skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Annie Lennox

Discography & ID : Annie Lennox

Ύψος

Gallery

H Annie Lennox, έφηβη.

H Annie Lennox με τον σύζυγό της Mitch Besser.

H Annie Lennox με την κόρη της Lola.

H Annie Lennox με τις κόρες της Lola και Tali.

Λαμβάνοντας το τιμητικό διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Annie Lennox & Dave Stewart (Eurythmics)

Annie Lennox & Joni Mitchell

Annie Lennox & Bono.

Annie Lennox & Grace Jones.

Eurythmics & Stevie Wonder

Annie Lennox & Bruce Springsteen.

Annie Lennox & David Bowie.

Annie Lennox & Freddie Mercury.

Annie Lennox & Aretha Franklin

Annie Lennox & Christopher Reeve.

Annie Lennox & Boy George

Annie Lennox, Luciano Pavarotti & George Michael.

Annie Lennox & Paul McCartney.

Annie Lennox, Bette Midler & Alicia Keys.

Annie Lennox, Carole King, Willie Nelson, Kris Kristofferson.

Annie Lennox & Ed Sheeran.

Annie Lennox, Femi Anikulapo Kuti, Herbie Hancock, Al Jarreau & Dee Dee Bridgewater

Annie Lennox & Herbie Hancock.

Annie Lennox & Hozier

Annie Lennox & Beth Ditto.

Annie Lennox & Sam Smith

Annie Lennox, Pharrell Williams & Ryan Tedder.

Η Annie Lennox με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Annie Lennox & Nelson Mandela.

Michel Sidibe, Annie Lennox, Sir Elton John, John Kerry και Richard Lugar.

Στιγμιότυπο από την εμφάνισή της στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Η Annie Lennox στην φωτογράφηση για το album "Songs of Mass Destruction".

Η Annie Lennox στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.

Annie Lennox Quote

ID

Όνομα : Ann «Annie» Lennox

Ημερομηνία Γέννησης: 25 Δεκεμβρίου 1954

Τόπος γέννησης: Aberdeen, Scotland, Ηνωμένο Βασίλειο.

Επάγγελμα: τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός, ανθρωπιστική πρέσβης.

Οικογενειακή Κατάσταση: : Παντρεμένη

Σύζυγοι/Σύντροφοι (πρώην και νυν):

Radha Raman, Γερμανός οπαδός του Hare Krishna  (Παντρεύτηκαν: 1984, χώρησαν: 1985),

Uri Fruchtmann, Ισραηλινός μουσικός και κινηματογραφικός παραγωγός (Παντρεύτηκαν: 1988, χώρησαν: 2000),

Dr. Mitch Besser, γιατρός (Παντρεύτηκαν: 15 Σεπτεμβρίου 2012.)

Τέκνα: Με τον Uri Fruchtmann έχει αποκτήσει δύο κόρες τις: Lola (Γεννήθηκε .Τραγουδίστρια) και Tali Fruchtmann (Γεννήθηκε το 1993. Μοντέλο, καλλιτέχνις)Ένας γιος, με το όνομα Daniel, ήταν θνησιγενής το 1988.

ΓονείςDorothy Ferguson και Thomas Allison Lennox.

Ενεργός στη μουσική: 1976-σήμερα.

Συμμετοχή σε άλλα σχήματα: Dragon’s Playground (1976-1977), The Catch ή The Tourists (1977-1980), Eurythmics (1980-1990, 1999–2005, one-off reunion: 2014)

Βραβεία: Η Annie Lennox έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 30 βραβεία, τόσο για την μουσική αλλά και για την γιλανθρωπική της συνεισφορά:

8 Brit Awards, 1 American Music Award, 1 Academy Award, 4 Grammy Awards, 4 Ivor Novello Awards, 3 MTV Music Awards, 1 Golden Globe Award, 1 Billboard Century Award, 1 Webby Award, 1 Save the Children «Amigo de los Niños» Award, 1 Elle Style Award, 1 Harper’s Bazaar Philanthropy Award, 1 Harper’s Bazaar Lifetime Achievement Award, 1 Music Industry Trust Award, 1 GQ Charity Woman of the Year Award, 1 International Service Award for Global Defence of Human Rights, 1 Barclays Women of the Year Award, 1 Nobel Peace Laureates for services to humanity.

