skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Joss Stone

Discography & ID : Joss Stone

Ύψος

Gallery

Joss Stone

Joss Stone

Joss Stone

SuperHeavy: Mick Jagger, Joss Stone, Dave Stewart, A. R. Rahman & Damian Marley

Joss Stone & James Brown

Joss Stone & Gene Simmons

Joss Stone & Rihanna

Joss Stone & Robbie Williams

Joss Stone & Ricky Martin

Joss Stone & Rebeletiko

Joss Stone & Rebeletiko

To poster από τη συναυλία της στην Αθήνα. (Η συναυλία τελικά έγινε στο Θέατρο Παλλάς στις 2 Σεπτεμβρίου 2009).

Joss Stone (YOU magazine)

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Joss Stone

Πραγματικό Όνομα: Joscelyn Eve Stoker

Ημερομηνία Γέννησης: 11 Απριλίου 1987

Τόπος Γέννησης: Dover, Kent, Αγγλία

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός

Οικογενειακή Κατάσταση: Single

Γονείς: Wendy Skillin (πρώην manager της κόρης της, μέχρι το 2014) και Richard Stoker (εισαγωγές/εξαγωγές φρούτων).

Αδέρφια: Έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια κι ένα μικρότερο

Ενεργή στη μουσική: 2001-σήμερα

Βραβεία: Η Joss Stone έχει αποσπάσει συνολικά 8 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα :

1 Grammy Award, 2 BRIT Awards, 1 IFPI Hong Kong Top Sales Music Award, 1 Glamour Women of the Year Award, 1 HUMO’s Pop Poll de Luxe, 1 Capital FM Award, 1 Game Audio Network Guild.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Joss Stone κάντε κλικ εδώ.

Official Websitejossstone.com

πηγές: en.wikipedia.org, googlε

Discography

Start Here
Start Here
2003 – The Soul Sessions
2003 – The Soul Sessions
2004 – Mind Body & Soul
2004 – Mind Body & Soul
2004 – Sessions@AOL (E.P.)
2004 – Sessions@AOL (E.P.)
2007 – Introducing Joss Stone
2007 – Introducing Joss Stone
2007 – Live Session EP (iTunes Exclusive) (E.P.)
2007 – Live Session EP (iTunes Exclusive) (E.P.)
2007 – Live at Austin City Limits Music Festival 2007 (E.P.)
2007 – Live at Austin City Limits Music Festival 2007 (E.P.)
2009 – Colour Me Free!
2009 – Colour Me Free!
2011 – LP1
2011 – LP1
2011 – SuperHeavy (with SuperHeavy)
2011 – SuperHeavy (with SuperHeavy)
2011 – The Best of Joss Stone 2003–2009 (Compilation)
2011 – The Best of Joss Stone 2003–2009 (Compilation)
2012 – The Soul Sessions Vol. 2
2012 – The Soul Sessions Vol. 2
2015 – Water for Your Soul
2015 – Water for Your Soul

