skip to Main Content

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του www.soundarts.gr

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ WWW.SOUNDARTS.GR

Η επίσκεψη του εκάστοτε επισκέπτη κι εν δυνάμει χρήστη του www.soundarts.gr συνεπάγεται και την πρωτοβουλία του να αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και στην καθολικότητα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και ό,τι υλικό εμπεριέχεται σε αυτήν. Κατ’ επέκταση, ο επισκέπτης/ χρήστης συμφωνεί με το περιεχόμενο, όπως αυτό προβάλλεται, καθώς και με οτιδήποτε δημοσιεύεται εν γένει σε αυτή (άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βιντεοσκοπήσεις, γραφικά, λογότυπο, επεξεργασίες εικόνων, γραμματοσειρές, διακοσμητικά γραφικά, χρώματα, κλπ). Σε περίπτωση αναδημοσίευσης υλικού της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη σε δεύτερο ή τρίτο μέσο, οφείλει να μην το μεταβάλει, αλλά να το μεταφέρει αυτούσιο, χρησιμοποιώντας παράλληλα την ανάλογη παραπομπή στην ιστοσελίδα www.soundarts.gr.
Η επίσκεψη του επισκέπτη/ χρήστη στην ιστοσελίδα του www.soundarts.gr οφείλει να τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο με τα παραπάνω και για τον λόγο αυτό καλείται πρωτίστως να διαβάσει με προσοχή και να συμφωνήσει με τους όρους χρήσης αυτού. Σε περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω δεν βρίσκει σύμφωνο τον επισκέπτη/ χρήστη του www.soundarts.gr, αυτός οφείλει να μην αναπαράγει το οτιδήποτε εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα και να μην κάνει χρήση της.
Οι “Όροι χρήσης” της ιστοσελίδας www.soundarts.gr μπορούν να υποβληθούν σε οποιαδήποτε τροποποίηση, μεταβολή ή και διαγραφή από τους αρμόδιους, οποιαδήποτε στιγμή και για όσες φορές κρίνουν οι ίδιοι κι όχι τρίτοι ότι είναι αυτό απαραίτητο. Κατ’ επέκταση, ο επισκέπτης/ χρήστης έχει την υποχρέωση να λαμβάνει υπόψη του οποιαδήποτε τροποποίηση πραγματοποιείται με την εκ νέου ανάγνωση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας.

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Για να περιηγηθεί ο εκάστοτε επισκέπτης/ χρήστης στο www.soundarts.gr δεν προαπαιτείται η εγγραφή ή η οποιουδήποτε είδους συνδρομή. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα είναι ελεύθερη και κατόπιν επιλογής των επισκεπτών/ χρηστών, εφόσον έχουν συμφωνήσει με τους “Όρους Χρήσης” αυτής και δεν προτίθεται να αναμεταδώσουν, αντιγράψουν, τροποποιήσουν, υποκλέψουν λανθασμένα περιεχόμενο αυτής.

ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΙ ΕΥΘΥΝΗ

Η ιστοσελίδα παρέχεται στο κοινό “όπως είναι” και χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα τροποποίησης μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου της από τον επισκέπτη/ χρήστη.
Αναφορικά με το συνολικό δημοσιευμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε τροποποίηση, αναδημοσίευση, η μετατροπή, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η οποιαδήποτε μορφή εμπορίου, είτε ολόκληρου, είτε μερικού σε οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρίτους φορείς, χωρίς να έχει προϋπάρξει και δοθεί η άδεια από τους νόμιμους δικαιούχους. Σε περίπτωση που συμφωνηθεί κάτι από τα παραπάνω μεταξύ χρηστών και δικαιούχων, υποχρεωτική είναι η τοποθέτηση της πηγής www.soundarts.gr σε εμφανές σημείο. Από την πλευρά της η ιστοσελίδα θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει στον χρήστη ασφάλεια, εγκυρότητα, αξιοπιστία, πληρότητα και ακρίβεια σε κάθε πληροφορία, αλλά και στην εν γένει περιήγησή του στον ιστότοπο.
Πλήρης ευθύνη του επισκέπτη/ χρήστη είναι το ενδεχόμενο πρόσβασης και περιήγησής του σε υπερ-συνδέσμους (links) που εμφανίζονται στο soundarts.gr παρμένες από ιστοσελίδες τρίτων και οι οποίες ιστοσελίδες έχουν τον πλήρη έλεγχο του εκάστοτε περιεχομένου. Απώτερος σκοπός στη χρήση των υπερ-συνδέσμων από πλευράς του soundarts.gr είναι η συμπληρωματική πληροφόρηση, καθώς και η πληρότητα στις πληροφορίες. Οι επισκέπτες/ χρήστες δεν μπορούν και δεν οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους χρήσης τρίτων εταιριών/ προσώπων. Για το λόγο αυτό, οι επισκέπτες/ χρήστες σε περίπτωση παραποίησης, παραπληροφόρησης ή εν γένει ελέγχου της πληροφορίας που παρέχεται μέσω των υπερ-συνδέσμων οφείλουν να έρθουν σε επικοινωνία με τους κατόχους των συγκεκριμένων ιστοσελίδων για να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ/ ΧΡΗΣΤΗΣ

