skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Florence + the Machine

Discography & ID : Florence + The Machine

Ύψος

Gallery

Florence Welch

Florence + the Machine

Florence + the Machine

Florence Welch

Florence Welch, Lorde & Taylor Swift

Florence Welch & Stevie Nicks

Florence Welch & Sam Smith

Florence Welch, Katy Perry & Jessie Ware

Florence Welch & Drake

Florence Welch & Lady Gaga

Florence Welch & Adele

ID

Όνομα συγκροτήματος: Florence + the Machine

Προέλευση ονόματος συγκροτήματος: Σύμφωνα με την Welch, «Το όνομα Florence and the Machine ξεκίνησε ως αστείο που ξέφυγε. Έγραφα μουσική με τη φίλη μου, την οποία φωνάζαμε Isabella Machine και για την οποία ήμουν η Florence Robot. Μία σχεδόν ώρα πριν την πρώτη μου εμφάνιση, δεν είχα όνομα, οπότε σκέφτηκα «Εντάξει, θα είμαι η Florence Robot/Isa Machine», λίγο πριν συνειδητοποιήσω πως το όνομα αυτό ήταν τόσο μεγάλο που θα με τρέλαινε». Έτσι μετατράπηκε σε «Florence and the Machine».

Μέλη συγκροτήματος:

Florence Leontine Mary Welch | Γεννήθηκε: 28 Αυγούστου 1986 στο Λονδίνο, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κρουστά. Ενεργή στο συγκρότημα: 2007-σήμερα.

Isabella Janet Florentina Summers | Γεννήθηκε: 31 Οκτωβρίου 1980 στο Hackney, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: keyboards, synths, φωνητικά. Ενεργή στο συγκρότημα: 2007-σήμερα.

Robert «Bobby» Ackroyd | Γεννήθηκε: 7 Οκτωβρίου 1982 στο Hitchin, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 2007-σήμερα. Συμμετοχή σε άλλα μουσικά σχήματαViolet

Christopher Lloyd Hayden | Γεννήθηκε: 22 Νοεμβρίου 1975 στην Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κρουστά. ακουστική κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2007-σήμερα. Συμμετοχή σε άλλα μουσικά σχήματαKilkus (2001), The Gourami (2003)

Tom Monger  | Γεννήθηκε: 16 Οκτωβρίου 1975 στο Ipswich, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: άρπα, ξυλόφωνο. Ενεργός στο συγκρότημα: 2008-σήμερα.

Mark Saunders | Γεννήθηκε: 9 Απριλίου 1981 στην Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο, κρουστά, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2007-σήμερα.

John Russell ‘Rusty’ Bradshaw | Γεννήθηκε: 2 Μαΐου 1977 στην Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: πιάνο, χάμοντ, κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2011-σήμερα.

Τόπος Δημιουργίας: Λονδίνο, Αγγλία.

Ενεργοί στη μουσική: 2007-σήμερα

Βραβεία: Oι Florence + the Machine έχουν αποσπάσει πάνω από 20 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

2 Brit Awards, 1 MTV Video Music Award, 3 Q Awards, 4 Shockwaves NME Awards, 2 Studio8 Media International Music Awards, 1 Ivor Novello Award, 2 UK Festival Awards, 1 UK Music Video Award, 1 South Bank Show Award, 1 Glamour Women of the Year Award, 1 Meteor Music Award, 1 European Festival Award, 2 Elle Style Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Florence + the Machine κάντε κλικ εδώ.

Official Websiteflorenceandthemachine.net

πηγές: en.wikipedia.org, google, florenceandthemachine.pl

Discography

Start Here
Start Here
2009 – A Lot of Love. A Lot of Blood (E.P.)
2009 – A Lot of Love. A Lot of Blood (E.P.)
2009 – Lungs
2009 – Lungs
2010 – iTunes Festival: London 2010 (E.P.)
2010 – iTunes Festival: London 2010 (E.P.)
2011 – Live at the Wiltern (Live)
2011 – Live at the Wiltern (Live)
2011 – Lungs – The B-Sides (E.P.)
2011 – Lungs – The B-Sides (E.P.)
2011 – Ceremonials
2011 – Ceremonials
2012 – MTV Unplugged (Live)
2012 – MTV Unplugged (Live)
2015 – How Big, How Blue, How Beautiful
2015 – How Big, How Blue, How Beautiful
2015 – Apple Music Festival: London 2015 (E.P.)
2015 – Apple Music Festival: London 2015 (E.P.)
2016 – Songs from Final Fantasy XV (E.P.)
2016 – Songs from Final Fantasy XV (E.P.)
2018 – High as Hope
2018 – High as Hope

