skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Nickelback

Discography & ID : Nickelback

Ύψος

Gallery

Nickelack & Avril Lavigne

Nickelback & David Beckham

Carlos Santana & Chad Kroeger

Chad Kroeger & Kid Rock

Big and Rich, Usher, Nickelback & Uncle Cracker.

Chad Kroeger (Nickelback), Gene Simmons (Kiss), Dave Navarro & Jerry Cantrell.

Daughtry, Chad Kroeger & Slash

Liam Payne, Louis Tomlinson,Chad Kroeger & Robin Diaz

John Legend, CeCe Winans, Mariah Carey, Chad Kroeger & Patti LaBelle

Chad Kroeger & Avril Lavigne

Chad Kroeger quote

ID

Όνομα συγκροτήματος: Nickelback

Προέλευση ονόματος συγκροτήματος: Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από το nickel, όπως λένε την πεντάρα στον Καναδά. Όταν ο Mike Kroeger παλιά δούλευε γκαρσόν στο Starbucks, και συχνά έδινε ρέστα μια πεντάρα, έλεγε «Here’s your nickel back», (τα ρέστα σας παρακαλώ…).

Άλλες ονομασίες συγκροτήματος: Village Idiot.

Μέλη συγκροτήματος:

Chad Robert Kroeger (πραγματικό όνομα: Chad Robert Turton) | Γεννήθηκε: 15 Νοεμβρίου 1974 στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. Οικογενειακή κατάσταση: ήταν παντρεμένος με την Avril Lavigne για δύο χρόνια (2013-2015).

Ryan Anthony Peake  | Γεννήθηκε: 1 Μαρτίου 1975 στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: ακουστική κιθάρα, keyboards, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα.

Mike Kroeger | Γεννήθηκε: 25 Ιουνίου 1972 στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-σήμερα. 

Daniel Patrick Adair | Γεννήθηκε: 19 Φεβρουαρίου 1975 στο Vancouver, British Columbia του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 2005-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: 3 Doors Down, Martone, Theory of a Deadman, Suspect, Burn Halo, Thornley

Παλιότερα μέλη:

Brandon Kroeger | Γεννήθηκε: 7 Μαΐου 1971 στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 1995-1997. 

Mitch Guindon | Γεννήθηκε: στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 1997-1998. 

Ryan Vikedal | Γεννήθηκε: 9 Μαΐου 1975 στη Hanna, Alberta του Καναδά. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 1998-2005. 

Τόπος Δημιουργίας: Hanna, Alberta, Καναδάς.

Ενεργοί στη μουσική: 1995-σήμερα.

Βραβεία: Oι Nickelbak έχουν αποσπάσει πάνω από 20 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

12 Juno Awards, 7 Much Music Video Awards, 6 Billboard Music Awards, 2 American Music Awards κ.α.

Για να δεις την πλήρη λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Nickelback κάνε κλικ εδώ.

Official Websitenickelback.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1996 – Curb
1996 – Curb
1996 – Hesher (E.P.)
1996 – Hesher (E.P.)
1998 – The State
1998 – The State
2001 – Silver Side Up
2001 – Silver Side Up
2002 – Three-Sided Coin (Compilation)
2002 – Three-Sided Coin (Compilation)
2003 – The Long Road
2003 – The Long Road
2005 – All the Right Reasons
2005 – All the Right Reasons
2008 – Dark Horse
2008 – Dark Horse
2011 – Here and Now
2011 – Here and Now
2013 – The Best of Nickelback Volume 1 (Compilation)
2013 – The Best of Nickelback Volume 1 (Compilation)
2014 – No Fixed Address
2014 – No Fixed Address
2017 – Feed the Machine
2017 – Feed the Machine

