skip to Main Content

Discography & ID : 3T

Ύψος

Gallery

3T

3T

Αυτόγραφο 3T

Taj, TJ & Taryll

Oι 3Τ σε παιδική ηλικία.

Taj Jackson

Taryll Jackson

TJ Jackson

O Tito Jackson με την οικογένεια του,

Ο TJ με την οικογένεια του.

Ο Taryll με την οικογένεια του.

Οι 3Τ με την μητέρα τους Dee Dee και τον θείο τους Michael.

Οι TJ και Michael Jackson από την φωτογράφιση για το εξώφυλλο του single "Why".

Τα αρσενικά τέκνα της οικογένειας Jackson.

Oι 3Τ με τον Tito και την La Toya Jackson.

O TJ ανάμεσα στα παιδιά του Michael Jackson και τα ξαδέρφια του.

Οι 3Τ σε παιδική ηλικία, με τα ξαδέρφια τους και τον Mr. T.

Οι 3Τ με το girl-band T-rio.

Οι 3Τ με το ολλανδικό boy-band Romeo.

Η αφίσα του reality-show "The Jacksons Next Generation".

ID

Όνομα Συγκροτήματος3T

Προέλευση ονόματος : Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του. 3 αδέρφια των οποίων τα ονόματα ξεκινούν με “T”.

Μέλη συγκροτήματος:

Tariano Adaryll Jackson II (a.k.a. Taj) Γεννήθηκε: 4 Αυγούστου 1973. Είναι παντρεμένος με την Thayana S.C.O. Δεν έχουν αποκτήσει ακόμα παιδιά.

Taryll Adren Jackson  Γεννήθηκε: 8 Αυγούστου 1975. Έχει σχέση με την Breana Cabral. Μαζί έχουν 2 γιους: Bryce Connor (Γεννήθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2008) και Adren Michael (Γεννήθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2011).

TJ Jackson (a.k.a. Tito Joe Jackson)  Γεννήθηκε: 16 Ιουλίου 1978. Είναι παντρεμένος με την Frances Casey  και έχουν μαζί 4 παιδιά: Royal (Γεννήθηκε: 23 Οκτωβρίου 1999), Dee Dee (Γεννήθηκε: 20 Μαρτίου 2008), Jordan Michael (Jo Jo) (Γεννήθηκε: 30 Νοεμβρίου 2010) και Rio Tito Joe (Γεννήθηκε: 10 Μαρτίου 2015). Επίσης ο TJ είναι συγκηδεμόνας  μαζί με την γιαγιά του Katherine, των 3 ανήλικων παιδιών του εκλιπόντος θείου του, Michael JacksonPrince, Paris και Blanket

Τόπος δημιουργίας: Los Angeles, California, Η.Π.Α.

ΓονείςTito Jackson (15 Οκτωβρίου 1953) και Delores “Dee Dee” Martes (1954-1994)

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1989-2005, 2013-σήμερα.

Βραβεία:  Οι 3T δεν έχουν κερδίσει κάποιο μουσικό βραβείο μέχρι σήμερα.

Official Site3t.com

 

Σχετικά “Discogrphies & IDs”: Michael Jackson, Janet Jackson

Πηγές: en.wikipedia.org, 3t.com, jackson-source.com

Discography

Start Here
Start Here
1995 – Brotherhood
1995 – Brotherhood
2004 – Identity
2004 – Identity
2004 – If You Leave Me Now (with T-Rio / Single)
2004 – If You Leave Me Now (with T-Rio / Single)
2005 – 3T Meets The Family Of Soul
2005 – 3T Meets The Family Of Soul
2012 – My Life Without You (Taryll Jackson / E.P.)
2012 – My Life Without You (Taryll Jackson / E.P.)
2012 – Undeniable (Taryll Jackson / E.P.)
2012 – Undeniable (Taryll Jackson / E.P.)
2015 – Power of Love (E.P.)
2015 – Power of Love (E.P.)
2015 – The Story of Love (E.P.)
2015 – The Story of Love (E.P.)
2015 – Chapter III
2015 – Chapter III