Start Here

  • Οι Florence and the Machine (Florence + the Machine) είναι μια αγγλική rock indie μπάντα που συγκροτήθηκε στο Λονδίνο το 2007, αποτελούμενη από την τραγουδίστρια Florence Welch, την Isabella Summers (πλήκτρα) και τη συνεργασία άλλων καλλιτεχνών. Η μουσική της μπάντας έλαβε έπαινο σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδικά από το BBC, το οποίο διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στην ανάδειξη της προβολής τους, προωθώντας τους Florence and the Machine ως μέρος του BBC Introducing. Στα Brit Awards 2009 κέρδισαν το βραβείο Brit Awards «Choice Critics ‘Choice». Η μουσική της μπάντας φημίζεται για τη δραματική και εκκεντρική παραγωγή της αλλά και για τις ισχυρές φωνητικές επιδόσεις της Welch.
  • Το ντεμπούτο album της μπάντας, «Lungs», κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου 2009 και κατέλαβε τη θέση δύο για τις πρώτες πέντε εβδομάδες του στο Chart of Albums του Ηνωμένου Βασιλείου. Στις 17 Ιανουαρίου 2010, το album έφτασε στην πρώτη θέση, αφού ήταν στα charts για είκοσι οκτώ συνεχείς εβδομάδες. Από τον Οκτώβριο του 2010, το album ήταν στα Top 40 στο Ηνωμένο Βασίλειο για 65 συνεχόμενες εβδομάδες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα album του 2009 και 2010. Το δεύτερο studio album, το «Ceremonials», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011 , μπήκε στα charts με το νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον αριθμό έξι στις ΗΠΑ. Το τρίτο album της μπάντας, “How Big, How Blue, How Beautiful”, κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου 2015. Έχει ξεπεράσει τα βρετανικά charts και ήταν το πρώτο τους album που έκανε ντεμπούτο στο αμερικανικό Billboard 200 ως νούμερο ένα. Το album έφθασε στην 1η θέση σε συνολικά οχτώ χώρες και το Top 10 σε άλλες είκοσι. Επίσης, το 2015, η μπάντα ήταν η το βασικό όνομα στο Φεστιβάλ Glastonbury, καθιστώντας την Florence Welch την πρώτη Βρετανή γυναίκα headliner αυτόν τον αιώνα.
  • Στις 7 Δεκεμβρίου 2015, το συγκρότημα έλαβε 5 υποψηφιότητες για τα 58α ετήσια βραβεία Grammy που πραγματοποιήθηκαν το 2016. Αυτές οι υποψηφιότητες συμπεριλάμβαναν το «Ship to Wreck» για το Best Pop Duo / Performance, το “How Big, How Blue, how Beautiful” για το Best Pop Album και το “Best Recording Package” και το «What Kind of Man» για την καλύτερη rock ερμηνεία και το καλύτερο rock τραγούδι.
  • Το 2016, οι Florence and the Machine έγραψαν μια κλασική διασκευή του τραγουδιού του Ben E. King, 1961, «Stand by Me», το οποίο χαρακτηρίστηκε ως το κύριο θέμα του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Final Fantasy XV». Έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Uncovered: Final Fantasy XV» στις 30 Μαρτίου 2016, και η πλήρης έκδοση κυκλοφόρησε στις 12 Αυγούστου 2016. Παράλληλα με την διασκευή του «Stand By Me», συνέθεσαν και δύο τραγούδια για το «Final Fantasy XV», με τίτλο «I Will Be» και «Too Much Is Never Enough», τα οποία επίσης κυκλοφόρησαν στις 12 Αυγούστου 2016.
