skip to Main Content
Menu

Discography & ID : CeeLo Green

Discography & ID : CeeLo Green

Ύψος

Gallery

Christina Aguilera, Christina Milian, Cee Lo Green, Carson Daly, Blake Shelton, Adam Levine, Mark Burnett

CeeLo Green & Dan Auerbach

CeeLo Green & Dan Auerbach

Read Again

ID

Καλλιτεχνικό όνομα: CeeLo Green

Πραγματικό όνομα: Thomas DeCarlo Callaway, Thomas Burton

Ημερομηνία Γέννησης: 30 Μαΐου 1975

Τόπος Γέννησης: Atlanta, Georgia, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: τραγουδιστής, τραγουδοποιός, rapper, τηλεοπτικός παρουσιαστής, επιχειρηματίας, ηθοποιός

Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Goodie Mob, Gnarls Barkley, Dungeon Family

Οικογενειακή Κατάσταση: Christina Johnson παντρεύτηκαν: 2005, χώρισαν: 2005), Shani James (αρραβωνιασμένοι)

Τέκνα: Kingston Johnson (2000)

Γονείς: Sheila J. Tyler-Callaway

Αδέρφια: Shedonna Alexander

Ενεργός στη μουσική: 1994-σήμερα

Βραβεία: Ο CeeLo Green έχει αποσπάσει πάνω από 10 βραβεία μέχρι τώρα:

1 BET Award, 1 Billboard Music Award, 1 Brit Award, 5 Grammy Awards, 1 MOBO Award, 2 MTV Europe Music Awards, 5 MTV Video Music Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει 0 CeeLo Green κάντε κλικ εδώ

Official Website: peterandre.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here (Bio)
Start Here (Bio)
1995 – Soul Food (Goodie Mob)
1995 – Soul Food (Goodie Mob)
1998 – Still Standing (Goodie Mob)
1998 – Still Standing (Goodie Mob)
1999 – World Party (Goodie Mob)
1999 – World Party (Goodie Mob)
2002 – Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections
2002 – Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections
2003 – Dirty South Classics (Goodie Mob)
2003 – Dirty South Classics (Goodie Mob)
2004 – One Monkey Don’t Stop No Show (Goodie Mob)
2004 – One Monkey Don’t Stop No Show (Goodie Mob)
2004 – Cee-Lo Green… Is the Soul Machine
2004 – Cee-Lo Green… Is the Soul Machine
2006 – St. Elsewhere (Gnarls Barkley)
2006 – St. Elsewhere (Gnarls Barkley)
2006 – Closet Freak: The Best of Cee-Lo Green the Soul Machine
2006 – Closet Freak: The Best of Cee-Lo Green the Soul Machine
2008 – The Odd Couple (Gnarls Barkley)
2008 – The Odd Couple (Gnarls Barkley)
2010 – The Lady Killer
2010 – The Lady Killer
2012 – Cee Lo’s Magic Moment
2012 – Cee Lo’s Magic Moment
2013 – Age Against the Machine (Goodie Mob)
2013 – Age Against the Machine (Goodie Mob)
2015 – Heart Blanche
2015 – Heart Blanche

Start Here (Bio)

