skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Miley Cyrus

Discography & ID : Miley Cyrus

Ύψος

Gallery

Tish, Billy Ray, Miley & Noah Cyrus

Οι αδερφές Cyrus (Miley, Brandi) και η μητέρα τους Tish, με τον Jared Leto.

Madonna & Miley Cyrus

Katy Perry & Miley Cyrus

Miley Cyrus & Britney Spears

Sam Smith, Katy Perry & Miley Cyrus.

Emeli Sandé & Miley Cyrus

Enrique Iglesias & Miley Cyrus

Miley Cyrus & Zoe Kravitz

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Clive Davis Party 2014: Foo Fighters, Imagine Dragons, Robin Thicke, Lorde, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Pharrell Williams, A Great Big World, Fantasia κ.α.

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Miley Ray Cyrus 

Πραγματικό Όνομα: Destiny Hope Cyrus

Ημερομηνία Γέννησης: 23 Νοεμβρίου 1992

Τόπος Γέννησης: Franklin, Tennessee, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός

Οικογενειακή Κατάσταση: Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με την οικογενειακή του κατάσταση.

Γονείς: Leticia Jean «Tish» Cyrus Finley (ηθοποιός) και Billy Ray Cyrus (τραγουδιστής)

Αδέρφια: Braison (ηθοποιός) και Noah Cyrus (τραγουδίστρια). Από την πλευρά της μητέρας της έχει τα ετεροθαλή αδέρφια: Trace Dempsey Cyrus (πραγματικό όνομα Neil Timothy Helson. Μέλος του group Metro Station) και Brandi (δημοσιογράφος) και από την πλευρά του πατέρα της: Christopher Cyrus.

Ενεργός στη μουσική: 2005-σήμερα

Βραβεία: Η Miley Cyrus έχει αποσπάσει συνολικά πάνω από 60 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα :

2 Billboard Music Awards, 3 Bravo Otto, 6 Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 1 MTV Video Music Award, 2 MTV Europe Music Awards, 19 Teen Choice Awards, 4 World Music Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Miley Cyrus κάντε κλικ εδώ.

Official Websitemileycyrus.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2007 – Meet Miley Cyrus
2007 – Meet Miley Cyrus
2008 – Best of Both Worlds Concert (O.S.T.)
2008 – Best of Both Worlds Concert (O.S.T.)
2008 – Breakout
2008 – Breakout
2009 – The Time of Our Lives (E.P.)
2009 – The Time of Our Lives (E.P.)
2010 – Can’t Be Tamed
2010 – Can’t Be Tamed
2013 – Bangerz
2013 – Bangerz
2015 – Miley Cyrus & Her Dead Petz
2015 – Miley Cyrus & Her Dead Petz
2017 – Younger Now
2017 – Younger Now

