skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Good Charlotte

Discography & ID : Good Charlotte

Ύψος

Gallery

Good Charlotte

Joel & Benji Madden

Lionel Richie, Nicole Richie, Madden Brothers & Cameron Diaz

Benji Madden, Delta Goodrem, Jessie J, Joel Madden, Ronan Keating

Joel Madden & Nicole Richie

Hilary Duff & Joel Madden

Joel Madden & Kylie Minogue

Good Charlotte (Rolling Stone cover)

Joel Madden Quote

ID

Όνομα Συγκροτήματος: Good Charlotte

Προέλευση ΟνόματοςΠήραν τ’όνομά τους από το παιδικό βιβλίο «Good Charlotte: Girls of the Good Day Orphanage» της Carol Beach York.

Μέλη συγκροτήματος:

Joel Rueben Combs a.k.a. Joel Rueben Madden | Γεννήθηκε11 Μαρτίου 1979 στο La Plata, Maryland, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, keyboards. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα σχήματα: The Madden Brothers

Benjamin Levi Combs a.k.a. Benjamin Levi «Benji» Madden | Γεννήθηκε: 11 Μαρτίου 1979 στο La Plata, Maryland, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα σχήματα: The Madden Brothers

Paul Anthony Thomas | Γεννήθηκε: 5 Οκτωβρίου 1980 στο La Plata, Maryland, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα.

William Dean «Billy» Martin | Γεννήθηκε: 15 Ιουνίου 1981 στην Annapolis, Maryland, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 1998-σήμερα.

Dean «Deano» Butterworth | Γεννήθηκε: 26 Σεπτεμβρίου 1976 στο Greater Manchester, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κρουστά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2005-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα σχήματα: Morrisey

Παλιότερα μέλη:

Aaron Escolopio | Γεννήθηκε: 8 Μαρτίου 1980 στο La Plata, Maryland, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κρουστά. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-2000.

Aaron Escolopio | Γεννήθηκε: 5 Μαΐου 1981 στο Salt Lake, Yuta, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κρουστά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2002-2005.

Τόπος Δημιουργίας: Waldorf, Maryland, Η.Π.Α.

Ενεργοί στη μουσική:  1995-σήμερα

Βραβεία: Oι Good Charlotte έχουν αποσπάσει 8 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

1 MTV Australia Award, 1 MTV Video Music Award, 1 MTV Video Music Award Japan, 1 Much Music Video Award, 1 Nickelodeon Australian Kids’ Choice Award, 1 NRJ Music Award, 1 TMF Award, 1 Kerrang! Award

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Good Charlotte κάντε κλικ εδώ.

Official Websitegoodcharlotte.com

 

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1999 – Another (E.P.)
1999 – Another (E.P.)
2000 – GC (E.P.)
2000 – GC (E.P.)
2000 – Good Charlotte
2000 – Good Charlotte
2002 – The Young and the Hopeless
2002 – The Young and the Hopeless
2004 – The Chronicles of Life and Death
2004 – The Chronicles of Life and Death
2007 – Good Morning Revival
2007 – Good Morning Revival
2008 – Greatest Remixes (Compilation)
2008 – Greatest Remixes (Compilation)
2010 – Cardiology
2010 – Cardiology
2010 – Greatest Hits (Compilation)
2010 – Greatest Hits (Compilation)
2016 – Youth Authority
2016 – Youth Authority
2018 – Generation Rx
2018 – Generation Rx

