skip to Main Content
Menu

Discography & ID : East 17

Discography & ID : East 17

Ύψος

Gallery

East 17 & Gabrielle

ID

Όνομα Συγκροτήματος: East 17 (γνωστοί και ως E-17 (1998–1999))

Προέλευση Ονόματος: Εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τον κοινό ταχυδρομικό κώδικά του δήμου τους, το Walthamstow του Λονδίνου. 

Μέλη Συγκροτήματος

Terry Coldwell: Γεννήθηκε: 21 Ιουλίου 1974 στο Islington, Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 1991-1997, 1998-1999, 2006-2013, 2014-σήμερα.

Robbie CraigΓεννήθηκε: 17 Ιουλίου ? στο Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2014-σήμερα.

John HendyΓεννήθηκε: 26 Μαρτίου 1971 στο Barking, Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 1991-1997, 1998-1999, 2006-2013, 2014-σήμερα.

Παλιότερα μέλη του συγκροτήματος:

Brian Lee Harvey Γεννήθηκε: 8 Αυγούστου 1974 στο Walthamstow, Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 1991–1997, 1998–1999, 2006–2010.

Anthony Michael «Tony» MortimerΓεννήθηκε: 21 Οκτωβρίου 1970 στο Stepney, Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 1991–1997, 2006, 2010–2013.

Blair DreelanΓεννήθηκε: 29 Ιουνίου 1984 στο Taplow, Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2011.

Τόπος Δημιουργίας: Walthamstow, Λονδίνο, Αγγλία

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής:: 1991–1997, 1998–1999, 2006–σήμερα

Βραβεία: Οι East 17 έχουν αποσπάσει μόνο μία υποψηφιότητα μέχρι σήμερα στα μουσικά βραβεία Brit, το 1995 στην κατηγορία «Καλύτερου βρετανικού single» με το τραγούδι τους «Stay Another Day».

Official Websiteofficialeast17.co.uk

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1992 – Walthamstow
1992 – Walthamstow
1994 – Steam
1994 – Steam
1995 – Up All Night
1995 – Up All Night
1996 – Around the World Hit Singles: The Journey So Far (Compilation)
1996 – Around the World Hit Singles: The Journey So Far (Compilation)
1998 – Resurrection (as E-17)
1998 – Resurrection (as E-17)
2006 – The Very Best Of East Seventeen (Compilation)
2006 – The Very Best Of East Seventeen (Compilation)
2006 – East 17: The Platinum Collection (Compilation)
2006 – East 17: The Platinum Collection (Compilation)
2010 – Stay Another Day: The Very Best Of East 17 (Compilation)
2010 – Stay Another Day: The Very Best Of East 17 (Compilation)
2012 – Dark Light
2012 – Dark Light
2017 – 24/7: Australian Tour Edition
2017 – 24/7: Australian Tour Edition