Για την αναλυτική λίστα με τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχει κερδίσει η Annie Lennox κάντε κλικ εδώ

Websiteannielennox.com

Discography

Start Here
Start Here
1992 – Diva
1992 – Diva
1995 – Medusa
1995 – Medusa
2003 – Bare
2003 – Bare
2003 – Lord of the Rings: The Return of the King (O.S.T.)
2003 – Lord of the Rings: The Return of the King (O.S.T.)
2007 – Songs of Mass Destruction
2007 – Songs of Mass Destruction
2009 – The Annie Lennox Collection (Compilation)
2009 – The Annie Lennox Collection (Compilation)
2010 – A Christmas Cornucopia
2010 – A Christmas Cornucopia
2014 – Nostalgia
2014 – Nostalgia
2019 – Lepidoptera (E.P.)
2019 – Lepidoptera (E.P.)

Start Here

  • Έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη εν ζωή λευκή τραγουδίστρια της soul. Εδώ και 35 χρόνια εξακολουθεί να συγκινεί με την ερμηνείες της. Η Annie Lennox γεννήθηκε στο Αμπερντίν της Σκωτίας και από πολύ μικρή έδειξε το πάθος της για τη μουσική, παίζοντας με ένα πιάνο-παιχνίδι. Οι γονείς της, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν πολλά χρήματα, την ενθάρρυναν να μάθει πιάνο και φλάουτο. Η Annie σε ηλικία 17 χρόνων κέρδισε μια υποτροφία στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου. Τις σπουδές της δεν της τελείωσε ποτέ αν και έμεινε μέχρι το τρίτο έτος. Ο υπεύθυνος καθηγητής στην αναφορά του αναγνώριζε τις ικανότητές της και υπογράμμιζε ότι ψάχνεται για το τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Άρχισε να εργάζεται ως πωλήτρια ή κάνοντας διάφορες άλλες δουλειές τα πρωινά, ενώ τα βράδια τραγουδούσε σε pubs και εστιατόρια. Ένα βράδυ, στα τέλη του ’70 γνώρισε τον κιθαρίστα Dave Stewart. Ο Stewart της ζήτησε να συμμετάσχει σε ένα καινούργιο συγκρότημα που έφτιαχνε μαζί με τον τραγουδοποιό, Peet Coombes. Η μπάντα ονομάστηκε The Τourists. Έβγαλαν 3 albums σε ένα χρόνο και κατάφεραν να ανέβουν στο No.4 των βρετανικών charts. Παρά την επιτυχία τους, οι Tourists διαλύθηκαν εξαιτίας των προστριβών που υπήρχαν μεταξύ των μουσικών. Το 1980 η Lennox και ο Stewart, που στο μεταξύ είχαν γίνει ζευγάρι, άφησαν την μπάντα και αποφάσισαν να φτιάξουν τους Eurythmics. Σύντομα ο συνθετικός pop ήχος τους έγινε ένας από τους πιο διάσημους ήχους του new wave, με πολλές επιτυχίες τόσο στη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ. Τα «Sweet Dreams», «Love is a stranger» και «Here comes the rain again» έπαιζαν στα ραδιόφωνα και ξεσήκωναν τους νέους στα clubs. Το 1990 και μετά από την εμπορική αποτυχία του τελευταίου album τους «We too are one», η Lennox ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη μουσική για δύο χρόνια, ώστε να κάνει παιδί.
  • Ήταν τότε που το συγκρότημα ουσιαστικά διαλύθηκε. Η Lennox έγινε μητέρα και λίγο αργότερα άρχισε να δουλεύει το πρώτο της solo album με τίτλο «Diva». Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1992 και έδειξε μια πιο ήρεμη και ώριμη τραγουδίστρια. Το «Diva» πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ και ήταν υποψήφιο για 3 grammys. Το 1995 η Lennox έκανε το 2ο solo album, μια συλλογή με επανεκτελέσεις που ονόμασε «Medusa», και το οποίο έγινε πλατινένιο. Στη συνέχεια έκανε άλλο ένα διάλειμμα και 8 χρόνια μετά επέστρεψε στη δισκογραφία με το «Bare», ένα από τα δυνατότερα και πιο προσωπικά albums της καριέρας της. Ακολούθησε το «Songs of Mass Destruction» τον Σεπτέμβριο του 2007. 3 χρόνια αργότερα η Lennox επέστρεψε στο studio για έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο, το «Christmas Cornucopia», και το 2014 έβγαλε ακόμα ένα album με επανεκτελέσεις, το «Nostalgia».
  • Tο 2003, η Lennox μαζί με τον Stewart προσκλήθηκαν στο Cape Town, στη συναυλία για την εκστρατεία του Nelson Mandela, 46664 HIV ενάντια στον ιό. Η Lennox είδε από κοντά την κατάσταση σε ορφανοτροφεία και νοσοκομεία και ευαισθητοποιήθηκε. Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια ούτε και το εκμεταλλεύτηκε για εμπορικούς λόγους, αλλά αποφάσισε να βοηθήσει. Το 2007 στον δίσκο «Songs of Mass Destruction» περιλαμβάνεται το τραγούδι «Sing». Είναι ένα τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν 23 πασίγνωστες καλλιτέχνιδες. Η Lennox προσκάλεσε τις Madonna, Anastasia, Dido, Celine Dion, Melissa Etheridge, Beth Gibbons, Gladys Knight, Pink και άλλες για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στον αγώνα κατά του AIDS στη Νότια Αφρική.