Start Here

  • H Joss Stone γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Buckland στο Dover, Kent και πέρασε τα εφηβικά της χρόνια στην Ashill, ένα μικρό χωριό κοντά στο Cullompton στο Devon της Αγγλίας. Είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά που γεννήθηκαν από την Wendy  Skillin και τον Richard Stoker. Η Stone έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο σχολείο Uffculme στο Devon, στο οποίο φοιτούσε, με μια διασκευή του τραγουδιού «Reet Petite» από το 1957 της Jackie Wilson. Η Stone έχει δυσλεξία και παράτησε το σχολείο στην ηλικία των δεκαέξι. «Δεν ήταν ότι ήμουν ηλίθια. Είμαι απλά λίγο δυσλεκτική και δεν ήταν πολύ ακαδημαϊκό. Είμαι πιο καλλιτεχνική», έχει δηλώσει σχετικά.
  • Το 2001, στην ηλικία των δεκατριών, η Stne πέρασε από οντισιόν για το talent show του BBC, «Star for a Night» στο Λονδίνο, τραγουδώντας το «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman» της Aretha Franklin και το «It’s Not Right but It’s Okay» της Whitney Houston. Αφού περάσε από την ακρόαση, τραγούδησε το «On The Radio» της Donna Sumer για την εκπομπή, και τελικά κέρδισε το διαγωνισμό. Έχει εμφανιστεί επίσης και έχει κερδίσει στο «Steps to the Stars» (ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσίαζαν οι H & Claire του συγκροτήματος Steps). Η Stone αργότερα σε ένα φιλανθρωπικό show, τράβηξε την προσοχή των Boilerhouse Boys, που αποτελείται από τους παραγωγούς Andy Dean και ο Ben Wolfe, με έδρα το Λονδίνο, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της S-Curve Records, Steve Greenberg τον Δεκέμβριο του 2001 λέγοντάς του πως «μόλις είχαν ακούσει τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια που είχε βγει ποτέ από τη χώρα τους». Στις αρχές του 2002, ο Greenberg πέταξε μαζί με την Stone στη Νέα Υόρκη για μια οντισιόν, στην οποία τραγούδησε τα τραγούδια: «(Sittin’ On) The Dock of the Bay» του Otis Redding, «Midnight Train to Georgia» των Gladys Knight & the Pips και «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman» της Franklin εξασφαλίζοντας της επιτόπου ένα δισκογραφικό συμβόλαιο.
  • Σε αντίθεση με άλλα παιδιά της ίδιας γενιάς, που μεγάλωσαν ακούγοντας σύγχρονους καλλιτέχνες, η Joss Stone από μικρή άκουγε παλιές αγαπημένες φωνές της R’n’B και της Soul μουσικής των 60s και 70s, με χαρακτηριστικές αυτές της Aretha Franklin και της Dusty Springfield. Το πρώτο άλμπουμ που απέκτησε ποτέ ήταν μάλιστα οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Aretha Franklin, την οποία πρωτοάκουσε στα 10 της, χωρίς να την γνωρίζει, και το ζήτησε σαν δώρο Χριστουγέννων από την μητέρα της. Όπως έχει πει και η ίδια, λάτρεψε από πολύ νωρίς την Soul λόγω των φωνητικών που την χαρακτηρίζουν, τα οποία πάντα ξεχώριζαν, ενώ σαν αποτέλεσμα, ανέπτυξε και ίδια ένα βαθιά εκφραστικό στυλ ερμηνείας, όπως τα είδωλά της. Και η αγάπη της αυτή ανταμείφθηκε, αφού στην μικρή ακόμα ζωή της αλλά μακρόχρονη ήδη καριέρα της, έχει τραγουδήσει με καλλιτέχνες-μορφές, όπως οι James Brown, Gladys Knight, Solomon Burke, Blondie, Smokey Robinson και Melissa Etheridge, ενώ έχει συνεργαστεί με τους Jeff Beck και Ringo Starr σε μουσικά τους project.
  • Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κυκλοφορήσει στα 29 της χρόνια ήδη 7 αναγνωρισμένα άλμπουμ, καθώς ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από τα 13, ενώ στα 15 της υπέγραψε με μια σημαντική δισκογραφική εταιρεία και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της, «The Soul Sessions» στην ηλικία των 16. Έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια albums σε όλο τον κόσμο, έχει κερδίσει βραβεία Grammy και Brit, με την επιτυχία της να ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά από Βρετανίδες γυναίκες καλλιτέχνες της soul. Η μακρόχρονη εμπειρία στο τραγούδι, η εγγενής δημιουργικότητα στη συγγραφή των δικών της τραγουδιών –κάποια από τα άλμπουμ της ήρθαν τόσο φυσικά που ολοκληρώθηκαν σε λίγες μέρες- και η αστείρευτη ενέργεια σε κάθε ζωντανή ερμηνεία της είναι αξιοθαύμαστα.