  • Ο Thomas DeCarlo Callaway, γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1975 και είναι γνωστός επαγγελματικά ως CeeLo Green (ή Cee Lo Green ), είναι Αμερικανός τραγουδιστής, rapper, συνθέτης, παραγωγός δίσκων και ηθοποιός.
  • Ο Green είναι γνωστός για τη δουλειά του στη μουσική soul, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχημένων singles “Crazy” και “Forget You”. Γεννημένος στην Ατλάντα της Γεωργίας, ο Green ξεκίνησε αρχικά ως μέλος του hip-hop group Goodie Mob. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας δύο albums μέσα από την Arista Records.
  • Αποφοίτησε από το γυμνάσιο της Στρατιωτικής Ακαδημίας Riverside, ένα οικοτροφείο για αγόρια στο Gainesville της Γεωργίας. Και οι δύο γονείς του χειροτονήθηκαν ιερείς, και ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στην εκκλησία. Ο πατέρας του πέθανε όταν ο Green ήταν δύο ετών. Η μητέρα του, Sheila J. Tyler-Callaway, πυροσβέστης, έμεινε παράλυτη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και πέθανε δύο χρόνια μετά το ατύχημα όταν ο Green ήταν 18.
  • Τη στιγμή του θανάτου της μητέρας του, η καριέρα του Green με τους Goodie Mob μόλις ξεκινούσε. Ο Green βυθίστηκε σε βαθιά θλίψη, για την οποία έγραψε αργότερα στίχους για διάφορα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του «Free» από τους Goodie Mob, «Just a Thought”, «She Knows» και «A Little Better» από τους Gnarls Barkley. Ο Green έγραψε επίσης για τη μητέρα του, το τραγούδι “Guess Who” από το άλμπουμ τvn Goodie Mob, “Soul Food”. Σε ένα απόσπασμα του “CeeLo Distilled”, ένα ντοκιμαντέρ από τους Absolut και The Fader, ο Green εξήγησε ότι ο θάνατος της μητέρας του ήταν μια καθοριστική στιγμή που τον οδήγησε στο «πέρασμα αυτού του κατωφλίου σε μια καριέρα».
  • Το άλλο side-project έργο του Green είναι οι Gnarls Barkley, σε συνεργασία με τον DJ Danger Mouse. Το 2006, το ντουέτο σημείωσε μια παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι “Crazy”, το οποίο έφτασε στο Top5 σε είκοσι χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Mε τους Gnarls Barkley, ο Green κυκλοφόρησε δύο albums: το “St. Elswhere” (2006) και το “The Odd Couple” (2008). Το 2010, ο Green συνέχισε τη σόλο καριέρα του με το άλμπουμ “The Lady Killer”, το οποίο σημείωσε τη μεγαλύτερη σόλο επιτυχία του, με το single “Fuck You”. Το τραγούδι έφτασε στο No.2 στο Billboard Hot 100 και στο Top10 σε δεκατρείς χώρες. O Green κυκλοφόρησε δύο ακόμη σόλο albums, το “Cee Lo’s Magic Moment” (2012) και “Heart Blanche” (2015), καθώς και ένα άλμπουμ με τους Goodie Mob, το “Age Against the Machine” (2014).
  • Από το 2011 έως το 2014, ο Green ήταν κριτής και coach στο αμερικανικό talent show “The Voice”, συμμετέχοντας συνολικά σε τέσσερις σεζόν του. Δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα “Murray the Mummy” στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2012, “Hotel Transylvania”, και εμφανίστηκε επίσης σε μερικά τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της δικής του εκπομπής, “CeeLo Green’s The Good Life”, στο TBS. O Green έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρείες όπως: 7 Up, Duracell, M & M’s και brand brand TYKU. Η δουλειά του, του έχει αποφέρει πολλά βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων πέντε Grammy Awards, ένα BET Award, ένα Billboard Award και ένα Brit Award.
  • Ο Green παντρεύτηκε την Christina Johnson και χώρισε το 2005. Αυτός και η Johnson έχουν έναν γιο, τον Kingston, ο οποίος γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2000, ενώ ήταν θετός-πατέρας στις κόρες της, τη Sierra και την Kalah.

πηγή: en.wikipedia.org

1995 – Soul Food (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 1995
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα, digital download
  • Παραγωγή: Organized Noize
  • Singles από το “Soul Food”:
  1. “Cell Therapy” Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 1995

Tracklist:

1. “Free” 1:23

2. “Thought Process” (feat. André 3000) 5:09

3. “Red Dog (Skit)” 0:23

4. “Dirty South” (feat. Big Boi & Cool Breeze) 3:34

5. “Cell Therapy” 4:37

6. “Sesame Street” 4:36

7. “Guess Who” 4:49

8. “Serenity Prayer (Skit)” 0:09

9. “Fighting” (feat. Joi) 5:45

10. “Blood (Skit)” 0:53

11. “Live at the O.M.N.I.” 4:58

12. “Goodie Bag” 4:25

13. “Soul Food” (feat. Sleepy Brown) 3:56

14. “Funeral (Skit)” 0:54

15. “I Didn’t Ask to Come” 4:08

16. “Rico (Skit)” 0:07

17. “The Coming” (feat. Witchdoctor) 5:47

18. “Cee-Lo (Skit)” 0:28

19. “The Day After” (feat. Roni) 5:00

1998 – Still Standing (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Απριλίου 1998
  • Εταιρεία: LaFace/Arista/BMG Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα, digital download
  • Παραγωγή: Organized Noize, Cee-Lo, T-Mo, Mr. DJ, Craig Love, DJ Muggs, David Whild
  • Singles από το “Still Standing”:
  1. “They Don’t Dance No Mo'” Κυκλοφόρησε: 1998
  2. “Black Ice (Sky High)” Κυκλοφόρησε: 1998