Start Here

  • Οι Nickelback ιδρύθηκαν στο Hanna της επαρχίας Αλμπέρτα του Καναδά από τους Chad Kroeger, Mike Kroeger, Ryan Peake και έπειτα τον drummer Brandon Kroeger. Είναι ένα από τα πιο διάσημα συγκροτήματα του σύγχρονου post-grunge, μαζί με άλλα συγκροτήματα, όπως οι 3 Doors Down και Black Stone Cherry, ενώ ο μουσικός τους ήχος είναι πιο προσιτός στο ραδιοφωνικό κοινό, σε σχέση με αυτό της γνήσιας μουσικής grunge της δεκαετίας του 1990. Σήμερα τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος μένουν στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά.
  • Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από το νίκελ (nickel), όπως λένε την πεντάρα στον Καναδά. Όταν ο Mike Kroeger παλιά δούλευε σερβιτόρος στα Starbucks και συχνά έδινε ρέστα μια πεντάρα, έλεγε «Here’s your nickel back», (τα ρέστα σας παρακαλώ…).
  • Το συγκρότημα έχει συμβόλαιο με την EMI στον Καναδά και την Roadrunner Records για τον υπόλοιπο κόσμο.
  • Το συγκρότημα το 1996 παρουσίασε το EP, «Ηesher», μια συλλογή εφτά τραγουδιών. Την ίδια χρονιά παρουσίασε το πρώτο τους ολοκληρωμένο album, «Curb». Tο album και το τραγούδι «Curb» έχουν πάρει το όνομά τους από τον φίλο του τραγουδιστή Chad Kroeger, Kirby, ο οποίος οδηγούσε προς το σπίτι της φίλης του, όταν ξαφνικά τράκαρε το αμάξι του στο δικό της. Δεν ήξερε ότι και η φίλη του οδηγούσε προς το σπίτι του. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η αυθεντική εκδοχή του εξωφύλλου του album δείχνει ένα τρακαρισμένο αμάξι, ενώ η δεύτερη εκδοχή (όταν επανακυκλοφόρησε το album) δείχνει έναν άδειο δρόμο. Το «Curb» έχει πουλήσει περισσότερα από 100.000 αντίγραφα. Ήταν το μόνο album, όπου εμφανίζεται ο Brandon Kroeger σαν drummer. Όταν το album επανακυκλοφόρησε από την Roadrunner Records το 2002, έφτασε στηn 182η θέση των Billboard 200 albums chart.
  • Η επόμενη δουλειά τους, «The State» ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1998. Το «Leader of Men» ήταν το πρώτο single που παρουσιάστηκε από το album και το «Old Enough» ήταν το επόμενο. Ακολούθησαν τα «Breathe» και «Worthy to Say». Έφτασε στη 130η θέση στο Billboard 200 chart και έτσι ξεπέρασε το προηγούμενο debut album του συγκροτήματος, Curb.
  • Tο «Silver Side Up» είναι το τρίτο album των Nickelback, και παρουσιάστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Ήταν το album που έφτασε το συγκρότημα στην κορυφή, αφού έφτασε στο νούμερο ένα των charts όχι μόνο στον Καναδά αλλά και στην Αυστρία, την Ιρλανδία, την Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, έχει γίνει οχτώ φορές πλατινένιο στον Καναδά, έξι φορές στις ΗΠΑ και τρεις φορές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλη η μουσική έχει συντεθεί από τους Nickelback και οι στίχοι έχουν γραφτεί από τον Chad Kroeger. Στο εξώφυλλο του album βλέπουμε ένα δακρυσμένο μάτι, αφιερωμένο σε όσους σκοτώθηκαν στη πτώση των Δίδυμων Πύργων, καθώς η μέρα παρουσίασης του CD έτυχε να συμπέσει με τη μέρα της καταστροφικής πτώσης. Το «Silver Side Up» έχει πουλήσει 5.411.787 αντίγραφα στις ΗΠΑ, μέχρι τις 25 Απριλίου 2009. Τα singles που παρουσιάστηκαν από το Silver Side Up ήταν τα «How You Remind Me», «Too Bad» και «Never Again». Το πιο επιτυχημένο όμως είναι το «How You Remind Me», το οποίο έφτασε στο νούμερο ένα των Billboard Hot 100, Mainstream Rock και Modern Rock charts. Τα τραγούδια «Τοο Bad» και «Never Again» κέρδισαν επίσης την πρώτη θέση στα Mainstream Rock Charts.
  • To album «The Long Road» παρουσιάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2003. Το ίδιο το συγκρότημα έχει συνθέσει όλη τη μουσική των τραγουδιών. Οι στίχοι όμως έχουν γραφτεί από τον τραγουδιστή, Chad Kroeger, εκτός από το κύριο τραγούδι «Someday» που έχει γραφτεί από τους Ryan Peake, Chad Kroeger και Mike Kroeger. Είναι το τελευταίο album όπου εμφανίζεται ο Ryan Vikedal ως drummer. Το «The Long Road» έχει γίνει τρεις φορές πλατινένιο από την RIAA (Recording Industry Association of America) το Μάρτιο του 2005 και έχει πουλήσει ήδη 3.486.687 αντίγραφα στις ΗΠΑ. Ο τραγουδιστής της country μουσικής Travis Tritt παρουσίασε το album του «The Storm» τον Αύγουστο του 2007, μια παραλλαγή του «Should’ve Listened» από το «The Long Road».
  • To «All The Right Reasons» είναι το πέμπτο album των Nickelback και παρουσιάστηκε στις 4 Οκτωβρίου 2005. Είναι το πρώτο album όπου δεν εμφανίζεται ο ντράμερ Ryan Vikedal και κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο νέος ντράμερ, Daniel Adair. Το «All the Right Reasons» είναι αφιερωμένο στον Αμερικάνο κιθαρίστα Darrell «Dimebag» Abbot, που δολοφονήθηκε την ώρα μιας συναυλίας. Το τραγούδι «Side of a Bullet» έχει γραφτεί ειδικά για αυτόν. Το album είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το καναδικό συγκρότημα, αφού είχε πουλήσει 60.000 αντίγραφα από την πρώτη βδομάδα. Το album έχει μπει πέντε φορές στο Τop20 του Hot 100 με τα τραγούδια «Photograph», «Savin’ Me», «Far Away», «If Everyone Cared» και «Rockstar». Τα «Photograph», «Far Away» και «Rockstar» ήταν όλα στο Τop10 του Hot 100 για πολύ καιρό, κάνοντας τους Nickelback το πρώτο ροκ συγκρότημα του 2000 που έχει τρία Τοp10 από το ίδιο άλμπουμ. Το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε στις 10 Ιουλίου 2007.
  • Το «Dark Horse» είναι το πιο πρόσφατο album του συγκροτήματος. Παρουσιάστηκε στις 18 Νοεμβρίου 2008 (μια μέρα νωρίτερα στην Ευρώπη). Παραγωγοί του Dark Horse είναι το ίδιο το συγκρότημα, ο Robert John «Mutt» Lange και ο Joey Moi. Όλα τα τραγούδια έχουν γραφτεί από τον Chad Kroeger. To «Gotta Be Somebody» είναι το πρώτο single που παρουσιάστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2008. Το «If Today Was Your Last Day» ήταν σχεδιασμένο να παρουσιαστεί πρώτο άλλα τελικά δεν έγινε έτσι. Το τραγούδι «Something in Your Mouth» έγινε διαθέσιμο για download από τα iTunes των Η.Π.Α στις 28 Οκτωβρίου, και παρουσιάστηκε από το ροκ ράδιο των Η.Π.Α. ως το δεύτερο single από το άλμπουμ στις 15 Δεκεμβρίου. Τον Ιανουάριο του 2009 ανακοινώθηκε πως το τρίτο single θα ήταν το «I’d Come for You», με τον Nigel Dick να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του video clip, που τραβήχτηκε τον ίδιο μήνα. Ακόμη, το τραγούδι «Burn It To The Ground» ακούγεται στα ραδιόφωνα του εξωτερικού, αν και δεν έχει ανακοινωθεί από το συγκρότημα σαν single.
  • Έπειτα από το «Dark Horse» album τους, ακολούθησαν τα «Here and Now» (2011), «No Fixed Adresse» (2014) και «Feed the Machine», με το τελευταίο να αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους, μιας και η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.