  • Το ελεύθερο, εναλλακτικό και ζωντανό της πνεύμα που σε κερδίζουν. Χορτοφάγος ανέκαθεν, με boho στυλ, μακριά κυματιστά μαλλιά που έχουν αλλάξει ανά τα χρόνια χρώματα ανάλογα με τις διαθέσεις της, έθνικ κοσμήματα, λουλούδια στα χέρια, χαλιά κάτω από τα πόδια της σε ζωντανές συναυλίες, μικρόφωνο δεμένο με μαντήλι, και το σήμα κατατεθέν της, η ερμηνεία ξυπόλητη, την λες και παιδί των λουλουδιών που έσμιξε με το πνεύμα των παλιών καλών φωνών της Soul σε έναν απροσδόκητο κι όμως ταιριαστό συνδυασμό. Η αγάπη της για το κοινό και τις δυναμικές ενστικτώδεις ερμηνείες μπροστά του, μονάχα ενισχύουν την εντύπωση και μας κάνουν να την εκτιμούμε για το ανοιχτό και ανέμελο του χαρακτήρα της.
  • Μετά την κυκλοφορία του album, «Water for your soul», έχει βάλει στόχο, χωρίς υπερβολές και κλεψιές, να ερμηνεύσει τα τραγούδια της κυριολεκτικά σε κάθε χώρα πάνω στον πλανήτη! Η τεράστια αυτή περιοδεία, η επονομαζόμενη «Total World Tour», που ξεκίνησε το 2014 και στο σύνολό της θα κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια, δεν είναι καθόλου μικρός στόχος, ενώ ήδη έχει καλύψει ένα σημαντικό σκέλος της τον τελευταίο χρόνο, ταξιδεύοντας σε χώρες από την Ευρώπη ως την Νότια Αμερική και από την Αφρική ως την Αυστραλία. Ο στόχος της να τραγουδήσει από ένα live σε κάθε χώρα του κόσμου, δηλαδή σε συνολικά 204 χώρες, προέκυψε σαν μια αποστολή να εξερευνήσει την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής. Όπως ανέφερε η ίδια, ο κόσμος της έλεγε πως η φιλόδοξη προσπάθειά της δεν είναι εφικτή, και δεν της άρεσε να της λένε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ δύσκολο. Και μόλις το σκέφτηκε, κατάλαβε πόσο πολύ η μουσική ενώνει τον κόσμο και τι υπέροχο μήνυμα θα έστελνε αυτή η προσπάθεια.
  • To 2004 συμμετείχε στο soundtrack για το remake της ταινίας «Alfie» με τον Jude Law, όπου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Mick Jagger και τον Dave Stewart. Συμμετείχε συνολικά σε τρία τραγούδια.
  • Το 2011 εμφανίστηκε ως μέλος του super group Super Heavy, το οποίο σχημάτισε ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger με τη Joss Stone, τον Dave Stewart των Eurythmics, τον Damian Marley, της γνωστής… οικογενείας και τον Ινδό συνθέτη και μουσικό A. R. Rahman. Μαζί κυκλοφόρησαν μόνο ένα album (τον ομώνυμο) σημειώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο τεράστιες πωλήσεις!
  • Σαν ηθοποιός έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Eragon» (2006), «Snappers» (2008), «The Funeral Planner» (2010) και «Tomorrow» (2016) και έχει πρωταγωνιστήσει σε 5 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «The Tudors» (2009-2010).
  • H Joss Stone εμφανίστηκε στην Ελλάδα στο Θέατρο Παλλάς 2 Σεπτεμβρίου 2009 με opening acts τους Sugahspank! και το τετραμελές σχήμα των Swing Shoes. H προγραμματισμένη συναυλία της ήταν για τις 29 Ιουνίου της ίδιας χρονιάς στο Θέατρο Λυκαβηττού η οποία όμως ακυρώθηκε και επαναπρογραμματίστηκε για την προαναφερθείσα ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής. Επισκέφτηκε ξανά τη χώρα συμμετέχοντας στο Sani Festival στη Χαλκιδική την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.

