skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Matchbox 20 (Rob Thomas)

Discography & ID : Matchbox 20 (Rob Thomas)

Ύψος

Gallery

Matchbox 20

Matchbox 20

Carlos Santana & Rob Thomas

Ο Rob Thomas με την σύζυγό του Marisol

Adam Duritz & Rob Thomas.

Rob Thomas & Adam Levine

Matchbox 20 (Spin Magazine)

Rob Thomas (Keyboard mag)

ID

Όνομα ΣυγκροτήματοςMatchbox 20

Προέλευση ονόματος : Η μπάντα πήρε το όνομά της από μια φανέλα του softball με τον αριθμό «20» πάνω της αλλά και ένα patch που είχε πάνω του τη λέξη «Matchbox» («σπιρτόκουτο»).

Μέλη του συγκροτήματος:

Robert Kelly «Rob» Thomas:  Γεννήθηκε: 14 Φεβρουαρίου 1972, στο Landstuhl της Δυτικής Γερμανίας. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα, keyboards. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Tabitha’s Secret.

Brian Joseph Yale: Γεννήθηκε: 14 Νοεμβρίου 1968 στις Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Tabitha’s Secret.

Paul John Doucette: Γεννήθηκε: 22 Αυγούστου 1972, στη North Huntingdon, Pennsylvania, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Tabitha’s Secret, The Break and Repair Method (2008-σήμερα).
Παλιότερα μέλη:
Adam Gaynor : Γεννήθηκε: 26 Νοεμβρίου 1963, στο Hollywood Hills, Florida, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-2005.
David Kyle Cook : Γεννήθηκε: 29 Αυγούστου 1975, στο Frankfort, Indiana, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-2016.
Τόπος δημιουργίας: Orlando, Florida, Η.Π.Α.
 Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1995-σήμερα.

Βραβεία:  Οι Matchbox 20 και ο Rob Thomas έχουν κερδίσει 11 μουσικά βραβεία συνολικά μέχρι σήμερα:

3 Grammy Awards (Thomas, 2000), 1 Billboard Music Award (Thomas, 2006), 2 American Music Awards (1998, 2003), 2 Grammy Awards, 1 MTV Video Music Award (1998), 1 People’s Choice Award (2004), 1 APRA Award (2009)

Official Site: matchboxtwenty.com robthomasmusic.com

Πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1996 – Yourself or Someone Like You
1996 – Yourself or Someone Like You
2000 – Mad Season
2000 – Mad Season
2002 – More Than You Think You Are
2002 – More Than You Think You Are
2004 – EP (E.P.)
2004 – EP (E.P.)
2005 – …Something to Be
2005 – …Something to Be
2005 – ..Something More (E.P.)
2005 – ..Something More (E.P.)
2007 – Exile on Mainstream (Compilation)
2007 – Exile on Mainstream (Compilation)
2009 – Cradlesong
2009 – Cradlesong
2010 – Someday (E.P.)
2010 – Someday (E.P.)
2012 – North (Matchbox 20)
2012 – North (Matchbox 20)
2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.) (Matchbox 20)
2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.) (Matchbox 20)
2015 – The Great Unknown (Rob Thomas)
2015 – The Great Unknown (Rob Thomas)
2019 – Chip Tooth Smile (Rob Thomas)
2019 – Chip Tooth Smile (Rob Thomas)

