

Τίτλος τραγουδιού“Lowlife

Καλλιτέχνης: YUNGBLUD

Μουσική/Στίχοι: Dominic Harrison, Paul Meany, Jake Torrey

Εταιρεία: Locomotion Recordings/Geffen Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά το ομώνυμο τρίτο studio album του, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το “Lowlife” μεταδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του “Future Sounds” του BBC Radio 1 με την Clara Amfo. Το “Lowlife” γράφτηκε από τους Dominic Harrison, Paul Meany και Jake Torrey, ενώ την παραγωγή του υπογράφουν οι Paul Meany και YUNGBLUD.

Την περασμένη εβδομάδα, χειρόγραφες σημειώσεις από τον YUNGBLUD στάλθηκαν σε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας σε τοποθεσίες στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και τη Γερμανία, όπου εμφανίστηκαν αυτοκίνητα με black out με τον τίτλο βαμμένο με σπρέι, επιτρέποντας στους θαυμαστές να ακούσουν το τραγούδι για η πρώτη φορά.

«Έγραψα το “Lowlife” γιατί απλά δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι μου», είπε ο YUNGBLUD για το τραγούδι. «Βαριόμουν τους ανθρώπους, τα παιχνίδια, τον εαυτό μου, τους φίλους μου, όποτε έκανα οτιδήποτε, κάποιος ηλίθιος είχε άποψη για αυτό. Τι πρέπει να κάνω ή να είμαι». Συνέχισε, «Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές δεν ήθελα να είμαι τίποτα. Έτσι απλά δεν έφυγα από το κρεβάτι. Ήμουν δυσαρεστημένος και λαχταρούσα κάποιου είδους πλήξη. Το είδος της πλήξης που κάθεσαι στο σπίτι σου, στα ίδια σεντόνια και βλέπεις τηλεόραση 

που μουδιάζει τα μυαλά, έτσι έγραψα ένα τραγούδι γι’ αυτό». Πρόσθεσε: «Δεν μπήκα στο στούντιο με σκοπό να κάνω κάτι σαν το «Close To Me» [The Cure] ή το «Born This Way» [Lady Gaga] ή το «Life On Mars» [David Bowie]. Θα ξεκινούσαμε με έναν κενό καμβά κάθε φορά, θα λέγαμε έναν ρυθμό και θα δούμε τι στο διάολο θα συμβεί».

YUNGBLUD - Lowlife

Back To Top