skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Muse

Discography & ID : Muse

Ύψος

Gallery

Muse - Matt Poster

Muse - Chris Poster

Muse - Dominic Poster

Muse... Then and Now.

Τρέχοντας με την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Οι Muse στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Matt Bellamy & Elle Evans

Dominic Howard & Rayana Ragan.

Matt Bellamy & Kate Hudson.

Muse Live

Muse Live in Rome.

Muse Live

Poster Rockwave Festival 2000.

To poster από την συναυλία τους στην Αθήνα το 2016.

Οι Muse στο εξώφυλλο του "Q".

ID

Όνομα Συγκροτήματος: Muse.

Προέλευση Ονόματος: Το όνομα Muse («Μούσα») εμπνεύστηκε o δάσκαλος των τεχνών του Matthew Bellamy, Samuel Theoun. Στη μπάντα άρεσε γιατί ήταν σύντομο και σκέφτηκαν ότι θα φαινόταν καλά σε μια αφίσα.

Ενεργά μέλη συγκροτήματος:

Matthew James «Matt» Bellamy. Γεννήθηκε: 9 Ιουνίου 1978 στο Cambridge, Cambridgeshire της Αγγλίας. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή κιθάρα, keyboards, πιάνο, συνθεσάιζερ, keytar.

Christopher Tony «Chris» Wolstenholme. Γεννήθηκε: 2 Δεκεμβρίου 1978 στο Rotherham, South Yorkshire της Αγγλίας. Ρόλος στο συγκρότημα: Μπάσο, φωνητικά, κιθάρα, πλήκτρα, φυσαρμόνικα.

Dominic James HowardΓεννήθηκε: 7 Δεκεμβρίου 1977 στο Stockport της Αγγλίας. Ρόλος στο συγκρότημα: Drums, κρουστά, συνθεσάιζερ, φωνητικά.

Τόπος καταγωγής: Teignmouth, Devon, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1994-σήμερα

Βραβεία: Οι Muse έχουν κερδίσει 46 βραβεία μέχρι σήμερα:

2 Brit Awards, 2 Grammy Awards, 4 Kerrang! Awards, 1 Meteor Music Award, 1 MTV Asia Award, 5 MTV Europe Music Awards, 17 NME Awards, 6 Q Awards, 1 American Music Award, 2 European Festival Awards, 1 MTV Video Music Award, 1 mtvU Woodie Award, 1 Ivor Novello Award, 1 NRJ Music Award, 1 UK Festival Award και 1 Best Art Vinyl Award.

Για να δείτε την αναλυτική λίστα με τα βραβεία, τις διακρίσεις και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Muse, κάντε κλικ εδώ.

Website: muse.mu

Discography

Start Here
Start Here
1998 – Muse (EP)
1998 – Muse (EP)
1999 – Muscle Museum (EP)
1999 – Muscle Museum (EP)
1999 – Showbiz
1999 – Showbiz
2000 – Random 1–8 (EP)
2000 – Random 1–8 (EP)
2001 – Origin of Symmetry
2001 – Origin of Symmetry
2002 – Hullabaloo (O.S.T.)
2002 – Hullabaloo (O.S.T.)
2003 – Absolution
2003 – Absolution
2006 – Black Holes and Revelations
2006 – Black Holes and Revelations
2008 – HAARP (Live)
2008 – HAARP (Live)
2009 – The Resistance
2009 – The Resistance
2012 – The 2nd Law
2012 – The 2nd Law
2013 – Live at Rome Olympic Stadium
2013 – Live at Rome Olympic Stadium
2015 – Drones
2015 – Drones
2015 – Live at Köln (Deezer EP)
2015 – Live at Köln (Deezer EP)
2018 – Simulation Theory
2018 – Simulation Theory