Start Here

  • Οι East 17 είναι ένα βρετανικό boy-band που αποτελείται από το αρχικό μέλος Terry Coldwell και τον Robbie Craig που μπήκε στο συγκρότημα το 2014. Στην αρχική σύνθεση του συμπεριλαμβάνονταν επίσης οι John Hendy, Brian Harvey και Tony Mortimer. Ανάμεσα σε άλλα πρώην μέλη του gropu συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην manager των Union J, Blair Dreelan.
  • Το συγκρότημα πέτυχε 18 top-20 singles και τέσσερα top-10 albums, και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή boy-bands του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, με τη βοήθεια ισχυρών ταμπλόιντ που έδειξαν ενδιαφέρον για την εικόνα τους παρουσιάζοντάς τους ως «κακά παιδιά» σε σχέση με τους «καθαρούς» αντιπάλους τους, Take That. Το στυλ τους συνδυάζει pop και hip hop σε τραγούδια όπως «House of Love» και «Let It Rain».
  • Το συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια albums και 1.8 εκατομμύρια singles στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Οι East 17 ξεκίνησαν το 1991, όταν στον Tony Mortimer προσφέρθηκε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο από την εταιρία London Records, για να παρουσιάσει το δικό του υλικό. Η συμφωνία χορηγήθηκε υπό την προϋπόθεση ότι θα σχηματίσει ένα συγκρότημα, το οποίο θα είχε τη μορφή που η London Records αναζητούσε. Ο Mortimer σχημάτισε αργότερα τους East 17 με τον Brian Harvey, τον John Hendy και τον Terry Coldwell.
  • Η συγκρότημα ονομάστηκε East 17 από τον ταχυδρομικό κώδικα της πατρίδας τους, το Walthamstow. Οι αρχικοί ρόλοι στο συγκρότημα άλλαξαν σύντομα όταν ο Brian Harvey, ο οποίος προοριζόταν να είναι ένας back-up τραγουδιστής και χορευτής, έγινε ο frontman του συγκροτήματος εξαιτίας του φωνητικού του ταλέντου.
  • Τον Ιανουάριο του 1997, ο Brian Harvey κατακλύστηκε από μια διαμάχη που αφορούσε ναρκωτικά όταν ισχυρίστηκε ότι είχε πάρει χάπια Ecstasy σε μια νυχτερινή του έξοδο, δηλώνοντας στον Τύπο ότι «είναι cool να παίρνετε ναρκωτικά» και υποστηρίζοντας ότι το Ecstasy «μπορεί να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο». Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και ο διευθυντής Tom Watkins συνέδεσαν την ιστορία, με το θάνατο της μαθήτριας Leah Betts από MDMA το 1995. Τα μέλη της μπάντας, Brian Harvey , Terry Coldwell και John Hendy δεν ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο με τον manager τους επειδή ο τραγουδιστής Brian Harvey είχε κάποιες πληροφορίες για τον Tom Watkins, κι εκείνος αποφάσισε να του διοργανώσει μια συνέντευξη μετά από δηλώσεις του Tony Mortimer σχετικά με το Ecstasy.
  • To group έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του «boy-band» και υπήρξε έντονη ανησυχία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να τεθεί ως ερώτημα στη «Βουλή των Κοινοτήτων» («House of Commons»). Με την καριέρα και τη φήμη της μπάντας αμαυρωμένες από την υπόθεση, ο Harvey απολύθηκε γρήγορα και ο Mortimer αποφάσισε να φύγει αρκετούς μήνες αργότερα, λόγω δημιουργικών διαφορών μεταξύ του ίδιου και των υπόλοιπων μελών. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1997.
  • Οι Coldwell και Hendy επανέφεραν αργότερα τον Harvey και προσπάθησαν να επιστρέψουν το 1998 μετονομάζοντας την μπάντα σε E-17, έχοντας στα χέρια τους ένα νέο συμβόλαιο με την Telstar Records. Το πρώτο τους single ως E-17 ήταν το «Each Time», το οποίο έφθασε στο Νο.2 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά χωρίς την συμμετοχή του Mortimer, η αρχική επιτυχία του group δεν συνέβη ξανά και μετά τις απογοητευτικές πωλήσεις του επόμενου single τους «Betcha Can’t Wait» που έφτασε στο Νο.12 στα charts, και του album τους «Resurrection» να αποτυγχάνει να μπει στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πωλήσεις τελικά δεν πήγαν όπως θα ήθελε η δισκογραφική εταιρεία. Το συγκρότημα αργότερα απομακρύνθηκε από την εταιρεία το 1999 και στη συνέχεια διαλύθηκε ξανά.
  • Το 2001, ο Harvey ξεκίνησε ως σόλο καλλιτέχνης σε συνεργασία με τον Wyclef Jean στο Top 20 single «Loving You», αλλά αργότερα επέστρεψε για να κάνει πολλές συναυλίες με τον Coldwell και τον Hendy. Ο Harvey βρέθηκε εκ νέου στις ειδήσεις τον Μάιο του 2005, όταν κατά λάθος αυτοτραυματίστηκε, και χρειάστηκε χειρουργική θεραπεία. Υπέστη σοβαρούς και απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς, ενώ ήταν σε κώμα για αρκετές εβδομάδες μετά το περιστατικό.
  • Στις 4 Φεβρουαρίου 2006, ο Harvey εμφανίστηκε στο βρετανικό μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα CD: UK, όπου ανακοίνωσε ότι οι East 17 μπορεί να επιστρέψουν με τα τέσσερα αρχικά μέλη τους. Στα μέσα Φεβρουαρίου του 2006, η μπάντα ανασυγκροτήθηκε και έκανε την πρώτη της συναυλία στις 30 Μαΐου στο Shepherd’s Bush Empire στο Λονδίνο.  Μετά από αυτό, αναφέρθηκε ότι ο Mortimer είχε εγκαταλείψει την μπάντα ξανά εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης με τον Harvey, που τους έκανε να πιαστούν στα χέρια.
  • Ένα ντοκιμαντέρ του Channel 4, «East 17: The Reunion», το οποίο παρουσίαζε την άνοδο και την πτώση του group, μαζί με την προσπάθεια επανέναρξης του, μεταδόθηκε τον Μάιο του 2007.
  • Οι East 17 συνέχισαν να εμφανίζονται ως τριμελές σχήμα χωρίς τον Mortimer. Ένα νέο single, με τίτλο «Fuck That», επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2008, καθώς και ένα νέο album με τίτλο «Universalization», αλλά και τα δύο δεν κυκλοφόρησαν τελικά ποτέ.
  • Ο Tony Mortimer επέστρεψε στο συγκρότημα το 2010. Ο Brian Harvey έφυγε σύντομα αφού η δέσμευσή του αμφισβητήθηκε από την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είχε χάσει πρόβες και ακύρωνε τακτικά συναυλίες. Το 2011, η T-Mobile χρησιμοποίησε το τραγούδι τους «House of Love» σε ένα διαφημιστικό του «Βασιλικού Γάμου». Τον Απρίλιο του 2011 ανακοινώθηκε πως ο Blair Dreelan είχε προστεθεί στην μπάντα για την περιοδεία τους «Back to the Future» τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2011 με σκοπό την προώθηση του comeback single τους «Secret of My Life». Στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 ο Dreelan έφυγε από το group λόγω συμβατικών υποχρεώσεων.
  • Το 5ο studio album των East 17, «Dark Light», μαζί με ένα καινούριο single, το «I Can not Get You Off My Mind» κυκλοφόρησαν το 2012.
  • Ο Mortimer αποχώρησε από το σχήμα για τρίτη φορά το 2013. Ο Robbie Craig έγινε αργότερα μέλος των East 17 στις αρχές του 2014. Οι John Hendy και Terry Coldwell έγιναν τα μόνα αρχικά μέλη που απέμειναν τελικά στην μπάντα.
  • Το 2018, οι East 17 ήλπιζαν να κυκλοφορήσουν το έκτο studio album τους «24/7», με το πρώτο single να είναι το «Strip». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά στην Αυστραλία ως «24/7: Australian Tour Edition». Τον Ιούνιο του 2018, ο John Hendy αποχώρησε από την ομάδα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και τους ευχήθηκε καλή τύχη μέσα από ένα tweet. Έκτοτε δεν έχει βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης του.