  • Τον Απρίλιο του 2016, η μπάντα κυκλοφόρησε την ταινία «The Odyssey», μια ταινία μικρού μήκους του Vincent Haycock και της Welch, η οποία αποτελείται από όλα τα video clips που γυρίστηκαν στο πλαίσιο «How Big, How Blue, How Beautiful», μαζί με μερικές διασυνδεόμενες σκηνές. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Rio Cinema του Λονδίνου στις 20 Απριλίου 2016 και ακολουθήθηκε από ένα μη καταγεγραμμένο Q & A. Η παγκόσμια online πρεμιέρα της, στις 21 Απριλίου 2016, μεταφέρθηκε στις 24 Ιανουαρίου λόγω του θανάτου του Prince. Το συγκρότημα συνεισέφερε ένα τραγούδι στην ταινία του Tim Burton, «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children» του 2016, με τίτλο «Wish You Were Here», που κυκλοφόρησε ως single στις 26 Αυγούστου 2016.
  • Στις 18 Απριλίου 2017, ο Nathan Willet, ο front-man των παιδιών του Cold War Kids ανέφερε σε μια συνέντευξη που έδωσε στο site με τίτλο «Wicked Childd» ότι το τέταρτο album της μπάντας είναι καθ’οδόν και σε αυτό συνεργάζονται με την Welch. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Welch στις 27 Μαΐου 2017, σε συνέντευξή της στο The Daily Telegraph. Σε μια συνέντευξη με την PopWrap της New York Post, η Welch αποκάλυψε ότι τις εβδομάδες και τους μήνες πριν από την εμφάνισή της στις 12 Σεπτεμβρίου στο MTV Video Music Awards, ήταν τόσο νευρική που δεν κοιμόταν και έκλαιγε. Μετά την παράσταση, το «Lungs» ανέβηκε στο νούμερο δύο στο i-Tunes album chart και το «Dog Days Are Over» ανέβηκε στο νούμερο εννέα στο i-Tunes single chart. Επιπλέον, οι Florence and the Machine έγιναν η πρώτη αναζήτηση στο Google και λάμβαναν 1.700 tweets ανά λεπτό στο Twitter. Πραγματοποίησαν μια online-only συναυλία στο θέατρο Ed Sullivan της Νέας Υόρκης στις 16 Δεκεμβρίου 2010 ως μέρος της συναυλίας «Live on Letterman». Η Welch και αρκετές άλλες τραγουδίστριες άνοιξαν τα 53α ετήσια Grammy Awards στις 13 Φεβρουαρίου 2011 με ένα αφιέρωμα για την Aretha Franklin. Στις 27 Φεβρουαρίου 2011, η Welch αντικατέστησε την έγκυο Dido και τραγούδησε το μέρος της από το «If I Rise» για την υποψηφιότητα Best Original Song με τον A. R. Rahman στα 83α Academy Awards. Δύο χρόνια παγκόσμιων περιοδειών είχαν προγραμματιστεί για την προώθηση του «Ceremonials». Η Welch και ο κιθαρίστας Rob Ackroyd έκαναν μια ιδιωτική παράσταση για έναν 15χρονο θαυμαστή τους με ασθένεια σε τελικό στάδιο, τον Karinya Chen, στο Ώστιν, Τέξας στις 23 Μαΐου 2016.
  • Ο ήχος των Florence and the Machine έχει περιγραφεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των rock και της soul. Το «Lungs» κέρδισε το Brit Award για το καλύτερο βρετανικό album το 2010. Οι Florence and the Machine είχαν υποψηφιότητα για οκτώ βραβεία Grammy συμπεριλαμβανομένου του «Best New Artist» και του «Best Pop Vocal Album». Επιπλέον, το συγκρότημα ερμήνευσε στα MTV Video Music Awards του 2010 και στο κονσέρτο των βραβείων Νόμπελ Ειρήνης του 2010.

