skip to Main Content

Ο Sting αποθεώθηκε ξανά στο Ηρώδειο παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Ο Sting αποθεώθηκε ξανά στο Ηρώδειο παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Τίτλος Παράστασης: «Sting: My Songs»

Τοποθεσία: Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Καλλιτέχνης: Sting

Support: Joe Summer

Μέλη Μπάντας: Dominic Miller (κιθάρα), Rufus Miller (κιθάρα), Josh Freese (drums), Kevon Webster (keyboards), Shane Sage: (φυσαρμόνικα)

Υποστηρικτικά φωνητικά: Gene Noble, Melissa Musique, Joe Sumner

Πότε: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ωρα Εμφανίσης 21:00

Setlist:

1. “The Bridge”
2. “Message in a Bottle”
3. Englishman in New York”
4. “If You Love Somebody Set Them Free”
5. “Every Little Thing She Does Is Magic”
6. “If It’s Love”
7. “Rushing Water”
8. “Don’t Stand So Close to Me”
9. “Fields of Gold”
10. “Shape of My Heart”
11. “Wrapped Around Your Finger”
12. “Walking on the Moon” (“Get Up Stand Up” – Bob Marley)
13. “So Lonely”
14. “Desert Rose”
15. “Every Breath You Take”

Encore

16. “King of Pain”
17. “Roxanne”
18. “Next to You”

Encore

19. “Fragile”

Μία από τις πολυ-αναμενόμενες συναυλίες για το 2021 ήταν αυτή του Sting στο Ηρώδειο κι ο καλλιτέχνης επέλεξε να παρουσιάσει ζωντανά τις μεγαλύτερές του επιτυχίες σε ένα μουσικό διήμερο.

Το SounDarts.gr βρέθηκε στον χώρο για να σας μεταφέρει τον παλμό των αδιαμφισβήτητων hits του Sting, τον οποίο συνόδευσε μία ταλαντούχα μπάντα, στα μέλη της οποίας βρίσκεται κι ο γιος του τραγουδιστή, Joe Summer. Ο Summer ήταν ο αρμόδιος για το “άνοιγμα” της βραδιάς επιλέγοντας ένα περισσότερο country-rock ύφος, ενώ δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει τραγούδια από το συγκρότημα στο οποίο έχει συμμετάσχει, με όνομα Ficiton Plane. Το “Two Sisters” λοιπόν έλαβε ένα από τα πιο ζεστά χειροκροτήματα από το κοινό κι ο 44χρονος Joe έδωσε τη σκυτάλη στον πατέρα του κι άκρως επιτυχημένο ερμηνευτή, Sting.

Με τους θεατές να παραληρούν κατά την εμφάνιση του Sting στην σκηνή του Ηρωδείου, ο Βρετανός τραγουδιστής ξεκίνησε την συναυλία με το “The Bridge”. Παραμένοντας πιστός στο setlist των φετινών του συναυλιών, σειρά πήρε το “Message In The Bottle” και πραγματικά το Ηρώδειο έφτασε στην πρώτη ύστατη από χαρά στιγμή του, με το κοινό να τραγουδά αδιάκοπα. Φυσικά, αντίστοιχη απήχηση είχε το “Englishman In New York”, αλλά και το “If You Love Somebody Set Them Free”.

Τραγούδια, όπως τα “Every Little Thing She Does Is Magic”, αλλά και τα καινούρια “If It’s Love” και “Rushing Water” βρήκαν το δικό τους χώρο στο Ηρώδειο, με το ήδη “ζεσταμένο” κοινό, αλλά και τους ανθρώπους του εξυπηρετούσαν το κοινό να ερμηνεύουν non-stop κάθε στίχο. Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η αφιέρωση του “Fields Of Gold” στην γυναίκα του, Trudie Styler, η οποία βρισκόταν επίσης ανάμεσα στους θεατές, αλλά και το επόμενο “Shape Of My Heart” που έκανε την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ρομαντική.

Μικροί, μεγάλοι και γενικότερα όλοι όσοι επέλεξαν να απολαύσουν ξανά τον Sting στην συναυλία του στο Ηρώδειο παραλήρησαν στο άκουσμα του άκρως δυναμικού “Wrapped Around Your Finger”, αλλά και του medley του “Walking On The Moon” με το τραγούδι του Bob Marley “Get Up Stand Up”. Φυσικά, το “Desert Rose” ήταν εκεί για να θυμίσει σε όλους στιγμές από τον πρότερο βίο τους, ακριβώς όπως και το “Every Breath You Take”. Μπορεί η βραδιά να πήγαινε να ολοκληρωθεί με αυτά τα τραγούδια, ωστόσο δύο “encore” ζητήθηκαν από το κοινό για να μείνουν άπαντες ικανοποιημένοι. Έτσι, σαφώς τα “King Of Pain”, “Roxanne” και “Fragile” δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη βραδιά, που ήθελε τον βετεράνο Sting να ερμηνεύει για το αγαπημένο του κοινό κάτω από τα βράχια της Ακρόπολης!

Sting - The Bridge

Sting - Message In A Bottle

Sting - If You Love Somebody Set Them Free

Sting - Englishman In New York

Sting - Shape of My Heart

Sting - Desert Rose

Sting - Roxanne

Sting - Every Breath You Take

Sting - Fragile

Back To Top