skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Luis Fonsi

Discography & ID : Luis Fonsi

Ύψος

Gallery

Luis Fonsi

Luis Fonsi & Demi Lovato

Daddy Yankee & Luis Fonsi

Luis Fonsi & Justin Bieber

Christina Aguilera & Luis Fonsi

Luis Fonsi & Tori Kelly

Adamari Lopez, Luis Fonsi, Marc Anthony, Jennifer Lopez

Luis Fonsi, Prince Royce, Nacho, Jackie Cruz

Luis Fonsi, Chayanne, Ricky Martin & Nicky Jam

Jesus Lopez, Juanes, Luis Fonsi & David Bisbal

Luis Fonsi & Conan O'Brien

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Luis Fonsi

Ολόκληρο Όνομα: Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero

Ημερομηνία Γέννησης: 15 Απριλίου 1978

Τόπος Γέννησης: San Juan, Πουέρτο Ρίκο

Επάγγελμα: τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός

Οικογενειακή Κατάσταση: Adamari López (Παντρεύτηκαν: 2006. Χώρισαν: 2010), Águeda López (Παντρεύτηκαν: 2014)

Τέκνα: Έχει δύο παιδιά με την Águeda López, την Mikaela (2011) και τον Rocco (2016).

Γονείς: Delia «Tata» López-Cepero και Alfonso Rodríguez 

Αδέρφια: Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, τον Jean Rodríguez (τραγουδιστής) και την Tatiana Rodríguez.

Ενεργός στη μουσική: 1998-σήμερα

Βραβεία: Ο Luis Fonsi έχει αποσπάσει πάνω από 20 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

2 iHeartRadio Music Awards, 4 BMI Awards, 7 Premios Juventud, 5 Premio Lo Nuestro, 4 Latin Grammy Awards, κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει ο Luis Fonsi κάντε κλικ εδώ.

Official Website: luisfonsi.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1998 – Comenzaré
1998 – Comenzaré
2000 – Eterno
2000 – Eterno
2001 – Remixes (Remix)
2001 – Remixes (Remix)
2002 – Amor Secreto
2002 – Amor Secreto
2002 – Fight the Feeling
2002 – Fight the Feeling
2003 – Abrazar la Vida
2003 – Abrazar la Vida
2005 – Paso a Paso
2005 – Paso a Paso
2006 – Éxitos 98:06 (Compilation)
2006 – Éxitos 98:06 (Compilation)
2008 – Palabras del Silencio
2008 – Palabras del Silencio
2009 – 6 Super Hits (Compilation)
2009 – 6 Super Hits (Compilation)
2011 – Tierra Firme
2011 – Tierra Firme
2013 – Romances (Compilation)
2013 – Romances (Compilation)
2014 – 8
2014 – 8
2017 – 2En1 (Compilation)
2017 – 2En1 (Compilation)
2017 – Despacito & Mis Grandes Éxitos (Compilation)
2017 – Despacito & Mis Grandes Éxitos (Compilation)
2019 – Vida
2019 – Vida