Πηγή: en.wikipedia.org

2009 – A Lot of Love. A Lot of Blood (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Απριλίου 2009
  • Εταιρεία: IAMSOUND
  • Μορφή: Vinyl

Tracklist:

1. «Dog Days Are Over» 4:11

2. «Kiss With A Fist» 2:09

3. «You’ve Got The Love» 2:49

4. «Hospital Beds» 2:10

5. «Dog Days Are Over» (An Optimo (Espacio) Mix) 6:41

 

2009 – Lungs

  • Κυκλοφόρησε: 3 Ιουλίου 2009
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 5× Platinum, ARIA: 3× Platinum, BEA: Gold, BVMI: Gold, IRMA: 4× Platinum, MC: Gold, RIAA: Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «Lungs»:
  1. «Kiss with a Fist»  Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2008
  2. «Dog Days Are Over»  Κυκλοφόρησε: 1 Δεκεμβρίου 2008
  3. «Rabbit Heart (Raise It Up)»  Κυκλοφόρησε: 22 Ιουνίου 2009
  4. «Drumming Song»  Κυκλοφόρησε: 13 Σεπτεμβρίου 2009
  5. «You’ve Got the Love»  Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 2009
  6. «Cosmic Love»  Κυκλοφόρησε: 5 Ιουλίου 2010

Tracklist:

1. «Dog Days Are Over» 4:13

2. «Rabbit Heart (Raise It Up)» 3:52

3. «I’m Not Calling You a Liar» 3:05

4. «Howl» 3:34

5. «Kiss with a Fist» 2:04

6. «Girl with One Eye» 3:39

7. «Drumming Song» 3:44

8. «Between Two Lungs» 4:09

9. «Cosmic Love» 4:16

10. «My Boy Builds Coffins» 2:57

11. «Hurricane Drunk» 3:13

12. «Blinding» 4:40

13. «You’ve Got the Love» 2:49

iTunes Store bonus tracks:

14. «Swimming» 3:22

15. «Dog Days Are Over» 3:55

iTunes Store deluxe edition bonus tracks:

14. «Bird Song Intro» 1:20

15. «Bird Song» 2:55

16. «Dog Days Are Over» (Demo) 3:35

17. «Falling» 3:33

18. «Hardest of Hearts» 3:26

19. «Ghosts» (Demo) 2:58

20. «Girl with One Eye» 3:55

21. «Swimming» 3:22

22. «Dog Days Are Over» 3:55

Japanese edition bonus tracks:

14. «Bird Song Intro» 1:20

15. «Bird Song» 2:55

16. «Are You Hurting the One You Love?» 2:51

17. «Falling» 3:33

Deluxe edition bonus disc:

1. «Bird Song Intro» 1:20

2. «Bird Song» 2:55

3. «Dog Days Are Over» (Demo) 3:33

4. «Falling» 3:35

5. «Hardest of Hearts» 3:25

6. «Ghosts» («I’m Not Calling You a Liar» demo) 2:58

7. «Girl with One Eye» (Bayou Percussion Version) 3:55

8. «Swimming» (Australian bonus track) 3:23

 

2010 – iTunes Festival: London 2010 (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 21 Ιουλίου 2010
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Ghosts (Live) 3:36

2. «Drumming Song (Live) 4:34

3. «Girl With One Eye (Live) 3:37

4. «Rabbit Heart (Raise It Up) (Live) 5:01

5. «Cosmic Love (Live) 5:01

6. «Between Two Lungs (Live) 4:14

 

2011 – Live at the Wiltern (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Ιουνίου 2011
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Howl» 4:53

2. «Drumming Song» 5:40

3. «My Boy Builds Coffins» 4:02

4. «Cosmic Love» 4:41

5. «Blinding» 10:13

6. «Ghosts» 4:08

7. «Hurricane Drunk» 4:01

8. «Between Two Lungs» 4:59

9. «You’ve Got the Love» 5:29

10. «Strangeness and Charm» 6:23

11. «Rabbit Heart (Raise It Up)» 6:49

12. «Heavy Intro» 1:50

13. «Heavy In Your Arms» 3:55

14. «Kiss with a Fist» 6:40

15. «Dog Days Are Over» 8:14

 

2011 – Lungs – The B-Sides (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 27 Φεβρουαρίου 2011
  • Εταιρεία: Universal Republic
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Swimming» 3:21

