skip to Main Content
Menu

Discography & ID : ‘N Sync

Discography & ID : ‘N Sync

Ύψος

Μέλη Συγκροτήματος:

ID

Όνομα Συγκροτήματος: ‘N Sync

Προέλευση Ονόματος: Πήραν το όνομά τους από τη μητέρα του Justin Timberlake η οποία είχε σχολιάσει το πόσο “σε συγχρονισμό” (in sync) είναι οι φωνές των μελών. Είναι επίσης ένα παιχνίδι με το τελευταίο γράμμα από το όνομα του καθενός : JustiΝ, ChriS, JoeΥ, JasoΝ και J C.

Τόπος Δημιουργίας: Orlando, Florida, Η.Π.Α.

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1995-2002

Βραβεία: Οι NSYNC έχουν αποσπάσει πάνω από 30  μουσικά βραβεία:

3 American Music Awards, 5 Billboard Music Awards, 5 Blockbuster Entertainment Awards, 7 MTV Video Music Awards, 8 Teen Choice Awards, 3 People’s Choice Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι NSYNC κάντε κλικ εδώ.

Official Website: googoodolls.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Gallery

N'Sync

Phil Collins & N'Sync

Left-Eye & NSYNC

Destiny's Child, Britney Spears, Lenny Kravitz, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Puff Daddy, Limp Bizkit, Tyrese Gibson, N'Sync & Goo Goo Dolls

Discography

Start Here (Bio)
Start Here (Bio)
1998 – Home for Christmas (Season Album)
1998 – Home for Christmas (Season Album)
1998 – The Winter Album
1998 – The Winter Album
1997 – ‘N Sync
1997 – ‘N Sync
2000 – No Strings Attached
2000 – No Strings Attached
2001 – Celebrity
2001 – Celebrity
2005 – Greatest Hits (Compilation)
2005 – Greatest Hits (Compilation)
2010 – The Collection (Compilation)
2010 – The Collection (Compilation)
2014 – The Essential *NSYNC (Compilation)
2014 – The Essential *NSYNC (Compilation)

Start Here (Bio)

