skip to Main Content

Νέo Music Video | ​Yotuel, Beatriz Luengo + Lara Álvarez – Juntos Somos Más

Ο Yotuel συνεργάζεται με τις Beatriz Luengo και Lara Álvarez, στο νέο τους τραγούδι “Juntos Somos Más”, για την εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Τίτλος τραγουδιού“Juntos Somos Más”

Καλλιτέχνης: ​Yotuel, Beatriz Luengo + Lara Álvarez

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Believe Music/Suerte Publishing LLC

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Στο νέο του τραγούδι με τίτλο “Juntos Somos Más”, ο Yotuel συνεργάζεται με την Ισπανίδα τραγουδίστρια Lara Álvarez και τη σύζυγό του Beatriz Luengο. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για την προώθηση της ισπανικής ομάδας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το music video αντανακλά την ενέργεια του αθλητισμού, καθώς και το μήνυμα της ομαδικής εργασίας και προσπάθειας. Urban ρυθμοί κυριαρχούν στο τραγούδι κάνοντάς το super κολλητικό.

“Ελπίζω ειλικρινά ότι ο κόσμος να μπορέσει να κουνηθεί με αυτό το τραγούδι όσο το κάναμε εμείς και να νιώσει το συναίσθημα που συνεχίζει να μας κινεί εσωτερικά κάθε φορά που το ακούμε», έγραψε στο Instagram, η Lara Álvarez.

Η Beatriz Luengo ανέφερε από την πλευρά της. “Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να δώσουμε στη χώρα μας ένα μήνυμα ελπίδας που συνδέεται με τον αθλητισμό”.

Από την άλλη, ο Yotuel αναζήτησε επίσης την ηθική που σχετίζεται με αυτό το τραγούδι. «Μετά από αυτή τη χρονιά της παγκόσμιας πανδημίας, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι, ως μία ομάδα, προχωράμε περισσότερο».

Yotuel, Beatriz Luengo + Lara Álvarez - Juntos Somos Más

Back To Top