skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Justin Timberlake

Discography & ID : Justin Timberlake

Ύψος

Gallery

O Justin Timberlake στο περιοδικό Esquire.

O Justin Timberlake σε παιδική ηλικία με τον ηθοποιό Ryan Gosling.

O Justine με τον πατέρα του Randy και την μητέρα του Lynn Bomar Harless

O Justin με το γιο του Silas.

Jutin Timberlake, Jessica Biel, Beyonce & Jay-Z.

Michael Jackson & Justin Timberlake

Το πολυσυζητημένο στιγμιότυπο της Janet Jackson με τον Justin Timberlake στην κοινή τους εμφάνιση στο Superbowl 2004.

Justin Timberlake & Annie Lennox

Justin Timberlake & Britney Spears

Justin Timberlake & Rihanna

N'Sync

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone

ID

Όνομα: Justin Randall Timberlake

Ψευδώνυμα:

Ημερομηνία Γέννησης: 31 Ιανουαρίου 1981

Τόπος Γέννησης: Memphis, Tennessee, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδιστής, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός.

Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματαΝ’Sync (1995-2002).

Οικογενειακή Κατάσταση: Παντρεύτηκε την ηθοποιό Jessica Biel στις 19 Οκτωβρίου 2012 στο Fasano της Ιταλίας. Ανάμεσα στις προηγούμενες «υπέρλαμπρες» σχέσεις του συγκαταλέγονται και οι: Britney Spears, Cameron Diaz, Tatyana Ali, Alyssa Milano κ.α.

Τέκνα: Έχει έναν γιο με την Biel, τον Silas Randall Timberlake, (Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2015).

ΓονείςLynn Bomar Harless και Charles Randall Timberlake.

Αδέρφια: Έχει 2 ετεροθαλή αδέρφια από τον 2ο γάμο του πατέρα του, τους: Jonathan και Stephen.

Ενεργός στη μουσική:  1992-σήμερα

Βραβεία: O Justin Timberlake έχει αποσπάσει πάνω από 130 βραβεία μέχρι σήμερα τόσο ως solo όνομα όσο και με τους N’Sync. Ανάμεσά τους:

7 American Music Awards, 18 ASCAP Pop Music Awards, 7 Billboard Music Awards, 3 Brit Awards, 4 Emmy Awards, 9 Grammy Awards, 5 MTV Europe Music Awards, 11 MTV Video Music Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει ο Justin Timberlake κάντε κλικ εδώ. 

Official Website:  justintimberlake.com

 

πηγές: en.wikipedia.org, google, aceshowbiz.com

Discography

Start Here
Start Here
2002 – Justified
2002 – Justified
2003 – Justin & Christina (E.P.)
2003 – Justin & Christina (E.P.)
2003 – I’m Lovin’ It (E.P.)
2003 – I’m Lovin’ It (E.P.)
2006 – FutureSex/LoveSounds
2006 – FutureSex/LoveSounds
2010 – 12″ Masters – The Essential Mixes (Compilation)
2010 – 12″ Masters – The Essential Mixes (Compilation)
2013 – The 20/20 Experience
2013 – The 20/20 Experience
2013 – The 20/20 Experience – 2 of 2
2013 – The 20/20 Experience – 2 of 2
2013 – The 20/20 Experience – The Complete Experience (Compilation)
2013 – The 20/20 Experience – The Complete Experience (Compilation)
2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)
2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)
2016 – Trolls: Original Motion Picture Soundtrack (O.S.T.)
2016 – Trolls: Original Motion Picture Soundtrack (O.S.T.)
2017 – The Book of Love (Original Motion Picture Soundtrack) (O.S.T.)
2017 – The Book of Love (Original Motion Picture Soundtrack) (O.S.T.)
2018 – Man of the Woods
2018 – Man of the Woods

