skip to Main Content

Νέo Cover & Συνεργασία | Robert Plant & Alison Krauss – Can’t Let Go

Ο Robert Plant και η Alison Krauss συνεργάζονται για άλλη μια φορά και μας παρουσιάζουν τη διασκευή του “Can’t Let Go” της Lucinda Williams μέσα από το επερχόμενο συνεργατικό τους album.

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Let Go”

Καλλιτέχνης: Robert Plant & Alison Krauss

Μουσική/Στίχοι: Randy Weeks

Πρώτη Εκτέλεση: Lucinda Williams (1998)

Εταιρεία: Hokker Inc./Trolcharm Limited/Warner Music UK

Από το LP: “Raise The Roof”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Δεκατρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του συνεργατικού album τους “Raising Sand”, ο Robert Plant και η Alison Krauss επανενώθηκαν για ένα ακόμα LP, που θα έχει τίτλο “Raise the Roof”. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου ενώ το πρώτο single είναι μια διασκευή του τραγουδιού της Lucinda Williams, “Can’t Let Go”, του 1998.

Η παραγωγή του “Raise the Roof” έγινε από τον T-Bone Burnett, ο οποίος συνεργάστηκε με τους Plant και Krauss στο “Raising Sand”. Το album θα διαθέτει τραγούδια των Merle Haggard, Allen Toussaint, The Everly Brothers και Bert Jancsh, αλλά και ένα πρωτότυπο, δικό τους τραγούδι με τίτλο “High and Lonesome”.

Οι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν στο studio με τον drummer, Jay Bellerose, τους κιθαρίστες Marc Ribot, David Hidalgo, Bill Frisell και Buddy Miller, τους μπασίστες Dennis Crouch και Viktor Krauss, και τον pedal steel κιθαρίστα Russ Pahl.

Tο “Raising Sand” έκανε το ντεμπούτο του στο No.2 του Billboard 200 και κέρδισε έξι Grammy, συμπεριλαμβανομένου του “album της χρονιάς”. Οι φήμες για μια συνέχεια συνεχίστηκαν για χρόνια και λίγο καιρό αργότερα προσπάθησαν να ηχογραφήσουν ένα με τον παραγωγό Daniel Lanois αλλά τελικά κατέληξε στο συρτάρι.

Robert Plant & Alison Krauss - Can't Let Go

Original Song: Lucinda Williams - Can't Let Go (1998)

Back To Top