Start Here

  • H δισκογραφία των Muse αποτελείται μέχρι στιγμής από: 7 studio albums, 2 live albums, 1 συλλογή, 4 video albums και 4 EPs.
  • Τα μέλη των Muse έπαιζαν σε διαφορετικές σχολικές μπάντες κατά τη φοίτησή τους στο Teignmouth Community College στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αλλά ο σχηματισμός των Muse ξεκίνησε όταν ο Bellamy πέρασε από οντισιόν για τη θέση του κιθαρίστα, στην μπάντα τον Dominic Howard, των Carnage Mayhem. Ζήτησαν από τον Chris Wolstenholme -ο οποίος έπαιζε ντραμς εκείνη την εποχή- να μάθει να παίζει μπάσο για να μπει στο συγκρότημα. Ο Wolstnholme συμφώνησε και άρχισε μαθήματα, ενώ ο Bellamy έπρεπε να τραγουδάει και να γράφει τα τραγούδια της μπάντας. Τα υπόλοιπα αρχικά μέλη της μπάντας έφυγαν όταν ο Bellamy πρότεινε να γράφουν τα δικά τους τραγούδια παρά να παίζουν άλλων.
  • Το πρώτο όνομα για την μπάντα του Bellamy και του Howard ήταν Gothic Plague. Στη συνέχεια άλλαξαν το όνομα σε Fixed Penalty και αργότερα σε Rocket Baby Dolls. Το 1994 η μπάντα χρησιμοποίησε το όνομα αυτό, υιοθετώντας μία goth/glam εικόνα, για να διαγωνιστεί σε μία τοπική «μάχη συγκροτημάτων». Η μπάντα νίκησε το διαγωνισμό, καταστρέφοντας στη συνέχεια τον εξοπλισμό τους. Λίγο μετά το διαγωνισμό, οι τρεις τους αποφάσισαν να ξεχάσουν το πανεπιστήμιο, να παραιτηθούν απ’ τις δουλειές τους, να αλλάξουν το όνομα της μπάντας σε Muse (1994-1995) και να φύγουν μακριά απ’ το Teignmouth.
  • Οι προηγούμενες δουλειές του Dominic Howard ήταν βοηθός στη σχολική καντίνα και αργότερα δίπλωμα και πακετάρισμα για τα T-shirts των Spice Girls. Ο Howard έχει επίσης “ιστορικό” cool ντυσίματος πίσω από τα drums σε πολλές live εμφανίσεις. Έχει εμφανιστεί ως Spiderman αλλά και ως Gandalf.
  • Το λυρικό στυλ του Bellamy είναι σε γενικές γραμμές απλό, αλλά η θεματολογία του ποικίλλει από απλά καθημερινά γεγονότα, μέχρι πολιτική, διάστημα, τεχνολογία και θρησκεία. Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που πολλοί αγνοούν ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το “Resistance” είναι εμπνευσμένο από το γνωστό βιβλίο του George Orwell “1984”.
  • H Celine Dion είχε απειληθεί με δικαστική αγωγή το 2002, όταν σχεδίαζε να ονομάσει το show της «Muse» παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα έχει τα παγκόσμια δικαιώματα για το όνομα. Η Dion προσέφερε 50.000 δολάρια για τα δικαιώματα αλλά οι Muse αρνήθηκαν να τα παραχωρήσουν, με τον Bellamy να δηλώνει ότι: «Δεν θέλουμε να πιστεύει ο κόσμος ότι είμαστε οι μουσικοί που συνοδεύουν τη Celine Dion». Τελικά η Dion αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Το 2003 το συγκρότημα μήνυσε επίσης την εταιρεία Nestlé, επειδή χρησιμοποίησε τη διασκευή τους στο τραγούδι «Feeling Good«, από το album «Origin Of Symmetry», σε μια διαφήμιση, χωρίς την άδεια τους. Τα χρήματα από την αποζημίωση τα δώρισαν στη διεθνή συνομοσπονδία κατά της φτώχειας Oxfam.
  • Το τραγούδι «Butterflies and Hurricanes» από το album «Absolution» αφιερώθηκε στον πατέρα του Howard, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από μια συναυλία του συγκροτήματος.
  • Στις 13 Φεβρουαρίου 2011, οι Muse ήταν υποψήφιοι για 3 βραβεία στην 53η διοργάνωση των Grammy Awards, από τις οποίες απέσπασαν τελικά το βραβείο του «Καλύτερου Rock Album» για το «The Resistance».
  • Το τραγούδι «Supermassive Black Hole»  αποτελεί soundtrack της ταινίας “The Twilight Saga: Eclipse” και ήταν ταυτόχρονα το lead single του. Πολλά ακόμα τραγούδια τους «κοσμούν» τα tracklists ή απλά σκηνές άλλων ταινιών. Για να δεις την λίστα με τις συμμετοχές τους σε κινηματογραφικά soundtracks, κάνε κλικ εδώ.
  • Το τραγούδι «Survival», που περιλαμβάνεται στο album «The 2nd Law», ήταν το επίσημο τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, το οποίο ερμήνευσαν ζωντανά στην τελετή λήξης των Αγώνων.
  • Ο Bellamy κατάφερε να συμπεριληφθεί στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness το 2010, θέση την οποία κρατάει ακόμα και σήμερα, για τον μεγαλύτερο αριθμό κατεστραμμένων κιθάρων σε μια περιοδεία. Ο αριθμός ανέρχεται στις 140.
  • Οι Muse έχουν δώσει 4 φορές συναυλίες στη χώρα μας. Το 2000 ήταν στο Rockwave Festival, με τους δικούς μας Closer και τους Flaming Lips, Moby και Oasis στο Περιβαλλοντικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης». Το 2002, εμφανίστηκαν στο ιστορικό Ρόδον Club, το 2007 ανέβηκαν στη σκηνή του Terra Vibe, στην Μαλακάσα και το 2016 στην «Πλατεία Νερού» για τη δεύτερη ημέρα του EJEKT Festival 2016. Η τελευταία μάλιστα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουλίου, μαζί με την Ilia Darlin, τους Temples και τους U.N.K.L.E., ήταν sold-out.