Start Here

  • O Justin Timberlake γεννήθηκε στο Μέμφις του Τενεσί, είναι γιος της Lynn Bomar Harless και του Charles Randall Timberlake. Μεγάλωσε στο Shelby Forrest, μια μικρή κοινότητα μεταξύ Memphis και Millington. Έχει δύο ετεροθαλείς αδελφούς, τον Jonathan (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 1993) και τον Stephen (γενν. 14 Αυγούστου 1998), από το δεύτερο γάμο του πατέρα του με την Lisa Perry.  Στην ηλικία των 11, ο Timberlake εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Star Search, όπου ερμήνευε country μουσική. Το 1993 και το 1994, διετέλεσε μέλος του The Mickey Mouse Club, όπου ανάμεσα στους castmates του ήταν η Britney Spears, η Christina Aguilera, ο μελλοντικός bandmate του, JC Chasez και οι ηθοποιοί Ryan Gosling και Keri Russell. Ο Timberlake στη συνέχεια μαζί με τον Chasez αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο boyband, με manager τους, τον Lou Pearlman, ενέργεια που τελικά στο συγκρότημα των NSYNC.
  • Το όνομα ‘N Sync (ή ★NSYNC ή ‘N Sync) ήταν επινόηση της μητέρας του Timberlake, και προήλθε από τον συνδυασμό του τελευταίου γράμματος του μικρού ονόματος του κάθε μέλους. Εκτός από τον ίδιο και τον JC Chasez στο συγκρότημα προστέθηκαν και οι Joey Fatone, Chris Kirkpatrick και ο Jason Galasso, ο οποίος όμως αποχώρησε από το συγκρότημα πρόωρα, δίνοντας την θέση του στον Lance Bass από το Mississippi.
  • O Timberlake διατηρούσε εκείνη την περίοδο δεσμό με την ήδη μεγάλη superstar, Britney Spears, πράγμα που τον έκανε πάντα να ξεχωρίζει σε δημοτικότητα από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Οι NSYNC είχαν καταφέρει να ενταχθούν στα πιο δημοφιλή boy-bands της παγκόσμιας δισκογραφίας.
  • H solo καριέρα του ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2002 όταν εμφανίστηκε στα 2002 MTV Video Music Awards ερμηνεύοντας το πρώτο του solo single «Like I love you». Η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Justified», εμφανίστηκε στα δισκοπωλεία παγκοσμίως τον Νοέμβριο τη ίδιας χρονιάς σημειώνοντας τεράστιο αριθμό πωλήσεων (οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 439,000 αντίτυπα μόλις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, φτάνοντας παράλληλα στην 2η θέση του Billboard. Ανάμεσα στα singles που ακολούθησαν ήταν και τα: «Cry me a river», «Rock your body» και «Senorita». Στον δίσκο αυτό εμπεριέχονται και πολλές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: Janet Jackson, Bubba Sparxxx, Neptunes, Timbaland, Brian McKnight και Mario Winans.
  • Το 2003, ο Timberlake ηχογράφησε ένα τραγούδι με τον τίτλο “I’m Lovin’ It”, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τα McDonald’s ως το μουσικό θέμα της καμπάνιας τους.
  • Μια άλλη του ασχολία τώρα τελευταία είναι τα ρούχα, που δημιούργησε το 2005 με τον φίλο και συνεργάτη του Trace Alaya. Υπό το βλέμμα των νέων creative directors Johan και Marcella Lindeberg η νέα καμπάνια θέλει τον Justin να υποδύεται το φανταστικό χαρακτήρα του “William Rast” μέσα από μια σειρά short films αποκλειστικά για το internet σε μορφή ψευδό-ντοκιμαντέρ που ακολουθούν εκείνον (τον William Rast) και την αγαπημένη του Birdie (το μοντέλο Erin Wasson) στις περιπέτειες τους. H συλλογή θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2009. Τα φιλμάκια (ή μάλλον mini-video blogs) ανανεώνονται και προσθέτουν νέα κεφάλαια στην ιστορία. Εκτός από την εμφάνισή του, ο Justin έχει γράψει τη μουσική και έχει συμβάλει στο σενάριο της καμπάνιας που ήδη έχει κάνει τεράστια αίσθηση και προβλέπεται να εκτοξεύσει το προφίλ της εταιρίας.