  • Οι NSYNC ήταν ένα αμερικανικό boy-band που συστάθηκε στο Orlando της Florida το 1995 και ξεκίνησε από τη Γερμανία από την BMG Ariola Munich. Οι NSYNC αποτελούνται από τους of Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone και Lance Bass. Το ομώνυμο debut album τους κυκλοφόρησε με επιτυχία στις ευρωπαϊκές χώρες το 1997 κι αργότερα έκανε πρεμιέρα στην αμερικανική αγορά με το single “I Want You Back”.
  • Μετά από έντονες δημοσιευμένες νομικές μάχες με τον πρώην manager τους, Lou Pearlman, και την πρώην δισκογραφική εταιρεία Bertelsmann Music Group, το δεύτερο album του συγκροτήματος, “No Strings Atteched” (2000), πούλησε περισσότερα από ένα εκατ. αντίτυπα σε μία ημέρα και 2.42 εκατ. αντίτυπα σε μία εβδομάδα, γεγονός που αποτέλεσε ρεκόρ για περισσότερα από 15 χρόνια. Τα δύο πρώτα albums των NSYNC αναδείχθηκαν “διαμαντένια” από την RIAA. Το δεύτερο album τους και το “Celebrity” (2001) παρουσίασαν singles, όπως τα “Bye Bye Bye”, “This I Promise You”, “Girlfriend”, “Pop” και “It’s Gonna Be Me”, τα οποία έφτασαν στο top 10 σε μερικά διεθνή charts, με το τελευταίο να καταλαμβάνει τη Νο.1 θέση του αμερικανικού Billboard Hot 100. Επιπροσθέτως με την κατοχή υποψηφιοτήτων Grammy Awards, οι NSYNC έπαιξαν στα “World Series”, “Super Bowl” και στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τραγούδησαν ή ηχογράφησαν με τους Elton John, Stevie Wonder, Michael Jackson, Janet Jackson, Britney Spears, Phil Collins, Celine Dion, Aerosmith, Nelly, Left Eye, Mary J. Blige, το country supergroup Alabama και την Gloria Estefan. Το συγκρότημα έλαβε οχτώ υποψηφιότητες στα Grammy Awards.
  • Για τελευταία φορά οι NSYNC ηχογράφησαν υλικό το 2002. Το πενταμελές συγκρότημα επανενώθηκε αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής τους στα MTV Video Music Awards το 2013, αλλά και όταν επρόκειτο να λάβουν το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Το συγκρότημα ολοκλήρωσε πέντε παγκόσμιες περιοδείες και πούλησε μεταξύ των 50 κι 70 εκατ. δίσκων, ενώ έγινε το πέμπτο καλύτερο σε πωλήσεις boy-band στην ιστορία της μουσικής. Το “Rolling Stone” αναγνώρισε την άμεση επιτυχία τους ως μία από τις Top 25 Teen Idol Breakout Moments όλων των εποχών.
  • Όσον αφορά την επιλογή του ονόματος του συγκροτήματος, αυτό προέκυψε από τα τελευταία σύμφωνα στα μικρά ονόματα από κάθε μέλος του συγκροτήματος: JustiN, ChriS, JoeY, JasoN και JC.
  • Στις 29 Ιουλίου του 2014, κυκλοφόρησε ένα compilation album του συγκροτήματος, αλλά και ακυκλοφόρητα singles του, υπό τον τίτλο “The Essential *NSYNC”.
  • Οι Fatone και Kirkpatrick πρωταγωνίστησαν στο “Dead 7”, μία western zombie ταινία γραμμένη από τον Nick Carter των Backstreet Boys. Η ταινία έκανε πρεμιέρα την 1η Απριλίου του 2016 στο Syfy channel.
  • Στις 14 Απριλίου του 2019, οι Chasez, Fatone, Bass και Kirkpatrick επανενώθηκαν για μία εμφάνιση με την Ariana Grande κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Coachella. Εκεί τραγούδησαν τα “Break Up with Your Girldfriend, I’m Bored”, “It Makes Me Ill” και “Tearin’ Up My Heart”. Ο Timberlake δεν παραβρέθηκε, καθώς την προηγούμενη νύχτα ολοκλήρωνε την περιοδεία του “The Man of the Woods Tour.

Πηγή: wikipedia.org

1998 – Home for Christmas (Season Album)

  • Κυκλοφόρησε: 10 Νοεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Trans Continental, BMG, RCA
  • Μορφή: CD, Cassette
  • Πιστοποιήσεις: US: 2× Platinum, CAN: Platinum
  • Παραγωγή: Gary Carolla, Danny Madden, John Poppo, Ric Wake, Veit Renn, Peter Ries, Evan Rogers, Carl Sturken, Robin Wiley, Johnny Wright, Vincent DeGiorgio
  • Singles από το “Home for Christmas”:
  1. “Merry Christmas, Happy Holidays” Κυκλοφόρησε: 29 Νοεμβρίου 1998

Tracklist:

Home for Christmas

1. “Home for Christmas” – 4:28

2. “Under My Tree” – 4:32

3. “I Never Knew the Meaning of Christmas” – 4:45

4. “Merry Christmas, Happy Holidays” – 4:12

5. “The Christmas Song” – 3:16

6. “I Guess It’s Christmas Time” – 3:52

7. “All I Want Is You This Christmas” – 3:43

8. “The First Noel” – 3:28

9. “In Love on Christmas” – 4:06

10. “It’s Christmas” – 4:29

11. “O Holy Night” – 3:33

12. “Love’s In Our Hearts On Christmas Day” – 3:54

13. “The Only Gift” – 3:51

14. “Kiss Me at Midnight” – 3:28

The Meaning of Christmas

1. “I Guess It’s Christmas Time”

2. “Merry Christmas, Happy Holidays”

3. “I Never Knew the Meaning of Christmas”

