skip to Main Content

Discography & ID : Michele Morrone

Gallery

ID

Όνομα: Michele Morrone

Ημερομηνία Γέννησης: 3 Οκτωβρίου 1990

Τόπος Γέννησης: Reggio Calabria, Ιταλία 🇮🇹

Επάγγελμα: Ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο, σχεδιαστής μόδας

Γονείς: Natale (οικοδόμος/πέθανε το 2003) και Angela (μοδίστρα)

Αδέρφια: Είναι ο μικρότερος από τέσσερα παιδιά και έχει τρεις αδερφές

Οικογενειακή κατάσταση: Rouba Saadeh, Λιβανέζα στυλίστρια (παντρεύτηκαν: 2014/χώρισαν: 2018)

Tέκνα: Mε τη Saadeh απέκτησε δύο γιους, ο Marcus γεννήθηκε το 2014 και ο Brado γεννήθηκε το 2017.

Ενεργός στη μουσική: 2011-σήμερα

Official Website: michele-morrone.com

Socials: / / / /

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2020 – Dark Room
2020 – Dark Room
2020 – Dark Room (Bonus Edition)
2020 – Dark Room (Bonus Edition)
2023 – Sweet Dreams (Are Made of This) EP
2023 – Sweet Dreams (Are Made of This) EP
2023 – Double D
2023 – Double D

Start Here

  • Ο Michele Morrone είναι Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής που έχει δουλέψει σε ιταλικές και πολωνικές ταινίες. Μερικά από τα διάσημα έργα του είναι στις τηλεοπτικές σειρές “Medici” (2019) και “Il Processo” (2019) και στις ταινίες, “365 Days” (2020) και “Duetto” (2020).
  • Ο Michele Morrone γεννήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 1990, στο Vizzolo Predabissi της Λομβαρδίας της Ιταλίας. Oι γονείς του ήταν και οι δύο από το Bitonto της Apulia, αλλά μετακόμισαν στο Melegnano όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά για να βρουν καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Ο Morrone αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε μια ταινία “Harry Potter” σε ηλικία 11 ετών. Άρχισε να παίζει σε ένα πρόγραμμα μετά το σχολείο στο γυμνάσιο του. Ο Morrone επανέλαβε την πρώτη του χρονιά στο Λύκειο για “κακή συμπεριφορά”. Στη συνέχεια σπούδασε υποκριτική στο Teatro Fraschini di Pavia. Για να κάνει την καριέρα του στην υποκριτική, άρχισε να εργάζεται σε νεαρή ηλικία για να κερδίσει χρήματα για να πληρώσει τα μαθήματα υποκριτικής του. Εκείνη την εποχή, εργαζόταν σε εργοτάξια και μοίραζε φυλλάδια στους δρόμους.
  • Ο Michele ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός παίζοντας σε θέατρα. Η πρώτη του ερμηνεία ήταν στο έργο «Noah’s cat» (2010) στο Theatro Fraschini της Παβίας στο οποίο ήταν ο πρωταγωνιστής. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην ιταλική διαδικτυακή σειρά «Come un delfino 2» το 2011.
  • Έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές, “Second Chance” (2013), “God Help Us 3” (2014), “Provaci ancora prof 6” (2015), “Sirene” (2017), “Medici” (2019) και “Il Processo” (2019). Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με τη μικρού μήκους ταινία του 2017 “Who’s the Beast” στο ρόλο του Peter.
  • Έχει επίσης παίξει στις ταινίες “Renata Fonte” (2018), “L’ultimo giorno del toro” (2018), “Bar Joseph” (2019), “365 Days” (2020) και “Duetto” (2020). Το “365 ημέρες” (2020) είναι η πρώτη του πολωνική ταινία, που τον έκανε διεθνώς γνωστό, μέσα από το ρόλο του Massimo. H ταινία έγινε διαθέσιμη στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2020. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής και γύρισε άλλες δύο ταινίες για να ολοκληρώσει την τριλογία.
  • Ο Morrone παντρεύτηκε τη Λιβανέζα στυλίστρια, Rouba Saadeh, το 2014. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο στην Ιταλία και το Λίβανο. Χώρισαν το 2018, αλλά παραμένουν νόμιμα παντρεμένοι. Έχουν μαζί δύο γιους.
  • Οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι Giancarlo Giannini και Ennio Fantastichini. Ο αγαπημένος του σκηνοθέτης είναι ο Massimo Troisi και ο Piero Ciampi, ο αγαπημένος του τραγουδιστής.
  • Είναι πολύγλωσσος και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Αραβικά και Γαλλικά. Μπορεί επίσης να μιλήσει σε πολλές ιταλικές διαλέκτους, όπως Pugliese, Ναπολιτάνικη, Σικελική, Ρωμαϊκή και Μιλανέζικη.
  • Το 2012, εμφανίστηκε στο music video του γκρουπ Makay με τίτλο «In viaggio», το οποίο σκηνοθέτησε ο Marco Gallo. To 2022 εμφανίστηκε και στο music video του τραγουδιού “Mud Mud Ke” των Tony Kakkar και Neha Kakkar.
  • Το 2016 συμμετείχε στην 11η έκδοση του talent show «Ballando conle stelle». Στο show συνεργάστηκε με τη Ρωσίδα χορεύτρια Ekaterina Vaganova.
  • Του αρέσει η ιππασία και έχει ένα άλογο με το όνομα Iron.
  • Στις 2 Αυγούστου 2020, η Morrone κυκλοφόρησε μια μάρκα γυναικείων ρούχων παραλίας, την AurumRoma. Επιβεβαίωσε τη δημιουργία της εταιρείας μέσω μιας ιστορίας στο Instagram στις 8 Αυγούστου 2020. Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο ιστότοπος της μάρκας ρούχων κατέρρευσε λόγω μεγάλης κίνησης. Ο Morrone κάνει τα δικά του σχέδια σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια μόδας Chiara Pollano. Η εταιρεία ανήκει στον Morrone και διευθύνεται από την εταιρεία Spazio Arcó.
  • Στις 20 Νοεμβρίου 2023 εμφανίστηκε ως closing act στο ελληνικό show MadWalk 2023 by Three Cents.