Start Here

  • Ο Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero (15 Απριλίου 1978), γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Luis Fonsi, είναι Πουερτορικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ιδιαίτερα γνωστός για την παγκόσμια επιτυχία του “Despacito”, που κυκλοφόρησε το 2017, σε συνεργασία με τον Πουερτορικανό rapper Daddy Yankee. Το τραγούδι κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία Grammy. Έγινε remix από τον Justin Bieber τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του. Το τελευταίο τραγούδι του Fonsi είναι το “Échame la Culpa”, ένα ντουέτο με την Demi Lovato.
  • Ο Fonsi είναι το μεγαλύτερο παιδί των Alfonso Rodríguez και Delia «Tata» López-Cepero. Έχει δύο μικρότερα αδέρφια: τον Jean Rodríguez που είναι τραγουδιστής και την Tatiana Rodríguez. Μεγαλώνοντας ο Fonsi έδωσε σημάδια πως η μουσική θα καθορίσει την ζωή του – ως παιδί έκανε μιμήσεις των καλλιτεχνών του διάσημου group, Menudo, και συμμετείχε στην χορωδία του San Juan Childern. Το 1995, ο Fonsi γράφτηκε στο Florida State University για να σπουδάσει μουσική. Παράλληλα συμμετείχε στην ορχήστρα του σχολείου και τραγουδούσε στην City of Birmingham Symphony Orchestra.
  • Το 1992, ο Fonsi έκανε το ντεμπούτο του στην ρομαντική ταινία, “Como Agua Para Chocolate”, στην οποία έκανε τον φίλο του πρωταγωνιστή, Pedro Múzquiz. Το 2004, ο Fonsi έκανε την δεύτερη υποκριτική του εμφάνιση στην μεξικάνικη σαπουνόπερα, “Corazones al límite”, όπου υποδυόταν τον Roy. Επίσης έπαιξε το 2001 ως guest στην σειρά του Nickelodeon, “Taina”.
  • Το 1998, ο Fonsi ηχογράφησε το ντεμπούτο album του, «Comenzaré» (I Will Begin) και περιελάμβανε τα singles «Si Tú Quisieras,» «Perdóname,» «Dime Como» και «Me Iré». Το εν λόγω album έγινε αμέσως hit στο Πουέτο Ρίκο, την Δομινικανή Δημοκρατία, το El Savador, το Μεξικό και τη Βενεζουέλα. Το follow-up album του, «Eterno» (2000), αποτέλεσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Εκείνη την περίοδο ο Fonsi πραγματοποίησε ένα ντουέτο με την Christina Aguilera, για το τραγούδι «Mi Reflejo».
  • Το 2001, ο Fonsi έκανε το opening act στην περιοδεία της Britney Spears, “Dream Within a Dream Tour”, στις Η.Π.Α. και το Μεξικό. Την ίδια χρονιά, έκανε το ντεμπούτο τους στην αγγλόφωνη δικογραφία, με το “Fight The Feeling” και παρουσίασε το single “Secret” σε συνεργασία με τον Joey Fatone. Το πέμπτο album, “Abrazar la Vida”, έκανε καλές πωλήσεις, ενώ το «¿Quién Te Dijo Eso?» κατέλαβε την θέση Νο.1 στο Billbord Latin Chart. Τα albums που ακολούθησαν έφερναν την μία επιτυχία μετά την άλλη.
  • Ο έβδομος δίσκος του, “Palabras del Silencio”, έφτασε στην πρώτη θέση των charts. Το «No Me Doy por Vencido» παρέμεινε για 21 εβδομάδες στο Hot Latin Songs chart κι έγινε το «Latin Pop Song of the Decade» του Billboard. Τον Νοέμβριο του 2009, ο Fosndi βραβεύτηκε με το Latin Grammy Award στην κατηγορία «Τραγούδι της Χρονιάς», για το «Aquí Estoy Yo».
  • Ο Fonsi και η Ισπανίδα, Águeda López (μοντέλο), έκαναν το πρώτο τους παιδί, μία κόρη την Mikaela, τον Δεκέμβριο του 2011, στο Μαϊάμι. Παντρεύτηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2014, ενώ επί τρία χρόνια συζούσαν. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2016, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, έναν γιο ονόματι Rocco.

Πηγή: en.wikipedia.org

1998 – Comenzaré

  • Κυκλοφόρησε: 15 Σεπτεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin)
  • Singles από το «Comenzaré«:
  1. «Dime Como» Κυκλοφόρησε: 27 Ιουλίου 1998
  2. «Perdóname» Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 1998
  3. «Si Tú Quisieras» Κυκλοφόρησε: 8 Φεβρουαρίου 1999
  4. «Me Iré» Κυκλοφόρησε: 10 Μαΐου 1999

Tracklist:

1. «Si Tú Quisieras» – 4:25

2. «Comenzaré» – 3:53

3. «Perdóname» – 3:57

4. «Tu Calor» – 3:53

5. «Dime Cómo» – 3:42

6. «Yo Frente Al Amor» – 3:15

7. «Por Ella» – 3:40

8. «Tres Veces No» – 3:26

9. «Me Iré» – 3:37

10. «Ya No Sé Querer» – 4:19

2000 – Eterno

  • Κυκλοφόρησε: 20 Ιουνίου 2000
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin)
  • Singles από το «Eterno«:
  1. «Imagíname Sin Tí» Κυκλοφόρησε: 3 Απριλίου 2000
  2. «No Te Cambio Por Ninguna» Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 2000
  3. «Eterno» Κυκλοφόρησε: 2001
  4. «Mi Sueño» Κυκλοφόρησε: 14 Φεβρουαρίου 2001
  5. «Seria Facil» Κυκλοφόρησε: 2001

Tracklist:

1. «Imagíname Sin Tí» – 4:08

2. «Déjame o Dame Amor» – 3:13

3. «Eterno» – 4:14

4. «Te Vuelvo a Encontrar» – 3:55

5. «Dentro de Mi Corazón» – 4:23

6. «Dime Si Tú (How About You)» – 4:28

7. «No Te Cambio por Ninguna» – 3:41

8. «Cuanto Quisiera» – 4:32

9. «Dime Cómo Vuelvo a Tener Tu Corazón (Show Me the Way Back to Your Heart)» – 3:50

10. «Mi Sueño» – 4:17

11. «Love Me or Let Me Go» – 3:15

12. «Imagine Me Without You» – 4:11

13. «Sería Fácil» – 3:50

2001 – Remixes (Remix)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Απριλίου 2001
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Mi Sueño (Radio Edit)» – 3:36

2. «Mi Sueño (Club Mix)» – 9:20

3. «No Te Cambio Por Ninguna (Radio Edit)» – 3:25

4. «No Te Cambio Por Ninguna (Club Mix)» – 7:28

5. «No Te Cambio Por Ninguna (Dance Mix)» – 8:54

6. «Imaginame Sin Ti (Remix)» – 4:07

7. «Me Iré (Remix)» – 5:01

8. «Me Iré (Club Mix)» – 3:38

9. «No Te Cambio Por Ninguna (Radio Edit-Instrumental)» – 3:25

10. «Mi Sueño (Radio Edit-Instrumental)» – 3:36

2002 – Amor Secreto

  • Κυκλοφόρησε: 12 Μαρτίου 2002
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin)
  • Παραγωγή: Johan Ăberg, Dow Brian, Jonas Saeed, Tommy Tysper, Mario Patiño, Harvey Mason Jr., Kara DioGuardi, Luis Fonsi, Rudy Pérez, Steve Morales, Tulio Cremisini
  • Singles από το «Amor Secreto«:
  1. «Quisiera Poder Olvidarme De Tí» Κυκλοφόρησε: 25 Ιανουαρίου 2002
  2. «Amor Secreto» Κυκλοφόρησε: 11 Φεβρουρίου 2002
  3. «Te Vas» Κυκλοφόρησε: 15 Απριλίου 2002

Tracklist:

1. «Quisiera Poder Olvidarme De Tí» – 4:22

2. «Fuera de Control» – 3:15

3. «Amor Secreto» – 3:35

4. «Entrégate» – 3:53

5. «Te Vas» – 4:00

6. «Tienes Que Parar» – 3:31

7. «Y Ahora Cómo Te Olvido» – 4:03

8. «Tú Puedes Salvarme» – 4:38

9. «Díselo Ya» – 4:07

10. «Irresistible» – 3:38

11. «Me Lo Dijo el Silencio» – 4:41

12. «Para Vivir» – 3:40

2002 – Fight the Feeling

  • Κυκλοφόρησε: 2 Ιουλίου 2002
  • Εταιρεία: MCA Records
  • Μορφή: CD
  • Singles από το «Fight the Feeling«:
  1. «Secret» Κυκλοφόρησε: Μάιος 2002

Tracklist:

1. «Fight the Feeling» – 3:39

2. «Secret» – 3:48

3. «Turn It Up» – 3:33

4. «Save Me» – 4:36

5. «You Got Nothing on Me» – 3:15

6. «If Only» – 4:34

7. «Keep My Cool» – 3:13

8. «Tell Her Tonight» – 4:06

9. «Twisted» – 4:14

10. «One Night Thing» – 3:58

11. «I Wish» – 4:09

2003 – Abrazar la Vida

  • Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 2003
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin)
  • Singles από το «Abrazar la Vida«:
  1. «¿Quién Te Dijo Eso?» Κυκλοφόρησε: 7 Ιουνίου 2003
  2. «Abrazar la Vida» Κυκλοφόρησε: 29 Δεκεμρίου 2003
  3. «Por Ti Podría Morir» Κυκλοφόρησε: 29 Μαρτίου 2004

Tracklist:

1. «¿Quién Te Dijo Eso?» – 4:33

2. «Abrazar la Vida» – 3:34

3. «Yo Te Propongo» – 4:47

4. «Extraño Sentimiento» – 3:55

5. «Por Ti Podría Morir» – 4:00

6. «Yo» – 3:41

7. «Viviendo en el Ayer» – 4:12

8. «Te Echo de Menos» – 4:26

9. «Eso Que Llaman Amor» – 4:07

10. «La Fuerza de Mi Corazón» (duet with Christina Valemi) – 4:12

11. «Elígeme» – 4:50

12. «Se Supone» – 3:47

2005 – Paso a Paso

  • Κυκλοφόρησε: 12 Ιουλίου 2015
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin)
  • Singles από το «Paso a Paso«:
  1. «Nada Es Para Siempre» Κυκλοφόρησε: 13 Ιουνίου 2005
  2. «Estoy Perdido» Κυκλοφόρησε: 28 Νοεμβρίου 2005
  3. «Paso a Paso» Κυκλοφόρησε: 2006
  4. «Por Una Mujer» Κυκλοφόρησε: 9 Ιανουαρίου 2006
  5. «Vivo Muriendo» Κυκλοφόρησε: 2006

Tracklist:

1. «Nada Es Para Siempre» – 3:59

2. «Arrópame» – 3:31

3. «Escondido» – 4:13

4. «Estoy Perdido» – 3:46

5. «Por Una Mujer» – 2:51

6. «Vivo Muriendo» – 4:10

7. «Me Matas» – 3:09

8. «Me lo Dice el Alma» – 4:13

9. «Para Mí» – 3:03

10. «Todo Sigue Igual» – 3:45

11. «Paso a Paso» – 3:43

2006 – Éxitos 98:06 (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 21 Νοεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist:

1. «Tu amor» – 3:47

2. «No lo Digas Más» – 3:48

3. «Nada Es Para Siempre» – 4:03

4. «Por Una Mujer» – 2:55

5. «Me Matas» – 3:13

6. «¿Quién Te Dijo Eso?» – 4:36

7. «Abrazar la Vida» – 3:37

8. «Quisiera Poder Olvidarme de Ti» – 4:27

9. «Imagíname Sin Ti» – 4:11

10. «No Te Cambio Por Ninguna» – 3:44

11. «Mi Sueño» – 4:21

12. «Perdóname» – 4:02

13. «Si Tú Quisieras» – 4:26

Deluxe Version

14. «Vives en Mi» – 3:40

15. «Tu Amor» (acoustic version) – 3:41

16. «No lo Digas Mas» (acoustic version) – 3:44

17. «Paso a Paso» – 3:53

2008 – Palabras del Silencio

  • Κυκλοφόρησε: 26 Αυγούστου 2008
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum (Latin), AMPROFON: Gold
  • Παραγωγή: Jacobo Calderón, José Luis de la Peña, Homero Patrón, Luis Fonsi, Claudia Brant, Armando Ávila, Sebastián Kyrs
  • Singles από το «Palabras del Silencio«:
  1. «No Me Doy Por Vencido» Κυκλοφόρησε: 2 Ιουνίου 2008
  2. «Aquí Estoy Yo» Κυκλοφόρησε: 13 Οκτωβρίου 2008
  3. «Llueve Por Dentro» Κυκλοφόρησε: 11 Μαΐου 2009
  4. «Aunque Estés con Él» Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2009