Κάθε επισκέπτης www.soundarts.gr αποτελεί έναν εν δυνάμει χρήστη της ιστοσελίδας. Ως επισκέπτης/ χρήστης , λοιπόν, της ιστοσελίδας, ενεργός ή παθητικός, υποχρεούται ο κάθε ένας να έχει διαβάσει και κατ’ επέκταση να έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και στην καθολικότητά τους τους όρους χρήσης αυτής. Η συμφωνία με αυτούς απαγορεύει οτιδήποτε θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα, όπως βλάβες, ζημιές, αρνητικές προτροπές άλλων μελών, κακεντρεχή σχόλια, προσβολές, απειλές, κλπ προς την ιστοσελίδα και των εμπλεκόμενων σε αυτή μελών/ συνεργατών της.
Είναι στην διακριτική ευχέρεια του υποκειμένου να αποδεχτεί τους “Όρους Χρήσης” του www.soundarts.gr και όχι υποχρεωτικό. Για τις περιπτώσεις που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμμορφώνεται με τους “Όρους Χρήσης” προβλέπεται η ευγενής απομάκρυνση αυτού από την ιστοσελίδα, καθώς και από τα σχετικά με αυτή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό πάντα την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας και της ομάδας αυτής και την αποτροπή αρνητικού επηρεασμού των υπολοίπων επισκεπτών/χρηστών.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ ΧΡΗΣΤΗ

Για την περίπτωση που ο εκάστοτε επισκέπτης/ χρήστης επιθυμεί να διατηρήσει μέρος από το δημοσιευμένο περιεχόμενο του www.soundarts.gr για αποκλειστικά προσωπική του χρήση και μόνο στον προσωπικό του υπολογιστή, οφείλει πρωτίστως να έχει συμφωνήσει με τους “Όρους Χρήσης” της ιστοσελίδας και εν συνεχεία να προβεί στην οποιαδήποτε αποθήκευση και μόνο του περιεχομένου που επιθυμεί.
Απαγορεύεται ρητά η πώληση υλικού και περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο, η τροποποίηση, η αντιγραφή, η μεταβολή, η αναπαραγωγή, η αναμετάδοση σε άλλο μέσο, η αναδημοσίευση, η αναδιαμόρφωση για οποιοδήποτε υστερόβουλο σκοπό. Οι επισκέπτες/ χρήστες, εφόσον έχουν διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους “Όρους Χρήσης” της ιστοσελίδας, οφείλουν να συμμορφωθούν αυτοβούλως σε αυτούς κι όχι υποχρεωτικά.
Πιο συγκεκριμένα και για την καλύτερη δυνατή κατανόηση και την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ο εκάστοτε επισκέπτης/ χρήστης οφείλει:

  • Να σέβεται την προσωπικότητα, αξιοπρέπεια και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής των μελών της ιστοσελίδας, των κατόχων της κι όσων εμπλέκονται σε αυτή, καθώς και των επισκεπτών.
  • Να μην προκαλέσει βλάβη ή ύβρη στους υπολοίπους επισκέπτες/χρήστες και ιδίως σε ανηλίκους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες ή σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
  •  Να μην προβεί σε μειωτικές, ρατσιστικές, ξενοφοβικές, σεξιστικές, θρησκευτικές δηλώσεις είτε προς άλλους επισκέπτες/ χρήστες, είτε προς τα μέλη της ιστοσελίδας.
  •  Να μην εμπλακεί και να μην προβεί σε οποιουδήποτε είδους δυσφήμηση σχετική με το έργο, τις αρμοδιότητες και την ταυτότητα άλλων μελών ή επισκεπτών ή φυσικών ή νομικών προσώπων της ιστοσελίδας και των μεταξύ τους σχέσεων, δραστηριοτήτων και αρμοδιοτήτων. Απαγορεύονται εν γένει πράξεις , οι οποίες ενθαρρύνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, εξευτελισμό ή και διακρίσεις που έχουν σχέση με το φύλο, τη φυλή, τη γλώσσα, τη θρησκεία, την ηλικία, την ιδεολογία ή την ασθένεια.
  • Να μην προωθεί ανακριβείς πληροφορίες ή παραπλανητικές δηλώσεις.
  •  Να μην προβάλει εικόνες που εμπεριέχουν υλικό με τους λοιπούς επισκέπτες/ χρήστες/ κατόχους της ιστοσελίδας, εκτός και αν έχει ζητηθεί κι έχει σαφώς δοθεί άδεια εκ των προτέρων από τους ιδιοκτήτες αυτής.
  • Να μην εγκαταστήσει, αναρτήσει, μεταφέρει, μεταδώσει, προσφέρει περιεχόμενο επιβλαβές κι επιζήμιο (ψηφιακοί ιοί) προς την ιστοσελίδα και το οποίο να επηρεάζει το λειτουργικό της σύστημα, αλλά και τον ιδεολογικό της χαρακτήρα ή να μην εγκαταστήσει, μεταδώσει, αναρτήσει αρχεία και προγράμματα, τα οποία θα περιορίσουν την λειτουργία και θα καταστήσουν δυσλειτουργικά τα μέσα και όργανα λειτουργίας της ιστοσελίδας.
  • Να μην προωθεί οποιουδήποτε είδους διαφημίσεις μη εξουσιοδοτημένες ή που δεν έχουν ζητηθεί από τους αρμόδιους της ιστοσελίδας ή οτιδήποτε ανεπιθύμητο και με μεγάλη συχνότητα μηνύματα (spam), αλυσιδωτά μηνύματα, μηνύματα πυραμίδες και οτιδήποτε μη σχετικό με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Εν κατακλείδι, ο επισκέπτης/ χρήστης σε περίπτωση που δεν προτίθεται να συμμορφωθεί με τους αναρτημένους όρους οφείλει να μην τους αποδεχτεί εξαρχής. Σε περίπτωση συμφωνίας του επισκέπτη/ χρήστη με τους “Όρους Χρήσης” και την κατ’ επιλογήν μη τήρησή τους είναι στην διακριτική ευχέρεια των κατόχων της ιστοσελίδας η απομάκρυνσή του από αυτή, καθώς και η απομάκρυνση ή και η εξολοκλήρου διαγραφή οτιδήποτε έχει αναρτηθεί από τον εμπλεκόμενο.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

Τα μέλη του www.soundarts.gr οφείλουν να έχουν διαβάσει κι αποδεχτεί εξολοκλήρου τους “Όρους Χρήσης” της ιστοσελίδας. Επιπροσθέτως τα μέλη οφείλουν:

  • Να σέβονται και να τηρούν το επαγγελματικό και ιδιωτικό απόρρητο όλων των μελών της ιστοσελίδας.
  • Να σέβονται την προσωπικότητα των υπολοίπων μελών και μην την επικρίνουν, κατακρίνουν, κάνουν κακεντρεχή σχόλια, αρνητικές δημοσιεύσεις σχετικές με αυτά και οτιδήποτε κρίνεται επιβλαβές.
  • Να μην αποθηκεύουν και δημοσιοποιούν δεδομένα που αναρτώνται με εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ιστοσελίδας για ιδιωτική, επαγγελματική και βοηθητική χρήση.
  • Να μην δημοσιοποιούν δεδομένα και πληροφορίες των μελών, τα οποία προσφέρονται και παρουσιάζονται αποκλειστικά και μόνο σε ιδιωτικές συνομιλίες εντός του πραγματικού χρόνου, όπως chats, messages και mails ή και διαμέσου υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη στην ιστοσελίδα και παρέχονται από αυτήν.
  • Να τηρούν και να ακολουθούν τους καλοπροαίρετους κανόνες ή οδηγίες, οι οποίες δίνονται με σκοπό την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας και την ορθή δημοσίευση του περιεχομένου αυτής.
  • Να μην παραπλανήσουν με το περιεχόμενο που αναρτάται τους επισκέπτες/ χρήστες της ιστοσελίδας.
  • Να μεταδίδουν όσο το δυνατόν γίνεται ορθότερη και ακριβής πληροφορία προς τον επισκέπτη/ χρήστη της ιστοσελίδας.
  • Να μην προκαλούν βλάβη ή ύβρη σε ανηλίκους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες ή σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας.
  • Να μην εγκαταστήσουν, αναρτήσουν, μεταφέρουν, μεταδώσουν, προσφέρουν περιεχόμενο επιβλαβές κι επιζήμιο (ψηφιακοί ιοί) προς την ιστοσελίδα και το οποίο να επηρεάζει το λειτουργικό της σύστημα, αλλά και τον ιδεολογικό της χαρακτήρα ή να μην εγκαταστήσουν, μεταδώσουν, αναρτήσουν αρχεία και προγράμματα, τα οποία θα περιορίσουν την λειτουργία και θα καταστήσουν δυσλειτουργικά τα μέσα και όργανα λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Από τη στιγμή που οποιοδήποτε μέλος κι έπειτα από συμφωνία με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας αποδεχτεί να έρθει σε συνεργασία με αυτούς, οφείλει να συμφωνήσει με τους ανωτέρω “Όρους Χρήσης” της. Σε περίπτωση που ενώ έχει συμφωνήσει, προχωρήσει σε ενέργειες που δεν αρμόζουν σε αυτούς, αλλά και με την γενικότερη ιδεολογία της ιστοσελίδας, είναι στην διακριτική ευχέρεια των αρμόδιων να τους απομακρύνουν από αυτή. Απώτερος σκοπός είναι η ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Τα μέλη έχοντας διαβάσει κι εκ των προτέρων συμφωνήσει με τους “Όρους Χρήσης” του www.soundarts.gr, κατανοούν την προϋπόθεση ότι είναι στην ευχέρεια, την επιλογή και δικαίωμα των αρμόδιων υπευθύνων η μη δημοσίευση ορισμένου μέρους ή και ολόκληρου του περιεχομένου ανάρτησης των μελών, με σκοπό την διαφύλαξη της ιδεολογίας και του προφίλ της ιστοσελίδας, ή της προστασίας των εμπλεκόμενων μελών της. Κατ’ επέκταση κι εκ των προτέρων, τα μέλη οφείλουν να είναι υπεύθυνα για την ορθότητα των πληροφοριών που προβάλουν.