1998 – Muse (EP)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Μαίου, 1998
  • Εταιρεία: Dangerous

Tracklist:

1.    «Overdue»      4:09

2.    «Cave»      4:44

3.    «Coma»      3:34

4.    «Escape»      3:20

1999 – Muscle Museum (EP)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Ιανουαρίου, 1999
  • Εταιρεία: Dangerous

Tracklist:

1    Muscle Museum 4:20

2    Sober    4:02

3    Uno    3:40

4    Unintended (Backing Vocals: Paul Reeve) 3:57

5    Instant Messenger (Backing Vocals: Paul Reeve) 3:31

6    (Muscle Museum)#2    1:21

1999 – Showbiz

  • Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου, 1999
  • Εταιρείες: Taste, Mushroom
  • Μορφές: CD, LP, MD, CS
  • Πιστοποιήσεις: BPI Platinum, ARIA Gold
  • Singles από το «Showbiz»:
  1. «Uno» Κυκλοφόρησε: 14 Ιουνίου, 1999
  2. «Cave» Κυκλοφόρησε: 6 Σεπτεμβρίου, 1999
  3. «Muscle Museum» Κυκλοφόρησε: 22 Νοεμβρίου, 1999
  4. «Sunburn» Κυκλοφόρησε: 21 Φεβρουαρίου. 2000
  5. «Unintended» Κυκλοφόρησε: 30 Μαίου, 2000

Tracklist:

1.    «Sunburn»      3:54

2.    «Muscle Museum»      4:23

3.    «Fillip»      4:01

4.    «Falling Down»      4:33

5.    «Cave»      4:46

6.    «Showbiz»      5:16

7.    «Unintended»      3:57

8.    «Uno»      3:37

9.    «Sober»      4:04

10.    «Escape»      3:31

11.    «Overdue»      2:26

12.    «Hate This & I’ll Love You»      5:09

iTunes edition / muse.mu mp3 edition

13.    «Spiral Static»    4:44

Japanese edition

10.    «Spiral Static»      4:44

11.    «Escape»      3:31

12.    «Overdue»      2:26

13.    «Hate This and I’ll Love You»      5:09

Benelux edition bonus CD

1.    «Host»      4:17

2.    «Coma»      3:35

3.    «Pink Ego Box»      3:32

4.    «Forced In»      5:10

5.    «Agitated»      2:23

6.    «Yes Please»      3:05

7.    «Fillip» (Live)    3:46

8.    «Do We Need This?» (Live)    4:12

2000 – Random 1–8 (EP)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Οκτοβρίου, 2000
  • Εταιρεία: Avex

Tracklist:

1.    «Host»      4:16

2.    «Coma»  3:37

3.    «Pink Ego Box»      3:31

4.    «Forced In»  5:08

5.    «Agitated»  2:23

6.    «Yes Please»  3:08

7.    «Fillip» (live) 3:46

8.    «Do We Need This?» (live) 4:14

9.    «Sunburn» (Timo Maas Sunstroke Mix; hidden track) 6:45

10.    «Sunburn» (Timo Maas Breakz Again Mix; hidden track)    5:28

11.    «Sunburn» (Steven McCreery Mix; hidden track)    7:37

2001 – Origin of Symmetry

  • Κυκλοφόρησε: 17 Ιουλίου, 2001
  • Εταιρείες: Taste, Mushroom
  • Μορφές: CD, LP, MD, CS
  • Πιστοποιήσεις: BPI 2× Platinum, ARIA Platinum, FIMI Gold, IFPI SWI Gold
  • Singles από το «Origin of Symmetry»:
  1. «Plug In Baby» Κυκλοφόρησε: 5 Ναρτίου, 2001
  2. «New Born» Κυκλοφόρησε: 5 Ιουνίου,  2001
  3. «Bliss» Κυκλοφόρησε: 20 Αυγούστου, 2001
  4. «Hyper Music/Feeling Good» Κυκλοφόρησε: 19 Νοεμβρίου, 2001