  • Το 2004, στον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ο Justin Timberlake μαζί με την Janet Jackson, μοιράστηκαν την σκηνή για μια εμφάνιση που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία του θεσμού καθώς στο τέλος του χορευτικού φάνηκε κατά λάθος το στήθος της Janet στιγμιότυπο που μεταδόθηκε όσο κανένα αλλά απέφερε και τσουχτερό πρόστιμο στο κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα.
  • Ακολούθησαν πολλές ακόμα συνεργασίες σε albums άλλων καλλιτεχνών της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Madonna, Timbaland, Nelly Furtado, Rihanna, Snoop Dogg, 50 Cent, T.i., The Black Eyed Peas, Pharrell Williams, Esmée Denters, Drake, Dr.Dre, T-Pain, Missy Elliott, Duran Duran, Ciara, Beyonce, The Lonely Island, Lady Gaga, Macy Gray, Will.i.Am, Jay-Z, Sergio Mendes, Diddy, Lil’ Wayne, Reba McEntire κ.α. Η συνεργασία όμως έκλεψε τις εντυπώσεις όσο καμία ήταν αυτή με τον Michael Jackson στο τραγούδι «Love never felt so good» που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Jackson μέσα από τον δίσκο «Xscape» του 2014.
  • Ο Timberlake κυκλοφόρησε το δεύτερο solo album του, «FutureSex/LoveSounds», στις 12 Σεπτεμβρίου, 2006. Τον Φεβρουάριο του 2008, ο Timberlake πήρε δύο Βραβεία Grammy. Κέρδισε τα βραβεία στις κατηγορίες «Male Pop Performance» για το “What Goes Around…Comes Around“, και «Dance Recording» για το “LoveStoned/I Think She Knows“.
  • To 3o ολοκληρωμένο δισκογραφικό album ήρθε με διαφορά 7 ετών από το 2ο αλλά αυτή τη φορά το «χτύπημα» ήταν διπλό. Το «The 20/20 Experience» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο του 2013 το «The 20/20 Experience – 2 of 2». Οι επιτυχίες «Suit & Tie», «Mirrors» και «Tunnel Vision» από το πρώτο album και οι επιτυχίες «Take Back the Night», «ΤΚΟ», «Not a Bad Thing» και «Drink You Away» , απασχόλησαν τα μέσα, τα charts, τα clubs και τους fans του Timberlake κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς αλλά και της επόμενης γράφοντας ξανά το όνομα του Timberlake με «χρυσό» και «πλατινένιο» χρώμα.
  • Ο Timberlake έκανε το ντεμπούτο του και ως ηθοποιός το 2000 στην ταινία «Model Behavior» ενώ ακολούθησαν και άλλες πολλές (πολλές από αυτές αναμφισβήτητα blockbusters) όπως: «Edison», «Alpha Dog», «The Love Guru», «The Social Network», «Bad Teacher», «Friends with Benefits», «In Time», «Runner Runner» αλλά και ταινίες όπως «Inside Llewyn Davis» και «Trolls»  στις οποίες συμμετείχε τόσο ως ηθοποιός αλλά και ως τραγουδιστής στα soundtracks τους. Για αμφότερες τις ταινίες αυτές κέρδισε μάλιστα από μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερου Τραγουδιού» για το «Please Mr. Kennedy» και για το «Can’t Stop the Feeling!» αντίστοιχα.
  • Έχει δανείσει την φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων 3 φορές. Την πρώτη στην ταινία «Shrek the Third», την δεύτερη στην ταινία «Yogi Bear» και τέλος στο προαναφερθέν film «Trolls».
  • Ο Timberlake παντρεύτηκε με την ηθοποιό Jessica Biel, στις 19 Οκτωβρίου 2012 στο Borgo Egnazia resort στο Fasano της Ιταλίας και μαζί απέκτησαν τον Απρίλιο του 2015 έναν γιο, τον Silas Randall Timberlake.

