skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Alessia Cara

Discography & ID : Alessia Cara

Ύψος

Gallery

Zedd & Alessia Cara

Zedd & Alessia Cara

ID

Όνομα: Alessia Cara

Ολόκληρο όνομα: Alessia Caracciolo

Ημερομηνία Γέννησης: 11 Ιουλίου 1996

Τόπος Γέννησης: Brampton, Ontario, Καναδάς

Επάγγελμα: τραγουδίστρια, τραγουδοποιός

Οικογενειακή Κατάσταση: ?

Τέκνα: Δεν έχει

Γονείς: Vincenzo Caracciolo και Enza Ciccione (αμφότεροι Ιταλικής καταγωγής)

Αδέρφια: Dante, Dario, Danica

Ενεργός στη μουσική: 2014-σήμερα

Βραβεία: Η Alessia Cara έχει αποσπάσει συνολικά πάνω από 15 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα :

1 Grammy Award, 2 ASCAP Pop Music Awards, 3 Canadian Radio Music Awards, 2 iHeartRadio MMVAs, 2 Juno Awards, 2 MTV Video Music Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Alessia Cara κάντε κλικ εδώ.

Official Websitealessiacara.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2015 – Know-It-All
2015 – Know-It-All
2015 – Four Pink Walls (E.P.)
2015 – Four Pink Walls (E.P.)
2018 – The Pains of Growing
2018 – The Pains of Growing

Start Here

  • Η Alessia Caracciolo (γεννημένη στις 11 Ιουλίου 1996), ευρέως γνωστή ως Alessia Cara, είναι Καναδή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός κι ενορχηστρωτής. Αφού έκανε acoustic διασκευές, υπέγραψε με την EP Entertainment και την Def Jam Recordings το 2014 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της την επόμενη χρονιά. Το “Here” έφτασε στη θέση Νο.19 στα Canadian Hot 100 charts και τη θέση Νο.5 στο Billboard Ho 100 chart.
  • Το ντεμπούτο studio album της Cara, “Know-It-All”, έφτασε στη θέση Νο.8 των Canadian Albums charts και στη θέση Νο.9 του Billboard 200 στις Η.Π.Α. Το τρίτο single του δίσκου, “Scars to Your Beautiful”, έφτασε στη θέση Νο.8 του Billboard Hot 100 το 2016. Το 2017, η Cara συνεργάστηκε με τον DJ και παραγωγό Zedd για να δημιουργήσουν το single “Stay” και με τον rapper Logic για να συνεργαστούν στο τραγούδι “1-800-273-8255”. Η Cara έχει λάβει υποψηφιότητες για τέσσερα Grammy Awards, συμπεριλαμβανομένης την νίκης της στην κατηγορία “Best New Artist” το 2018. Το δεύτερο studio album της, “The Pains of Growing” (2018), είδε μία εμπορική επιτυχία με τα singles “Growing Pains” και “Trust My Lonely”.
  • Το τραγούδι της, “Here”, χαρακτηρίστηκε από το MTV ως “ένα τραγούδι για όποιον σιχαίνεται κρυφά τα πάρτυ”. Σε παραγωγή των Pop & Oak και Sebastian Kole, το τραγούδι αφορά την προσωπική της εμπειρία με το να πηγαίνει σε πάρτυ και να νιώθω πολύ άβολα σε αυτά. Στις 5 Μαΐου του 2015, το τραγούδι επιλέχθηκε ως ένα από αυτά που ‘δεν πρέπει να χάσεις’ από το Spin, καθώς και ως ένα ‘που πρέπει να ακούσεις’ από το Cosmopolitan.
  • Τον Απρίλιο του 2016, η Cara ανακοινώθηκε πως θα είναι μία από τα supporting acts στην περιοδεία των Coldplay “A Head Full of Dreams Tour” στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική, μαζί με την Βρετανίδα τραγουδίστρια, Foxes.
  • Η Alessia Caracciolo κρατάει από το Brampton του Ontario, όπου παρακολούθησε στο Cardinal Ambrozic Catholic Secondary School. Η οικογένειά της είναι από την Calabria. Ο πατέρας της γεννήθηκε στον Καναδά από Ιταλούς γονείς και η μητέρα της είναι Ιταλίδα μετανάστης. Μπορεί να μιλήσει ιταλικά. Ως παιδί, έγραψε ποίηση κι ασχολήθηκε με το θέατρο. Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία δέκα ετών κι εξασκήθηκε στο πως να παίζει διάφορα τραγούδια. Σε ηλικία 13 ετών, ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου δημοσίευε διασκευές από τραγούδια που είχε ερμηνεύσει.
  • Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Cara έβγαινε με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Kevin Garrett από το 2016 ως το 2018.
  • Η Cara είναι μία R&B κι alternative R&B τραγουδίστρια. Επίσης, δημιουργεί μουσική στα είδη της pop,soul και indie-pop.
  • Οι επιρροές της περιλαμβάνουν τραγουδιστές, όπως οι Lauryn Hill, Amy Winehouse, Pink, Fergie of the Black Eyed Peas, Drake και Ed Sheeran.