2020 – Dark Room

  • Κυκλοφόρησε: 14 Φεβρουαρίου 2020
  • Εταιρεία: Universal Music/Polydor Germany
  • Μορφή: digital download, streaming, CD, LP
  • Singles από το “Dark Room”:
  1. “Feel It” | Κυκλοφόρησε: 17 Ιανουαρίου 2020
  2. “Hard For Me” | Κυκλοφόρησε: 24 Ιουλίου 2020

2020 – Dark Room (Bonus Edition)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Δεκεμβρίου 2020
  • Εταιρεία: Universal Music/Polydor Germany
  • Μορφή: digital download, streaming, CD, LP
  • Singles από το “Dark Room (Bonus Edition)”:
  1. “Hard For Me (Acoustic)” | Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2020
  2. “Dad (Acoustic)” | Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2020

2023 – Sweet Dreams (Are Made of This) EP

  • Κυκλοφόρησε: 11 Αυγούστου 2023
  • Εταιρεία: Universal Music/Polydor Germany
  • Μορφή: digital download, streaming, CD, LP
  • Singles από το “Sweet Dreams (Are Made of This)”:
  1. “Another Day” | Κυκλοφόρησε: 27 Απριλίου 2022
  2. “Player” | Κυκλοφόρησε: 22 Ιουλίου 2022
  3. “Angels” | Κυκλοφόρησε: 19 Αυγούστου 2022
  4. “Push Me” | Κυκλοφόρησε: 13 Ιανουαρίου 2023
  5. “Bad Game” | Κυκλοφόρησε: 16 Ιουνίου 2023
  6. “Sweet Dreams (Are Made Of This)” | Κυκλοφόρησε: 11 Αυγούστου 2023

2023 – Double D

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2023
  • Εταιρεία: Universal Music/Polydor Germany
  • Μορφή: digital download, streaming, CD, LP
  • Singles από το “Double D”:
  1. “Beautiful” | Κυκλοφόρησε: 5 Μαρτίου 2021
  2. “Another Day” | Κυκλοφόρησε: 27 Απριλίου 2022
  3. “Player” | Κυκλοφόρησε: 22 Ιουλίου 2022
  4. “Angels” | Κυκλοφόρησε: 19 Αυγούστου 2022
  5. “Push Me” | Κυκλοφόρησε: 13 Ιανουαρίου 2023
  6. “Bad Game” | Κυκλοφόρησε: 16 Ιουνίου 2023
  7. “Sweet Dreams (Are Made Of This)” | Κυκλοφόρησε: 11 Αυγούστου 2023

Michele Morrone Top Hits by SounDarts.gr

Back To Top