2002 – Justified

  • Κυκλοφόρησε: 5, Νοεμβρίου 2002
  • Εταιρεία: Jive Records
  • Μορφή: Κασέτα, CD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 3× Platinum, ARIA: 3× Platinum, BPI: 6× Platinum, BVMI: Platinum, IFPI SWI: Platinum, MC: 2× Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Justified»:
  1. «Like I Love You»  Κυκλοφόρησε: 14 Οκτωβρίου 2002
  2. «Cry Me a River»  Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2002
  3. «Rock Your Body»  Κυκλοφόρησε: 8 Απριλίου 2003
  4. «Señorita»  Κυκλοφόρησε: 8 Ιουλίου 2003

Tracklist:

1. «Señorita»   4:54

2. «Like I Love You» (feat. Clipse)   4:43

3. «(Oh No) What You Got»   4:31

4. «Take It From Here»   6:14

5. «Cry Me a River»   4:48

6. «Rock Your Body»   4:27

7. «Nothin’ Else»   4:58

8. «Last Night»   4:47

9. «Still on My Brain»   4:35

10. «(And She Said) Take Me Now» (feat. Janet Jackson)    5:31

11. «Right for Me»   4:29

12. «Let’s Take a Ride»   4:44

13. «Never Again»   4:34

Justified – Australian and Japanese edition (bonus track)

14. «Worthy Of»   4:09

 

2003 – Justin & Christina (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 1 Ιουλίου 2003
  • Εταιρεία: RCA, BMG, Jive
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «That’s What Love Can Do»   3:44

2. «Why, When, How»   4:01

3. «Beautiful» (Valentin Club Mix)   5:56

4. «Rock Your Body» (Paul Oakenfold Mix)   5:38

5. «Fighter» (Hellraiser Remix)   5:13

6. «Cry Me A River» (Bill Hamel Justinough Vocal Mix)   7:44

 

2003 – I’m Lovin’ It (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 16 Δεκεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: Jive
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «I’m Lovin’ It»   3:42

2. «I’m Lovin’ It» (Instrumental)   3:42

3. «Last Night»   4:47

 

2006 – FutureSex/LoveSounds

  • Κυκλοφόρησε: 12 Σεπτεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: Jive Records, Zomba
  • Μορφή: CD, CD/DVD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 4× Platinum, ARIA: 6× Platinum, BPI: 4× Platinum, BVMI: 2× Platinum, IRMA: 6× Platinum, IFPI DEN: Gold, IFPI SWI: 2× Platinum, MC: 5× Platinum, RMNZ: 3× Platinum
  • Singles από το «FutureSex/LoveSounds»:
  1. «SexyBack»  Κυκλοφόρησε: 18 Ιουλίου 2006
  2. «My Love»  Κυκλοφόρησε: 24 Οκτωβρίου 2006
  3. «What Goes Around… Comes Around»  Κυκλοφόρησε: 19 Δεκεμβρίου 2006
  4. «LoveStoned»  Κυκλοφόρησε: 29 Ιουνίου 2007
  5. «Until the End of Time»  Κυκλοφόρησε: 13 Νοεμβρίου 2007
  6. «Summer Love»  Κυκλοφόρησε: 7 Δεκεμβρίου 2007

Tracklist:

FutureSex/LoveSounds – Standard edition

1. «FutureSex/LoveSound»    4:01

2. «SexyBack» (feat. Timbaland)    4:02

3. «Sexy Ladies/Let Me Talk to You (Prelude)»   5:32

4. «My Love» (feat. T.I.)   4:36

5. «LoveStoned/I Think She Knows (Interlude)»   7:24

6. «What Goes Around…/…Comes Around (Interlude)»   7:28

7. «Chop Me Up» (feat. Timbaland and Three-6-Mafia)   5:04

8. «Damn Girl» (feat. will.i.am)   5:12

9. «Summer Love/Set the Mood (Prelude)»   6:24

10. «Until the End of Time»   5:22

11. «Losing My Way»   5:22

12. «(Another Song) All Over Again»   5:45

FutureSex/LoveSounds – British, Japanese and Best Buy edition (bonus track)

13. «Pose» (feat. Snoop Dogg)   4:46

FutureSex/LoveSounds – iTunes Store pre-order edition (bonus track)