Start Here

  • Οι Good Charlotte είναι ένα αμερικάνικο pop-pank συγκρότημα από το Waldorf του Maryland, που σχηματίστηκε το 1996. Από το 1998, σταθερά μέλη της μπάντας είναι ο τραγουδιστής Joel Madden, ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και δίδυμος αδερφός του Joel, Benji Madden, ο μπασίστας Paul Thomas, ο κιθαρίστας και κιμπορντίστας Billy Martin, ενώ o ντράμερ Dean Butterworth προστέθηκε ως επίσημο μέλος στο συγκρότημα το 2005. Μετά από ένα τετράχρονη παύση, η μπάντα ανακοίνωσε την επιστροφή της στις 3 Νοεμβρίου του 2015.
  • Όλα τα αρχικά μέλη της μπάντας φοίτησαν στο γυμνάσιο La Plata, στο Maryland. Η μπάντα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού δίνοντας παραστάσεις σε κοντινές περιοχές της Ουάσινγκτον αλλά και με δύο εμφανίσεις στο ετήσιο rock festival, HFStival το 1998 και το 1999. Οι Good Charlotte έπαιζαν επίσης σε μικρά μπαρ της περιοχής και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν 2 demos και 2 E.P.s.
  • Το ντεμπούτο album τους με τίτλο «Good Charlott» κυκλοφόρησε το 2000 και ήταν το ξεκίνημα της μουσικής καριέρας του συγκροτήματος. Το album περιέχει τρία singles: «Little Things», «Motivation Proclamation», και το «Festival Song». O Aaron Escolopio ήταν o ντράμερ της μπάντας για το album αυτό, αλλά έφυγε από το συγκρότημα πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου album τους για να ενταχθεί στο συγκρότημα του αδελφού του με το όνομα Wakefield. Αντικαταστάθηκε από τον Nate Foutz (drummer της μπάντας Vroom).
  • Την 1η Σεπτεμβρίου του 2011, οι Good Charlotte ανακοίνωσαν σε συνέντευξη τους στο Rolling Stone, πως θα έμπαιναν σε παύση, αλλά το νεοσύστατο τότε, duo-group των αδερφών Madden που είχε ως όνομα το «πρωτότυπο», The Madden Brothers, κυκλοφόρησε ένα δωρεάν mix-tape τον Οκτώβριο του 2011 με τίτλο «Before-Volume One» ενώ το ντεμπούτο τους album, «Greetings From California» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.
  • Στις 3 Νοεμβρίου 2015, η μπάντα ανακοίνωσε το τέλος της παύσης μέσω του Alternative Press. Στις 5 Νοεμβρίου, 2015, η μπάντα κυκλοφόρησε το single, «Makeshift Love». Στο video-clip του που κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου, 2015, συμμετέχουν οι Mikey Way και John Feldmann . Το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση του μετά από την παύση του στις 19 Νοεμβρίου 2015, στο The Troubadour στο West Hollywood της California.
  • Το group κυκλοφόρησε το έκτο studio album τους, «Youth Authority», στις 15 Ιουλίου του 2016, με guest εμφανίσεις από τους Kellin Quinn του συγκροτήματος Sleeping with Sirens και Simon Neil των Biffy Clyro. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του album είχε ανακοινωθεί στις 30 Μαρτίου.
  • O Joel Madden εκτός από frontman των Good Charlotte είναι επίσης δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός, DJ, Πρέσβης Καλής Θέλησης της UNICEF ενώ το 2011 έγινε το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show, «The Voice Australia». Ως μέντορα στην ομάδα του είχε τον αδερφό του, ενώ δύο σεζόν αργότερα, ο Benji εντάχθηκε κι αυτός επίσημα στο panel των κριτών του ίδιου show.
  • O Joel άρχισε να βγαίνει με την κόρη του Lionel Richie, Nicole Richie το Δεκέμβριο του 2006. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: μια κόρη, την Harlow Winter Kate Madden (γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2008) και ένα γιο, τον Sparrow James Midnight Madden (γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2009). Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη δέσμευσή τους τον Φεβρουάριο του 2010, και παντρεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Benji είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Cameron Diaz.
  • Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 6 studio albums: «Good Charlotte» (2000), «The Young and the Hopeless» (2002), «The Chronicles of Life and Death» (2004), «Good Morning Revival» (2007), «Cardiology» (2010) και «Youth Authority» (2016), καθώς και δύο συλλογές: «Greatest Remixes» (2008) και «Greatest Hits» (2010).
  • Στις 4 Απριλίου του 2008, οι Good Charlotte εμφανίστηκαν στην Αθήνα για μια συναυλία στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, με θέα την Ακρόπολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Associated Press και η Sony BMG International ζήτησαν αποσπάσματα από τη συναυλία κάτω από την Ακρόπολη και τη 48ωρη διαμονή του συγκροτήματος στην Αθήνα για να τα προβάλλουν και να τα προωθήσουν αντίστοιχα σε διεθνή μέσα.