πηγή: en.wikipedia.org

1992 – Walthamstow

  • Κυκλοφόρησε: 2 Νοεμβρίου 1992
  • Εταιρεία: London Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: Platinum, AUS: Platinum, FRA: Platinum, GER: Gold, SWI: Gold
  • Παραγωγή: Robin Goodfellow, Ian Curnow, Phil Harding, Steve Spiro, Mykaell Riley, Howie Bernstein, Neil Stanton, Richard Stannard (exec.)
  • Singles από το «Walthamstow»:
  1. «House of Love»: Κυκλοφόρησε: 22 Αυγούστου 1992
  2. «Gold»: Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 1992
  3. «Deep»: Κυκλοφόρησε: 23 Ιανουαρίου 1993
  4. «West End Girls»: Κυκλοφόρησε: 21 Ιουνίου 1993
  5. «It’s Alright»: Κυκλοφόρησε: 27 Νοεμβρίου 1993

Tracklist:

1.House of Love 4:30

2. Deep 4:08

3. Gold 4:21

4. Love Is More Than a Feeling 4:03

5. I Disagree 5:01

6. Gotta Do Something 4:22

7. Slow It Down 4:45

8. I Want It 5:40

9. It’s Alright (The Guvnor Mix) 4:41

10. Feel What U Can’t C 3:27

11. West End Girls (Faces on Posters Mix) 4:28

12. Gold (Paws On The Floor) 7:05

13. Deep (Dark Mix) 4:45

14. Slow It Down (Liverpool Mix) 4:56

1994 – Steam

  • Κυκλοφόρησε: 13 Οκτωβρίου 1994
  • Εταιρεία: London Records
  • Μορφή: CD, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: 2x Platinum, AUS: Gold, FRA: 2x Gold, GER: Gold, SWI: Platinum
  • Παραγωγή: Phil Harding, Ian Curnow, Rob Kean, Richard Stannard
  • Singles από το «Steam»:
  1. «Around the World » Κυκλοφόρησε: 7 Μαΐου 1994
  2. «Steam» Κυκλοφόρησε: 1994
  3. «Stay Another Day» Κυκλοφόρησε: 21 Νοεμβρίου 1994
  4. «Let It Rain» Κυκλοφόρησε: Απρίλιος 1995
  5. «Hold My Body Tight» Κυκλοφόρησε: 1995 