Tracklist:

1. «¿Quién Le Va a Decir?» – 3:48

2. «Llueve Por Dentro» – 3:59

3. «Otro Día Será (Desencontrándonos)» – 3:14

4. «No Me Doy Por Vencido» – 3:58

5. «Aunque Estés con Él» – 4:39

6. «La Mentira» – 3:38

7. «Lágrimas del Mar» – 4:16

8. «Todo Vuelve A Empezar»» (duet with Laura Pausini) – 4:13

9. «Persiguiendo El Paraíso» – 3:38

10. «Todo Lo Que Tengo» – 3:30

11. «Aquí Estoy Yo» (with Aleks Syntek, Noel Schajris, and David Bisbal) – 4:11

12. «Tienes Razón» – 4:22

13. «No Me Doy Por Vencido (Versión Ranchera)» – 3:55

2009 – 6 Super Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Νοεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. “No Me Doy Por Vencido”

2. “Aqui Estoy Yo”

3. “Llueve Por Dentro”

4. “Por Una Mujer”

5. “Quien Te Dijo Eso”

6. “Aqui Estoy Yo (feat. Yomo)”

2011 – Tierra Firme

  • Κυκλοφόρησε: 28 Ιουνίου 2011
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold (Latin)
  • Παραγωγή: Luis Fonsi, Armando Ávila, Dan Warner, Lee Levin, Louis Bianconcello, Sam Watters, Sebastián Krys, Claudia Brant
  • Singles από το «Tierra Firme«:
  1. «Gritar» Κυκλοφόρησε: 11 Απριλίου 2011
  2. «Respira» Κυκλοφόρησε: 11 Ιουλίου 2011
  3. «Claridad» Κυκλοφόρησε: 3 Οκτωβρίου 2011

Tracklist:

1. «Explícame»

2. «Respira»

3. «Dime Que No»

4. «Gritar»

5. «Nunca Digas Siempre»

6. «Me Gustas Tú»

7. «Vuelve a Mi Lado»

8. «El Anillo y La Flor»

9. «Claridad»

10. «Se Supone»

11. «A Un Paso de Tenerte»

12. «Víctima»

13. «Renacer»

14. «Gritar» (Mexican Regional Version)

15. «Claridad» (Dance Remix)

2013 – Romances (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 2013
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist:

1. “Si Tu Quisieras” – 4:25

2. “Perdóname” – 3:57

3. “Imagíname Sin Ti” – 4:07

4. “Dentro De Mi Corazón” – 4:22

5. “Sería Fácil” – 3:47

6. “Quisiera Poder Olvidarme De Tí” – 4:22

7. “Amor Secreto (Secret)” – 3:50

8. “Y Ahora Cómo Te Olvido” – 4:02

9. “¿Quién Te Dijo Eso?” – 4:31

10. “Por Ti Podría Morir” – 4:00

11. “Nada Es Para Siempre” – 4:00

12. “Estoy Perdido” – 3:45

13. “Por Una Mujer” – 2:51

14. “No Me Doy Por Vencido” – 3:57

2014 – 8

  • Κυκλοφόρησε: 19 Μαΐου 2014
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Martin Terefe
  • Singles από το «8«:
  1. «Corazón En La Maleta» Κυκλοφόρησε: 18 Φεβρουαρίου 2014
  2. «Llegaste Tú» Κυκλοφόρησε: 28 Αυγούστου 2014
  3. «Que Quieres de Mí» Κυκλοφόρησε: 16 Οκτωβρίου 2014
  4. «Tentación» Κυκλοφόρησε: 16 Ιουνίου 2015

Tracklist:

1. «Anónimos»

2. «No Te Pertenece»

3. «Corazón En La Maleta»

4. «Que Quieres de Mí»

5. «Somos Uno»

6. «Regálame Un Minuto Más»

7. «Cansada»

8. «Llegaste Tú» (featuring Juan Luis Guerra)

9. «Aprendí»

10. «Cuando Me Dejes de Amar»

11. «El Tren»

12. «Un Presentimiento»

13. «Tentación»