4. “Love’s in Our Hearts on Christmas Day”

5. “Home for Christmas”

6. “In Love on Christmas”

7. “The Only Gift”

8. “It’s Christmas”

9. “All I Want Is You This Christmas”

10. “God Must Have Spent a Little More Time on You” (Remix)

11. “Kiss Me at Midnight”

12. “The Christmas Song”

13. “The First Noel”

14. “O Holy Night”

1998 – The Winter Album

  • Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Trans Continental, BMG
  • Μορφή: CD, Cassette
  • Παραγωγή: Bülent Aris, Gary Carolla, Toni Cottura, Full Force, Veit Renn, Evan Rogers, Rookee, Carl Sturken, Johnny Wright
  • Singles από το “The Winter Album”:
  1. “U Drive Me Crazy” Κυκλοφόρησε: 28 Σεπτεμβρίου 1998
  2. “Merry Christmas, Happy Holidays” Κυκλοφόρησε: 29 Νοεμβρίου 1998
  3. “I Drive Myself Crazy” Κυκλοφόρησε: 15 Φεβρουαρίου 1999

Tracklist:

1. “U Drive Me Crazy” – 3:34

2. “(God Must Have Spent) A Little More Time on You” – 3:58

3. “I Drive Myself Crazy” – 4:00

4. “Everything I Own” – 3:59

5. “I Just Wanna Be with You” – 4:03

6. “Kiss Me at Midnight” – 3:28

7. “Merry Christmas, Happy Holidays” – 4:12

8. “All I Want Is You This Christmas” – 3:43

9. “Under My Tree” – 4:32

10. “Love’s in Our Hearts (On Christmas Day)” – 3:54

11. “In Love on Christmas” – 4:06

12. “The First Noel” – 3:28

1997 – ‘N Sync

  • Κυκλοφόρησε: 26 Μαΐου 1997
  • Εταιρεία: Trans Continental, RCA Records
  • Μορφή: CD, Cassette
  • Πιστοποιήσεις: US: 10× Platinum, (Diamond), AUT: Gold, CAN: 4× Platinum, GER: Gold, SWI: Gold
  • Παραγωγή: Bülent Aris, Frank Busch, Full Force, Gary Carolla, Toni Cottura, Jaap Eggermont, Jörn-Uwe Fahrenkrog Petersen, Kristian Lundin, Max Martin, Andreas von Oertzen, Denniz Pop, Evan Rogers, Rollocks, Carl Sturken, V. D. Toorn, Johnny Wright
  • Singles από το “‘N Sync”:
  1. “I Want You Back” Κυκλοφόρησε: 7 Οκτωβρίου 1996
  2. “Tearin’ Up My Heart” Κυκλοφόρησε: 10 Φεβρουαρίου 1997
  3. “Here We Go” Κυκλοφόρησε: 5 Μαΐου 1997
  4. “For the Girl Who Has Everything” Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 1997
  5. “Together Again” Κυκλοφόρησε: 8 Νοεμβρίου 1997
  6. “(God Must Have Spent) A Little More Time on You” Κυκλοφόρησε: 9 Φεβρουαρίου 1999
  7. “I Drive Myself Crazy” Κυκλοφόρησε: 15 Φεβρουαρίου 1999

Tracklist:

1. “Tearin’ Up My Heart” – 4:48

2. “You Got It” – 3:34

3. “Sailing” – 4:36

4. “Crazy for You” – 3:40

5. “Riddle” – 3:42

6. “For the Girl Who Has Everything” – 3:51

7. “I Need Love” – 3:14

8. “Giddy Up” – 4:07

9. “Here We Go” – 3:34

10. “Best of My Life” – 4:45

11. “More Than a Feeling” – 3:44

12. “I Want You Back” – 3:22

13. “Together Again” – 4:09

14. “Forever Young” – 4:11

2000 – No Strings Attached

Κυκλοφόρησε: 21 Μαρτίου 2000

  • Εταιρεία: Jive Records
  • Μορφή: CD, Cassette
  • Πιστοποιήσεις: US: 11× Platinum (Diamond), AUS: Platinum, CAN: 7× Platinum, GER: Gold, NLD: Gold, NZ: Gold, UK: Gold
  • Παραγωγή: Kevin Antunes, Babyface, Kevin “She’kspere” Briggs, JC Chasez, Riprock ‘n’ Alex G., Kristian Lundin, Richard Marx, Rami Yacoub, Veit Renn, Teddy Riley, Guy Roche, Jake Schulze, Justin Timberlake
  • Singles από το “No Strings Attached”:
  1. “Bye Bye Bye” Κυκλοφόρησε: 11 Ιανουαρίου 2000
  2. “I’ll Never Stop” Κυκλοφόρησε: 20 Μαΐου 2000
  3. “It’s Gonna Be Me” Κυκλοφόρησε: 12 Ιουνίου 2000
  4. “This I Promise You” Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2000

Tracklist:

US Version

1. “Bye Bye Bye” – 3:19

2. “It’s Gonna Be Me” – 3:11

3. “Space Cowboy (Yippie-Yi-Yay)” (feat. Lisa “Left Eye” Lopes) – 4:21

4. “Just Got Paid” – 4:08

5. “It Makes Me Ill” – 3:26

6. “This I Promise You” – 4:43

7. “No Strings Attached” – 3:50

8. “Digital Get Down” – 4:23

9. “Bringin’ da Noise” – 3:30

10. “That’s When I’ll Stop Loving You” – 4:50

11. “I’ll Be Good for You” – 3:56

12. “I Thought She Knew” – 3:20

UK Version

1. “Bye Bye Bye” – 3:19

2. “It’s Gonna Be Me” – 3:11

3. “Space Cowboy (Yippie-Yi-Yay)” (feat. Lisa “Left Eye” Lopes) – 4:21

4. “Just Got Paid” – 4:08

5. “It Makes Me Ill” – 3:26

6. “This I Promise You” – 4:43

7. “No Strings Attached” – 3:50

8. “Digital Get Down” – 4:23

9. “I’ll Never Stop” – 3:26

10. “Bringin’ da Noise” – 3:30

11. “That’s When I’ll Stop Loving You” – 4:50

12. “I’ll Be Good for You” – 3:56

13. “If I’m Not the One” – 3:21

14. “I Thought She Knew” – 3:20

2001 – Celebrity

  • Κυκλοφόρησε: 24 Ιουλίου 2001
  • Εταιρεία: Jive
  • Μορφή: CD, cassette
  • Πιστοποιήσεις: US: 5× Platinum, AUS: Gold, CAN: 2× Platinum, UK: Gold
  • Παραγωγή: BT, JC Chasez, Rodney Jerkins, Roy “Royalty” Hamilton, Kristian Lundin, Brian McKnight, The Neptunes, PAJAM, Rami Yacoub, Riprock ‘n’ Alex G, Wade J. Robson, Jake Schulze, Justin Timberlake, Robin Wiley
  • Singles από το “Celebrity”:
  1. “Pop” Κυκλοφόρησε: 14 Μαΐου 2001
  2. “Gone” Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2001
  3. “Girlfriend” Κυκλοφόρησε: 12 Μαρτίου 2002

Tracklist:

1. “Pop” – 3:57

2. “Celebrity” – 3:17

3. “The Game Is Over” – 3:25

4. “Girlfriend” – 4:13

5. “The Two of Us” – 3:50

6. “Gone” – 4:51

7. “Tell Me, Tell Me… Baby” – 3:36

8. “Up Against the Wall” – 3:36

9. “See Right Through You” – 2:52

10. “Selfish” – 4:19

11. “Just Don’t Tell Me That” – 3:02

12. “Something Like You” – 4:14

13. “Do Your Thing” – 4:19

2005 – Greatest Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Οκτωβρίου 2005
  • Εταιρεία: Jive
  • Μορφή: CD, Digital Release

Tracklist:

1. “Bye Bye Bye” – 3:22

2. “Girlfriend” (Neptunes Remix featuring Nelly) – 4:45

3. “This I Promise You” – 4:27

4. “It’s Gonna Be Me” – 3:12

5. “God Must Have Spent a Little More Time on You” – 4:04

6. “I Want You Back” – 3:22

7. “Pop” – 2:56

8. “Gone” – 4:53

9. “Tearin’ Up My Heart” – 3:30

10. “I Drive Myself Crazy” – 3:59

11. “Merry Christmas, Happy Holidays” – 4:12

12. “I’ll Never Stop” – 3:08

13. “Music of My Heart” (With Gloria Estefan) – 4:31

International bonus tracks

13. “Girlfriend” (Caveman Remix) – 4:33

14. “Gone” (Kurtis Mantronik Remix) – 5:26

15. “This I Promise You” (Spanish Version) – 4:27

16. “Gone” (Spanish Version) – 4:5

2010 – The Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Ιανουαρίου 2010
  • Εταιρεία: Sony Music
  • Μορφή: CD, Digital Release

Tracklist:

1. “Girlfriend” – 4:16

2. “Tearin’ Up My Heart” – 3:30

3. “This I Promise You” – 4:26

4. “Gone” – 4:53

5. “I Want You Back” – 3:21

6. “Bye Bye Bye” – 3:21

7. “It’s Gonna Be Me” – 3:12

8. “Pop” – 3:59

9. “Celebrity” – 3:19

10. “Selfish” – 4:20

11. “U Drive Me Crazy” – 3:36

12. “I’ll Never Stop” – 3:09

13. “You Got It” – 3:32

14. “Crazy for You” – 3:41

15. “Gone” – 4:39

2014 – The Essential *NSYNC (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιουλίου 2014
  • Εταιρεία: RCA/Legacy
  • Μορφή: CD, Digital Release
  • Παραγωγή: Jan Van Der Toorn, Denniz Pop, Max Martin, Kristian Lundin, Dan Muckala, Carl Sturken, Evan Rogers, Veit Renn, David Foster, Rami Yacoub,Richard Marx, Robin Wiley, The Neptunes, BT, Allstar Gordon

Tracklist:

Disc 1

1. “Here We Go” – 3:35

2. “I Want You Back” – 3:21

3. “Tearin’ Up My Heart” – 3:29

4. “(God Must Have Spent) A Little More Time on You” – 4:02

5. “I Drive Myself Crazy” – 3:59

6. “For the Girl Who Has Everything” – 3:58

7. “Are You Gonna Be There?” – 4:07

8. “Music of My Heart” (featuring Gloria Estefan) – 4:31

9. “Bye Bye Bye” – 3:21

10. “It’s Gonna Be Me” – 3:13

11. “This I Promise You” – 4:26

12. “I Thought She Knew” – 3:23

13. “I Believe in You” (Joe featuring NSYNC) – 4:58

14. “If I’m Not the One” – 3:22

15. “Pop” – 2:57

16. “Girlfriend” – 4:46

17. “Gone” – 4:52

Disc 2

1. “More Than a Feeling” – 3:41

2. “Best of My Life” – 4:45

3. “The Lion Sleeps Tonight” – 3:11

4. “Sailing” – 4:37

5. “Everything I Own” – 3:56

6. “(God Must Have Spent) A Little More Time on You” – 4:39

7. “Somewhere, Someday” -:06

8. “Trashin’ the Camp” (featuring Phil Collins) -:23

9. “If Only Through Heaven’s Eyes” – 4:37

10. “You Don’t Have to Be Alone (On Christmas)” – 4:33

11. “On the Line” (with the “On the Line” – 3:18

12. “That Girl (Will Never Be Mine)” – 3:25

13. “Falling” – 3:48

14. “Feel the Love” – 3:10

15. “Selfish” – 4:19

16. “See Right Through You” – 2:54

17. “Believe in Yourself” – 1:42

Mumford & Sons Top Hits by SounDarts.gr