skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Fifth Harmony

Discography & ID : Fifth Harmony

Ύψος

Gallery

Σχετικά "Discographies & IDs"

Camila Cabello

ID

Όνομα Συγκροτήματος: Fifth Harmony

Προέλευση Ονόματος: Αρχικά είχαν το όνομα Lylas (αρκτικόλεξο της φράσης «Love You Like a Sister»), αλλά ήταν ήδη πιασμένο από το συγκρότημα που αποτελούν οι αδερφές του Bruno Mars. Μετονομάστηκαν σε «1432» ωστόσο όταν μπήκαν στο X-Factor, ο Simon Cowell πρότεινε να μετονομαστούν. Το κοινό επέλεξε τελικά το όνομα «Fifth Harmony» για αυτές! 

Μέλη Συγκροτήματος

Allyson Brooke Hernandez : Γεννήθηκε: 7 Ιουλίου 1993 στο San Antonio, Texas, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργή στο συγκρότημα: 2012-2018.

Normani Kordei HamiltonΓεννήθηκε: 31 Μαΐου 1996 στην Atlanta, Georgia, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργή στο συγκρότημα: 2012-2018.

Dinah Jane Milika Ilaisaane HansenΓεννήθηκε: 22 Ιουνίου 1997 στην Santa Ana, California, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργή στο συγκρότημα: 2012-2018.

Lauren Michelle Jauregui Γεννήθηκε: 27 Ιουνίου 1997 στο Miami, Florida, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργή στο συγκρότημα: 2012-2018.

Παλιότερα Μέλη:

Karla Camila Cabello EstrabaoΓεννήθηκε: 3 Μαρτίου 1997 στο Cojímar, Eastern Havana, Κούβα. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2015.

Τόπος Δημιουργίας: Miami, Florida, Η.Π.Α

Ενεργές στο χώρο της μουσικής:: 2012-2018

Βραβεία: Οι Fifth Harmony έχουν αποσπάσει πάνω από 50 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

1 American Music Award, 4 iHeartRadio Music Awards, 4 MTV Europe Music Awards, 4 MTV Video Music Awards, 5 Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 2 People’s Choice Awards, 8 Radio Disney Music Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Fifth Harmony κάντε κλικ εδώ.

Official Website: fifthharmony.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2013 – Better Together (E.P.)
2013 – Better Together (E.P.)
2013 – Juntos (E.P.)
2013 – Juntos (E.P.)
2013 – Juntos: Acoustic (E.P.)
2013 – Juntos: Acoustic (E.P.)
2013 – Better Together: Acoustic (E.P.)
2013 – Better Together: Acoustic (E.P.)
2013 – Better Together: The Remixes (E.P.)
2013 – Better Together: The Remixes (E.P.)
2015 – Reflection
2015 – Reflection
2016 – 7/27
2016 – 7/27
2017 – Fifth Harmony
2017 – Fifth Harmony

Start Here

  • Οι Fifth Harmony είναι ένα Αμερικάνικο μουσικό συγκρότημα κοριτσιών που σχηματίζεται στην δεύτερη σεζόν του The X Factor USA τον Ιούλιο του 2012. Η ομάδα αποτελείται από τις Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane, Lauren Jauregui και προηγουμένως, Camila Cabello, της οποίας η αναχώρηση ανακοινώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 2016. Τον Ιανουάριο του 2013, υπέγραψαν κοινή συμφωνία με Syco Music, που ανήκει στον Simon Cowell, και Epic Records, L. A. Reids δισκογραφική εταιρεία, μετά την τρίτη θέση τους στην εκπομπή. Τον Δεκέμβριο του 2016, αναφέρθηκε ότι όλα τα μέλη της ομάδας, ξεχωριστά υπέγραψαν με την Epic Records.
  • Μετά την έξοδο τους από Το X-Factor, κυκλοφόρησαν στο ντεμπούτο τους το single «Miss Movin’ On», το οποίο έγινε χρυσό από την Recording Industry Association of America (RIAA). Το βίντεο τους κέρδισε το MTV Video Music Award for Artist to Watch. Το ντεμπούτο τους, EP, “Better Together” (2013), έφτασε από την πρώτη εβδομάδα στη θέση νούμερο 6 στο US Billboard 200. Η ομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο της studio album, “Reflection”, μέσα στο 2015, κι έκαναν το ντεμπούτο τους στο νούμερο 5 του Billboard 200 και το album αναδείχθηκε ‘χρυσό’ από την RIAA. Στο album περιλαμβάνονται τα πλατινένια singles «Boss», «Sledgehammer» και «Worth It». Το τελευταίο επιτυγχάνει τριπλά πλατινένια βραβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έφθασε στο top-ten σε 13 χώρες. «Work from Home», είναι το πρώτο single από το δεύτερο album τους “7/27” (2016), που έγινε το πρώτο τους top-ten single στις ΗΠΑ Billboard Hot 100 και το πρώτο top-πέντε από ένα γυναικείο συγκρότημα σε μια δεκαετία σε αυτό το διάγραμμα.
  • Στις 18 Δεκεμβρίου 2016, η Camila Cabello ανακοίνωσε πως αναχωρεί από το συγκρότημα, προκειμένου να ακολουθήσει μια solo καριέρα. Το συγκρότημα εξακολουθούσε να διατηρεί το ίδιο όνομα. Μάλιστα, έβγαλαν και καινούριο album μέσα στο 2017, το τρίτο κατά σειρά, με τίτλο «Fifth Harmony». Στις 19 Μαρτίου του 2018, το group ανακοίνωσε την λήξη του μέσα από τα Social Media, χωρίς όμως να επισημάνουν αν θα επιστρέψουν ή όχι.