14. «Solo Quiero Darte Amor»

15. «Corazón Multicolor»

2017 – 2En1 (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Φεβρουαρίου 2017
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. “Quien Le Va A Decir” – 3:47

2. “Llueve Por Dentro” – 3:58

3. “Otro Día Será (Desencontrandonos)” – 3:14

4. “No Me Doy Por Vencido” – 3:59

5. “Aunque Estes Con El” – 4:39

6. “La Mentira” – 3:37

7. “Lágrimas Del Mar” – 4:16

8. “Todo Vuelve A Empezar (feat. Laura Pausini)” – 4:13

9. “Persiguiendo El Paraíso” – 3:38

10. “Todo Lo Que Tengo” – 3:30

11. “Aquí Estoy Yo (feat. Aleks Syntek, Noel Schajris & David Bisbal)” – 4:11

12. “Tienes Razón” – 4:24

13. “No Me Doy Por Vencido (Version Ranchera)” – 3:53

14. “Nada Es Para Siempre” – 3:59

15. “Arropame” – 3:31

16. “Escondido” – 4:12

17. “Estoy Perdido” – 3:46

18. “Por Una Mujer” – 2:51

19. “Vivo Muriendo” – 4:10

20. “Me Matas” – 3:09

21. “Me Lo Dice El Alma” – 4:13

22. “Para Mi” – 3:02

23. “Todo Sigue Igual” – 3:46

24. “Paso A Paso” – 3:43

2017 – Despacito & Mis Grandes Éxitos (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 16 Ιουνίου 2017
  • Εταιρεία: MCA
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: ZPAV: Gold

Tracklist:

1. “Despacito (feat. Daddy Yankee)”

2. “Despacito (feat. Daddy Yankee & Justin Bieber -Remix)”

3. “Wave Your Flag (feat. Aflojack)”

4. “Corazón En La Maleta”

5. “Llegaste Tú (feat. Juan Luis Guerra)”

6. “Tentación”

7. “Explícame”

8. “Gritar”

9. “Aqui Estoy Yo”

10. “No Me Doy Por Vencido”

11. “Todo Vuelve A Empezar (feat. Laura Pausini)”

12. “Tu Amor”

13. “Por Una Mujer”

14. “Nada Es Para Siempre”

15. “Abrazar La Vida”

16. “¿Quién Te Dijo Eso?”

17. “Quisiera Poder Olvidarme De Ti”

18. “Imagíname Sin Ti”

19. “Despacito (feat. Victor Manuelle-Version Salsa)”

2019 – Vida

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Φεβρουαρίου 2019
  • Εταιρεία: Universal Music Latino
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: Mauricio Rengifo, Andrés Torres, Josh Gudwin
  • Singles από το «Vida»:
  1. «Despacito» Κυκλοφόρησε: 12 Ιανουαρίου 2017
  2. «Échame la Culpa» Κυκλοφόρησε: 17 Νοεμβρίου 2017
  3. «Calypso» Κυκλοφόρησε: 14 Ιουνίου 2018
  4. «Imposible» Κυκλοφόρησε: 19 Οκτωβρίου 2018
  5. «Sola» Κυκλοφόρησε: 23 Ιανουαρίου 2019

Tracklist:

1. «Sola» 3:24

2. «Apaga la Luz» 3:32

3. «Le Pido al Cielo» 4:07

4. «Imposible» (with Ozuna) 2:44

5. «Poco a Poco» 2:55

6. «Dime Que No Te Irás» 4:21

7. «Échame la Culpa» (with Demi Lovato) 2:53

8. «Tanto para Nada» 3:50

9. «Despacito» (with Daddy Yankee) 3:49

10. «Más Fuerte Que Yo» 3:49

11. «Calypso» (with Stefflon Don) 3:20

12. «Ahí Estás Tú» 3:22

13. «Despacito» (rEmics) (with Daddy Yankee featuring Justin Bong) 3:50

14. «Calypso» (Remix) (with Karol G) 3:05

15. «Sola» (English version) 3:24

Luis Fonsi Top Hits by SounDarts.gr