Tracklist:

1.    «New Born»      6:03

2.    «Bliss»      4:12

3.    «Space Dementia»      6:20

4.    «Hyper Music»      3:21

5.    «Plug In Baby»      3:39

6.    «Citizen Erased»      7:19

7.    «Micro Cuts»      3:38

8.    «Screenager»      4:20

9.    «Darkshines»      4:47

10.    «Feeling Good»      3:19

11.    «Megalomania»      4:38

Japanese edition

11.    «Futurism» 3:27

12.    «Megalomania»      4:38

2002 – Hullabaloo (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 1 Ιουλίου, 2002
  • Εταιρεία: Mushroom
  • Πιστοποιήσεις: BPI Gold

Tracklist:

Disc 1

1.    «Forced In»  4:18

2.    «Shrinking Universe»  3:06

3.    «Recess»  3:35

4.    «Yes Please»  3:05

5.    «Map of Your Head»  4:25

6.    «Nature_1»  3:39

7.    «Shine Acoustic» 5:12

8.    «Ashamed»  3:47

9.    «The Gallery»      3:30

10.    «Hyper Chondriac Music»  5:28

Disc 2

1.    «Dead Star»  4:11

2.    «Micro Cuts»      3:30

3.    «Citizen Erased»  7:21

4.    «Showbiz»  5:04

5.    «Megalomania»  4:36

6.    «Dark Shines»      4:36

7.    «Screenager»  4:22

8.    «Space Dementia»  5:32

9.    «In Your World»  3:10

10.    «Muscle Museum»  4:29

11.    «Agitated»  4:11

2003 – Absolution

  • Κυκλοφόρησε: 15 Σεπτεμβρίου, 2003
  • Εταιρείες: Taste, East West
  • Μορφές: CD, LP, CS, CD+DVD
  • Πιστοποιήσεις:BPI 3× Platinum, ARIA Platinum, FIMI Gold, IFPI SWI Gold, MC Gold, RIAA Platinum
  • Singles από το «Absolution»:
  1. «Stockholm Syndrome» Κυκλοφόρησε: 14 Ιουλίου, 2003
  2. «Time Is Running Out» Κυκλοφόρησε: 8 Σεπτεμβρίου, 2003
  3. «Hysteria» Κυκλοφόρησε: 1 Δεκεμβρίου, 2003
  4. «Sing for Absolution» Κυκλοφόρησε: 17 Μαίου,  2004
  5. «Apocalypse Please» Κυκλοφόρησε: 23 Αυγούστου, 2004
  6. «Butterflies and Hurricanes» Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου, 2004

Travklist:

1.    «Intro»      0:22

2.    «Apocalypse Please»      4:12

3.    «Time Is Running Out»      3:56

4.    «Sing for Absolution»      4:54

5.    «Stockholm Syndrome»      4:58

6.    «Falling Away with You»      4:40

7.    «Interlude»      0:37

8.    «Hysteria»      3:47

9.    «Blackout»      4:22

10.    «Butterflies and Hurricanes»      5:01

11.    «The Small Print»      3:28

12.    «Endlessly»      3:49

13.    «Thoughts of a Dying Atheist»      3:11

14.    «Ruled by Secrecy»      4:54

Japanese CD and iTunes bonus track

12.    «Fury» 5:02

13.    «Endlessly»      3:49

14.    «Thoughts of a Dying Atheist»      3:11

15.    «Ruled by Secrecy»      4:54

2006 – Black Holes and Revelations

  • Κυκλοφόρησε: 3 Ιουλίου, 2006
  • Εταιρείες: Warner Bros., Helium 3
  • Μορφές: CD, DL, CD+DVD
  • Πιστοποιήσεις: BPI 3× Platinum, ARIA Platinum, BVMI Gold, FIMI Platinum, IFPI SWI Platinum, IRMA Platinum, MC Platinum, RIAA Platinum, SNEP 3× Platinum
  • Singles από το «Black Holes and Revelations»:
  1. «Supermassive Black Hole» Κυκλοφόρησε: 19 Ιουνίου, 2006
  2. «Starlight» Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου, 2006
  3. «Knights of Cydonia» Κυκλοφόρησε: 27 Νοεμβρίου, 2006
  4. «Invincible» Κυκλοφόρησε: 9 Απριλίου,  2007
  5. «Map of the Problematique» Κυκλοφόρησε: 18 Ιουνίου,  2007

