skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Josh Groban

Discography & ID : Josh Groban

Ύψος

Gallery

Josh Groban

Josh Groban

Josh Groban, Celine Dion

Josh Groban & Kelly Clarkson

Josh Groban, Tony Bennett, Dan Stevens

Josh Groban, Ludacris, Brad Paisley, Kesha

Armie Hammer, Calvin Harris, Ricky Martin, Josh Groban

Josh Groban & Nile Rogers

Josh Groban, Cyndi Lauper

Josh Groban & James Blunt

Kat Dennings & Josh Groban

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Josh Groban

Ολόκληρο Όνομα: Joshua Winslow Groban

Ημερομηνία Γέννησης: 27 Φεβρουαρίου 1981

Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός.

Οικογενειακή Κατάσταση: Δεν έχει παντρευτεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Είχε σχέση με την ηθοποιό  January Jones από το 2003 μέχρι το 2006 και από το 2014 μέχρι το 2016 με την ηθοποιό Kat Dennings. 

Γονείς:   Lindy Johnston Groban (δασκάλα) και Jack Groban  (businessman).

Αδέρφια: Έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Chris ο οποίος γεννήθηκε στα 4α γενέθλια του Josh.

Ενεργός στη μουσική:  1997-σήμερα

Βραβεία: O Josh Groban έχει αποσπάσει πάνω από 40 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

1 Grammy Lifetime Achievement Award (1984), 6 American Music Awards  (1992, 1993, 1995), 1 BMI Award (1993), 2 Grammy Awards (1990, 1992), 1 National Child Labor Committee (1994), 1 Songwriters Hall of Fame (Hitmakers Award, 1995), 23 ASCAP Awards, 9 Million-Air awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει ο Josh Groban κάντε κλικ εδώ.

Άλλες Διακρίσεις: απέκτησε το δικό του αστέρι στο Walk of Fame το 2002.

Official Websitejoshgroban.com

 

πηγές: en.wikipedia.org, google, aceshowbiz.com

Discography

Start Here
Start Here
2001 – Josh Groban
2001 – Josh Groban
2002 – Josh Groban in Concert (Live)
2002 – Josh Groban in Concert (Live)
2003 – Closer
2003 – Closer
2004 – Live at the Greek (Live)
2004 – Live at the Greek (Live)
2006 – Awake
2006 – Awake
2007 – Noël
2007 – Noël
2007 – With You (Compilation)
2007 – With You (Compilation)
2008 – Awake Live (Live)
2008 – Awake Live (Live)
2008 – A Collection (Compilation)
2008 – A Collection (Compilation)
2010 – Illuminations
2010 – Illuminations
2013 – All That Echoes
2013 – All That Echoes
2015 – Stages
2015 – Stages
2016 – Stages Live (Live)
2016 – Stages Live (Live)
2018 – Bridges
2018 – Bridges