Tracklist:

1. “The Experience” 2:21

2. “Black Ice (Sky High)” (feat. OutKast) 3:25

3. “Fly Away” 4:04

4. “The Damm” (feat. Cool Breeze) 4:49

5. “They Don’t Dance No Mo'” (feat. Lil’ Will) 3:26

6. “Beautiful Skin” 6:11

7. “Gutta Butta” 4:49

8. “Ghetto-ology” (feat. Chiefton) 5:36

9. “Distant Wilderness” 5:28

10. “Greeny Green” (feat. Witchdoctor) 3:58

11. “I Refuse Limitation” (feat. Backbone) 6:01

12. “See You When I See You” 2:29

13. “Inshallah” 5:03

14. “Just About Over” 5:26

15. “Still Standing” 4:52

1999 – World Party (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 21 Δεκεμβρίου 1999
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Organized Noize, Coptic, Deric “D-Dot” Angelettie, Derrick Trotman, Robert Barnett, Thomas Burton, Mr. DJ, Cyptron, Dallas Austin, Kanye West, Rondal Rucker, Easy Mo Bee
  • Singles από το “World Party”:
  1. “What It Ain’t (Ghetto Enuff)” Κυκλοφόρησε: 2000

Tracklist:

1. “Invitation to the World Party” 0:39

2. “World Party” 4:05

3. “Chain Swang” 4:32

4. “Get Rich to This / Parking Lot (Break)” (feat. Big Boi and Backbone) 4:23

5. “The Dip” 5:25

6. “All A’s” (feat. Backbone) 5:26

7. “What It Ain’t (Ghetto Enuff)” (feat. TLC) 5:13

8. “I.C.U.” (featuring Sleepy Brown) 4:05

9. “Rebuilding” Deric “D-Dot” 4:38

10. “Just Do It / Poochie (Break)” 4:42

11. “Street Corner” (feat. Backbone) 3:49

12. “Cutty Buddy” (feat. Sleepy Brown) 3:49

13. “Fie Fie Delish” 3:44

14. “Go Back (Break)” 1:07

2002 – Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections

  • Κυκλοφόρησε: 23 Απριλίου 2002
  • Εταιρεία: Arista
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Cee Lo Green (all tracks), Gaelle Adisson, Eric Stamile
  • Singles από το “Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections”:
  1. “Closet Freak” Κυκλοφόρησε: 2002
  2. “Gettin’ Grown” Κυκλοφόρησε: 2002

Tracklist:

1. “Bad Mutha” 4:03

2. “Close Encounter (Break)” 0:22

3. “Big Ole Words (Damn)” 4:56

4. “Closet Freak” 3:38

5. “Live (Right Now)” 4:05

6. “El Dorado Sunrise (Super Chicken)” 5:32

7. “A Thug’s Concern (Break)” 0:08

8. “One For The Road” 5:36

9. “Let Him Sing If He Wants To (Break)” 0:20

10. “Spend the Night in Your Mind” 5:35

11. “Suga Baby” (feat. Big Gipp & Backbone) 4:21

12. “Gettin’ Grown” 4:14

13. “Bass Head Jazz” 3:33

14. “Microhard” (feat. Jahalla & Kirkland Underground) 5:23

15. “Under tha Influence (Follow Me)” 4:56

16. “Medieval Times (Great Pretender)” 3:42

17. “Country Love” (feat. John Popper) 4:55

18. “Awful Thing” 3:42

19. “Maintenance Man (Break)” 0:14

20. “Young Man (Sierra’s Song)” 4:03

21. “Well Damn, Lo (Break)” 0:10

2003 – Dirty South Classics (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 16 Δεκεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Organized Noize

Tracklist:

1. “They Don’t Dance No Mo” 4:14

2. “Cell Therapy” 5:01

3. “Dirty South” 3:31

4. “Black Ice (Sky High)” 3:23

5. “Soul Food” 3:53

6. “Get Rich To This” 4:16

7. “What It Ain’t (Ghetto Enuff)” (feat. TLC) 5:09

8. “Parking Lot (Break)” 0:50

9. “Beautiful Skin” 5:41

10. “Still Standing” 4:50

11. “Fly Away” 4:41

12. “Goodie Bag” 4:28

13. “I.C.U.” 4:06

14. “The Experience” 2:51

15. “Free” 1:23

2004 – One Monkey Don’t Stop No Show (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιουνίου 2004
  • Εταιρεία: Koch Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Organized Noize, J. Wells
  • Singles από το “One Monkey Don’t Stop No Show”:
  1. “Play Your Flutes” Κυκλοφόρησε: 2004
  2. “One Monkey” Κυκλοφόρησε: 2004

Tracklist:

1. “Synopsis” (feat. Big Rube) 1:22

2. “God I Wanna Live” (feat. Witchdoctor) 4:56

3. “123 Goodie” 4:56

4. “Shawty Wanna Be a Gangsta” 5:18

5. “In Da Streets” (feat. Jasper Cameron) 4:21

6. “One Monkey” 3:12

7. “Dead Homies” 4:17

8. “Introducing: Gator Boy” (skit) 2:23

9. “Grindin” (feat. Bone Crusher) 4:19

10. “Goodiadvice” 4:28

11. “We Back” 4:19

12. “It Ain’t Nothin for Us” 3:38

13. “High & Low” (feat. Mario Simpson) 5:48

14. “Big City” 4:56

15. “What You See” (feat. Witchdoctor & Melanie “Melbo” Smith) 3:52

16. “Play Your Flutes” (feat. Kurupt & Sleepy Brown) 5:23

2004 – Cee-Lo Green… Is the Soul Machine

  • Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 2004
  • Εταιρεία: Arista
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Cee-Lo Green, Traxx, The Neptunes, Timbaland, Jazze Pha, Organized Noize, Eric Stamile, DJ Premier, Locksmif
  • Singles από το “Cee-Lo Green… Is the Soul Machine”:
  1. “I’ll Be Around” Κυκλοφόρησε: 2004
  2. “The One” Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 2004

Tracklist:

1. “Intro” 0:23

2. “Soul Machine” 1:40

3. “The Art of Noise” (feat. Pharrell) 3:46

4. “Living Again” 3:37

5. “I’ll Be Around” (feat. Timbaland) 3:41

6. “The One” (feat. Jazze Pha and T.I.) 4:43

7. “My Kind of People” (feat. Jazze Pha and Menta Malone) 3:54

8. “Childz Play” (feat. Ludacris) 3:54

9. “I Am Selling Soul” 4:16

10. “All Day Love Affair” 4:12

11. “Evening News” (feat. Chazzie and Sir Cognac The Conversation) 4:12

12. “Scrap Metal” (feat. Big Rube and G-Rock) 4:40

13. “Glockappella” 5:21

14. “When We Were Friends” 3:43

15. “Sometimes” 5:04

16. “Let’s Stay Together” (feat. Pharrell) 3:54

17. “Die Trying” 4:05

18. “What Don’t You Do? (Outro)” 0:20

2006 – St. Elsewhere (Gnarls Barkley)

  • Κυκλοφόρησε: 18 Μαρτίου 2008
  • Εταιρεία: Downtown, Atlantic, Warner Bros.
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Danger Mouse
  • Singles από το “St. Elsewhere”:
  1. “Crazy” Κυκλοφόρησε: 13 Μαρτίου 2006
  2. “Smiley Faces” Κυκλοφόρησε: 17 Ιουλίου 2006
  3. “Who Cares?” / “Gone Daddy Gone” Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2006

Tracklist:

1. “Go-Go Gadget Gospel” 2:19

2. “Crazy” 2:58

3. “St. Elsewhere” 2:30

4. “Gone Daddy Gone” 2:28

5. “Smiley Faces” 3:05

6. “The Boogie Monster” 2:50

7. “Feng Shui” 1:26

8. “Just a Thought” 3:42

9. “Transformer” 2:17

10. “Who Cares?” 2:27

11. “Online” 1:48

12. “Necromancer” 2:57

13. “Storm Coming” (arranged and orchestrated by Daniele Luppi) 3:08

14. “The Last Time” 3:25

iTunes bonus tracks

1.”Crazy” (instrumental) 3:00

2. “Go-Go Gadget Gospel” (instrumental) 2:14

Amazon bonus tracks

1. “Transformer” (instrumental) 2:10

2. “The Boogie Monster” (instrumental) 2:49

2006 – Closet Freak: The Best of Cee-Lo Green the Soul Machine

  • Κυκλοφόρησε: 31 Οκτωβρίου 2006
  • Εταιρεία: Arista
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Brian Burton