Start Here

  • Οι Matchbox Twenty («Matchbox 20» στα πρώτα χρόνια τους) είναι ένα αμερικανικό rock συγκρότημα, που σχηματίστηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα, το 1995. Η ομάδα αποτελείται σήμερα από τους: Rob Thomas (φωνητικά, πιάνο, κιθάρα), Brian Yale ( μπάσο) και Paul Doucette (κιθάρα, ντραμς, φωνητικά).
  • Οι Rob Thomas, Brian Yale και ο Paul Doucette ήταν μέλη του συγκροτήματος Secret Tabitha, το οποίο είχε επίσης ως βάση του το Ορλάντο. Το συγκρότημα συμπλήρωναν οι Jay Stanley και  John Goff, αλλά σύντομα διαλύθηκαν για να ξεκινήσουν μια νέα μπάντα (αυτή που έμελλε να γίνει οι Matchbox Twenty). Μετά την πρόσληψη Adam Gaynor από τα Criteria Recording Studios στο Miami και Kyle Cook από τo Atlanta Institute of Music, η μπάντα ονομάστηκε Matchbox 20 και κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records.
  • Απέκτησαν διεθνή φήμη με το ντεμπούτο album τους, «Yourself or Someone Like You» (1996), το οποίο πιστοποιήθηκε 12 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και πολυ-πλατινένιο στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία. Ενώ το πρώτο τους single, «Long Day», ήταν μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στη δυτική όχθη, το album «γέννησε» σύντομα αρκετά ακόμα Top 40 singles κατά τη διάρκεια του 1997 και του 1998, συμπεριλαμβανομένων των «Push»,»3 A.M.»,»Real World» και «Back 2 Good». Το 1998, οι Matchbox Twenty ηχογράφησαν μια ζωντανή έκδοση του single, «3 A.M.» για την κυκλοφορία του live album με φιλανθρωπικό χαρακτήρα «X Lounge», τα κέρδη του οποίου πήγαν προς όφελος της έρευνας του United Cerebral Palsy (κέντρο ερευνών για την Εγκεφαλική Παράλυση).
  • Το δεύτερο album τους, «Mad Season», που κυκλοφόρησε το 2000, έφτασε στις τρεις πρώτες θέσεις στο Billboard 200. Με τη δύναμη των πολλών και επιτυχημένων του singles, συμπεριλαμβανομένου του «Bent» (το οποίο έφτασε στο Νο.1 του Hot 100 chart) και το «If You’re Gone», πιστοποιήθηκε 4 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακολούθησαν άλλα δύο singles: «Mad Season» και «Last Beautiful Girl» τα οποία δεν γνώρισαν αντίστοιχη επιτυχία.
  • Το τρίτο τους album, «More Than You Think You Are», που κυκλοφόρησε το 2002, πιστοποιήθηκε μόνο 2 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρόλο που τα singles του έλαβαν πολύ σημαντικό airplay.
  • Η μπάντα στη συνέχεια σταμάτησε το 2004, με τον κιθαρίστα Adam Gaynor να αποχωρεί από το συγκρότημα το 2005. Ως αποτέλεσμα, ο Paul Doucette ανέλαβε χρέη ρυθμικής κιθάρας, και η μπάντα επανασυνδέθηκε και κυκλοφόρησε τη συλλογή, «Exile on Mainstream», το 2007, η οποία πιστοποιήθηκε χρυσή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά την κυκλοφορία του, ο πρώην drummer των Push Stars, Ryan MacMillan συμπλήρωσε το κενό του Doucette στα drums. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Rob Thomas ξεκίνησε μια επιτυχημένη solo καριέρα. Τότε οι Matchbox Twenty σταμάτησαν και πάλι να ηχογραφούν νέο υλικό μέχρι το 2010. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το album, «North», το τέταρτο album τους, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012, το ​​οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Νο.1 στο Billboard 200.
  • Ο Robert Kelly «Rob» Thomas ή αλλιώς Rob Thomas θα μπορούσε να αποτυπωθεί ως το δημοφιλέστερο από τα μέλη του συγκροτήματος, λόγω της solo καριέρας που ακολούθησε. Γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1972) είναι Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός παραγωγός. Ο Thomas έχει ηχογραφήσει κι ερμηνεύσει ως solo καλλιτέχνης το «Lonely No More» που κυκλοφόρησε το 2005. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Ο Thomas έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy για την συνεργασία του με τον Santana στο τριπλά πλατινένιο smash hit «Smooth», από το album του δεύτερου, με τίτλο «Supernatural» που κυκλοφόρησε το 1999. Έχει επίσης συνεργαστεί με τους Willie Nelson, Mick Jagger, Marc Anthony, Pat Green, Taylor Hicks, Travis Tritt και Daughtry.
  • Το 2004, ο Thomas βραβεύτηκε με το Starlight Award του Hal David, που δίνει αναγνώριση σε νέους συνθέτες που έχουν ασκήσει επιρροή στην μουσική βιομηχανία.
  • Στις 19 Απριλίου του 2005, μετά από δέκα χρόνια με τους Matchbox Twenty, ξεκίνησε την solo καριέρα του με την κυκλοφορία του «…Something to Be», το οποίο έφτασε στην πρώτη θέση των album charts. Το πρώτο single του album, «Lonely No More», έφτασε στην θέση no 6 στο αμερικανικό Billboard Hot 100. Το δεύτερο single, «This Is How a Heart Breaks», έγινε «χρυσό» στις ΗΠΑ κι εντάχθηκε στο Top 59 της Αυστραλίας. Το τρίτο single, «Ever the Same», ήταν αυτό που εισχώρησε στο Top 5 ως Adult Contemporary hit.
  • Αξίζει να αναφερθεί πως έχει πραγματοποιήσει αρκετές αξιοσημείωτες εμφανίσεις. Στις 2 Ιουλίου του 2005 εμφανίστηκε στο Live 8 της Φιλαδέλφειας, με ένα solo set κι ερμηνεύοντας το «Higher Ground» με τον Stevie Wonder. Επίσης, τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε την πρώτη του solo περιοδεία, «Something to Be Tour».
  • Τον Ιανουάριο του 2007, ο Thomas κυκλοφόρησε το single «Little Wonders» από το soundtrack της ταινίας της Disney, «Meet the Robinsons». Το τραγούδι άγγιξε τη θέση no 5 Hot Adult Contemporary chart.
  • Στις 25 Φεβρουαρίου 2008 ανακοινώθηκε μέσω του Fox News ότι ο θα κυκλοφορήσει τον δεύτερο solo δίσκο του, με τίτλο «Cradlesong» τον Μάιο του 2009. Στις 11 Μαρτίου του 2009, ο Thomas ανακοίνωσε πως το τραγούδι «Her Diamonds» θα αποτελέσει το lead single του δίσκου. Τελικά ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου του 2009.
  • Παράλληλα με την μουσική του καριέρα, ο Thomas έκανε μία guest εμφάνιση στον τέταρτο κύκλο του show «It’s Always Sunny in Philadelphia», ενώ ήταν συχνά καλεσμένος στο talk show «Real Time with Bill Maher».
  • Ο Thomas παρουσίασε αρκετά νέα τραγούδια στις αρχές του 2015, όπως τα «Hold On Forever», «Great Unknown» και «Heaven Help Me». Το πρώτο single από τον δίσκο «The Great Unknown», με τίτλο «Trust You», κυκλοφόρησε στις 25 Μαΐου του ίδιου έτους. Το «The Great Unknown» κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου του 2015. Ο Thomas για δύο χρόνια έκανε περιοδεία με σκοπό την προώθηση του album, ενώ το τραγούδι «Hold On Forever» αποτέλεσε το δεύτερο single από τον ίδιο δίσκο.