Πηγές: parallaximag.gr, en.wikipedia.org

2003 – The Soul Sessions

  • Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: S-Curve
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 3× Platinum, ARIA: Platinum, BEA: Platinum, BVMI: Gold, IFPI AUT: Platinum, IFPI SWI: Gold, MC: Platinum, NVPI: Gold, RIAA: Gold, SNEP: Gold
  • Singles από το «The Soul Sessions»:
  1. «Fell in Love with a Boy»  Κυκλοφόρησε: 24 Ιανουαρίου 2004
  2. «Super Duper Love»  Κυκλοφόρησε: 10 Μαΐου 2004

Tracklist:

1. «The Chokin’ Kind»   3:35

2. «Super Duper Love (Are You Diggin’ on Me?) Pt. 1»   4:20

3. «Fell in Love with a Boy»   3:38

4. «Victim of a Foolish Heart»   5:31

5. «Dirty Man»   2:59

6. «Some Kind of Wonderful»   3:56

7. «I’ve Fallen in Love with You»   4:29

8. «I Had a Dream»   3:01

9. «All the King’s Horses»   3:03

10. «For the Love of You Pts. 1 & 2»   7:33

Japanese edition bonus track:

11. «The Player»   4:41

 

2004 – Mind Body & Soul

  • Κυκλοφόρησε: 15 Σεπτεμβρίου 2004
  • Εταιρεία: S-Curve
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 3× Platinum, ARIA: Gold, BVMI: Platinum, IFPI AUT: Platinum, IFPI SWI: Gold, NVPI: Platinum, RIAA: Platinum
  • Singles από το «Mind Body & Soul»:
  1. «You Had Me»  Κυκλοφόρησε: 13 Σεπτεμβρίου 2004
  2. «Right to Be Wrong»  Κυκλοφόρησε: 29 Νοεμβρίου 2004
  3. «Spoiled»  Κυκλοφόρησε: 14 Μαρτίου 2005
  4. «Don’t Cha Wanna Ride»  Κυκλοφόρησε: 4 Ιουλίου 2005

Tracklist:

1. «Right to Be Wrong»   4:40

2. «Jet Lag»   4:01

3. «You Had Me»   3:59

4. «Spoiled»   4:03

5. «Don’t Cha Wanna Ride»   3:31

6. «Less Is More»   4:17

7. «Security»   4:30

8. «Young at Heart»   4:10

9. «Snakes and Ladders»   3:35

10. «Understand»   3:46

11. «Don’t Know How»   4:01

12. «Torn and Tattered»   3:58

13. «Killing Time»   5:12

14. «Sleep Like a Child»   15:27

15. «Daniel» (hidden track)   2:44

Japanese edition bonus tracks:

15. «Holding Out for a Hero»   3:35

16. «Dirty Man» (live)   10:24

Special edition bonus tracks:

15. «The Right Time»   3:50

16. «God Only Knows»   3:06

17. «Calling It Christmas» (with Elton John)   4:14

 

2004 – Sessions@AOL (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 30 Νοεμβρίου 2004
  • Εταιρεία: S-Curve
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Jet Lag» (Acoustic)

2. «Fell In Love With a Boy» (Live)

3. «Don’t Know How» (Live)

 

2007 – Introducing Joss Stone

  • Κυκλοφόρησε: 9 Μαρτίου 2007
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Silver, IFPI AUT: Gold, IFPI SWI: Platinum, MC: Gold, RIAA: Gold
  • Singles από το «Introducing Joss Stone»:
  1. «Tell Me ’bout It»  Κυκλοφόρησε: 5 Μαρτίου 2007
  2. «Tell Me What We’re Gonna Do Now»  Κυκλοφόρησε: 23 Ιουλίου 2007
  3. «Baby Baby Baby»  Κυκλοφόρησε: 23 Δεκεμβρίου 2007

Tracklist:

1. «Change (Vinnie Jones Intro)»   0:35

2. «Girl They Won’t Believe It»   3:15

3. «Headturner»   3:16

4. «Tell Me ’bout It»   2:48

5. «Tell Me What We’re Gonna Do Now» (feat. Common)   4:22

6. «Put Your Hands on Me»   2:58

7. «Music» (feat. Lauryn Hill)   3:41

8. «Arms of My Baby»   2:52

9. «Bad Habit»   3:41

10. «Proper Nice»   3:24

11. «Bruised but Not Broken»   4:15

12. «Baby Baby Baby»   4:34

13. «What Were We Thinking»   4:24

14. «Music Outro» (includes hidden track feat. Vinnie Jones)   3:48

iTunes Store bonus track:

15. «Nothing Better Than»   3:52

Amazon MP3 bonus tracks:

15. «Music» (live from Toronto)   3:43

16. «Jet Lag» (live from Toronto)   3:50

Japanese edition bonus tracks:

15. «Big Ol’ Game»   4:29

16. «My God»   3:50

17. «Tell Me ’bout It» (music video)

 

2007 – Live Session EP (iTunes Exclusive) (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Μαΐου 2007
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Girl They Won’t Believe»   3:32

2. «Jet Lag»   3:50

3. «Music»   3:40

4. «Right To Be Wrong»   5:37

5. «Tell Me ‘Bout It»   2:54

 

2007 – Live at Austin City Limits Music Festival 2007 (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2007
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Jet Lag» (Live)   4:51

2. «Super Duper Love» (Live)   7:05

3. «You Had Me» (Live)   4:20

4. «Tell Me ‘Bout It» (Live)   7:47

 

2009 – Colour Me Free!

  • Κυκλοφόρησε: 20 Οκτωβρίου 2009
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Colour Me Free!»:
  1. «Free Me»  Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 2009

Tracklist:

1. «Free Me»   3:53

2. «Could Have Been You»   4:52

3. «Parallel Lines» (feat. Jeff Beck and Sheila E.)   4:26

4. «Lady»   4:22

5. «4 and 20»   5:06

6. «Big Ol’ Game» (feat. Raphael Saadiq)   4:30

7. «Governmentalist» (feat. Nas)   5:42

8. «Incredible»   2:46

9. «You Got the Love»   3:35

10. «I Believe It to My Soul» (feat. David Sanborn)   4:29

11. «Stalemate» (with Jamie Hartman)   4:18

12. «Girlfriend on Demand»   4:30

13. «Mr Wankerman» (hidden track)   13:44

iTunes Store bonus tracks:

13. «Every Time I Turn Around»   4:24

14. «Mr Wankerman»   13:44

Japanese edition bonus track:

13. «I Get High»   3:14

 

2011 – LP1

  • Κυκλοφόρησε: 21 Ιουλίου 2011
  • Εταιρεία: Stone’d, Surfdog
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το «LP1»:
  1. «Somehow»  Κυκλοφόρησε: 17 Ιουνίου 2011
  2. «Karma»  Κυκλοφόρησε: 3 Οκτωβρίου 2011
  3. «Don’t Start Lying to Me Now»  Κυκλοφόρησε: 17 Οκτωβρίου 2011

Tracklist:

1. «Newborn»   3:43

2. «Karma»   3:54

3. «Don’t Start Lying to Me Now»   4:08

4. «Last One to Know»   4:52

5. «Drive All Night»   5:07

6. «Cry Myself to Sleep»   3:51

7. «Somehow»   3:04

8. «Landlord»   3:57

9. «Boat Yard»   5:02

10. «Take Good Care»   2:29

iTunes Store bonus tracks:

11. «Picnic for Two» (feat. Dave Stewart)   4:14

12. «Cutting the Breeze»   3:39

Amazon.de digital bonus track:

11. «Picnic for Two» (feat. Dave Stewart)   4:14

Japanese edition bonus track:

11. «The Sound»   3:29

2011 – SuperHeavy (with SuperHeavy)

To συγκρότημα των SuperHeavy αποτελούν οι: Mick Jagger, Joss Stone, Dave Stewart, Damian Marley και A. R. Rahman

  • Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: A&M
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Mick Jagger, Dave Stewart
  • Singles από το «SuperHeavy»:
  1. «Miracle Worker» Κυκλοφόρησε: 7 Ιουλίου 2011
  2. «Satyameva Jayathe» Κυκλοφόρησε: 9 Αυγούστου 2011

Tracklist:

1. «SuperHeavy» 5:05

2. «Unbelievable» 3:50

3. «Miracle Worker» 4:09

4. «Energy» 3:42

5. «Satyameva Jayathe» 4:07

6. «One Day One Night» 4:37

7. «Never Gonna Change» 4:23

8. «Beautiful People» 5:00

9. «Rock Me Gently» 6:00

10. «I Can’t Take It No More» 3:21

11. «I Don’t Mind» 4:59

12. «World Keeps Turning» 3:43

Deluxe edition bonus tracks

13. «Mahiya» 3:26

14. «Warring People» 5:05

15. «Common Ground» 3:43

16. «Hey Captain» 3:33

17. «Miracle Worker» (Ashley Beedle’s Warbox Remix) (iTunes bonus track) 5:30

Japanese deluxe edition bonus track

17. «Never Gonna Change» (Acoustic)

2011 – The Best of Joss Stone 2003–2009 (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «Fell in Love with a Boy»   3:38

2. «Super Duper Love»   4:20

3. «You Had Me»   3:59

4. «Right to Be Wrong»   4:40

5. «Don’t Cha Wanna Ride»   3:31

6. «Spoiled»   4:03

7. «Tell Me ’bout It»   2:48

8. «Baby Baby Baby»   4:34

9. «Tell Me What We’re Gonna Do Now» (feat. Common)   4:22

10. «Bruised but Not Broken»   4:15

11. «L-O-V-E»   2:48

12. «Free Me»   3:53

13. «Stalemate» (with Jamie Hartman)   4:18

 

2012 – The Soul Sessions Vol. 2

  • Κυκλοφόρησε: 20 Ιουλίου 2012
  • Εταιρεία: S-Curve, Stone’d
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το «The Soul Sessions Vol. 2»:
  1. «While You’re Out Looking for Sugar»  Κυκλοφόρησε: 15 Ιουνίου 2012
  2. «Pillow Talk»  Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 2012
  3. «Teardrops»  Κυκλοφόρησε: 24 Φεβρουαρίου 2013

Tracklist:

1. «I Got The…»   4:59

2. «(For God’s Sake) Give More Power to the People»   3:44

3. «While You’re Out Looking for Sugar»   3:28

4. «Sideway Shuffle»   3:38

5. «I Don’t Want to Be with Nobody but You»   5:00

6. «Teardrops»   5:55

7. «Stoned Out of My Mind»   3:12

8. «The Love We Had (Stays on My Mind)»   4:42

9. «The High Road»   4:40

10. «Pillow Talk»   4:42

11. «Then You Can Tell Me Goodbye»   3:51

Deluxe edition bonus tracks:

12. «First Taste of Hurt»   3:39

13. «One Love in My Lifetime»   3:49

14. «Nothing Takes the Place of You»   3:25

15. «(1-2-3-4-5-6-7) Count the Days»   3:44

Japanese edition bonus track:

16. «Sideshow»   4:57

 

2015 – Water for Your Soul

  • Κυκλοφόρησε: 31 Ιουλίου 2015
  • Εταιρεία: Stone’d
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το «Water for Your Soul»:
  1. «Stuck on You»  Κυκλοφόρησε: 11 Μαΐου 2015
  2. «The Answer»  Κυκλοφόρησε: 12 Ιουνίου 2015
  3. «Molly Town»  Κυκλοφόρησε: 10 Σεπτεμβρίου 2015

Tracklist:

1. «Love Me»   5:06

2. «This Ain’t Love»   4:28

3. «Stuck on You»   4:18

4. «Star»   5:07

5. «Let Me Breathe»   5:15

6. «Cut the Line»   4:06

7. «Wake Up» (feat. Damian Marley)   4:44

8. «Way Oh»   5:49

9. «Underworld»   4:08

10. «Molly Town»   3:34

11. «Sensimilla»   4:17

12. «Harry’s Symphony»   3:54

13. «Clean Water»   4:30

14. «The Answer»   4:46

Target exclusive edition and Japanese edition bonus track:

15. «Water for Your Soul»   4:34

Amazon exclusive deluxe edition bonus disc:

1. «Way Oh» (Dub)

2. «Love Me» (Dub)

3. «Harry’s Symphony» (Dub)

4. «Sensimilla» (Dub)

5. «Molly Town» (Dub)

6. «Underworld»

 

Joss Stone Top Hits by SounDarts.gr