skip to Main Content

Ο Eros Ramazzotti κατέπληξε το κοινό στην πρώτη του συναυλία στην Αθήνα μετά από 13 χρόνια!

Μία βραδιά γεμάτη από έντονα συναισθήματα κι άπλετο ερωτισμό επιφύλασσε ο Eros Ramazzotti για το ελληνικό κοινό!

Eros Ramazzotti live in Athens

Τίτλος Περιοδείας: Vita Ce N’è World Tour

Τοποθεσία: Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do

Πότε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης 22:00

Μουσικοί:: Luca Scarpa (piano), Giovanni Boscariol (keyboards), Paolo Costa (bass), Giorgio Secco (guitar) and the three international newcomers Corey Sanchez (guitars), Eric Moore (drums), Scott Paddock (sax)

Backing Vocals: Georgia Galassi, Monica Hill

Στις 27 Σεπτεμβρίου, το εν τέλει κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο γέμισε από τις μελωδίες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ιταλού ερμηνευτή και της μουσικής του παρέας, με το κοινό να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά το πέρας της βραδιάς.

Πιστός στο ραντεβού του, ο Eros Ramazzotti ανέβηκε στη σκηνή στις 22:00 μμ, ενώ ήδη από τις 18:00 μμ είχε ξεκινήσει να σχηματίζεται η μεγάλη ουρά όσων επέλεξαν την αρένα, με σκοπό να είναι κοντά στον αγαπημένο τους ερμηνευτή. Οι πόρτες για τη μεγάλη βραδιά άνοιξαν στις 19:00, κάτι για το οποίο είχε ήδη γνωστοποιήσει σε όλους η διοργάνωση και οι φανατικοί έτρεξαν στην κυριολεξία για να ‘πιάσουν κάγκελο’.

Η πολυμελής μπάντα που τον συνοδεύει απαρτίζεται από τον music director Luca Scarpa (πιάνο), Giovanni Boscariol (πλήκτρα), Paolo Costa (μπάσο), Giorgio Secco (κιθάρα) και τους τρεις νέους Corey Sanchez (κιθάρες), Eric Moore (drums) το R’n’B και gospel μουσικό φαινόμενο και ο Αμερικανός Scott Paddock (σαξόφωνο), που είναι γνωστός για τις jazz επιρροές του και τις συνεργασίες του με τους Natalie Cole, Jackson Browne και Ray Charles.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το “Vita ce n’è” έδωσε το έναυσμα για την εκκίνηση της φαντασμαγορικής συναυλίας! Το κοινό εξαρχής συνόδευε τον τραγουδιστή ερμηνευτικά, ακριβώς όπως και οι εντυπωσιακές Monica Hill και Georgia Galassi. Καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς και για όσους πήραν τα μάτια τους για μία στιγμή από τον Eros θα παρατηρούσε κανείς πως στο background έπαιζαν μοναδικά video με τα στοιχεία της φύσης να βρίσκονται στο peak τους.

Συνεχίζοντας την προώθηση του τελευταίου του δίσκου, στο κοινό παρουσιάστηκε και το μελωδικό “Per il resto tutto bene”, ενώ στην πορεία έκαναν δειλά την εμφάνισή τους οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ερωτικού ερμηνευτή. Το “Un attimo di pace”, λοιπόν, αλλά και το “Un’emozione per sempre” δίνουν την αφορμή στο κοινό να τραγουδήσει στο πλευρό του Eros πιο δυνατά από ποτέ, ενώ η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη όταν στο “I Belong To You (Il ritmo della passione)” τον Eros συνοδεύει η Georgia Galassi.

Το “Adesso tu” και τα “L’Aurora”, “Una storia importante” και “L’uragano Meri” δίνουν πάσα στο “Un angelo disteso al sole”, αλλά και το εκρηκτικό “Un’altra te” που για πρώτη φορά ακούσαμε το 1993! Το “Più che puoi” έφερε στο προσκήνιο και την Monica Hill, η οποία ‘αντικατέστησε’ την Cher στην επιτυχία του 2001. Φτάνοντας προς το τέλος της βραδιάς κι ενώ το κοινό έχει βρεθεί ήδη στην καλύτερή του φάση, τα “Fuoco nel fuoco”, αλλά και το “Cose della vita” έδωσαν τη σκυτάλη σε ένα από τα έπη του “Musica è”.

Ο Eros και η πολυμελής μπάντα του έδωσαν τον πρώτο τους αποχαιρετισμό, ενώ το κοινό ζητούσε το πολυπόθητο encore. Έτσι κι έγινε, λοιπόν, με τα “Per me per sempre” και “Più bella cosa” να κλείνουν την γλυκιά, γεμάτη ένταση κι ερωτισμό βραδιά. Ένα από τα αξιοσημείωτα κομμάτια της βραδιάς ήταν επίσης ότι καθήμενοι και αρένα είχαν γίνει ‘ένα’, καθώς σχεδόν κανείς δεν έμεινε προσκολλημένος στη θέση του.

Γύρω στις 00:00 κι ενώ ο Eros Ramazzotti έχει διασκεδάσει επί σκηνής με τη μπάντα του κατά τις συστάσεις του κι ενώ τα φώτα ανάβουν σηματοδοτώντας τη λήξη της συναυλίας, το κοινό αποχωρεί πλήρες από συναισθήματα και ικανοποίηση. Φυσικά, το ελληνικό fan club του Ιταλού ερμηνευτή ήταν στις πρώτες σειρές, αποθεώνοντάς τον! Η Fuzz Productions αξιοπρεπής όπως πάντα έκανε να κυλήσει η βραδιά ‘όπως έπρεπε’, με την ακουστική στο χώρο να είναι άκρως ικανοποιητική και με τον κόσμο να μην έχει δεχτεί καμία ταλαιπωρία.

Σοφία, σε ευχαριστούμε για όλα!

Back To Top