Tracklist:

1. “Free” (Goodie Mob) 1:24

2. “Closet Freak” (CeeLo Green) 3:37

3. “I’ll Be Around” (CeeLo Feat. Timbaland) 3:42

4. “The Art Of Noise” (CeeLo Feat. Pharrell) 3:45

5. “Young Man (Sierra’s Song)” (CeeLo Green) 3:58

6. “Gettin’ Grown” (CeeLo Green) 4:11

7. “Evening News” (CeeLo Feat. Chazzie & Sir Cognac the Conversation) 4:10

8. “I Am Selling Soul” (CeeLo Green) 4:18

9. “Living Again” (CeeLo Green) 3:31

10. “Medley: A Thug’s Concern/One For the Road” (CeeLo Green) 5:43

11. “Bass Head Jazz” (CeeLo Green) 3:33

12. “Childz Play” (Cee-Lo feat. Ludacris) 3:51

13. “Sometimes” (CeeLo Green) 5:03

14. “Under Tha Influence (Follow Me)” (CeeLo Green) 4:55

15. “The One” (CeeLo Featuring Jazze Pha & T.I.) 4:41

16. “Soul Food” (Goodie Mob) 3:56

17. “Cell Therapy” (Goodie Mob) 4:37

2008 – The Odd Couple (Gnarls Barkley)

  • Κυκλοφόρησε: 18 Μαρτίου 2008
  • Εταιρεία: Atlantic, Downtown
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Danger Mouse
  • Singles από το “The Odd Couple”:
  1. “Run (I’m a Natural Disaster)” Κυκλοφόρησε: 5 Φεβρουαρίου 2008
  2. “Going On” Κυκλοφόρησε: 24 Ιουνίου 2008
  3. “Who’s Gonna Save My Soul” Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2008

Tracklist:

1. “Charity Case” 3:12

2. “Who’s Gonna Save My Soul” 3:15

3. “Going On” 2:54

4. “Run (I’m a Natural Disaster)” 2:44

5. “Would Be Killer” 2:22

6. “Open Book” 3:20

7. “Whatever” 2:18

8. “Surprise” 3:50

9. “No Time Soon” 2:55

10. “She Knows” 2:44

11. “Blind Mary” 3:25

12. “Neighbors” 3:05

13. “A Little Better” 3:07

2010 – The Lady Killer

  • Κυκλοφόρησε: 5 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Elektra, Warner Bros.
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: CeeLo Green (also exec.), Craig Kallman (exec.), Alan Nglish, Ben H. Allen, Element, Fraser T Smith, Jack Splash, Paul Epworth, Salaam Remi, The Smeezingtons
  • Singles από το “The Lady Killer”:
  1. “Fuck You” Κυκλοφόρησε: 19 Αυγούστου 2010
  2. “It’s OK” Κυκλοφόρησε: 27 Δεκεμβρίου 2010
  3. “Fool for You” Κυκλοφόρησε: 8 Μαρτίου 2011
  4. “Bright Lights Bigger City” Κυκλοφόρησε: 27 Μαρτίου 2011
  5. “I Want You (Hold Onto Love)” Κυκλοφόρησε: 5 Ιουνίου 2011
  6. “Cry Baby” Κυκλοφόρησε: 10 Οκτωβρίου 2011
  7. “Anyway” Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2011

Tracklist:

1. “The Lady Killer Theme (Intro)” 1:37

2. “Bright Lights Bigger City” 3:38

3. “Fuck You” 3:43

4. “Wildflower” 4:02

5. “Bodies” 3:43

6. “Love Gun” (feat. Lauren Bennett) 3:20

7. “Satisfied” 3:26

8. “I Want You” 3:36

9. “Cry Baby” 3:27

10. “Fool for You” (feat. Philip Bailey) 3:40

11. “It’s OK” 3:46

12. “Old Fashioned” 3:24

13. “No One’s Gonna Love You” 3:29

14. “The Lady Killer Theme (Outro)” 0:58

Japan bonus tracks

15. “Georgia” 3:46

16. “Grand Canyon” 3:25

iTunes and Amazon bonus tracks

15. “Everybody Loves You (Baby)” 3:32

16. “Scarlet Fever” 4:45

Best Buy exclusive bonus tracks

15. “Red Hot Lover” 3:15

16. “Grand Canyon” 3:25

2012 – Cee Lo’s Magic Moment

  • Κυκλοφόρησε: 29 Οκτωβρίου 2012
  • Εταιρεία: Elektra, Warner Bros.
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: Adam Anders, Peer Åström