  • Η καριέρα της ήταν ήδη εκπληκτική, αλλά ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός. Άλλωστε κάνα δυο φορές τη διέκοψε για να κάνει οικογένεια την οποία αντιμετώπιζε σοβαρά και είχε διάθεση να ασχολείται με τα παιδιά της part time. Ίσως επειδή είχε χάσει και τους δυο γονείς της από καρκίνο και γνώριζε πόσο σημαντική είναι για τα παιδιά η παρουσία των γονιών. Έχει παντρευτεί 3 φορές. Το 1984 παντρεύτηκε έναν Γερμανό αφοσιωμένο στο Χάρε Κρίσνα, αλλά ο γάμος κράτησε λίγους μήνες. Το 1988 παντρεύτηκε τον παραγωγό ταινιών και δίσκων Uri Fruchtman και έκαναν δυο κόρες την Lola και την Tali και έχασε ένα γιο που γεννήθηκε νεκρός. Η Tali ήρθε άθελά της στη δημοσιότητα τον Αύγουστο του 2015 όταν μαζί με τον φίλο της Ian Jones έκαναν καγιάκ στον ποταμό Hudson. Το πλεούμενο ανατράπηκε και ο νεαρός έχασε τη ζωή του, ενώ ένα διερχόμενο πλοιάριο έσωσε την Tali. Ο φίλος της ήταν διάσημο top-model γιος ενός πετυχημένου φωτορεπόρτερ του National Geographic. H Lennox είχε χωρίσει τον πατέρα της Tali το 2000 και 12 χρόνια μετά παντρεύτηκε σε μια κλειστή τελετή τον Dr. Mitch Besser. Με περιουσία περίπου 30 εκατομμύρια λίρες έχει πολλά περιθώρια για φιλανθρωπικές δράσεις και σε αυτό, η καλλιτέχνης από τη Σκωτία, κάθε άλλο παρά τσιγκούνα είναι. Υπήρξε μεγάλο είδωλο των 80’s, αλλά πάντα προστάτευε την εικόνα της αποφεύγοντας τις υπερβολές και την έκθεση της προσωπικής της ζωής. Με το κοντό μαλλί της απείχε πολύ από τις «κούκλες» ερμηνεύτριες της εποχής, που άλλαζαν κόμμωση σε κάθε single. Και όμως όλοι συζητούσαν για τη γοητεία της και έχει χαρακτηριστεί άπειρες φορές η ομορφότερη γυναίκα της show-buisiness, ενώ στην κοινότητα των gay ήταν η πιο αγαπημένη καλλιτέχνης. Η ίδια επέμενε πάντα να προτάσσει τη μουσική της και πρόσφατα ήταν επικριτική σε νέες καλλιτέχνιδες (βλέπε Miley Cyrus) οι οποίες κάνουν γυμνές εμφανίσεις, τονίζοντας ότι χάνεται η ουσία της μουσικής και δίνεται λάθος πρότυπο.
  • Η Annie είναι φανατικός υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρέσβειρα της UNAIDS, της Οxfam, της Nelson Mantella 46664 Campaign, της Διεθνούς Αμνηστίας, του βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και πολλών άλλων οργανώσεων. Το 2009 τιμήθηκε με τον τίτλο «Γυναίκα της Ειρήνης» για τον αγώνα της κατά του AIDS στη Νότια Αφρική, από τους νομπελίστες Ειρήνης, στο Βερολίνο. Τo 2011 η Βασίλισσα Ελισάβετ της απένειμε το βραβείο OBE για το ανθρωπιστικό της έργο.
  • To 2004,η Lennox απέσπασε το Academy Award for Best Song  για το «Into the West»  από την ταινία «The Lord of the Rings: The Return of the King», το οποίο έγραψε μαζί με τον σεναριογράφο της ταινίας Fran Walsh και τον συνθέτη του soundtrack, Howard Shore. H Lennox ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά στην 76η απονομή των Academy Awards. Το τραγούδι κέρδισε επίσης ένα Grammy και ένα Golden Globe Award. Νωρίτερα, είχε ηχογραφήσει για την ίδια ταινία ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο «Use Well the Days» , στο οποίο εμπεριέχονται αρκετές παραθέσεις από τους πρωτότυπους στίχους του βιβλίου του Tolkien. Το τραγούδι αυτό συμπεριλαμβάνεται στο bonus DVD της «special edition» του soundtrack της ταινίας.
  • Το 2011, Lennox χρίστηκε Σύμβουλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για «ακούραστη έργο της στις φιλανθρωπικές εκστρατείες και την υποστήριξη των ανθρωπιστικών αιτιών τους». Στις 4 Ιουνίου, 2012 τραγούδησε στη συναυλία του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου (Diamond Jubilee) της βασίλισσας μπροστά από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η Lennox ερμήνευσε επίσης το τραγούδι «Little Bird» κατά τη διάρκεια της Τελετή Λήξης των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο στις 12 Αυγούστου 2012.