Tracklist:

1. «Steam»3.23

2. «Hold My Body Tight» 3.51

3. «Let It All Go» 4.16

4. «Set Me Free» 4.47

5. «Stay Another Day» 4.25

6. «Around the World» 4.33

7. «Let It Rain» 4.07

8. «Be There» 3.49

9. «M.F. Power» 3.31

10. «Generation XTC» 4.22

1995 – Up All Night

  • Κυκλοφόρησε: 1 Οκτωβρίου 1995
  • Εταιρεία: London Records
  • Μορφή: CD, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: Platinum, SWI: Gold
  • Singles από το «Up All Night»:
  1. «Thunder» Κυκλοφόρησε: 1995
  2. «Do U Still?» Κυκλοφόρησε: 1996
  3. «Someone to Love» Κυκλοφόρησε: 1996

Tracklist:

1.Innocent Erotic 5:54

2. Thunder 4:54

3. I Remember 3:43

4. Do U Still 4:18

5. Gotta Keep On 5:12

6. Ghetto 5:45

7. Looking For 4:07

8. Best Days 3:26

9. Don’t You Feel So Good 3:50

10. Free Your Mind 4:22

11. Right Here with You 5:05

12. Someone to Love 4:25

13. It’s All Over 6:18

Japanese version (bonus track)

14. «Overture Medley (from Letting Off Steam Tour 95)» («Left It Rain» / «Stay Another Day» / «House of Love» / «Gold» / «It’s Alright» / «Be There») 9:29

1996 – Around the World Hit Singles: The Journey So Far (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 1996
  • Εταιρεία: London Records
  • Μορφή: CD, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: 2x Platinum
  • Singles από το «Around the World Hit Singles: The Journey So Far»:
  1. «If You Ever» Κυκλοφόρησε: 21 Οκτωβρίου 1996
  2. «Hey Child» Κυκλοφόρησε: 1997

Tracklist:

1.House of Love (Pedigree mix) 4:40

2. Deep (Breath mix) 4:02

3. It’s Alright (Guvnor mix) 4:41

4. Stay Another Day (S.A.D. mix) 4:28

5. Steam (Vapoureyes mix) 3:23

6. Let It Rain (Thunder radio mix) 3:33

7. Slow It Down (Perpetual Motion) 4:46

8. If You Ever (duet with Gabrielle) 4:14

9. West End Girls (Faces on Posters mix) 4:27

10. Around the World (Ourworld Master 7″) 4:38

11. Thunder (radio edit) 4:16

12. Gold (7″ Collar Size) 4:20

13. Do U Still? (single remix) 4:19

14. Someone to Love (Summer of Love mix) 4:00

15. Hey Child 4:33

16. Hold My Body Tight 3:39

17. Stay Another Day (Less Sad mix) 3:36

Limited Edition Bonus Mix CD

1. Let It Rain (Overworld Storm mix) 6:43

2. Hold My Body Tight (Danny Tenaglia vocal mix) 7:59

3. House of Love (Wet Nose dub) 5:53

4. Deep (Delta Steam House of Funk mix) 4:21

5. Gold (Paws on the Floor) 7:04

6. Do U Still? (Wildchild vocal mix) 8:34

7. Steam (Overworld Haze mix) 5:57

8. Deep (Throat mix) 6:18

9. Let It Rain (Part One Low Pressure remix) 6:50

10. Slow It Down (Speed It Up) 7:01

1998 – Resurrection (as E-17)

  • Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Telstar Records
  • Μορφή: CD, κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: UK: Silver
  • Singles από το «Resurrection»:
  1. «Each Time» Κυκλοφόρησε: 1998
  2. «Betcha Can’t Wait» Κυκλοφόρησε: 1999

Tracklist:

0. Start It 4:22

1. Each Time 3:48

2 Sleeping In My Head 4:18

3 Tell Me What You Want 4:29

4 Betcha Can’t Wait 4:46

5 Anything (Interlude) 0:44

6 Daddy’s Gonna Love You 6:16

7 I’m Here For You 3:44

8 Ain’t No Stoppin’ 4:25

9 Falling In Love Again 3:47

10 Whatever You Need 3:46

11 Coming Home (Interlude) 1:36

12a. I Miss You 4:45

12b. Another Time (9:46)

13a. Another Time 4:24

13b. (Silence) 1:04

13c. Lately 4:18

2006 – The Very Best Of East Seventeen (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 31 Ιανουαρίου 2005
  • Εταιρεία: WEA International
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1.House of Love 4:41