Tracklist:

1.    «Take a Bow»      4:35

2.    «Starlight»      3:59

3.    «Supermassive Black Hole»      3:29

4.    «Map of the Problematique»      4:18

5.    «Soldier’s Poem»      2:03

6.    «Invincible»      5:00

7.    «Assassin»      3:31

8.    «Exo-Politics»      3:53

9.    «City of Delusion»      4:48

10.    «Hoodoo»      3:43

11.    «Knights of Cydonia»      6:06

iTunes and Japanese bonus track

12.    «Glorious»      4:40

2008 – HAARP (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Μαρτίου, 2008
  • Εταιρεία: Warner Bros.
  • Πιστοποιήσεις: BPI Gold, IFPI NOR:Gold, SNEP Platinum, RIAA Gold

Tracklist:

1.    «Intro» («Dance of the Knights», written by Sergei Prokofiev)    1:44

2.    «Knights of Cydonia»      6:37

3.    «Hysteria»      4:19

4.    «Supermassive Black Hole»      4:01

5.    «Map of the Problematique»      5:22

6.    «Butterflies and Hurricanes»      5:56

7.    «Invincible»      6:15

8.    «Starlight»      4:13

9.    «Time Is Running Out»      4:23

10.    «New Born»      8:16

11.    «Unintended»      4:36

12.    «Micro Cuts»      3:47

13.    «Stockholm Syndrome»  7:37

14.    «Take a Bow»      4:42

2009 – The Resistance

  • Κυκλοφόρησε: 14 Σεπτεμβρίου, 2009
  • Εταιρείες: Warner Bros., Helium 3
  • Μορφές: CD, LP, DL, CD+DVD, CD+DVD+LP+USB
  • Πιστοποιήσεις: BPI 2× Platinum, ARIA Platinum, BVMI Platinum, FIMI 2× Platinum, IFPI SWI Platinum, IRMA Platinum, MC Platinum, RIAA Platinum, SNEP Diamond
  • Singles από το «The Resistance»:
  1. «Uprising» Κυκλοφόρησε: 4 Αυγόυστου, 2009
  2. «Undisclosed Desires» Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου, 2009
  3. «Resistance» Κυκλοφόρησε: 22 Φεβρουαρίου, 2010
  4. «Exogenesis: Symphony» Κυκλοφόρησε: 17 Απριλίου, 2010

Tracklist:

1.    «Uprising»      5:03

2.    «Resistance»      5:46

3.    «Undisclosed Desires»      3:56

4.    «United States of Eurasia (+Collateral Damage)»      5:47

5.    «Guiding Light»      4:13

6.    «Unnatural Selection»      6:54

7.    «MK Ultra»      4:06

8.    «I Belong to You (+Mon Cœur S’ouvre a ta Voix)»      5:38

9.    «Exogenesis: Symphony Part 1 (Overture)»      4:18

10.    «Exogenesis: Symphony Part 2 (Cross-Pollination)»      3:56

11.    «Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)»      4:37

2012 – The 2nd Law

  • Κυκλοφόρησε: 28 Σεπτεμβρίου, 2012
  • Εταιρείες: Warner Bros., Helium 3
  • Μορφές: CD, LP, DL, CD+DVD, CD+DVD+LP
  • Πιστοποιήσεις: BPI Platinum,  BVMI Gold,  FIMI Platinum,  IFPI SWI Platinum, IRMA Gold, MC Platinum, RIAA Gold, SNEP 3× Platinum
  • Singles από το «The 2nd Law»:
  1. «Survival» Κυκλοφόρησε: 27 Ιουνίου, 2012
  2. «Madness» Κυκλοφόρησε: 20 Αυγούστου, 2012
  3. «Follow Me» Κυκλοφόρησε: 7 Δεκεμβρίου, 2012
  4. «Supremacy» Κυκλοφόρησε: 20 Φεβρουαρίου, 2013
  5. «Panic Station» Κυκλοφόρησε: 31 Μαίου, 2013

Tracklist:

1.    «Supremacy»      4:55

2.    «Madness»      4:39

3.    «Panic Station»      3:03

4.    «Prelude»      0:57

5.    «Survival»      4:17

6.    «Follow Me»      3:51

7.    «Animals»      4:23

8.    «Explorers»      5:48

9.    «Big Freeze»      4:41

10.    «Save Me»      5:09

11.    «Liquid State»      3:03

12.    «The 2nd Law: Unsustainable»      3:47

13.    «The 2nd Law: Isolated System»      4:59

2013 – Live at Rome Olympic Stadium

  • Κυκλοφόρησε: 2 Δεκεμβρίου, 2013
  • Εταιρεία: Warner Bros.
  • Πιστοποιήσεις: FIMI Gold, SNEP Platinum

Tracklist:

1.    «Supremacy»      5:14

2.    «Panic Station»      3:12

3.    «Resistance»      5:32

4.    «Hysteria»      5:06

5.    «Animals»      4:21

6.    «Knights of Cydonia»      8:19

7.    «Explorers»      5:54

8.    «Follow Me»      3:52

9.    «Madness»      4:37

10.    «Guiding Light»      4:18

11.    «Supermassive Black Hole»      4:05

12.    «Uprising»      5:35

13.    «Starlight»      4:27

2015 – Drones

  • Κυκλοφόρησε: 5 Ιουνίου, 2015
  • Εταιρείες: Warner Bros., Helium 3
  • Μορφές: CD, LP, DL, CD+DVD
  • Πιστοποιήσεις: BPI Gold, ARIA Gold, FIMI Gold, NVPI Gold, IFPI SWI Platinum, MC Platinum, SNEP 2× Platinum
  • Singles από το «Drones»:
  1. «Dead Inside» Κυκλοφόρησε: 23 Μαρτίου, 2015
  2. «Mercy» Κυκλοφόρησε: 18 Μαίου, 2015
  3. «Revolt» Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου, 2015
  4. «Aftermath» Κυκλοφόρησε: 11 Μαρτίου, 2016
  5. «Reapers» Κυκλοφόρησε: 16 Απριλίου, 2016

Tracklist:

1.    «Dead Inside»      4:22

2.    «[Drill Sergeant]»      0:21

3.    «Psycho»      5:16

4.    «Mercy»      3:51

5.    «Reapers»      5:59

6.    «The Handler»      4:33

7.    «[JFK]»      0:54

8.    «Defector»      4:33

9.    «Revolt»      4:05

10.    «Aftermath»      5:47

11.    «The Globalist»      10:07

12.    «Drones»      2:49

2015 – Live at Köln (Deezer EP)

  • Κυκλοφόρησε: 24 Σεμπτεμβρίου, 2015
  • Εταιρεία: Deezer

Tracklist:

1.    Psycho – 5:46

2.    Supremacy – 4:58

3.    Mercy – 3:58

4.    Reapers – 5:59

2018 – Simulation Theory

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2018
  • Εταιρεία: Warner Bros., Helium-3
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Παραγωγή: Rich Costey, Mike Elizondo, Muse, Shellback, Timbaland
  • Singles από το “Simulation Theory”:
  1. «Dig Down» Κυκλοφόρησε: 18 Μαΐου 2017
  2. «Thought Contagion» Κυκλοφόρησε: 15 Φεβρουαρίου 2018
  3. «Something Human» Κυκλοφόρησε: 19 Ιουλίου 2018
  4. «The Dark Side» Κυκλοφόρησε: 30 Αυγούστου 2018
  5. «Pressure» Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Tracklist:

1. «Algorithm» 4:05

2. «The Dark Side» 3:47

3. «Pressure» 3:55

4. «Propaganda» 3:00

5. «Break It to Me» 3:37

6. «Something Human» 3:46

7. «Thought Contagion» 3:26

8. «Get Up and Fight» 4:04

9. «Blockades» 3:50

10. «Dig Down» 3:48

11. «The Void» 4:44

Simulation Theory (Super Deluxe)

12. «Algorithm» (Alternate Reality version) 3:32

13. «The Dark Side» (Alternate Reality version) 3:54

14. «Pressure» (featuring the UCLA Bruin Marching Band)

15. «Propaganda» (acoustic) 2:58

16. «Break it to Me» (Sam de Jong Remix)

17. «Something Human» (acoustic) 3:46

18. «Thought Contagion» (live)

19. «Dig Down» (acoustic gospel version) 3:57

20. «The Void» (acoustic)

21. «The Dark Side» (Alternate Reality instrumental)

Muse Top Hits by SounDarts.gr