Start Here

  • O Joshua Winslow «Josh» Groban (γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια στις 27 του Φεβρουαρίου του 1981) είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός και δισκογραφικός παραγωγός. Μητέρα του είναι η Lindy Johnston, δασκάλα σε σχολείο, και ο Jack Groban, επιχειρηματίας. Ο Josh έχει ένα νεότερο τον Chris, ο οποίος γεννήθηκε στα τέταρτα γενέθλια του. Ο πατέρας του Groban είναι απόγονος μεταναστών από την Πολωνία και τη Ρωσία και μεταπήδησε από τον Ιουδαϊσμό στο Χριστιανισμό, όταν παντρεύτηκε τη μητέρα του. Η καταγωγή της μητέρας του Groban είναι αγγλική, γερμανική και τη νορβηγική κι ένας από τους δικούς της παππούδες ήταν Εβραίος.
  • Ο Groban τραγούδησε για πρώτη φορά στο κοινό όταν ο ίδιος ήταν στην έβδομη τάξη. Ο δάσκαλος της μουσικής του τον επέλεξε να τραγουδήσει ένα σόλο του «S’wonderful» σε μια «σχολική βραδιά καμπαρέ», όπου τραγούδησε μόνος του στη σκηνή για πρώτη φορά. Εκείνη την περίοδο, ήταν περισσότερο επικεντρωμένος στην υποκριτική, παίζοντας τον Tevye στη σχολική παραγωγή του «Fiddler on the Roof». Τα καλοκαίρια του 1997 και του 1998, παρακολούθησε μαθήματα στο Interlochen Center for the Arts Camp στο Michigan, με ειδίκευση στο μουσικό θέατρο, ενώ παράλληλα άρχισε να παίρνει μαθήματα φωνητικής. Ο Groban σπούδασε αρχικά υποκριτική, αλλά μεταπήδησε στο τραγούδι, καθώς η φωνή του εξελισσόταν. Φοίτησε στο Los Angeles County High School for the Arts, ένα δωρεάν δημόσιο σχολείο στην πανεπιστημιούπολη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Λος Άντζελες, όπου οι μαθητές λαμβάνουν μια κλασσική εκπαίδευση στη μουσική. Αργότερα έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, με σκοπό να μελετήσει δράμα, αλλά το άφησε τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του πρώτου εξαμήνου, καθώς του προσφέρθηκε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο που τον ώθησε τελικά να συνεχίσει την καριέρα στο τραγούδι.
  • Στα τέλη του 1998, ο προπονητή του στη φωνητική, Seth Riggs, σύστησε τον 17χρονο τότε, Groban, με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό και ενορχηστρωτή, David Foster και στον μελλοντικό του manager, Bian Avnet. Εκείνη την εποχή, o Groban δεν είχε καμία εμπειρία από ηχογραφήσεις και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon. Ο Groban εργάστηκε για τον David Foster ως τραγουδιστής σε μια σειρά εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου. Ανάμεσα τους ήταν όταν του ανέθεσε να αντικαταστήσει τον Andrea Bocelli όταν αυτός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, και να κάνει πρόβες στο ντουέτο, το «The Prayer», με την Celine Dion για την εμφάνισή τους στα μουσικά βραβεία Grammy του 1998. Η Rosie O’Donnell τον κάλεσε αμέσως μετά για μια εμφάνιση στην εκπομπή της. Ο Foster του ζήτησε να τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Διοικητή της Καλιφόρνια, Gray Davis το 1999.
  • Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, «Ally McBeal», David E. Kelley, τον επιστράτευσε για να ερμηνεύσει το τραγούδι «You’re Still You»  στο φινάλε του 4ου κύκλου της σειράς. Ο Kelley δημιούργησε το χαρακτήρα Malcolm Wyatt στη σειρά αποκλειστικά για τον Groban για το φινάλε της σεζόν που προβλήθηκε τον Μάιο του 2001. Ο χαρακτήρας του Malcolm Wyatt ήταν τόσο δημοφιλής, που κατάφερε να λάβει 8.000 ηλεκτρονικά μηνύματα από τους θεατές, και ο Groban κλήθηκε να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη σειρά. Ο Avnet υποστηρίζει πως αυτή η ακολουθία γεγονότων απογείωσε τη σταδιοδρομία του Groban.
  •  Αμέσως μετά προτάθηκε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο στον Groban προσφέρθηκε από την Warner Bros Records μέσω της εταιρείας του Foster, 143 Records. O Avnet δήλωσε αργότερα στο HitQuarters πως οι παραγωγοί στη Warner αρχικά ήταν διστακτικοί στο να υπογράψουν με τον Groban αυτό το συμβόλαιο, διότι «φοβόντουσαν ότι δεν θα είναι σε θέση να σημειώσει επιτυχία στο ραδιόφωνο με μια τόσο κλασσική φωνή». Κάτω από την επιρροή του Foster, το πρώτο album του Groban επικεντρώθηκε περισσότερο σε κλασικά όπως «Gira Con Me Questa Notte» και «Alla Luce Del Sole».
  • O Groban ερμήνευσε το «There For Me» με τη Sarah Brightman στην περιοδεία της «2000-01 La Luna World Tour». Ηχογράφησε το τραγούδι «For Always» με την Lara Fabian για το soundtrack της ταινίας, «A.I.: Artificial Intelligence « (2001). Έχει ηχογραφήσει και συμμετάσχει στα soundtracks πολλών ακόμα κινηματογραφικών soundtracks ανάμεσα στα οποία είναι και τα: «Troy», «The Polar Express», «Lady in the Water», «Makete katsu/The Win After The Lose», «Beuaty and the beast» και «Muppets Most Wanted».
  • Ο Groban εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων: «The Andre Agassi Grand Slam Event For Children», μαζί με τους Elton John, Stevie Wonder, Don Henley και Robin Williams, «Muhammad Ali’s Fight Night Foundation» που τίμησε τον Michael J. Fox και άλλους, «The Family Celebration» (2001), η οποία συνδιοργανώθηκε από τον Πρόεδρο Bill Clinton και τη σύζυγό του, Hillary, κ.α.
  • Το ομότιτλο ντεμπούτο album του τραγουδιστή Josh Groban κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου του 2001. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους έφτασε να γίνει από χρυσό, διπλά-πλατινένιο.
  • Τα 4 πρώτα solo albums του έχουν πιστοποιηθεί πολυ-πλατινένια, ενώ το 2007 ο ίδιος ανακηρύχθηκε ως ο Νο.1 καλύτερος καλλιτέχνης  στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πωλήσεις πάνω από 22.300.000 αντίτυπα στη χώρα. Μέχρι το 2012, έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