 

 

Πηγή: mixanitouxronou.gr, en.wikipedia.org

1992 – Diva

  • Κυκλοφόρησε: 6 Απριλίου 1992
  • Εταιρεία: RCA
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK 4× Platinum, AUS Platinum, CAN 2× Platinum, GER Gold, SWE Platinum, US 2× Platinum
  • Singles από το «Diva»:
  1. «Why»  Κυκλοφόρησε: Μάρτιο 1992
  2. «Precious»  Κυκλοφόρησε: Μάιο 1992
  3. «Walking on Broken Glass»  Κυκλοφόρησε: Αύγουστο 1992
  4. «Cold»  Κυκλοφόρησε: Οκτώβριο 1992
  5. «Little Bird»  Κυκλοφόρησε: Φεβρουάριο 1993

Tracklist:

1. «Why»   4:53

2. «Walking on Broken Glass»   4:12

3. «Precious»   5:08

4. «Legend in My Living Room»   3:45

5. «Cold»   4:20

6. «Money Can’t Buy It»   5:00

7. «Little Bird»   4:48

8. «Primitive»   4:19

9. «Stay by Me»   6:28

10. «The Gift»   4:52

Bonus tracks on CD

11. «Keep Young and Beautiful»   2:17

12. «Step by Step» (Japanese edition only)   4:49

 