Start Here

 • Οι 3T είναι ένα αμερικάνικο R&B/pop συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τους τρεις γιους του Tito Jackson (της γνωστής οικογενείας Jackson) και της Dolores “Dee Dee” Jackson. Τα μέλη του group κατά ηλικιακή σειρά είναι οι Tariano Adaryll Jackson II (γνωστός και ως Taj), Taryll Adren Jackson και Tito Joe Jackson (γνωστός και ως TJ).
 • Οι 3T κυκλοφόρησαν το debut album τους “Brotherhood” το 1995, του οποίου οι πωλήσεις άγγιξαν περίπου τα 3 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το πρώτο single τους “Anything” άγγιξε την κορυφή, ενώ παράλληλα οι 3T κυκλοφόρησαν ορισμένα hits στην Ευρώπη, όπου ανάμεσά τους βρέθηκε το “24/7”, το “Why” (ντουέτο με τον θείο τους Michael Jackson), το “I Need You” (το οποίο περιλαμβάνει επίσης μία σύντομη εμφάνιση του Michael Jackson), το “Tease Me” και το “Gotta Be You”.
 • Το 1996, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση, μετά τις Spice Girls, ως το μεγαλύτερο σε πωλήσεις συγκρότημα στην Ευρώπη.
 • Οι 3T έχουν αναλάβει, επίσης, την παραγωγή και την σύνθεση τραγουδιών για τα soundtracks των ταινιών “The Jacksons: An American Dream”, “Free Willy”, “Free Willy 2: The Adventure Home”, “Men in Black” και “Trippin’”.
 • Ο Taryll και ο TJ έγραψαν κι έκαναν την παραγωγή σε τραγούδια της θείας τους Janet Jackson, καθώς και της Lindsay Lohan και του Bruno Mars. Στις αρχές του 1997, βγήκαν σε μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία με τον δίσκο τους “Brotherhood”, στην οποία ακούστηκαν όλα τα τραγούδια από αυτόν, όπως επίσης έκαναν κι ένα αφιέρωμα στους The Jackson 5 (με τη συμμετοχή του Tito ‘Poppa T’) και μία ερμηνεία έκπληξη με το τραγούδι των Oasis “Wonderwall”.
 • Αφού υπέγραψαν με την δισκογραφική της Γαλλίας TF1/NRJ το 2003, οι 3T συνέχισαν να εμφανίζονται στη Γαλλία, την Ελβετία και το Βέλγιο. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2004, υπέγραψαν με τη γερμανική δισκογραφική Digidance, με σκοπό την καλλιτεχνική τους επέκταση στη Γερμανία. Το album φέρει τον τίτλο “Identity” και κυκλοφόρησε στις 23 Μαρτίου του 2004. Δύο ακόμα singles κυκλοφόρησαν: το “Stuck On You” (μία διασκευή στο τραγούδι του Lionel Richie), το οποίο κυκλοφόρησε το 2003 στη Γαλλία και το Βέλγιο, ενώ το 2004 στην Ελβετία και το “Sex Appeal” το 2004. Κανένα από τα singles δεν βγήκε εκτός Ευρώπης. Το 2008, οι 3T διέθεσαν το “Identity” στα iTunes και το amazon.com για το παγκόσμιο κοινό.
 • Τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο showThis Is David Gest” το 2007, όπου και ηχογράφησαν το μουσικό θέμα του, με τίτλο “Crazy Kinda Guy”. Το show ξεκίνησε στις 22 Απριλίου του 2007. Εμφανίστηκαν, επίσης, σε ένα επεισόδιο, όπου ο Gest πήρε την κάμερα για να ρίξει μία γρήγορη ματιά στο σπίτι της οικογένεια Jackson στο Encino της California, όπου συναντήθηκε με τον Tito, τους 3Τ και την Katherine Jackson. Σε ακόμα ένα επεισόδιο, εμφανίζονται να κάνουν την ηχογράφηση του μουσικού θέματος.
 • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2008, η οικογένεια Jackson (συμπεριλαμβανομένου και του Tito) έμειναν για διακοπές επί έξι εβδομάδες στο Appledore του Devon στην Αγγλία, ενώ έψαχναν να αγοράσουν ένα σπίτι στην περιοχή. Ένα project-ντοκιμαντέρ με την ονομασία “The Jacksons are Coming” γυρίστηκε για το κανάλι Channel 4 και βγήκε στον αέρα τελικά το 2008. Ο Taj και ο TJ εμφανίστηκαν με τον πατέρα τους, αλλά ο Taryll δεν τους συνόδευσε στο ταξίδι. Τα τρία μέλη της οικογένειας παραβρέθηκαν, επίσης, σε μία εκδήλωση με τους θαυμαστές του Michael Jackson στο Devon, τον οποίο και κάλεσαν ζωντανά στο τηλέφωνο, με σκοπό να μιλήσει στους θαυμαστές του με τη βοήθεια μεγάφωνου. Και οι τρεις τους εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό show “The Jacksons: A Family Dynasty” στο κανάλι A&E. Εμφανίστηκαν μαζί με τον πατέρα τους Tito, ο οποίος προσπάθησε να τους πείσει να αρχίσουν ξανά την καριέρα τους.
 • Στις 31 Ιανουαρίου του 2010, τα τρία αδέρφια εμφανίστηκαν στη σκηνή της τελετής των 52ων Grammy Awards, για να στηρίξουν τα ξαδέρφια τους Prince Michael, Jr. και Paris Michael Katherine Jackson, στην απονομή του βραβείου “Lifetime Achievement Award” προς τιμήν του πατέρα τους, Michael Jackson.
 • Την 1 Φεβρουαρίου του 2010, και τα τρία αδέρφια εμφανίστηκαν στο remake του “We Are The World”, αυτή τη φορά για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες στην Αϊτή. Ωστόσο, δεν τραγούδησαν βασικά μέρη του τραγουδιού, παρά μόνο το background. Ο Taj δούλεψε στη σειρά με ζόμπι “Code Z” και στο επιστημονικής φαντασίας “Clone 3”. Ο TJ επιλέχθηκε για τον ρόλο του Prince Jean-Luc στη νέα εκδοχή του musical του Larry Hart “Sisterella”, το οποίο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2011. Ο Taryll δούλεψε για το πρώτο του solo album, με σκοπό να κάνει την οικογένεια και τους θαυμαστές του περήφανους.
 • Στις 8 Οκτωβρίου του 2011, οι 3Τ τραγούδησαν στο “Michael Forever – The Tribute Concert” που έλαβε χώρα στο Millennium Stadium στο Cardiff. Τραγούδησαν το “Heartbreak Hotel” από τους The Jackson 5 (γνωστό και ως “This Place Hotel”), το οποίο ήρθε μετά το No.2 hit τους “Why”, το οποίο ήταν ντουέτο με τον Michael Jackson και συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο τους “Brotherhood”. Στο τέλος της ερμηνείας του “Why”, τα τρία αδέλφια ξέσπασαν σε κλάματα. Εμφανίστηκαν, όμως, ξανά στο φινάλε του show για να τραγουδήσουν το “Don’t Stop Til You Get Enough” του Michael Jackson, σε συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και μέλη από την οικογένεια Jackson (Prince, Paris και Blanket (Prince II)).
 • Ο Taryll, που δούλεψε τη solo καριέρα του για λίγο, κυκλοφόρησε το debut single του “4Ever” στις 5 Απριλίου του 2012, μέσω του debut EP του “My Life Without You”, το τελευταίο εκ των οποίων κυκλοφόρησε την Ημέρα της Μητέρας, στις 12 Μαΐου του 2012, προς τιμήν της μητέρας του Dee Dee Jackson. Στα γενέθλιά του, στις 8 Αυγούστου του 2012, ο Taryll κυκλοφόρησε το single “Best of All Time”, ένα αφιέρωμα στον θείο του Michael Jackson.