1999 – Another (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 1999
  • Εταιρεία: Daylight
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist:

1. Overcome 3:57

2. Superman Can’t Walk 2:41

3. Screamer 4:05

4. East Coast Anthem 5:06

5. Time After Time

6. Little Things

2000 – GC (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 2000
  • Εταιρεία: Daylight
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist:

1. «Walk By»

2. «East Coast Anthem»

3. «I Heard You»

4. «Little Things»

2000 – Good Charlotte

  • Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 2000
  • Εταιρεία: Daylight, Epic Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Don Gilmore, John Feldmann
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, BPI: Silver, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Good Charlotte»:
  1. «Little Things» Κυκλοφόρησε: 27 Μαρτίου 2001
  2. «The Motivation Proclamation» Κυκλοφόρησε: 7 Αυγούστου 2001
  3. «The Click» Κυκλοφόρησε: 2001
  4. «Festival Song» Κυκλοφόρησε: 2001

 

Tracklist:

1. «Little Things» 3:23

2. «Waldorf Worldwide» 3:21

3. «The Motivation Proclamation» 3:36

4. «East Coast Anthem» 2:27

5. «Festival Song» 3:00

6. «Complicated» 2:49

7. «Seasons» 3:15

8. «I Don’t Wanna Stop» 2:41

9. «I Heard You» 2:43

10. «Walk By» 2:42

11. «Let Me Go» 3:01

12. «Screamer» 3:36

13. «Change» 4:42

14. «Thank You Mom» (hidden track) 3:56

Japanese bonus tracks

15. «If You Leave» 2:45

16. «The Motivation Proclamation» (Live acoustic version) 3:42

2002 – The Young and the Hopeless

  • Κυκλοφόρησε: 1 Οκτωβρίου 2002
  • Εταιρεία: Daylight, Epic
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Eric Valentine, John Feldmann
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 3× Platinum, ARIA: Platinum, BPI: Platinum, MC: 2× Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «The Young and the Hopeless»:
  1. «Lifestyles of the Rich and Famous» Κυκλοφόρησε: 6 Σεπτεμβρίου 2002
  2. «The Anthem» Κυκλοφόρησε: 28 Φεβρουαρίου 2003
  3. «Girls & Boys» Κυκλοφόρησε: 12 Μαΐου 2003
  4. «The Young & the Hopeless» Κυκλοφόρησε: 4 Ιουλίου 2003
  5. «Hold On» Κυκλοφόρησε: 6 Δεκεμβρίου 2003

 

Tracklist:

1. «A New Beginning» 1:49

2. «The Anthem» 2:55

3. «Lifestyles of the Rich and Famous» 3:10

4. «Wondering» 3:31

5. «The Story of My Old Man» 2:42

6. «Girls & Boys» 3:01

7. «My Bloody Valentine» 3:54

8. «Hold On» 4:06

9. «Riot Girl» 2:17

10. «Say Anything» 4:21

11. «The Day That I Die» 2:58

12. «The Young & the Hopeless» 3:32

13. «Emotionless» 4:02

14. «Movin’ On» 3:26

2004 – The Chronicles of Life and Death

  • Κυκλοφόρησε: 5 Οκτωβρίου 2004
  • Εταιρεία: Daylight, Epic Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Eric Valentine
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, ARIA: Platinum, BPI: Silver
  • Singles από το «The Chronicles of Life and Death»:
  1. «Predictable» Κυκλοφόρησε: 18 Σεπτεμβρίου 2004
  2. «I Just Wanna Live» Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 2004
  3. «The Chronicles of Life and Death» Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2005
  4. «We Believe» Κυκλοφόρησε: 15 Αυγούστου 2005

 

Tracklist:

1. «Once Upon a Time: The Battle of Life and Death» 2:25

2. «The Chronicles of Life and Death» 3:03

3. «Walk Away (Maybe)» 3:21

4. «S.O.S.» 3:42

5. «I Just Wanna Live» 2:46

6. «Ghost of You» 4:51

7. «Predictable» 3:11

8. «Secrets» 3:54

9. «The Truth» 3:56

10. «The World Is Black» 3:06

11. «Mountain» 4:34

12. «We Believe» 3:52

13. «It Wasn’t Enough» 3:24

14. «In This World (Murder)» 5:27

Life version bonus track

15. «Falling Away» (with hidden track «Wounded») 8:39

Target Life version bonus track

16. «The Anthem» (Live from the Abbey Road Sessions; with hidden track «Wounded») 8:48