1995 – Medusa

  • Κυκλοφόρησε: 6 Μαρτίου 1995
  • Εταιρεία: RCA 
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK 2× Platinum, AUS Platinum, CAN 2× Platinum, EU 2× Platinum, GER Gold, SWE Gold, SWI Gold, US 2× Platinum
  • Singles από το «Medusa»:
  1. «No More I Love You’s»  Κυκλοφόρησε: Φεβρουάριο 1995
  2. «A Whiter Shade of Pale»  Κυκλοφόρησε: Μάιο 1995
  3. «Waiting in Vain»  Κυκλοφόρησε: Σεπτέμβριο 1996
  4. «Something So Right»  Κυκλοφόρησε: Νοέμβριο 1996

Tracklist:

1. «No More «I Love You’s»»   4:51

2. «Take Me to the River»   3:33

3. «A Whiter Shade of Pale»   5:17

4. «Don’t Let It Bring You Down»   3:36

5. «Train in Vain»   The Clash     4:44

6. «I Can’t Get Next to You»   3:08

7. «Downtown Lights»   6:44

8. «Thin Line Between Love and Hate»   4:55

9. «Waiting in Vain»   5:40

10. «Something So Right»   3:54

11. «Heaven» (Japanese bonus track)   4:57

Limited edition bonus disc – Live in Central Park

1. «Money Can’t Buy It»   4:45

2. «Legend in My Living Room»   3:48

3. «Who’s That Girl?»   4:44

4. «You Have Placed a Chill in My Heart»   5:19

5. «Little Bird»   5:27

6. «Walking on Broken Glass»   4:01

7. «Here Comes the Rain Again»   5:59

8. «Why»   5:17

9. «Something So Right» (studio version) (featuring Paul Simon)   3:50

 

2003 – Bare

  • Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2003
  • Εταιρεία: RCA 
  • Μορφή : CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK Gold, CAN Gold, US Gold
  • Singles από το «Bare»:
  1. «Pavement Cracks»  Κυκλοφόρησε: Ιούνιο 2003
  2. «A Thousand Beautiful Things»  Κυκλοφόρησε: Μάρτιο 2004
  3. «Wonderful»  Κυκλοφόρησε: Ιούνιο 2004

Tracklist:

1. «A Thousand Beautiful Things»    3:07

2. «Pavement Cracks»    5:10

3. «The Hurting Time»    7:32

4. «Honestly»    5:01

5. «Wonderful»    4:16

6. «Bitter Pill»    4:00

7. «Loneliness»    4:01

8. «The Saddest Song I’ve Got»    4:08

9. «Erased»    4:40

10. «Twisted»    4:12

11. «Oh God (Prayer)»    2:51

12. «Cold» (live) (Japanese bonus track)   5:32

 

2003 – Lord of the Rings: The Return of the King (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: Reprise
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, BPI: Gold
  • Σύνθεση/Ενορχήστρωση: Howard Shore
  • Ερμηνεία: the London Philharmonic Orchestra, the London Voices και the London Oratory School Schola.

 

Tracklist: 

1. «A Storm Is Coming» 2:52

2. «Hope and Memory» 1:45

3. «Minas Tirith» (feat.Ben del Maestro) 3:37

4. «The White Tree» 3:25

5. «The Steward of Gondor» (feat.Billy Boyd) 3:53

6. «Minas Morgul» 1:58

7. «The Ride of the Rohirrim» 2:08

8. «Twilight and Shadow» (feat.Renée Fleming) 3:30

9. «Cirith Ungol» 1:44

10. «Andúril» 2:35

11. «Shelob’s Lair» 4:07

12. «Ash and Smoke» 3:25

13. «The Fields of the Pelennor» 3:26

14. «Hope Fails» 2:20

15. «The Black Gate Opens» (feat.Sir James Galway) 4:01

16. «The End of All Things» (feat.Renée Fleming) 5:12

17. «The Return of the King» (feat.Sir James Galway, Viggo Mortensen & Renée Fleming) 10:14

18. «The Grey Havens» (feat.Sir James Galway) 5:59

19. «Into the West» (performed by Annie Lennox) 5:47

Limited edition bonus DVD

1. «Use Well the Days» (performed by Annie Lennox) 3:10

2007 – Songs of Mass Destruction

  • Κυκλοφόρησε: 1 Οκτωβρίου 2007
  • Εταιρεία: RCA
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK Silver
  • Singles από το «Songs of Mass Destruction»
  1. «Dark Road»  Κυκλοφόρησε: 24 Σεπτεμβρίου 2007
  2. «Sing»  Κυκλοφόρησε: 1 Δεκεμβρίου 2007