Πηγή: en.wikipedia.org

1996 – Yourself or Someone Like You

  • Κυκλοφόρησε: 1 Οκτωβρίου 1996
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 12× Platinum, ARIA: 10× Platinum, BPI: Gold, MC: 8× Platinum, RMNZ: 5× Platinum
  • Singles από το «Yourself or Someone Like You»:
  1. «Long Day»  Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 1996
  2. «Push»  Κυκλοφόρησε: 27 Μαΐου 1997
  3. «3 A.M.»  Κυκλοφόρησε: 23 Νοεμβρίου 1997
  4. «Real World»  Κυκλοφόρησε: 23 Ιουνίου 1998
  5. «Girl Like That»  Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 1998
  6. «Back 2 Good»  Κυκλοφόρησε: 6 Οκτωβρίου 1998

Tracklist:

1. «Real World»   3:50

2. «Long Day»   3:45

3. «3AM»   3:46

4. «Push»   3:59

5. «Girl Like That»   3:45

6. «Back 2 Good»   5:40

7. «Damn»   3:20

8. «Argue»   2:58

9. «Kody»   4:03

10. «Busted»   4:15

11. «Shame»   3:35

12. «Hang»   3:47

Australian limited edition bonus CD:

1. «Girl Like That» (live)   3:57

2. «Kody» (live)   4:01

3. «Damn» (live)   3:32

4. «Mercy, Mercy Me» (live)   3:01

5. «Push» (acoustic)   4:12

6. «3AM» (acoustic)   3:56

 