Death version bonus track

15. «Meet My Maker» (with hidden track «Wounded») 8:39

Japanese version bonus tracks

15. «Falling Away» 3:05

16. «Meet My Maker» 3:38

17. «Predictable» (Japanese version; with hidden track «Wounded») 8:08

2007 – Good Morning Revival

  • Κυκλοφόρησε: 12 Μαρτίου 2007
  • Εταιρεία: Epic Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Don Gilmore
  • Singles από το «Good Morning Revival«:
  1. «The River» Κυκλοφόρησε: 4 Ιανουαρίου 2007
  2. «Keep Your Hands off My Girl» Κυκλοφόρησε: 23 Φεβρουαρίου 2007
  3. «Dance Floor Anthem» Κυκλοφόρησε: 30 Ιουνίου 2007
  4. «Misery» Κυκλοφόρησε: 7 Δεκεμβρίου 2007
  5. «Where Would We Be Now» Κυκλοφόρησε: 20 Μαΐου 2008

 

Tracklist:

1.»Good Morning Revival» 0:56

2. «Misery»  3:49

3. «The River» (feat. M. Shadows & Synyster Gates)  3:15

4. «Dance Floor Anthem» 4:04

5. «Keep Your Hands Off My Girl» 3:25

6. «Victims of Love»  3:45

7. «Where Would We Be Now» 3:58

8. «Break Apart Her Heart» 3:19

9. «All Black» 4:19

10. «Beautiful Place» 3:50

11. «Something Else» 3:19

12. «Broken Hearts Parade» 3:15

13. «March On» 3:13

iTunes edition bonus track

1.»The River» (acoustic version) 3:34

Best Buy edition bonus track

1.»Jealousy» (bonus track) 3:15

Japanese edition bonus track

1.»Keep Your Hands Off My Girl» (Broken Spindles Remix) 4:35

2. «Face the Strange» 2:59

2008 – Greatest Remixes (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2008
  • Εταιρεία: Sony Music, Epic, Daylight
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Good Charlotte, Josh Madden, Junior Sanchez

 

Tracklist:

1. Los Angeles World Wide (JNRSNCHZ Remix) 4:14

2. Anxiety3:30

3. Broken Hearts Parade (Marshall Arts Remix) (feat. Philieano & Tabi Bonney) 3:49

4. Fight Song (Jay-E Remix) (feat. The Game) 2:42

5. Keep Your Hands Off My Girl (Dead Execs. Remix) (feat. Bubba Sparxx & Jung Tru) 3:41

6. I Just Wanna Live (Teddy Riley Remix) 3:02

7. The Anthem (Million $ Mano Remix) (feat. Hollywood Holt) 5:20

8. All Black (The White Tie Affair Remix) (feat.Mat Devine) 3:40

9. Little Things (Patrick Stump Remix) 3:28

10. I Don’t Wanna Be In Love (Dance Floor Anthem) (covered by Metro Station) 4:04

11. Predictable (Stress The Whiteboy Remix) (feat Rahzii Hi Power) 2:46

12.Girls & Boys (Ed Banger All Stars Remix) 2:39

13. The Young & The Hopeless (Remixed By Mr. Hahn) 4:45

14. Hold On (The Academy Is Remix) (feat. William Beckett) 4:06

15. Where Would We Be Now (Troublemaker Remix) 3:59

Deluxe Edition

16. «WAR» 2:43

17. «Misery» (Steve Aoki remix) 4:32

18 «The River» (Apoptygma Berzerk remix) (feat.M. Shadows)  3:37

19 «Broken Hearts Parade» (Vanderbilt remix) (feat.Prophit) 3:52

20 «Victims of Love» (PBX remix) 3:36

2010 – Cardiology

  • Κυκλοφόρησε: 27 Οκτωβρίου 2010
  • Εταιρεία: Capitol Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Don Gilmore
  • Singles από το «Cardiology «:
  1. «Like It’s Her Birthday» Κυκλοφόρησε: 24 Αυγούστου 2010
  2. «Sex on the Radio» Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 2010
  3. «Counting the Days» Κυκλοφόρησε: 16 Αυγούστου 2010
  4. «Last Night» Κυκλοφόρησε: 7 Μαρτίου 2011
  5. «1979» Κυκλοφόρησε: Ιούλιο 2011

 

Tracklist:

1. «Introduction to Cardiology» 0:47

2. «Let the Music Play» 4:12

3. «Counting the Days» 2:51

4. «Silver Screen Romance» 3:10

5. «Like It’s Her Birthday» 3:30

6. «Last Night» 3:40

7. «Sex on the Radio» 3:16

8. «Alive» 3:14

9. «Standing Ovation» 3:39

10. «Harlow’s Song (Can’t Dream Without You)» 3:34

11. «Interlude: The Fifth Chamber» 1:29

12. «1979» 2:59

13. «There She Goes» 3:22

14. «Right Where I Belong» 3:52

15. «Cardiology» 2:56

Japanese edition bonus tracks

16. «Like It’s Her Birthday» (Remix feat. Miyavi) 3:33

17. «Accident Prone» 3:11

iTunes bonus tracks

16. «Crash» 3:08

17. «Catherine (Damn This Situation)» 3:13

Best Buy Exclusive bonus tracks

16. «Catherine (Damn This Situation)» 3:13

17. «Accident Prone» 3:11

18. «Silver Screen Romance» (Acoustic Version) 2:51

19. «Better Run» (Acoustic Version) 3:40

20. «Between the Bars» (Acoustic Version) 2:23

2010 – Greatest Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 5 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Sony Music, Epic, Daylight
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Don Gilmore, Eric Valentine, John Feldmann, Jay Orpin

 

Tracklist:

1. «Little Things» 3:23

2. «The Motivation Proclamation» 3:36

3. «Festival Song» 3:02

4. «Lifestyles of the Rich and Famous»  3:10

5. «The Anthem» 2:55

6. «Girls & Boys» 3:01

7. «The Young & the Hopeless» 3:32

8. «Hold On» 4:09

9. «Predictable» 3:11

10. «I Just Wanna Live» 2:46

11. «The Chronicles of Life and Death» 3:03

12. «We Believe» 3:51

13. «The River» (feat. M. Shadows & Synyster Gates) 3:16

14. «Keep Your Hands off My Girl» 3:25

15. «Dance Floor Anthem (I Don’t Want to Be in Love)» 4:04

16. «Misery» 3:49

Japanese edition bonus tracks

17. «Walk By» 2:42

18. «Lifestyles of the Rich & Famous» (Acoustic version) 3:09

19. «Movin’ On» 3:26

2016 – Youth Authority

  • Κυκλοφόρησε: 15 Ιουλίου 2016
  • Εταιρεία: MDDN, Kobalt
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: John Feldmann
  • Singles από το «Youth Authority«:
  1. «Makeshift Love» Κυκλοφόρησε: 5 Νοεμβρίου 2015
  2. «40 oz. Dream» Κυκλοφόρησε: 4 Απριλίου 2016
  3. «Life Changes» Κυκλοφόρησε: 12 Μαϊού 2016
  4. «Life Can’t Get Much Better» Κυκλοφόρησε: 13 Ιουνίου 2016

 

Tracklist:

1. «Life Changes» 3:02

2. «Makeshift Love» 3:43

3. «40 oz. Dream» 3:20

4. «Life Can’t Get Much Better» 3:24

5. «Keep Swingin'» (feat. Kellin Quinn) 3:13

6. «Reason to Stay» (feat. Simon Neil) 3:47

7. «Stray Dogs» 3:54

8. «Stick to Your Guns (Interlude)» 1:28

9. «The Outfield» 3:32

10. «Cars Full of People» 4:38

11. «WAR» 4:45

12. «Moving On» 3:58

iTunes bonus tracks

13. «Rise» 3:22

Best Buy, HMV and Australian exclusive bonus tracks

13. «We’ll Let It All Out» 4:34

14. «Life Is Hard» 3:36

Japanese bonus tracks

13. «We’ll Let It All Out» 4:34

14. «Life Is Hard» 3:36

15. «Comatose» 3:59

2018 – Generation Rx

  • Κυκλοφόρησε: 14 Σεπτεμβρίου 2018
  • Εταιρεία: MDDN, BMG Rights Management
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Παραγωγή: Zakk Cervini, Benji Madden
  • Singles από το “Generation Rx”:
  1. “Actual Pain” Κυκλοφόρησε: 25 Μαΐου 2018
  2. “Shadowboxer” Κυκλοφόρησε: 13 Ιουλίου 2018
  3. “Prayers” Κυκλοφόρησε: 31 Αυγούστου 2018
  4. “Better Demons” Κυκλοφόρησε: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Tracklist:

1. “Generation Rx” – 2:07

2. “Self Help” – 3:23

3. “Shadowboxer” – 3:05

4. “Actual Pain” – 3:43

5. “Prayers” – 3:50

6. “Cold Song” – 3:42

7. “Leech” (featuring Sam Carter) – 3:20

8. “Better Demons” – 3:58

9. “California (The Way I Say I Love You)” – 4:18

Good Charlotte Top Hits by SounDarts.gr