Πηγή: en.wikipedia.org, el.wikipedia.org

1996 – Curb

  • Κυκλοφόρησε: 1996
  • Εταιρεία: FACTOR
  • Παραγωγή: Larry Anschell, Jeff Boyd
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Silver, MC: Gold
  • Singles από το «Curb»:
  1. «Fly»  Κυκλοφόρησε: 1 Αυγούστου 1996

Tracklist:

1. «Little Friend» 3:48

2. «Pusher» 4:00

3. «Detangler» 3:41

4. «Curb» 4:51

5. «Where?» 4:27

6. «Falls Back On» 2:57

7. «Sea Groove» 3:58

8. «Fly» 2:53

9. «Just Four» 3:54

10. «Left» 4:03

11. «Window Shopper» 3:42

12. «I Don’t Have» 4:07

 

1996 – Hesher (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: Μάρτιο 1996
  • Εταιρεία: Self-released
  • Παραγωγή: Nickelback
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Where?» 5:07

2. «Window Shopper» 3:45

3. «Fly» 2:56

4. «Truck» 3:56

5. «Left» 3:54

6. «In Front of Me» 5:36

7. «D.C.» 4:46

 

1998 – The State

  • Κυκλοφόρησε: 1 Σεπτεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Self-released
  • Παραγωγή: Dale Penner
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Silver, MC: Platinum, RIAA: Platinum
  • Singles από το «The State»:
  1. «Leader of Men»  Κυκλοφόρησε: 4 Μαρτίου 2000
  2. «Old Enough»  Κυκλοφόρησε: Οκτώβριο 2000
  3. «Breathe»  Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 2000
  4. «Worthy to Say»  Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 2000