2000 – Mad Season

  • Κυκλοφόρησε: 23 Μαΐου 2000
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 4× Platinum, ARIA: 4× Platinum, BPI: Gold, MC: 3× Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «Mad Season»:
  1. «Bent»  Κυκλοφόρησε: 4 Ιουλίου 2000
  2. «If You’re Gone»  Κυκλοφόρησε: 3 Οκτωβρίου 2000
  3. «Crutch»  Κυκλοφόρησε: 2000
  4. «Mad Season (Come Undone)»  Κυκλοφόρησε: 16 Απριλίου 2001
  5. «Angry»  Κυκλοφόρησε: 2001
  6. «Last Beautiful Girl»  Κυκλοφόρησε: 12 Νοεμβρίου 2001

Tracklist:

1. «Angry»   3:44

2. «Black & White People»   3:45

3. «Crutch»   3:25

4. «Last Beautiful Girl»   4:03

5. «If You’re Gone»   4:34

6. «Mad Season»   5:02

7. «Rest Stop»   4:29

8. «The Burn»   3:27

9. «Bent»   4:16

10. «Bed of Lies»   5:22

11. «Leave»   4:33

12. «Stop»   3:49

13. «You Won’t Be Mine»   9:52

Deluxe Edition:

14. «You & I & I»   3:29

15. «Suffer Me»   3:10

16. «Never Going Back Again»   3:47

Chinese Edition:

14. «Bent (Live from Seattle)»

15. «Back 2 Good (Live from Seattle)» (also on the «Back 2 Good» single)

16. «Don’t Let Me Down (Live from Australia)» (also on the «Back 2 Good» single)

2002 – More Than You Think You Are

  • Κυκλοφόρησε: 19 Νοεμβρίου 2002
  • Label: Atlantic
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 2× Platinum, ARIA: 5× Platinum, MC: Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «More Than You Think You Are»:
  1. «Disease»  Κυκλοφόρησε: 30 Σεπτεμβρίου 2002
  2. «Unwell»  Κυκλοφόρησε: 3 Απριλίου 2003
  3. «Bright Lights»  Κυκλοφόρησε: 1 Αυγούστου 2003
  4. «Feel»  Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2003
  5. «Downfall»  Κυκλοφόρησε: 2004
  6. «All I Need»  Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 2004

Tracklist:

1. «Feel»   3:20

2. «Disease»   3:43

3. «Bright Lights»   3:54

4. «Unwell»   3:48

5. «Cold»   3:15

6. «All I Need»   3:41

7. «Hand Me Down»   5:02

8. «Could I Be You?»   3:43

9. «Downfall»   4:07

10. «Soul»   4:34

11. «You’re So Real»   3:01

12. «The Difference»   4:11

13. «So Sad, So Lonely (hidden track)»   3:46

2004 – EP (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Crutch» (live from VH1 Storytellers)   3:18

2. «Push» (live at the Hard Rock Cafe in Orlando)   4:19

3. «All I Need» (live in New Orleans)   3:51

4. «If You’re Gone» (live)   4:30

5. «Disease» (acoustic)   3:45

6. «Suffer Me»   3:12

 

2005 – …Something to Be

  • Κυκλοφόρησε: 5 Απριλίου 2005
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 2× Platinum, ARIA: 3× Platinum, MC: Platinum
  • Singles από το «…Something to Be»:
  1. «Lonely No More»  Κυκλοφόρησε: 8 Φεβρουαρίου 2005
  2. «This Is How a Heart Breaks»  Κυκλοφόρησε: 13 Ιουνίου 2005
  3. «Ever the Same»  Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 2005
  4. «…Something to Be»  Κυκλοφόρησε: 14 Μαρτίου 2006
  5. «Streetcorner Symphony»  Κυκλοφόρησε: 16 Οκτωβρίου 2006

Tracklist:

1. «This Is How a Heart Breaks»   3:50

2. «Lonely No More»   3:47

3. «Ever the Same»   4:16

4. «I Am an Illusion»   4:53

5. «When the Heartache Ends»   2:51

6. «…Something to Be»   4:31

7. «All That I Am»   4:28

8. «Problem Girl»   3:55

9. «Fallin’ to Pieces»   4:11

10. «My, My, My»   4:18

11. «Streetcorner Symphony»   4:09

12. «Now Comes the Night»   4:55

Australian edition bonus tracks:

13. «Not Just a Woman»   3:03

14. «You Know Me»   3:48

15. «Lonely No More» (Clear Channel Stripped Version)   3:44

16. «This Is How a Heart Breaks» (Pulls Defibrillator Mix)   6:32

Japan edition bonus track:

13. «Fallen»   4:36

Target Bonus CD:

1. «…Something to Be» (downtown version)

2. «When the Heartache Ends» (piano version)

3. «Not Just a Woman»

4. «You Know Me»

5. «Dear Joan»

6. «Lonely No More» (Jason Nevins Rock Da Club Mix)

7. «Lonely No More» (Francois L. Club Mix)

 

2005 – ..Something More (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 2005
  • Εταιρεία: Atlantic Records
  • Μορφή: CD, Digital download

Tracklist:

1. «Something To Be» (Downtown Version)   4:25

2. «When The Heartache Ends» (Piano Version)   3:14

3. «Not Just A Woman»   3:05

4. «You Know Me»   3:49

5. «Dear Joan»   5:32

6. «Lonely No More» (Jason Nevins Rock Da Club Mix)   7:49

7. «Lonely No More» (Francois L. Club Mix)   9:45

 

2007 – Exile on Mainstream (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2007
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: 3× Platinum, MC: Gold, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Exile on Mainstream»:
  1. «How Far We’ve Come»  Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2007
  2. «All Your Reasons»  Κυκλοφόρησε: 18 Ιανουαρίου 2008 (Αυστραλία)
  3. «These Hard Times»  Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 2008

Tracklist:

Disc 1:

1. «How Far We’ve Come»   3:31

2. «I’ll Believe You When»   3:16

3. «All Your Reasons»   2:40

4. «These Hard Times»   3:48

5. «If I Fall»   2:48

6. «Can’t Let You Go»   3:28

7. «Come Dancing» (iTunes pre-order)   3:38

Disc 2:

1. «Long Day»   3:45

2. «Push»   3:57

3. «3 A.M.»   3:44

4. «Real World»   3:50

5. «Back 2 Good»   5:37

6. «Bent»   4:16

7. «If You’re Gone»   4:34

8. «Mad Season»    5:07

9. «Disease»   3:38

10. «Unwell»   3:48

11. «Bright Lights»   4:01

 

2009 – Cradlesong

  • Κυκλοφόρησε: 30 Ιουνίου 2009
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: 2× Platinum
  • Singles από το «Cradlesong»:
  1. «Her Diamonds»  Κυκλοφόρησε: 22 Απριλίου 2009
  2. «Give Me the Meltdown»  Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2009
  3. «Someday»  Κυκλοφόρησε: 1 Δεκεμβρίου 2009
  4. «Mockingbird»  Κυκλοφόρησε: 20 Απριλίου 2010
  5. «Real World ’09»  Κυκλοφόρησε: 30 Ιουλίου 2010

Tracklist:

1. «Her Diamonds»   4:38

2. «Gasoline»   3:55

3. «Give Me the Meltdown»   3:12

4. «Someday»   4:07

5. «Mockingbird»   4:00

6. «Real World ’09»   2:45

7. «Fire on the Mountain»   5:09

8. «Hard on You»   2:42

9. «Still Ain’t Over You»   3:09

10. «Natural»   4:48

11. «Snowblind»   3:53

12. «Wonderful»   3:28

13. «Cradlesong»   4:13

14. «Getting Late»   3:27

Bonus track:

15. «Little Wonders» (radio version)   3:33

iTunes bonus tracks:

16. «Sleep Till the War Is Over»   3:58

17. «Believe»   3:29

German bonus tracks:

18. «Years from Now»   3:37

19. «Remembered Well»   3:46

Japanese bonus track:

20. «Overrun» (B-side to «Her Diamonds» single)   4:12

 

2010 – Someday (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 22 Μαρτίου 2010
  • Εταιρεία: Atlantic Records
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «Someday» (Live)   4:12

2. «Soul Sick»   3:45

3. «Feel So Bad»   2:45

4. «Sunday Morning New York Blue»   3:24

 