2. «Heavy in Your Arms» 4:45

3. «Ghosts» (Demo) 2:59

4. «You’ve Got the Dirtee Love» (Live at the BRIT Awards 2010 with Dizzee Rascal) 3:41

5. «Dog Days Are Over» (Yeasayer Remix) 4:15

6. «Falling»3:32

7. «Are You Hurting the One You Love?» 2:57

8. «Addicted to Love» 3:19

9. «Bird Song» 2:54

10. «Hospital Beds» 2:15

11. «Hardest of Hearts» 3:27

 

2011 – Ceremonials

  • Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 2011
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 2× Platinum, ARIA: 3× Platinum, BEA: Gold, BVMI: Gold, IFPI AUT: Gold, IRMA: 3× Platinum, MC: Gold, RIAA: Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Ceremonials»:
  1. «Shake It Out»  Κυκλοφόρησε: 30 Σεπτεμβρίου 2011
  2. «No Light, No Light»  Κυκλοφόρησε: 13 Ιανουαρίου 2012
  3. «Never Let Me Go»  Κυκλοφόρησε: 30 Μαρτίου 2012
  4. «Spectrum (Say My Name)»  Κυκλοφόρησε: 5 Ιουλίου 2012
  5. «Lover to Lover»  Κυκλοφόρησε: 30 Νοεμβρίου 2012

Tracklist:

1. «Only If for a Night» 4:58

2. «Shake It Out» 4:37

3. «What the Water Gave Me» 5:33

4. «Never Let Me Go» 4:31

5. «Breaking Down» 3:49

6. «Lover to Lover» 4:02

7. «No Light, No Light» 4:34

8. «Seven Devils» 5:03

9. «Heartlines» 5:01

10. «Spectrum» 5:11

11. «All This and Heaven Too» 4:05

12. «Leave My Body» 4:34

US deluxe edition and Japanese edition bonus tracks:

13. «Remain Nameless» 4:01

14. «Strangeness and Charm» 5:16

15. «Bedroom Hymns» 3:02

16. «What the Water Gave Me» (demo) 3:53

2012 digital deluxe edition bonus tracks:

13. «Spectrum (Say My Name)» (Calvin Harris Remix) 3:38

14. «Breath of Life» 4:08

15. «Take Care» 4:38

16. «Remain Nameless» 4:01

17. «Strangeness and Charm» 5:16

18. «Bedroom Hymns» 3:02

19. «What the Water Gave Me» (demo) 3:53

20. «Landscape» (demo) 4:02

21. «Heartlines» (acoustic) 5:32

22. «Shake It Out» (acoustic) 4:12

23. «Breaking Down» (acoustic) 3:31

24. «What the Water Gave Me» 5:33

Belgian and Dutch limited festival edition bonus disc:

1. «Intro» (Live at Effenaar) 1:50

2. «Only If for a Night» (Live at Effenaar) 4:53

3. «You’ve Got the Love» (Live at Effenaar) 4:45

4. «Heartlines» (Live at Effenaar) 5:24

5. «Shake It Out» (Live at Effenaar) 5:23

6. «Dog Days Are Over» (Live at Effenaar) 5:09

7. «Rabbit Heart (Raise It Up)» (Live at Effenaar) 6:49

Australian limited edition bonus disc:

1. «Spectrum (Say My Name)» (Calvin Harris Remix) 6:17

2. «Breath of Life» 4:08

3. «Take Care» 4:38

4. «Shake It Out» (The Weeknd Remix) 5:17

5. «Dog Days Are Over» (Live from Sydney) 4:42

6. «Lover to Lover» (Live from Sydney) 3:56

7. «No Light, No Light» (Live from Sydney) 4:39

8. «Shake It Out» (Live from Sydney) 4:33

9. «Never Let Me Go» (Live at Intiman Theater, Stockholm) 2:12

10. «Spectrum» (Live at Intiman Theater, Stockholm) 4:55

 

2012 – MTV Unplugged (Live)

  • Ηχογραφήθηκε: Angel Orensanz Center (New York City)
  • Κυκλοφόρησε: 6 Απριλίου 2012
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «Only If for a Night» 5:07