Tracklist:

1. «Dark Road»   3:47

2. «Love is Blind»   4:18

3. «Smithereens»   5:17

4. «Ghosts in My Machine»   3:30

5. «Womankind»   4:28

6. «Through the Glass Darkly»  3:29

7. «Lost»   3:41

8. «Coloured Bedspread»   4:29

9. «Sing»  4:48

10. «Big Sky»  4:02

11. «Fingernail Moon»  5:02

iTunes special edition bonus tracks

12. «Walking on Broken Glass» (Live)   4:30

13. «Dark Road» (Live)   3:46

 

2009 – The Annie Lennox Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Φεβρουαρίου 2009
  • Εταιρεία: RCA 
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK Platinum, IRE Gold, ITA Gold
  • Singles από το «The Annie Lennox Collection»:
  1. «Shining Light»  Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 2009
  2. «Pattern of My Life»  Κυκλοφόρησε: 24 Μαίου 2009

Tracklist:

1. «Little Bird»   4:49

2. «Walking on Broken Glass»   :10

3. «Why»   4:53

4. «No More «I Love You’s»   4:52

5. «Precious»   4:15

6. «A Whiter Shade of Pale»   5:18

7. «A Thousand Beautiful Things»   3:06

8. «Sing»    4:20

9. «Pavement Cracks»   5:09

10. «Love Song for a Vampire»   4:19

11. «Cold»   4:28

12. «Dark Road»   3:47

13. «Pattern of My Life»   4:18

14. «Shining Light»   4:19

iTunes bonus tracks

15. «Walking on Broken Glass» (Acoustic version)   4:40

16. «Little Bird» (Acoustic version)   3:46

2010 – A Christmas Cornucopia

  • Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK Gold
  • Singles από το «A Christmas Cornucopia»:
  1. «Universal Child»  Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2010
  2. «God Rest Ye Merry Gentlemen»  Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 2010
  3. «The Holly and the Ivy»  Κυκλοφόρησε: 12 Δεκεμβρίου 2011

Tracklist:

1. «Angels from the Realms of Glory»   4:00

2. «God Rest Ye Merry Gentlemen»   3:32

3. «See Amid the Winter’s Snow»   3:31

4. «Il est né le divin Enfant»   3:37

5. «The First Noel»   4:40

6. «Lullay Lullay (The Coventry Carol)»   3:13

7. «The Holly and the Ivy»   3:37

8. «In the Bleak Midwinter»   3:31

9. «As Joseph was a Walking (The Cherry Tree Carol)»   3:59

10. «O Little Town of Bethlehem»   3:33

11. «Silent Night»   3:49

12. «Universal Child»   4:14

 

2014 – Nostalgia

  • Κυκλοφόρησε: 21 Οκτωβρίου 2014
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK Gold
  • Singles από το «Nostalgia»:
  1. «I Put a Spell on You»  Κυκλοφόρησε: 15 Σεπτεμβρίου 2014
  2. «Summertime»  Κυκλοφόρησε: 30 Σεπτεμβρίου 2014

Tracklist:

1. «Memphis in June»   2:47

2. «Georgia on My Mind»   3:55

3. «I Put a Spell on You»   3:32

4. «Summertime»   5:12

5. «I Cover The Waterfront»   2:59

6. «Strange Fruit»   3:46

7. «God Bless the Child»   3:03

8. «You Belong to Me»   3:22

9. «September in the Rain»   2:53

10. «I Can Dream, Can’t I?»   2:56

11. «The Nearness of You»   2:32

12. «Mood Indigo»   5:34

 

2019 – Lepidoptera (E.P.)

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Μαΐου 2019
  • Εταιρεία: La Lennoxa
  • Μορφή: Digital Release

Tracklist:

1. Papilio Machaon 8:57

2. Parnassius Apollo 8:28

3. Apatura Iris 9:01

4. Hesperiidae 7:52

Annie Lennox Top Hits by SounDarts.gr