Πηγή: el.wikipedia.org

2013 – Better Together (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 18 Οκτωβρίου 2013
  • Εταιρεία: Syco, Epic
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Παραγωγή: Julian Bunetta, Mitch Allan, Jason Evingan, Marcus Lomax, Stephan Johnson, Jordan Johnson, Harmony Samuels
  • Singles από το «Better Together«:
  1. «Miss Movin’ On» Κυκλοφόρησε: 16 Ιουλίου 2013
  2. «Me & My Girls» Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 2013

Tracklist:

1. «Don’t Wanna Dance Alone» – 3:50

2. «Miss Movin’ On» – 3:14

3. «Better Together» – 3:14

4. «Who Are You» – 3:56

5. «Leave My Heart Out of This» – 3:50

2013 – Juntos (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 8 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download

Tracklist:

1. «Que Bailes Conmigo Hoy (Don’t Wanna Dance Alone)» – 3:37

2. «Sin Tu Amor (Miss Movin’ On)» – 3:15

3. «Tú Eres Lo Que Yo Quiero (Better Together)» – 3:17

4. «Eres Tú (Who You Are)» – 3:58

5. «Que El Corazón No Hable Por Mi (Leave My Heart Out Of This)» – 3:53

6. «Que Bailes Conmigo Hoy» (Acoustic / Version Acustica) – 3:37

7. «Sin Tu Amor» (Acoustic / Version Acustica) – 3:16

8. «Tú Eres Lo Que Yo Quiero» (Acoustic / Version Acustica) – 3:16

9. «Eres Tú» (Acoustic / Version Acustica) – 3:56

10. «Que El Corazón No Hable Por Mi» (Acoustic / Version Acustica) – 3:55

2013 – Juntos: Acoustic (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 8 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: Digital Download

Tracklist:

1. “Que Bailes Conmigo Hoy (Don’t Wanna Dance Alone)” – 3:37

2. “Sin Tu Amor (Miss Movin’ On – 3:15

3. “Tú Eres Lo Que Yo Quiero (Better Together – 3:16

4. “Eres Tú (Who Are You – 3:56

5. “Que el Corazón No Hable por Mi (Leave My Heart Out of This – 3:54

2013 – Better Together: Acoustic (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: Digital Download

Tracklist:

1. “Don’t Wanna Dance Alone”

2. “Miss Movin’ On”

3. “Better Together”

4. “Who Are You”

5. “Leave My Heart Out Of This”

2013 – Better Together: The Remixes (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: Digital Download

Tracklist:

1. Don’t Wanna Dance Alone (Cole Plante Remix) – 3:55

2. Miss Movin’ On (Papercha$er Remix) – 4:07

3. Better Together (DayDrunk Remix) – 3:16

4. Who Are You (Bit Error Remix) – 4:11

5. Leave My Heart Out Of This (Buzz Junkies Remix) – 4:41

2015 – Reflection

  • Κυκλοφόρησε: 30 Ιανουαρίου 2015
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, MC: Gold
  • Παραγωγή: Daniel Kojo Poku, Joy Neil Mitro Deb, Linnea Deb, Anton Hård af Segerstad, Joe Spargur, Daylight, Taylor Parks, Jonas Jeberg, Harvey Mason, Jr.,Tor Erik Hermansen, Mikkel Storleer Eriksen, Ori Kaplan, Lukasz Gottwald, Henry Russell Walter, Emily Warren, Britt Burton, Tommy Parker, Tommy Brown, Travis Sayles, Jonathan Reuven Rotem, Tinashe Sibanda, Victoria Monét, Julian Bunetta, Chris Flict Aparri, Deon Sanders
  • Singles από το «Reflection«:
  1. «Boss» Κυκλοφόρησε: 7 Ιουλίου 2014
  2. «Sledgehammer» Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 2014
  3. «Worth It» Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 2015

Tracklist:

1. «Top Down» – 3:40

2. «Boss» – 2:51

3. «Sledgehammer» – 3:50

4. «Worth It» (featuring Kid Ink) – 3:44

5. «This is How We Roll» – 4:32

6. «Everlasting Love» – 3:04

7. «Like Mariah» (featuring Tyga) – 3:28

8. «Them Girls Be Like» – 2:42

9. «Reflection» – 3:08

10. «Suga Mama» – 3:39

11. «We Know» – 2:57

Deluxe edition

12. «Going Nowhere» – 3:34

13. «Body Rock» – 4:03

14. «Brave Honest Beautiful» (featuring Meghan Trainor) – 3:28

2016 – 7/27

  • Κυκλοφόρησε: 27 Μαΐου 2016
  • Εταιρεία: Epic, Syco
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum BPI: Silver, MC: Platinum
  • Παραγωγή: Aaron Pearce, Alexander Kronlund, Jack Antonoff, Joshua Coleman, Brian Garcia, Michael Tucker, Tommy Brown, Dallas Koehlke, Kyrre Gørvell-Dahll, Lukas Loules, Jordan Johnson, Stefan Johnson, Marcus Lomax, Alexander Izquierdo, Andrew Goldstein, Emanuel Kiriakou, Adam Waldman, Nolan Lambroza, Tor Erik Hermansen, Mikkel Storleer Eriksen
  • Singles από το «7/27«:
  1. «Work from Home» Κυκλοφόρησε: 26 Φεβρουαρίου 2016
  2. «All in My Head (Flex)» Κυκλοφόρησε: 31 Μαΐου 2016
  3. «That’s My Girl» Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2016

Tracklist:

1. «That’s My Girl» – 3:24

2. «Work from Home» (featuring Ty Dolla $ign) – 3:34

3. «The Life» – 3:20

4. «Write on Me» – 3:39

5. «I Lied» – 3:23

6. «All in My Head (Flex)» (featuring Fetty Wap) – 3:30

7. «Squeeze» – 3:33

8. «Gonna Get Better» – 3:36

9. «Scared of Happy» – 3:23

10. «Not That Kinda Girl» (featuring Missy Elliott) – 3:11

Deluxe edition

11. «Dope» – 3:32

12. «No Way» – 2:56

2017 – Fifth Harmony

  • Κυκλοφόρησε: 25 Αυγούστου 2017
  • Εταιρεία: Epic, Syco Records
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Παραγωγή: Ammo, DallasK, Poo Bear, Skrillex, Tommy Brown, Anthony M. Jones, The Monsters and the Strangerz, The Stereotypes,
    Dreamlab, Ester Dean, Ian Kirkpatrick
  • Singles από το «Fifth Harmony«:
  1. «Down» Κυκλοφόρησε: 2 Ιουνίου 2017
  2. «He Like That» Κυκλοφόρησε: 19 Σεπτεμβρίου2017
  3. «Por Favor» Κυκλοφόρησε: 27 Οκτωβρίου 2017

Tracklist:

1. «Down» (featuring Gucci Mane) – 2:45

2. «He Like That» – 3:37

3. «Sauced Up» – 3:17

4. «Make You Mad» – 2:54

5. «Deliver» – 3:26

6. «Lonely Night» – 3:25

7. «Don’t Say You Love Me» – 3:13

8. «Angel» – 3:09

9. «Messy» – 3:14

10. «Bridges» – 4:03

Fifth Harmony Top Hits by SounDarts.gr