Start Here

  • Η Miley Cyrus (πραγματικό όνομα: Destiny Hope Ray Cyrus, 23 Νοεμβρίου 1992) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι κόρη του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους και της Αμερικανίδας ηθοποιού-παραγωγού Τις Σάιρους και είναι γνωστή στο κοινό για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Χάνα Μοντάνα του Disney Channel όπου υποδυόταν την Miley Stewart / Hannah Montana.
  • Η Miley υπέγραψε συμβόλαιο με την Hollywood Records το 2007, για να γυρίσει την ταινία Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus, η ταινία είχε σκοπό την προώθηση των τραγουδιών της. Πούλησε 3 εκ. αντίτυπα στις ΗΠΑ, και βραβεύτηκε στα Billboard Hot 100 ως μία από τις 10 καλύτερες τραγουδίστριες με το τραγούδι «See You Again». Την ίδια χρονιά, η περιοδεία της με τίτλο Best of Both Worlds Tour εμφανίστηκε στην ταινία της με τίτλο Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert.
  • Το δεύτερο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2008, είχε τίτλο Breakout και έγινε πλατινένιο. Το άλμπουμ πιστοποιήθηκε από την Recording Industry Association of America (RIAA) για τις συνολικές του πωλήσεις που ξεπερνούσαν τα 1 εκ. αντίτυπα. Πιο πετυχημένο τραγούδι χαρακτηρίστηκε το «7 Things». Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε η ταινία κινουμένων σχεδίων Bolt, όπου χρησιμοποιήθηκε η φωνή της στον ρόλο της Penny. Έλαβε υποψηφιότητα για το Golden Globe Award for Best Original Song για την παρουσίαση της στο τραγούδι, «I Thought I Lost You». Το 2009, η Μάιλι πρωταγωνίστησε στην ταινία Χάνα Μοντάνα: Η ταινία (Hannah Montana: The Movie), τα τραγούδια που ακούστηκαν στην ταινία ήταν κυρίως από την σειρά Χάνα Μοντάνα, καθώς και από το single της «The Climb».
  • Το 2009 η Μάιλι με το άλμπουμ της The Time of Our Lives, κατέλαβε την δεύτερη θέση στα Billboard Hot 100, το τραγούδι της με τίτλο «Party in the U.S.A.» έγινε το πιο πολυζήτητο από τα single στην μουσική αγορά. Το 2010 η Μάιλι κυκλοφόρησε την νέα της ταινία με τίτλο, The Last Song (Το Τελευταίο Τραγούδι) όπως επίσης και το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο, Can’t Be Tamed. Το τελευταίο έργο της ήταν το πιο προσεγμένο όσο αφορά τα στοιχεία χορογραφίας. Τα επόμενα δύο χρόνια, επικεντρώθηκε κυρίως στην καριέρα της ως Μάιλι με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Το 2013, η Miley κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ της με τίτλο, Bangerz, μέσω της RCA Records. Τα Singles «We Can’t Stop» , «Wrecking Ball» και «Adore You» , προωθήθηκαν με μουσικά βίντεο, και το πρώτο παρουσιάστηκε και ζωντανά στα 2013 MTV Video Music Awards.
  • Η Μάιλι έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες που προέρχονται από την Disney. Η Μάιλι κατέλαβε τη δέκατη θέση στο περιοδικό Forbes, το 2010, με τις 100 πιο δυναμικές διασημότητες. Το 2011 η Μάιλι κέρδισε μια θέση στο Βιβλίο ρεκόρ γκίνες ως η «έφηβη με τις περισσότερες εμφανίσεις στα charts» και βρέθηκε στην 29η θέση στα Billboard Hot 100 στις 7 Νοεμβρίου 2009, με το τραγούδι «Party in the U.S.A.». Έχει 17 τραγούδια στα καλύτερα δέκα τραγούδια των Billboard Hot 100 και είχε τέσσερα πιστοποιημένα πλατινένια άλμπουμ από την RIAA από την ηλικία των 18. Η Μάιλι έγινε η πρώτη γυναίκα που είναι γεννημένη την δεκαετία του 90 και κατάφερε με το single Wrecking Ball να φθάσει #1 στο Billboard Hot 100.Επίσης συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 100 πρόσωπα του περιοδικού Time που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

πηγή: el.wikipedia.org

2007 – Meet Miley Cyrus

  • Κυκλοφόρησε: 26 Ιουνίου 2007
  • Εταιρεία: Walt Disney, Hollywood
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 3× Platinum, ARIA: Platinum, BPI: Gold, MC: 2× Platinum, RMNZ: Gold
  • Παραγωγή: Antonina Armato, Xandy Barry, Michael Bradford, Dorian Crozier, Scott Cutler, Toby Gad, Andy Dodd, Kara DioGuardi, Wally Gagel, Matthew Gerrard, Brian Green, Jamie Houston, Tim James, Marco Marinangeli, Anne Preven, Adam Watts, Greg Wells, Matthew Wilder
  • Singles από το «Meet Miley Cyrus«:
  1. «Make Some Noise» Κυκλοφόρησε: 12 Απριλίου 2017
  2. «Nobody’s Perfect» Κυκλοφόρησε: 15 Μαΐου 2017
  3. «Life’s What You Make It» Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2017
  4. «See You Again» Κυκλοφόρησε: 15 Σεπτεμβρίου 2017
  5. «Start All Over» Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2017

Tracklist:

Disc 1

1. «We Got the Party» – 3:36

2. «Nobody’s Perfect» – 3:20

3. «Make Some Noise» – 4:46

4. «Rock Star» – 2:58

5. «Old Blue Jeans» – 3:22

6. «Life’s What You Make It» – 3:10

7. «One in a Million» – 3:55

8. «Bigger Than Us» – 2:56

9. «You and Me Together» – 3:47

10. «True Friend» – 3:10

Disc 2

1. «See You Again» – 3:10

2. «East Northumberland High» – 3:24

3. «Let’s Dance» – 3:03

4. «G.N.O. (Girl’s Night Out)» – 3:38

5. «Right Here» – 2:45

6. «As I Am» – 3:46

7. «Start All Over» – 3:27

8. «Clear» – 3:03

9. «Good and Broken» – 2:56

10. «I Miss You» – 3:58

2008 – Best of Both Worlds Concert (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Απριλίου 2008
  • Εταιρεία: Walt Disney
  • Μορφή: CD, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold

Tracklist:

1. «Rock Star» – 3:35

2. «Life’s What You Make It» – 3:14

3. «Just Like You» – 3:20

4. «Nobody’s Perfect» – 3:33

5. «Pumpin’ Up the Party» – 3:11

6. «I Got Nerve» – 3:10

7. «We Got the Party» – 4:18

8. «Start All Over» – 4:40

9. «Good and Broken» – 2:57

10. «See You Again» – 3:42

11. «Let’s Dance» – 3:26

12. «East Northumberland High» – 3:52

13. «G.N.O. (Girl’s Night Out)» – 3:49

14. «The Best of Both Worlds» – 3:27

2008 – Breakout

  • Κυκλοφόρησε: 22 Ιουλίου 2008
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, ARIA: Platinum, BPI: Platinum, BVMI: Gold, IFPI AUT: Gold, IRMA: Platinum, RMNZ: Platinum
  • Παραγωγή: Antonina Armato, Scott Cutler, John Fields, Tim James, Devrim Karaoglu, Anne Preven, Matthew Wilder
  • Singles από το «Breakout«:
  1. «7 Things» Κυκλοφόρησε: 17 Ιουνίου 2008
  2. «See You Again (Rock Mafia Remix)» Κυκλοφόρησε: 25 Αυγούστου 2008
  3. «Fly on the Wall» Κυκλοφόρησε: 27 Φεβρουαρίου 2008

Tracklist:

1. «Breakout» – 3:25

2. «7 Things» – 3:34

3. «The Driveway» – 3:42

4. «Girls Just Wanna Have Fun» – 3:07

5. «Full Circle» – 3:15

6. «Fly on the Wall» – 2:32

7. «Bottom of the Ocean» – 3:15

8. «Wake Up America» – 2:45

9. «These Four Walls» – 3:26

10. «Simple Song» – 3:33

11. «Goodbye» – 3:53

12. «See You Again» (Rock Mafia Remix) – 3:17

Breakout – Platinum Edition (bonus tracks)

13. «Hovering» – 2:29

14. «Someday» – 3:03

2009 – The Time of Our Lives (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Αυγούστου 2009
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: Vinyl, Digital Download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, ARIA: Gold, BPI: Gold, BVMI: Gold, IFPI AUT: Gold, IRMA: Platinum, RMNZ: Gold
  • Παραγωγή: Dr. Luke, John Fields, Claude Kelly, John Shanks, Emily Wright, John Zonars
  • Singles από το «The Time of Our Lives«:
  1. «Party in the U.S.A.» Κυκλοφόρησε: 11 Αυγούστου 2009
  2. «When I Look at You» Κυκλοφόρησε: 26 Μαρτίου 2010

Tracklist:

1. «Kicking and Screaming» – 2:58

2. «Party in the U.S.A.» – 3:22

3. «When I Look at You» – 4:09

4. «The Time of Our Lives» – 3:32

5. «Talk Is Cheap» – 3:40

6. «Obsessed» – 4:04

7. «Before the Storm» (duet with Jonas Brothers) (live) – 4:35

International bonus track

8. «The Climb» – 3:55

2010 – Can’t Be Tamed

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιουνίου 2010
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, Digital Download
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold, BPI: Silver
  • Παραγωγή: Devrim Karaoglu, Marek Pompetzki, Rock Mafia, John Shanks
  • Singles από το «Can’t Be Tamed«:
  1. «Can’t Be Tamed» Κυκλοφόρησε: 14 Μαΐου 2010
  2. «Who Owns My Heart» Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 2010

Tracklist:

1. «Liberty Walk» – 4:06

2. «Who Owns My Heart» – 3:35

3. «Can’t Be Tamed» – 2:48

4. «Every Rose Has Its Thorn» – 3:48

5. «Two More Lonely People» – 3:10

6. «Forgiveness and Love» – 3:28

7. «Permanent December» – 3:38

8. «Stay» – 4:22

9. «Scars» – 3:42

10. «Take Me Along» – 4:09

11. «Robot» – 3:43

12. «My Heart Beats for Love» – 3:43

2013 – Bangerz

  • Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 2013
  • Εταιρεία: RCA Records
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, ARIA: Gold, BPI: Gold, IFPI AUT: Gold, IFPI NOR: Gold, MC: Platinum
  • Παραγωγή: Mike Will Made It, Miley Cyrus, Oren Yoel, Rami Samir Afuni, Dr. Luke, Cirkut, P-Nasty, will.i.am, Pharrell Williams, Tyler Sam Johnson, Rock City, Marz, Michael McHenry, Kyle Edwards
  • Singles από το «Bangerz»:
  1. «We Can’t Stop» Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2013
  2. «Wrecking Ball» Κυκλοφόρησε: 25 Αυγούστου 2013
  3. «Adore You» Κυκλοφόρησε: 17 Δεκεμβρίου 2013

Tracklist:

1. «Adore You» – 4:38

2. «We Can’t Stop» – 3:51

3. «SMS (Bangerz)» (feat. Britney Spears) – 2:49

4. «4×4» (feat. Nelly) – 3:11

5. «My Darlin'» (feat. Future) – 4:03

6. «Wrecking Ball» – 3:41

7. «Love Money Party» (feat. Big Sean) – 3:39

8. «#GETITRIGHT» – 4:24

9. «Drive» – 4:15

10. «FU» (feat. French Montana) – 3:51

11. «Do My Thang» – 3:45

12. «Maybe You’re Right» – 3:33

13. «Someone Else» – 4:48

2015 – Miley Cyrus & Her Dead Petz

  • Κυκλοφόρησε: 30 Αυγούστου 2015
  • Εταιρεία: Smiley Miley Inc., RCA Records
  • Μορφή: Online streaming, Free digital download
  • Παραγωγή: Miley Cyrus, The Flaming Lips, Dennis Coyne, Mike Will Made It

Tracklist:

1. «Dooo It!» – 3:38

2. «Karen Don’t Be Sad» – 4:52

3. «The Floyd Song (Sunrise)» – 5:16

4. «Something About Space Dude» – 3:28

5. «Space Bootz» – 4:39

6. «Fuckin Fucked Up» – 0:50

7. «BB Talk» – 4:32

8. «Fweaky» – 3:47

9. «Bang Me Box» – 3:41

10. «Milky Milky Milk» – 4:47

11. «Slab of Butter (Scorpion)» (feat. Sarah Barthel) – 5:01

12. «I’m So Drunk» – 0:46

13. «I Forgive Yiew» – 3:14

14. «I Get So Scared» – 3:53

15. «Lighter» – 5:19

16. «Tangerine» (feat. Big Sean) – 5:05

17. «Tiger Dreams» (feat. Ariel Pink) – 5:52

18. «Evil Is But a Shadow» – 4:35

19. «Cyrus Skies» – 5:33

20. «1 Sun» – 3:59

21. «Miley Tibetan Bowlzzz» – 2:09

22. «Pablow the Blowfish» – 3:30

23. «Twinkle Song» – 3:43

2017 – Younger Now

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2017
  • Εταιρεία: RCA Records
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Παραγωγή: Oren Yoel, Miley Cyrus
  • Singles από το «Younger Now«:
  1. «Malibu» Κυκλοφόρησε: 11 Μαΐου 2017
  2. «Younger Now» Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 2017

Tracklist:

1. «Younger Now» – 4:08

2. «Malibu» – 3:51

3. «Rainbowland» (feat. Dolly Parton) – 4:25

4. «Week Without You» – 3:44

5. «Miss You So Much» – 4:53

6. «I Would Die for You» – 2:53

7. «Thinkin'» – 4:05

8. «Bad Mood» – 2:59

9. «Love Someone» – 3:19

10. «She’s Not Him» – 3:33

11. «Inspired» – 3:21

Miley Cyrus Top Hits by SounDarts.gr