2. «Drumming Song» 4:43

3. «Cosmic Love» 5:09

4. «Breaking Down» 3:19

5. «Never Let Me Go» 4:34

6. «Try a Little Tenderness» 3:03

7. «No Light, No Light» 4:12

8. «Jackson» (feat. Josh Homme)3:28

9. «What the Water Gave Me» 4:55

10. «Dog Days Are Over» 4:35

11. «Shake It Out» 4:40

Canadian and US iTunes Store bonus track:

12. «Shake It Out» (The Weeknd Remix) 5:17

Canadian and US deluxe edition bonus tracks:

12. «Landscape» (Demo) 4:02

13. «Heartlines» (Acoustic) 5:32

14. «Shake It Out» (Acoustic) 4:12

15. «Shake It Out» (The Weeknd Remix) 5:16

 

2015 – How Big, How Blue, How Beautiful

  • Κυκλοφόρησε: 29 Μαΐου 2015
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Platinum, ARIA: Platinum, IFPI AUT: Gold, RMNZ: Gold
  • Singles από το «How Big, How Blue, How Beautiful»:
  1. «What Kind of Man»  Κυκλοφόρησε: 12 Φεβρουαρίου 2015
  2. «Ship to Wreck»  Κυκλοφόρησε: 8 Απριλίου 2015
  3. «Queen of Peace»  Κυκλοφόρησε: 21 Αυγούστου 2015
  4. «Delilah»  Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 2015

Tracklist:

1. «Ship to Wreck» 3:54

2. «What Kind of Man» 3:36

3. «How Big, How Blue, How Beautiful» 5:34

4. «Queen of Peace» 5:07

5. «Various Storms & Saints» 4:09

6. «Delilah» 4:53

7. «Long & Lost» 3:15

8. «Caught» 4:24

9. «Third Eye» 4:20

10. «St Jude» 3:45

11. «Mother» 5:49

Limited edition 7″ vinyl box set bonus track:

12. «As Far as I Could Get» 4:05

Deluxe edition bonus tracks:

12. «Hiding» 3:52

13. «Make Up Your Mind» 4:01

14. «Which Witch» (Demo)4:19

15. «Third Eye» (Demo) 4:15

16. «How Big, How Blue, How Beautiful» (Demo) 4:32

Target exclusive edition bonus tracks:

17. «Pure Feeling» 4:08

18. «Conductor» 4:52

 

2015 – Apple Music Festival: London 2015 (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Οκτωβρίου 2015
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Ship To Wreck» (Live) 4:18

2. «Rabbit Heart (Raise It Up)» (Live) 7:37

3. «Delilah» (Live) 5:06

4. «Mother» (Live) 5:58

5. «Queen of Peace» (Live) 5:21

6. «Dog Days Are Over» (Live) 6:38

7. «What Kind of Man» (Live) 4:39

8. «Drumming Song» (Live) 6:17

 

2016 – Songs from Final Fantasy XV (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 12 Αυγούστου 2016
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Too Much Is Never Enough» 5:48

2. «Stand By Me» 4:05

3. «I Will Be» 5:24

 

2018 – High as Hope

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιουνίου 2018
  • Εταιρεία: Virgin, EMI Republic
  • Μορφή: CD, LP, Digital download
  • Παραγωγή: Emile Haynie, Florence Welch
  • Singles από το «High as Hope»:
  1. «Sky Full of Song» Κυκλοφόρησε: 12 Απριλίου 2018
  2. «Hunger» Κυκλοφόρησε: 3 Μαΐου 2018
  3. «Patricia» Κυκλοφόρησε: 10 Αυγούστου 2018

Tracklist:

1. «June» 3:41

2. «Hunger» 3:34

3. «South London Forever» 4:22

4. «Big God» 4:01

5. «Sky Full of Song» 3:46

6. «Grace» 4:48

7. «Patricia» 3:37

8. «100 Years» 4:58

9. «The End of Love» 4:41

10. «No Choir» 2:29

Japanese edition bonus tracks

11. «Wish That You Were Here» 6:44

Florence + the Machine Top Hits by SounDarts.gr