 • Μετά από περίπου δύο χρόνια απουσίας από την σκηνή, οι 3Τ εμφανίστηκαν ζωντανά στη σκηνή της Ρώμης, του Μιλάνου, του Τορίνο και της Βερόνας, για τέσσερις συναυλίες αλληλεγγύης στην Ιταλία από τις 5 ως τις 8 Δεκεμβρίου. Οι τρεις τους παρέμειναν επί 30 λεπτά στη σκηνή, ενώ τα τραγούδια που είπαν ήταν τα “Stuck On You”, “I Need You”, “Forever Girl”, “With You” ένα jam session με το τραγούδι του Ed Sheeran “The A-Team”, το “Wonderwall” των Oasis, το “Give Me All Your Lovin’” και το “We Are The World”. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις πήγαν στο ίδρυμα “Sharing Love Foundation” και χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή νηπιαγωγείου για να βοηθήσουν τα παιδιά στο Maikon στην έρημο Chalbi στη βόρεια Κένυα.
 • Στις 26 Δεκεμβρίου του 2013, το βρετανικό κανάλι ITV2 ανακοίνωσε ότι οι 3Τ θα εμφανιζόντουσαν στον δεύτερο κύκλο του “The Big Reunion”. Τα επεισόδια προβάλλονταν στο κανάλι από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 27 Μαρτίου του 2014. Μαζί με τους 3Τ συμμετείχαν τα συγκροτήματα A1, Damage, Eternal, Girl Thing και 5th Story. Στις 21 Φεβρουαρίου, η sold out συναυλία του “The Big Reunion” έλαβε χώρα στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου και προβλήθηκε από το κανάλι ITV2 στις 27 Μαρτίου του 2014.
 • Στις 20 Μαρτίου του 2014, ανακοινώθηκε πως τα boy bands των δύο σειρών (Five, 911, Blue, A1, 3T, Damage και 5th Story) θα βγουν σε περιοδεία με τίτλο “The Big Reunion Boy Band Tour” τον Οκτώβριο του 2014.
 • Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, οι 3Τ εμφανίστηκαν στην sold out εκδήλωση “Back 2 The 90’s” στο Ahoy Rotterdam, ενώ την επόμενη μέρα, ήταν special guests στο γερμανικό τηλεοπτικό show “Carlo & Irene: Life 4 You”. Οι 3Τ μοιράστηκαν μία ιστορία με τους Carlo & Irene από όταν ήταν καλεσμένοι στα προηγούμενα τηλεοπτικά τους shows “Telekids” το 1996 και “Carlo & Irene: Life & Cooking” το 2003. Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014, οι 3Τ ήταν guests στην ραδιοφωνική εκπομπή του dj Giel Beelen, “NPO 3FM”. Μετά την συνέντευξη, οι 3Τ ερμήνευσαν το “I Need You” ζωντανά στο ραδιόφωνο του NPO 3FM. Οι 3Τ επισκέφθηκαν, επίσης, τον dj One’sy στον ραδιοφωνικό σταθμό FunX, όπου μόνο ένας τυχερός θαυμαστής είχε την ευκαιρία να τους συναντήσει στο studio.
 • Στις 12 Μαρτίου του 2015, ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμός Q-music ανακοίνωσε ότι οι 3Τ θα εμφανιστούν στο Foute Party στις 26 Ιουνίου του ίδιου καλοκαιριού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Brabanthallen στο Hertogenbosch της Ελβετίας. Στις 17 Μαρτίου του 2015 ανακοινώθηκε πως η εκδήλωση ήταν sold-out και για το λόγο αυτό οργάνωσαν ακόμα μίας στις 27 Ιουνίου, όπου οι 3Τ θα ήταν επίσης στο lineup της.
 • Τον Οκτώβριο του 2015, ο Taj, ο Taryll και ο TJ εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό show “The Jacksons: Next Generation”. Η σειρά προβλήθηκε στο Lifetime USA και το Lifetime Canada (2015), στο Lifetime UK και στην Ιρλανδία (2016), στο Lifetime Asia (2016) και το Lifetime South Africa (2016).
 • Το 2016 κυκλοφόρησαν το album “Chapter III” το οποίο παρόλο που είχε διαφημιστεί αρκετά μέσα από το “The Jacksons: Next Generation”, δεν κατάφερε να σημειώσει καμία επιτυχία.