Πηγή: wikipedia.org

2015 – Know-It-All

  • Κυκλοφόρησε: 13 Νοεμβρίου 2015
  • Εταιρεία: Def Jam, UMG
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Πιστοποιήσεις: MC: Platinum, BPI: Silver, IFPI DEN: Gold, RIAA: Platinum
  • Παραγωγή: Robert «Robeo» Eleazer, Tony Perez, Alessia Caracciolo, Kuya, Malay, Alan Nglish, Fredro, Pop & Oak, Sebastian Kole
  • Singles από το “Know-It-All”:
  1. «Here» Κυκλοφόρησε: 30 Απριλίου 2015
  2. «Wild Things» Κυκλοφόρησε: 2 Φεβρουαρίου 2016
  3. «Scars to Your Beautiful» Κυκλοφόρησε: 26 Ιουλίου 2016

Tracklist:

1. «Seventeen» – 3:32

2. «Here» – 3:19

3. «Outlaws» – 3:23

4. «I’m Yours» – 3:48

5. «Four Pink Walls» – 3:31

6. «Wild Things» – 3:08

7. «Stone» (feat. Sebastian Kole) – 3:47

8. «Overdose» – 3:28

9. «Stars» – 3:40

10. «Scars to Your Beautiful» – 3:50

2015 – Four Pink Walls (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 26 Αυγούστου 2015
  • Εταιρεία: Def Jam
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: Pop & Oak
  • Singles από το “Four Pink Walls”:
  1. «Here» Κυκλοφόρησε: 1 Απριλίου 2015

Tracklist:

1. «Seventeen» – 3:33

2. «Here» – 3:19

3. «Outlaws» – 3:23

4. «I’m Yours» – 3:49

5. «Four Pink Walls» – 3:32

2018 – The Pains of Growing

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30 Νοεμβρίου 2018
  • Εταιρεία: Def Jam Recordings
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Παραγωγή: Alessia Cara, Pop & Oak, Ricky Reed, Trevor «Trevorious» Brown, Zaire Koalo, ClickNPress, Jon Levine, No I.D., Steve Wyreman, Rick Nowels, Dean Reid, Nate Mercureau
  • Singles από το “The Pains of Growing”:
  1. «Growing Pains» Κυκλοφόρησε: 15 Ιουνίου 2018
  2. «Trust My Lonely» Κυκλοφόρησε: 5 Οκτωβρίου 2018
  3. «Out of Love» Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 2019

Tracklist:

1. «Growing Pains» – 3:13

2. «Not Today» – 2:36

3. «I Don’t Want To» – 2:42

4. «7 Days» – 3:28

5. «Trust My Lonely» – 3:19

6. «Wherever I Live» – 3:05

7. «All We Know» – 3:23

8. «A Little More» – 2:26

9. «Comfortable» – 4:17

10. «Nintendo Game» – 2:41

11. «Out of Love» – 3:47

12. «Girl Next Door» – 3:22

13. «My Kind» – 3:01

14. «Easier Said» – 3:25

15. «Growing Pains (Reprise)» – 0:59

Alessia Cara Top Hits by SounDarts.gr