ΒΛΑΒΗ - ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ο επισκέπτης /χρήστης του www.soundarts.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη να αποζημιώσει το www.soundarts.gr και τους συνεργάτες του για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων λόγω του περιεχομένου που αυτός διαθέσει για ανάρτηση, δημοσίευση, ή άλλη μεταφορά μέσω των υπηρεσιών του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το www.soundarts.gr οφείλει σε κάθε ανάρτηση να παρουσιάζει και να δημοσιοποιεί το ονοματεπώνυμο των μελών που τη δημιουργούν και κατ’ επέκταση τη δημοσιοποιούν. Πέραν του ονοματεπώνυμου η ιστοσελίδα και οι αρμόδιοι αυτής δεν υποχρεούνται να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τα εμπλεκόμενα μέρη, εκτός κι αν ζητηθεί και δοθεί η άδεια για αυτό.
Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/ χρηστών το www.soundarts.gr δεν περιλαμβάνει στους “Όρους Χρήσης” του την δημοσιοποίηση ή την καταχώρηση στοιχείων τους με σκοπό την περιήγηση στην ιστοσελίδα. Στοιχεία ενδεχομένως να ζητηθούν από πλευράς της ιστοσελίδας, σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης κριθεί ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή ζημιά στο λογισμικό και λειτουργικό μέρος της ιστοσελίδας ή κακοπροαίρετα σχόλια για την προσωπικότητα, το έργο, την αρμοδιότητα των μελών αυτής.

ΕΝΑΡΞΗ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το www.soundarts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες /χρήστες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ο επισκέπτης /χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το ww.soundarts.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους επισκέπτες/χρήστες, όταν θεωρεί ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ww.soundarts.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη/χρήστη με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται σε αυτό και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη σχέση διαφημιζόμενου- επισκέπτη/χρήστη  του ww.soundarts.gr.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ/ ΑΠΟΨΕΙΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται ww.soundarts.gr στο αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του ww.soundarts.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή ή παρότρυνση για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το ww.soundarts.gr αναντίρρητα δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του Περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον διαδικτυακό του τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα και επικαιρότητα. Αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών, πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες/μέλη του ww.soundarts.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (NEWSLETTERS)

Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης/μέλος των υπηρεσιών του ww.soundarts.gr λαμβάνει εθελοντικά με την εγγραφή του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ww.soundarts.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το ww.soundarts.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

«ΔΕΣΜΟΙ» (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Το www.soundarts.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το www.soundarts.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.soundarts.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.
To www.soundarts.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το www.soundarts.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το www.soundarts.gr δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση το www.soundarts.gr .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.soundarts.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή / και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. το www.soundarts.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του www.soundarts.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχόμενων πληροφοριών.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ww.soundarts.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του ww.soundarts.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δεσμεύει αποκλειστικά και μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτό το παράρτημα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας και με τη νομική σύμβουλο του site:

Κωνσταντίνα Σπ.Κολλιοπούλου,

contact: konstkolliopoulou@hotmail.com.

Back To Top