1995 – Brotherhood

 • Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 1995
 • Εταιρεία: MJJ, 550
 • Μορφή: CD, κασέτα, digital download
 • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold, BEA: Platinum, SNEP: Platinum, NVPI: Gold, IFPI Switzerland: Gold, BPI: Gold
 • Singles από το “Brotherhood”:
 1. “Anything” Κυκλοφόρησε: 27 Αυγούστου 1995
 2. “24/7” Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 1995
 3. “Tease Me” Κυκλοφόρησε: 4 Ιανουαρίου 1996
 4. “Why” Κυκλοφόρησε: 11 Ιανουαρίου  1996
 5. “I Need You” Κυκλοφόρησε: 20 Φεβρουαρίου 1996
 6. “Gotta Be You” Κυκλοφόρησε: 12 Μαρτίου 1996

Tracklist:

1. “Anything” 5:21

2. “24/7” 4:39

3. “Why” (duet with Michael Jackson) 5:20

4. “Gotta Be You” (feat. Herbie) 3:34

5. “With You” 5:00

6. “Sexual Attention” 4:09

7. “Memories” 4:32

8. “I Need You” (backing vocals: Michael Jackson) 3:55

9. “Give Me All Your Lovin'” 4:08

10. “Tease Me” 5:28

11. “Words Without Meaning” 4:00

12. “Brotherhood” (feat.Prince Markie Dee) 5:10

Disc 2: Limited European Tour Edition

1. “Anything” (The 3T & D.T. remix) 4:49

2. “24/7” (Linslee’s live mix) 4:23

3. “Tease Me” (Sex O’Clock club mix) 6:49

4. “Why” (DW bonus mix) 5:04

5. “I Need You” (Linslee Campbell mix) 5:24

2004 – Identity

 • Κυκλοφόρησε: 29 Δεκεμβρίου 2004
 • Εταιρεία: Digidance
 • Μορφή: CD, κασέτα, digital download
 • Singles από το “Identity”:
 1. “Stuck On You” Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2003
 2. “Sex Appeal” Κυκλοφόρησε: 4 Απριλίου 2004

Tracklist:

1. Detour 3:04

2 Sex Appeal 3:47

3 Guilty 3:41

4 I Appreciate 5:04

5 Party Tonight 3:51

6 Stubborn (It’s A Shame) 3:42

7 Stuck On You 3:33

8 Without You 3:53

9 Disappeared 3:28

10 They Say 3:56

11 Someone To Love 4:39

12 Thankful 4:00

Bonus Track

13 Sex Appel (Organized Playas Remix) 3:46

14 Stuck On You (Smooth Mix) 3:58

2004 – If You Leave Me Now (with T-Rio / Single)

 • Κυκλοφόρησε: 2004
 • Εταιρεία: Heben Music, TF1 Musique
 • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. If You Leave Me Now (feat. 3T) 3:50

2. Choopeta Mamae Eu Quero (Live Edit) 3:09

3. To Indo 4:38

2005 – 3T Meets The Family Of Soul

 • Κυκλοφόρησε: 23 Μαΐου 2005
 • Εταιρεία: Dancs
 • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. They Say 4:24

2. You To Me Are Everything

3. Let’s Stay Together 3:20

4. Babe 3:15

5. You’ve Got a Friend Remix 2005

6. Stuck on You 3:18

7. Always

8. Sweetest Taboo 4:23

9. Candy Girl Explicit 5:17

10. Womanchild

11. Thankful 3:37

12. More Than A Melody

13. Your Love

14. Sayin’ About You

15. Stuck on You (Enhanced)

2012 – My Life Without You (Taryll Jackson / E.P.)

 • Κυκλοφόρησε: 13 Μαΐου 2012
 • Εταιρεία: Taryll Jackson
 • Μορφή: digital download

Tracklist:

1.My Life Without You 3:55

2. When You Come Back 2 Earth 4:14

3. Doubt 2:39

4. 4Ever 4:11

5. Be My Girl 3:22

6. When It Falls Down 3:21

7. Unlove You 4:24

2012 – Undeniable (Taryll Jackson / E.P.)

 • Κυκλοφόρησε: 29 Αυγούστου 2012
 • Εταιρεία: Taryll Jackson
 • Μορφή: digital download

Tracklist:

1.Undeniable 4:06

2. Can’t Stop Falling In Love 3:46

3. Tonight 4:09

4. Hope 4:00

5. You Girl 4:39

6. Dance Floor 4:17

7. What Can I Do To Change Your Mind? 4:22

8. Best Of All Time 3:33

2015 – Power of Love (E.P.)

 • Κυκλοφόρησε: 23 Οκτωβρίου 2015
 • Εταιρεία: 3T
 • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1.Power of Love

2. Power of Love (Instrumental)

3. Power of Love (Backing Track)

4. Power of Love (Acapella)

2015 – The Story of Love (E.P.)

 • Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2015
 • Εταιρεία: 3T
 • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. The Story of Love

2. The Story of Love (Instrumental)

3. The Story of Love (Backing Track)

4. The Story of Love (Acapella)

5. Forever Girl

2015 – Chapter III

 • Κυκλοφόρησε: 10 Σεπτεμβρίου 2016
 • Εταιρεία: 3T
 • Μορφή: CD, digital download
 • Singles από το “Chapter III”:
 1. “Forever Girl” Κυκλοφόρησε: 29 Μαΐου 2014
 2. “The Story of Love” Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2015
 3. “Power of Love” Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 2015

 

Tracklist:

1. That’s Our Family (Intro) 0:26

2. Power of Love 4:41

3. Gotta Have You 2:59

4. Heaven 4:10

5. Fire 4:44

6. Missing You 3:51

7. Sugar 4:13

8. I Do (The Wedding Song) 4:14

9. Forever Girl 3:24

10. The Story of Love 3:25

3T Top Hits by SounDarts.gr

Back To Top