2001 – Josh Groban

  • Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 2001
  • Εταιρεία: 143, Warner Bros.
  • Παραγωγή: David Foster
  • Μορφή: CD, Digital download, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 4× Platinum, ARIA: Gold, BPI: Gold, MC: 4× Platinum, RIANZ: Gold

Tracklist:

1. «Alla Luce del Sole»   4:20

2. «Gira con Me»   4:42

3. «You’re Still You»   3:40

4. «Cinema Paradiso (Se)»   3:25

5. «To Where You Are»   3:53

6. «Aléjate» (Just Walk Away)»   4:50

7. «Canto Alla Vita» (feat. The Corrs)   4:16

8. «Let Me Fall (From Cirque du Soleil’s Quidam)»   4:12

9. «Vincent (Starry, Starry Night)»   4:39

10. «Un Amore per Sempre»   4:26

11. «Home to Stay»   4:33

12. «Jesu, Joy of Man’s Desiring» (feat. Lili Haydn)   5:01

13. «The Prayer» (with Charlotte Church)   4:25

Japanese Edition:

14. «Mia per Sempre»   5:12

 

2002 – Josh Groban in Concert (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 3 Δεκεμβρίου 2002
  • Εταιρεία: 143, Reprise
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold

Tracklist:

1. «Un Amore Per Sempre»

2. «Alejate»

3. «The Prayer feat. Angie Stone»

4. «For Always»

5. «Vincent»

6. «Jesu, Joy Of Man’s Desiring» (feat. Lili Haydn)

7. «Broken Vow»

8. «O Holy Night»

2003 – Closer

  • Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: 143, Reprise
  • Παραγωγή: David Foster
  • Μορφή: CD, Digital download, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 5× Platinum, ARIA: Platinum, BPI: Gold, IRMA: Gold, MC: 4× Platinum, RIANZ: Gold

Tracklist:

1. «Oceano»   4:03

2. «My Confession»   4:56

3. «Mi Mancherai (Il Postino)» (feat. Joshua Bell)   6:04

4. «Si Volvieras a Mi»   4:19

5. «When You Say You Love Me»   4:32

6. «Per Te»   4:16

7. «All’improvviso Amore»   3:38

8. «Broken Vow»   4:34

9. «Caruso»   5:07

10. «Remember When It Rained»   4:41

11. «Hymne à l’amour»   4:04

12. «You Raise Me Up»   4:52

13. «Never Let Go» (feat. Deep Forest)   3:52

Special Edition:

14. «Mi Morena»   4:39

15. «She’s Out of My Life»   3:46

Website Exclusive:

16. «You’re the Only Place»   4:55

17. «My December»   5:02

 

2004 – Live at the Greek (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 30 Νοεμβρίου 2004
  • Εταιρεία: 143, Reprise
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold

Tracklist:

1. «Oceano»

2. «Mi Mancherai (Il Postino)»

3. «Mi Morena»

4. «Canto Alla Vita»

5. «Remember When It Rained»

6. «Remember»

7. «America»

8. «Never Let Go»

 

2006 – Awake

  • Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: 143, Reprise
  • Παραγωγή: David Foster
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 2× Platinum, ARIA: Gold, BPI: Gold, IRMA: Gold, MC: 2× Platinum, SNEP: Gold, RIANZ: Gold

Tracklist:

1. «Mai»   4:35

2. «You Are Loved (Don’t Give Up)»   4:49

3. «Un Día Llegará»   4:18

4. «February Song»   5:12

5. «L’ultima Notte»   4:22

6. «So She Dances»   4:54

7. «In Her Eyes»   4:54

8. «Solo por ti»   3:59

9. «Now or Never»   3:38

10. «Un Giorno per Noi»    5:11

11. «Lullaby» (feat. Ladysmith Black Mambazo)    2:32

12. «Weeping» (feat. Ladysmith Black Mambazo and Vusi Mahlasela)   4:45

13. «Machine» (feat. Herbie Hancock)   4:54

Bonus track listing:

1. «You Raise Me Up» (European bonus track)   4:50

2. «Verità» (Special edition bonus track)   4:01

3. «Awake» (Special edition bonus track)   5:11

4. «Smile» (Website exclusive)   3:43

 

2007 – Noël

  • Κυκλοφόρησε: 9 Οκτωβρίου 2007
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Παραγωγή: David Foster
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 5× Platinum, ARIA: Gold, GLF: Gold, MC: 6x Platinum

Tracklist:

1. «Silent Night»   4:11

2. «Little Drummer Boy» (feat. Guitarist Andy McKee and Gigi Hadid)   4:20

3. «I’ll Be Home for Christmas   4:15

4. «Ave Maria»   5:17

5. «Angels We Have Heard on High» (duet with Brian McKnight)   3:32

6. «Thankful»   4:50

7. «The Christmas Song»   3:54

8. «What Child Is This?»   3:53

9. «The First Noël» (duet with Faith Hill)   4:34

10. «Petit Papa Noël»   4:05

11. «It Came Upon a Midnight Clear»   4:13

12. «Panis Angelicus»   4:19

13. «O Come All Ye Faithful» (with the Mormon Tabernacle Choir)   4:38

 

2007 – With You (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 2007
  • Εταιρεία: 143, Reprise
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold

Tracklist:

1. «You’re Still You»   3:40

2. «Alejate»   4:50

3. «Broken Vow» (Live)   4:31

4. «When You Say You Love Me»   4:34

5. «Per Te»   4:17

6. «Mi Morena» (Live)   4:53

7. «With You»   4:31

8. «My Heart Was Home Again»   4:36

 

2008 – Awake Live (Live)

  • Ηχογραφήθηκε: 28 Αυγούστου 2007
  • Κυκλοφόρησε: 6 Μαΐου 2008
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Mai»

2. «February Song»

3. «In Her Eyes»

4. «So She Dances»

5. «Un Dia Llegara»

6. «Pearls» (with Angelique Kidjo)

7. «Weeping»

8. «Machine»

9. «Awake»

Exclusive internet edition bonus tracks:

1. «Lullaby»

2. «You Are Loved (Don’t Give Up)»