2012 – North (Matchbox 20)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, LP, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: Platinum
  • Singles από το «North»:
  1. «She’s So Mean»  Κυκλοφόρησε: 12 Ιουνίου 2012
  2. «Overjoyed»  Κυκλοφόρησε: 28 Αυγούστου 2012
  3. «Put Your Hands Up»  Κυκλοφόρησε: 26 Οκτωβρίου 2012
  4. «Our Song»  Κυκλοφόρησε: 13 Απριλίου 2013

Tracklist:

1. «Parade»   4:09

2. «She’s So Mean»   3:50

3. «Overjoyed»   3:07

4. «Put Your Hands Up»   2:52

5. «Our Song»   3:01

6. «I Will»    4:03

7. «English Town»   4:37

8. «How Long»   2:44

9. «Radio»   3:02

10. «The Way»   3:17

11. «Like Sugar»   3:46

12. «Sleeping at the Wheel»   3:50

Target exclusive bonus tracks:

13. «Waiting on a Train»   2:59

14. «I Don’t Wanna Be Loved»   3:34

Deluxe edition:

13. «I Believe in Everything»   3:39

14. «Straight for This Life»   3:16

15. «Waiting on a Train»   2:59

Japanese version bonus tracks:

13. «I Believe in Everything»   3:39

14. «Straight for This Life»   3:16

15. «Help Me Through This»   3:34

16. «I Don’t Wanna Be Loved»   3:34

 

2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.) (Matchbox 20)

  • Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 2012
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Parade» (Live)   4:03

2. «She’s So Mean» (Live)   3:58

3. «How Far We’ve Come» (Live)   3:28

4. «Overjoyed» (Live)   3:11

5. «Back 2 Good» (Live)   5:50

6. «So Sad So Lonely» (Live)   5:38

7. «Overjoyed» (Live)   3:03

8. «Back 2 Good» (Live)   5:45

 

2015 – The Great Unknown (Rob Thomas)

  • Κυκλοφόρησε: 21 Αυγούστου 2015
  • Εταιρεία: Atlantic
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Singles από το «The Great Unknown»:
  1. «Trust You»  Κυκλοφόρησε: 29 Μαΐου 2015
  2. «Hold On Forever»  Κυκλοφόρησε: 25 Σεπτεμβρίου 2015
  3. «Pieces»  Κυκλοφόρησε: 17 Ιουνίου 2016
  4. «Heaven Help Me»  Κυκλοφόρησε: 27 Δεκεμβρίου 2016

Tracklist:

Standard edition:

1. «I Think We’d Feel Good Together»   3:00

2. «Trust You»   3:08

3. «Hold On Forever»   3:35

4. «Wind It Up»   3:09

5. «One Shot»   2:50

6. «The Great Unknown»   3:38

7. «Absence of Affection»   3:36

8. «Things You Said»   3:04

9. «Paper Dolls»   3:04

10. «NLYTM»   2:47

11. «Heaven Help Me»   3:21

12. «Lie to Me»   3:45

13. «Pieces»   4:20

The Great Unknown – Target bonus tracks:

14. «All the Best Things»   3:38

15. «Steady»   3:34

 

2019 – Chip Tooth Smile (Rob Thomas)

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Απριλίου 2019
  • Εταιρεία: Atlantic Records
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Παραγωγή: Butch Walker
  • Singles από το «Chip Tooth Smile«:
  1. «One Less Day (Dying Young)» Κυκλοφόρησε: 20 Φεβρουαρίου 2019
  2. «I Love It» Κυκλοφόρησε: 28 Μαρτίου 2019

Tracklist

1. «One Less Day (Dying Young)» – 3:04

2. «Timeless» – 3:56

3. «Can’t Help Me Now» – 3:23

4. «Funny» – 3:07

5. «I Love It» – 3:22

6. «The Man to Hold the Water» – 2:40

7. «We Were Beautiful» – 2:55

8. «It’s Only Love» – 3:29

9. «Early in the Morning» – 4:21

10. «The Worst in Me» – 3:13

11. «Tomorrow» – 3:00

12. «Breathe Out» – 3:04

Matchbox 20 & Rob Thomas Top Hits by SounDarts.gr