skip to Main Content

Οι Kaleo live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ένα από τα συγκροτήματα που πρέπει να δεις live!

Με μία πενταετή πορεία στο διεθνές μουσικό στερέωμα, το folk rock συγκρότημα από την Ισλανδία φαίνεται πως είναι σε ένα από τα καλύτερα σημεία της καριέρας του. Με ένα ένθερμο κοινό και δύο studio albums ήδη στην πλάτη τους, οι Kaleo δεν μας αφήνουν να απογοητευτούμε. Το περιοδικό Rolling Stones ήταν αυτό που έδωσε στους Kaleo μία θέση ανάμεσα στα συγκροτήματα που πρέπει να ακούσεις και να γνωρίσεις.

Και όχι μόνο αυτό! Σχεδιάζοντας την φετινή τους περιοδεία, οι Kaleo συμπεριέλαβαν στους σταθμούς τους και την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 24 Ιουλίου θα βρεθούν Piraeus 117 Academy, τον νέο αυτό χώρο που έχει ήδη φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της διεθνής μουσικής σκηνής, αλλά και του εγχώριου ρεπερτορίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 25 Ιουλίου σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και η Μονή Λαζαριστών. Ένας χώρος ιδανικός για συναυλίες και για την φιλοξενία του κοινού τους στην Ελλάδα.

Τι λες; Θα είσαι εκεί για να απολαύσεις ζωντανά το “Way Down We Go” που έχεις ήδη ακούσει επίμονα στα ραδιόφωνα και στις playlists σου;

Kaleo – Way Down We Go

Back To Top