13. «Boutique in Heaven»   4:08

FutureSex/LoveSounds – Deluxe edition (bonus tracks)

13. «Until the End of Time» (duet with Beyoncé)   5:22

14. «SexyBack» (DJ Wayne Williams Ol’ Skool Remix) (feat. Missy Elliott)   4:16

15. «Sexy Ladies» (feat. 50 Cent)   3:50

2010 – 12″ Masters – The Essential Mixes (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Σεπτεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Jive Records
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «Cry Me a River» (Dirty Vegas Vocal Mix)   8:11

2. «LoveStoned/I Think She Knows» (Tiësto Remix)   5:11

3. «Like I Love You» (Basement Jaxx Vocal Mix)   6:04

4. «Rock Your Body» (Paul Oakenfold Mix)   5:41

5. «Señorita» (Num Club Mix)   7:43

6. «My Love» (Steve Angello & Sebastian Ingrosso Mix)   10:16

7. «SexyBack» (Linus Loves Remix)   6:18

8. «LoveStoned/I Think She Knows» (Justice Remix)   4:45

9. «What Goes Around… Comes Around» (Sebastien Leger Remix — Radio Edit)   4:14

10. «Rock Your Body» (Sander Kleinenberg’s Just in the Club Mix)   9:32

11. «SexyBack» (Pokerface Remix)   6:34

 

2013 – The 20/20 Experience

  • Κυκλοφόρησε: 19 Μαρτίου 2013
  • Εταιρεία: RCA Records
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 2× Platinum, ARIA: Gold, BPI: Platinum, BVMI: Gold, IRMA: Gold, IFPI SWI: Gold, MC: 2× Platinum, RMNZ: Gold

Tracklist:

The 20/20 Experience — Standard edition

1. «Pusher Love Girl»   8:02

2. «Suit & Tie» (feat. Jay Z)   5:26

3. «Don’t Hold the Wall»    7:10

4. «Strawberry Bubblegum»   7:59

5. «Tunnel Vision»    6:46

6. «Spaceship Coupe»   7:17

7. «That Girl»    4:47

8. «Let the Groove Get In»    7:11

9. «Mirrors»   8:05

10. «Blue Ocean Floor»   7:19

The 20/20 Experience — Deluxe edition and Japanese standard edition (bonus tracks)

11. «Dress On»   4:39

12. «Body Count»   4:42

2013 – The 20/20 Experience – 2 of 2

  • Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: RCA Records
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, BPI: Silver, MC: Platinum
  • Singles από το «The 20/20 Experience – 2 of 2»:
  1. «Take Back the Night»  Κυκλοφόρησε: 12 Ιουλίου 2013
  2. «TKO»  Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2013
  3. «Not a Bad Thing»  Κυκλοφόρησε: 24 Φεβρουαρίου 2014
  4. «Drink You Away»  Κυκλοφόρησε: 23 Νοεμβρίου 2015

Tracklist:

The 20/20 Experience – 2 of 2 — Standard edition

1. «Gimme What I Don’t Know (I Want)»   5:17

2. «True Blood»   9:31

3. «Cabaret» (feat. Drake)   4:33

4. «TKO»   7:05

5. «Take Back the Night»   5:55

6. «Murder» (feat. Jay Z)   5:08

7. «Drink You Away»   5:33

8. «You Got It On»   5:54

9. «Amnesia»   7:06

10. «Only When I Walk Away»   7:07

11. «Not a Bad Thing» / «Pair of Wings» (hidden track)   11:28

The 20/20 Experience – 2 of 2 — Deluxe edition and Japanese limited edition (bonus tracks)

12. «Blindness»   4:51

13. «Electric Lady»   4:23

2013 – The 20/20 Experience – The Complete Experience (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: RCA Records
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum

Tracklist:

Disc one:  The 20/20 Experience – 2 of 2

Disc two:  The 20/20 Experience

2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Δεκεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: RCA
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «SexyBack» (Live)   4:37

2. «Take Back The Night» (Live)   5:37

Video-1. «True Blood» (Live)   5:01

Video-2. «TKO» (Live)   4:44

 