2. Deep 4:02

3. It’s Alright 4:41

4. Stay Another Day 4:27

5. Steam 3:23

6. Let It Rain 3:33

7. Slow It Down 4:46

8. If You Ever 4:14

9. West End Girls 4:27

10. Around the World 4:37

11. Thunder (radio edit) 4:16

12. Gold 4:22

13. Du U Still? 4:19

14. Someone to Love 4:00

15. Hey Child 4:33

16. Hold My Body Tight 3:39

17. Each Time 3:49

18. Betcha Can’t Wait 4:50

2006 – East 17: The Platinum Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: Warner Bros.
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1.»Stay Another Day» – 4:27

2. «It’s Alright» – 4:41

3. «Around The World» – 4:37

4. «House of Love» – 4:41

5. «Thunder» – 4:16

6. «Deep» – 4:01

7. «Steam» – 3:23

8. «Do U Still» – 4:18

9. «Let It Rain» – 3:33

10. «West End Girls» – 4:27

11. «Hold My Body Tight» – 3:39

12. «Slow It Down» – 4:45

13. «Someone To Love» – 4:00

14. «Gold» – 4:20

15. «Hey Child» – 4:33

2010 – Stay Another Day: The Very Best Of East 17 (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Music Club Deluxe
  • Μορφή: CD

Tracklist:

Disc 1

1.»Stay Another Day» – 4:27

2. «It’s Alright» – 4:41

3. «Steam» – 3:23

4. «Around The World» – 4:37

5. «Let It Rain» – 3:33

6. «Slow It Down» – 4:45

7. «Gold» – 4:20

8. «Love Is More Than A Feeling» – 3:57

9. «I Disagree» – 4:56

10. «Gotta Do Something» – 4:19

11. «I Want It» – 5:35

12. «Feel What U Can’t C» – 3:24

13. «Be There» – 3:43

14. «Let It All Go» – 4:15

15. «Set Me Free» 4:42

16. «Innocent Erotic» – 5:52

17. «I Remember» – 3:47

Disc 2

1.»If You Ever» – 4:15

2. «Thunder» – 4:16

3. «Do U Still» – 4:14

4. «House of Love» – 4:41

5. «Each Time» – 3:49

6. «Deep» – 4:01

7. «West End Girls» – 4:27

8. «Someone To Love» – 3:57

9. «Hey Child» – 4:33

10. «Hold My Body Tight» – 3:39

11. «Betcha Can’t Wait» – 4:43

12. «Don’t You Feel So Good» – 3:50

13. «Free Your Mind» – 4:20

14. «Right Here With You» – 5:05

15. «It’s All Over» – 4:32

16. «Gotta Keep On» – 5:08

17. «Ghetto» – 5:47

2012 – Dark Light

  • Κυκλοφόρησε: 2 Απριλίου 2012
  • Εταιρεία: F.O.D. Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Dark Light»:
  1. «I Can’t Get You Off My Mind (Crazy)» Κυκλοφόρησε: 26 Φεβρουαρίου 2012
  2. «Friday Night» Κυκλοφόρησε: 25 Μαΐου 2012
  3. «Counting Clouds» Κυκλοφόρησε: 5 Νοεμβρίου 2012

Tracklist:

1. «I Can’t Get You Off My Mind (Crazy)» 2:54

2. «Crazy Fool» 3.58

3. «Nightlife» 3.19

4. «Counting Clouds» 4:04

5. «Break Ur Heart» 3:05

6. «Friday Night» 2.58

7. «Kiss of Winter» 3.34

8. «Broken Valentine» 3.37

9. «Where Does Love Go» 2.52

10. «You Must Be An Angel» 4.55

2017 – 24/7: Australian Tour Edition

  • Κυκλοφόρησε: 3 Φεβρουαρίου 2017
  • Εταιρεία: MIROMA MUSIC
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «24/7: Australian Tour Edition»:
  1. «Strip» Κυκλοφόρησε: 15 Μαρτίου 2017

Tracklist:

1. Strip 3:16

2. Coming Home 3:07

3. Crying 3:11

4. Under Control 2:59

5. I Want You 3:24

6. Back In Time 3:35

7. Tell Me You’re The One 3:23

8. 50 Shades 3:05

9. Feel The Love 3:43

10. Anybody Out There 3:20

11. Warning 3:29

12. House Of Love 2017 4:24

13. It’s Alright 2017 4:38

14. Stay Another Day 2017 4:09

15. Strip (House Remix) 3:25

East 17 Top Hits by SounDarts.gr