Tracklist:

1. “What Christmas Means to Me” 3:17

2. “Baby, It’s Cold Outside” (feat. Christina Aguilera) 4:03

3. “This Christmas” 3:21

4. “The Christmas Song” 3:50

5. “White Christmas” 3:10

6. “All I Need Is Love” (feat. Disney’s The Muppets) 3:47

7. “You’re a Mean One, Mr. Grinch” (feat. Straight No Chaser) 3:17

8. “Please Come Home for Christmas” 3:10

9. “Run Rudolph Run” 3:27

10. “All I Want for Christmas” 4:11

11. “Mary, Did You Know?” 3:54

12. “River” 4:01

13. “Merry Christmas, Baby” (feat. Rod Stewart & Trombone Shorty) 4:35

2013 – Age Against the Machine (Goodie Mob)

  • Κυκλοφόρησε: 27 Αυγούστου 2013
  • Εταιρεία: The Right Records, Primary Wave, Atlantic
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Big Fraze, Cee Lo Green, Caviar, Floyd The Locsmif, The Grey Area, Get Cool, Jack Splash, MalayKawan “KP” Prather, OZQ, RockYoung Fyre, Zeferiah Gonzalez
  • Singles από το “Age Against the Machine”:
  1. “Special Education” Κυκλοφόρησε: 18 Ιουνίου 2013

Tracklist:

1. “U Don’t Know What You Got (Intro)” (feat. Big Rube) 1:00

2. “State of the Art (Radio Killa)” 2:19

3. “Power” 1:56

4. “Silence…. The New Hate (Interlude)” 0:18

5. “I’m Set” 3:13

6. “Valleujah” 4:00

7. “Pinstripes” (feat. T.I.) 4:36

8. “Special Education” (feat. Janelle Monáe) 4:07

9. “Ghost of Gloria Goodchild” 3:13

10. “Kolors” 4:30

11. “Come as You Are” 2:48

12. “Nexperiance” 2:56

13. “The Both of Me” (feat. Big Fraze) 0:59

14. “Balls (Interlude)” 0:35

15. “Amy” (feat. V) 3:36

16. “Understanding” (feat. V) 3:43

17. “Uncle Red’s (Interlude)” 1:03

18. “Father Time” 2:52

Best Buy deluxe edition bonus tracks

19. “Eye Know (She Came Home)” 4:39

20. “Southern Girl” 4:18

2015 – Heart Blanche

  • Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2015
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Παραγωγή: CeeLo Green (also exec.), Alex ‘AK’ Kresovich, Brian Kennedy, Charlie Puth, Cook Classics, Daniel Ledinsky, Eg White, The Futuristics, Jack Splash, Jamil “Digi” Chammas, John Hill, Jon Bellion, Mark Ronson, Sean Phelan, Sonny J Mason, Tommy Hittz
  • Singles από το “Heart Blanche”:
  1. “Robin Williams” Κυκλοφόρησε: 17 Ιουλίου 2015
  2. “Sign of the Times” Κυκλοφόρησε: 27 Αυγούστου 2015
  3. “Music to My Soul” Κυκλοφόρησε: 21 Σεπτεμβρίου 2015

Tracklist:

1. “Heart Blanche Intro” 1:22

2. “Est. 1980’S” 3:31

3. “Mother May I” 4:59

4. “Working Class Heroes (Work)” 2:57

5. “Tonight” 4:30

6. “Robin Williams” 3:30

7. “Sign of the Times” 3:00

8. “CeeLo Green Sings the Blues” 4:07

9. “Music to My Soul” 2:52

10. “Race Against Time” 4:32

11. “Better Late Than Never” 3:50

12. “Smells Like Fire” 4:08

13. “Purple Hearts (Soldier of Love)” 3:32

14. “Thorns” 3:31

15. “The Glory Games” 2:52

CeeLo Green Top Hits by SounDarts.gr