2016 – Trolls: Original Motion Picture Soundtrack (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 2016
  • Εταιρεία: RCA
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: Gold
  • Singles από το «Trolls: Original Motion Picture Soundtrack»:
  1. «Can’t Stop the Feeling!»  Κυκλοφόρησε: 6 Μαίου 2016

Tracklist:

1. «Hair Up»   2:58

2. «Can’t Stop the Feeling!»   3:57

3. «Move Your Feet» / «D.A.N.C.E.» / «It’s a Sunshine Day»   2:36

4. «Get Back Up Again»   2:45

5. «The Sound of Silence»    0:48

6. «Hello»   1:37

7. «I’m Coming Out» / «Mo’ Money Mo’ Problems»   1:01

8. «They Don’t Know»   3:17

9. «True Colors» (film version)   3:00

10. «Can’t Stop the Feeling!» (film version)   3:57

11. «September»   3:54

12. «What U Workin’ With?»   3:12

13. «True Colors»   4:03

 

 

2017 – The Book of Love (Original Motion Picture Soundtrack) (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 13 Ιανουαρίου 2017
  • Εταιρεία: Tennman Films II
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «One of Those Stories»   2:43

2. «Temerity»   0:41

3. «So»   2:05

4. «It’s Just Its Nature»   2:30

5. «She Likes the Rain»   1:15

6. «I Designed It»   0:44

7. «T-Bup»   0:58

8. «The Shit»   2:59

9. «That We Matter»   1:00

10. «Pajamas»   1:21

11. «I’m Sorry»   0:57

12. «The Journal»   4:13

13. «Wink and Mug»   0:56

14. «The Detritus»   2:09

15. «As Dreamers Do»   0:50

16. «The Munchies»   1:13

17. «As Dreamers Still Do»   1:43

18. «It’s a Raft»   1:59

19. «Treads»   1:04

20. «The Ballad of David Pearlman»   2:19

21. «Who Was That?»   0:28

22. «A Phenomena»   1:05

23. «The Whole World is Crazy»   3:44

24. «Now We Just Need Some Help»   2:50

25. «Really Something»   1:24

26. «Like a Hurricane»   1:14

27. «She Was…»   1:45

28. «The People that Left a Mark»   3:07

29. «The Book of Love»   3:38

30. «We’ll Make It»   2:40

31. «It’s Just Our Story»   4:16

 

 

2018 – Man of the Woods

  • Κυκλοφόρησε: 2 Φεβρουαρίου 2018
  • Εταιρεία: RCA
  • Παραγωγή: Justin Timberlake (also exec.), Danja, Larrance Dopson, Eric Hudson, Rob Knox, The Neptunes, J-Roc, Timbaland, The Y’s
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Singles από το «Man of the Woods»:
  1. «Filthy» Κυκλοφόρησε: 5 Ιανουαρίου 2018
  2. «Supplies» Κυκλοφόρησε: 18 Ιανουαρίου 2018
  3. «Say Something» Κυκλοφόρησε: 25 Ιανουαρίου 2018
  4. «Man of the Woods» Κυκλοφόρησε: 1 Φεβρουαρίου 2018

Tracklist:

1. «Filthy» (contain additional vocals by Jessica Biel) 4:53

2. «Midnight Summer Jam» 5:12

3. «Sauce» 4:05

4. «Man of the Woods» 4:03

5. «Higher, Higher» 4:18

6. «Wave» 4:24

7. «Supplies» (contains additional vocals by Pharrell Williams) 3:45

8. «Morning Light» (feat. Alicia Keys) 4:02

9. «Say Something» (feat. Chris Stapleton) 4:39

10. «Hers (Interlude)» (contain additional vocals by Jessica Biel) 1:01

11. «Flannel» 4:49

12. «Montana» 4:39

13. «Breeze Off the Pond» 4:11

14. «Livin’ Off the Land» 4:53

15. «The Hard Stuff» 3:15

16. «Young Man» (contains additional vocals by Silas Timberlake) 3:45

Justin Timberlake Top Hits by SounDarts.gr