2008 – A Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 1 Δεκεμβρίου 2008
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Παραγωγή: David Foster
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Gold, IRMA: Platinum, SNEP: Gold, RIANZ: Platinum

Tracklist:

Disc 1:

1. «Oceano»   4:04

2. «February Song»   5:14

3. «You Are Loved (Don’t Give Up)»   4:50

4. «You Raise Me Up»   4:51

5. «In Her Eyes»   4:56

6. «Awake»   5:14

7. «Alla Luce del Sole»   4:18

8. «To Where You Are»   3:55

9. «Anthem»   3:43

10. «Per Te»   4:17

11. «Remember When it Rained»   4:41

12. «Weeping» (live, feat. Vusi Mahlasela and the Soweto Gospel Choir)   5:35

13. «Aléjate»   4:51

14. «Hymne à l’amour»   4:05

15. «Cinema Paradiso (Se)»   3:27

16. «Smile»   3:44

Disc 2:

1. «Silent Night»   4:11

2. «The Little Drummer Boy» (feat. guitarist Andy McKee and Gigi Hadid)   4:20

3. «Ave Maria»   5:17

4. «Panis Angelicus»   4:19

5. «Petit Papa Noël»   4:05

6. «Noche de Paz (Silent Night)»   4:11

 

2010 – Illuminations

  • Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Παραγωγή: Rick Rubin
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum,  BPI: Silver, RMA: Gold, MC: Platinum, RIANZ: Gold
  • Singles από το «Illuminations»:
  1. «Hidden Away»  Κυκλοφόρησε: 13 Σεπτεμβρίου 2010
  2. «Você Existe Em Mim»  Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2010
  3. «Higher Window»  Κυκλοφόρησε: 25 Οκτωβρίου 2010
  4. «L’Ora Dell’Addio»  Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2010
  5. «If I Walk Away»  Κυκλοφόρησε: 12 Ιανουαρίου 2012

Tracklist:

1. «The Wandering Kind (Prelude)»   2:28

2. «Bells of New York City»   3:50

3. «Galileo (Someone Like You)»   3:22

4. «L’Ora Dell’Addio»   3:28

5. «Hidden Away»   3:56

6. «Au Jardin des Sans-Pourquoi»   3:32

7. «Higher Window»   4:37

8. «If I Walk Away»   3:52

9. «Love Only Knows»   4:44

10. «Você Existe Em Mim»   5:07

11. «War at Home»   4:45

12. «London Hymn»   1:57

13. «Straight to You»   4:10

iTunes Deluxe Edition:

14. «Feels Like Home»

15. «Hidden Away» (Radio mix)

South African Tour Edition:

14. «Feels Like Home»

Japanese Edition/Exclusive Fan Edition:

14. «They Won’t Go When I Go»

15. «Le Cose Che Sei Per Me»

 

2013 – All That Echoes

  • Κυκλοφόρησε: 5 Φεβρουαρίου 2013
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Παραγωγή: Rob Cavallo
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, BPI: Silver, MC: Gold
  • Singles από το «All That Echoes»:
  1. «Brave»  Κυκλοφόρησε: 18 Δεκεμβρίου 2012
  2. «I Believe (When I Fall in Love It Will Be Forever)»  Κυκλοφόρησε: 25 Ιουνίου 2013

Tracklist:

1. «Brave»   3:59

2. «False Alarms» (feat. David Campbell)   4:33

3. «Falling Slowly»   4:20

4. «She Moved Through the Fair»   4:55

5. «Below the Line»   3:28

6. «E ti prometterò» (feat. Laura Pausini and  David Campbell)   3:56

7. «The Moon Is a Harsh Mistress» (feat. David Campbell)   3:45

8. «Un alma más» (feat. Arturo Sandoval)   4:10

9. «Happy in My Heartache» (feat. David Campbell)   3:08

10. «Hollow Talk» (feat. orchestral arrangements by David Campbell)   5:34

11. «Sincera»   3:35

12. «I Believe (When I Fall in Love It Will Be Forever)»   5:58

Fan Edition:

13. «Changing Colours»   4:48

14. «Satellite»   4:15

15. «Grazie»   4:17

Target Edition and Canadian Deluxe Edition bonus tracks:

13. «Changing Colours»   4:48

14. «Satellite»   4:15

15. «Grazie»   4:17

16. «Play Me» (feat. David Campbell)   3:28

2015 – Stages

  • Κυκλοφόρησε: 28 Απριλίου 2015
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: Gold, BPI: Gold, MC: Gold

Tracklist:

1. «Pure Imagination»   4:23

2. «What I Did for Love»   4:49

3. «Bring Him Home»   3:24

4. «Le temps des cathédrales»   4:02

5. «All I Ask of You»   3:59

6. «Try to Remember»   4:40

7. «Over the Rainbow»   4:27

8. «Children Will Listen/Not While I’m Around (Sweeney Todd)»   4:36

9. «You’ll Never Walk Alone»   4:28

10. «Old Devil Moon»   4:21

11. «Finishing the Hat»   3:08

12. «If I Loved You»   4:16

13. «Anthem»   3:28

Deluxe Edition:

14. «Gold Can Turn to Sand»   4:14

15. «Empty Chairs at Empty Tables»   4:12

Target Edition:

14. «Gold Can Turn to Sand»   4:14

15. «Empty Chairs at Empty Tables»   4:12

16. «If I Can’t Love Her»   4:54

17. «Dulcinea»   2:51

 

2016 – Stages Live (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 5 Φεβρουαρίου 2016
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, Digital download

Tracklist:

1. «Pure Imagination»

2. «What I Did For Love»

3. «Bring Him Home»

4. «Le Temps Des Cathédrales»

5. «All I Ask Of You»  feat. Kelly Clarkson

6. «Try To Remember»

7. «Over The Rainbow»

8. «Children Will Listen/Not While I’m Around»

9. «You’ll Never Walk Alone»

10. «If I Loved You»  feat. Audra McDonald

11. «Anthem»

Bonus Tracks:

12. «Unusual Way» (Studio Version)

13. «Finishing The Hat»

14. «Empty Chairs At Empty Tables»

15. «If I Can’t Love Her»

 

2018 – Bridges

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Σεπτεμβρίου 2018
  • Εταιρεία: Reprise Records
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: Bernie Herms, Toby Gad, Lester Mendez, Steve Jordan, Dann Huff
  • Singles από το “Bridges”:
  1. “Symphony” Κυκλοφόρησε: 22 Μαρτίου 2018
  2. “Granted” Κυκλοφόρησε: 7 Ιουνίου 2018
  3. “S’il Suffisait D’aimer” Κυκλοφόρησε: 28 Ιουνίου 2018
  4. “River” Κυκλοφόρησε: 22 Αυγούστου 2018
  5. “We Will Meet Once Again” Κυκλοφόρησε: 6 Σεπτεμβρίου 2018

Tracklist:

1. “Granted” 4:39

2. “Symphony” 3:32

3. “River” 4:13

4. “Musica del Corazon” (feat. Vicente Amigo) 4:14

5. “Bridge over Troubled Water” 4:52

6. “Run” (duet with Sarah McLachlan) 4:47

7. “S’il suffisait d’aimer” 4:23

8. “Won’t Look Back” 3:41

9. “We Will Meet Once Again” (duet with Andrea Bocelli) 3:55

10. “More of You” 4:15

11. “99 Years” (duet with Jennifer Nettles) 4:02

12. “Bigger than Us” 3:04

Deluxe edition bonus tracks

13. “You Have No Idea” 4:38

14. “She’s Always a Woman” 4:00

Target edition bonus tracks

13. “You Have No Idea” 4:38

14. “She’s Always a Woman” 4:00

15. “Signs”

16. “Everything You Needed”

Josh Groban Top Hits by SounDarts.gr