Tracklist:

1. «Breathe» 3:58

2. «Cowboy Hat» 3:54

3. «Leader of Men» 3:29

4. «Old Enough» 2:45

5. «Worthy to Say» 4:05

6. «Diggin’ This» 3:01

7. «Deep» 2:47

8. «One Last Run» 3:28

9. «Not Leavin’ Yet» 3:44

10. «Hold Out Your Hand» 4:08

11. «Leader of Men (Acoustic)» 3:23

 

2001 – Silver Side Up

  • Κυκλοφόρησε: 11 Σεπτεμβρίου 2001
  • Εταιρεία: EMI, Roadrunner
  • Παραγωγή: Nickelback, Rick Parashar
  • Μορφή: CD, Vinyl, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Platinum, BPI: 3× Platinum, BVMI: Platinum, IFPI AUT: Platinum, IFPI SWI: Platinum, MC: 8× Platinum, RIAA: 6× Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «Silver Side Up»:
  1. «How You Remind Me»  Κυκλοφόρησε: 21 Αυγούστου 2001
  2. «Too Bad»  Κυκλοφόρησε: 26 Φεβρουαρίου 2002
  3. «Never Again»  Κυκλοφόρησε: 2 Ιουλίου 2002

Tracklist:

1. «Never Again» 4:20

2. «How You Remind Me» 3:43

3. «Woke Up This Morning» 3:50

4. «Too Bad» 3:52

5. «Just For» 4:03

6. «Hollywood» 3:04

7. «Money Bought» 3:24

8. «Where Do I Hide» 3:38

9. «Hangnail» 3:54

10. «Good Times Gone» 5:20

 

2002 – Three-Sided Coin (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Ιουνίου 2002
  • Εταιρεία: Roadrunner
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Too Bad» 3:52

2. «Breathe» 3:58

3. «How You Remind Me» 3:43

4. «Old Enough» 2:45

5. «Leader of Men» 3:30

6. «Little Friend» 3:48

7. «One Last Run» 3:30

8. «Just For» 4:03

9. «Woke Up This Morning» 3:50

10. «Never Again» 4:20

11. «Yanking Out My Heart» 3:36

 

2003 – The Long Road

  • Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: EMI, Roadrunner
  • Παραγωγή: Nickelback, Joey Moi 
  • Μορφή: CD, Κασέτα
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: 3× Platinum, BPI: Platinum, BVMI: Gold, IFPI AUT: Gold, IFPI SWI: Gold, MC: 5× Platinum, RIAA: 3× Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «The Long Road»:
  1. «Someday»  Κυκλοφόρησε: 5 Αυγούστου 2003
  2. «Figured You Out»  Κυκλοφόρησε: 2 Δεκεμβρίου 2003
  3. «Feelin’ Way Too Damn Good»  Κυκλοφόρησε: 21 Μαρτίου 2004
  4. «See You at the Show»  Κυκλοφόρησε: 14 Ιουνίου 2004
  5. «Because of You»  Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου 2004

Tracklist:

1. «Flat on the Floor» 2:02

2. «Do This Anymore» 4:03

3. «Someday» 3:27

4. «Believe It or Not» 4:07

5. «Feelin’ Way Too Damn Good» 4:16

6. «Because of You» 3:30

7. «Figured You Out» 3:48

8. «Should’ve Listened» 3:42

9. «Throw Yourself Away» 3:55

10. «Another Hole in the Head» 3:35

11. «See You at the Show» 4:04

Special Edition:

12. «Hero (Limited Edition Bonus Track)» 3:20

13. «Learn The Hard Way (Japan Bonus Track)» 2:55

14. «Slow Motion (The Punisher Soundtrack)» 3:32

15. «Yanking Out My Heart» 3:36

16. «Saturday Night’s Alright For Fighting» 3:44

 

2005 – All the Right Reasons

 

  • Κυκλοφόρησε: 4 Οκτωβρίου 2005
  • Εταιρεία: EMI, Roadrunner
  • Παραγωγή: Nickelback, Joey Moi
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: 4× Platinum, BPI: 2× Platinum, BVMI: 3× Gold, IFPI AUT: Gold, IFPI SWI: Gold, MC: 7× Platinum, RIAA: Diamond, RMNZ: 3× Platinum
  • Singles από το «All the Right Reasons»:
  1. «Photograph»  Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2005
  2. «Animals»  Κυκλοφόρησε: 8 Νοεμβρίου 2005
  3. «Savin’ Me»  Κυκλοφόρησε: 25 Απριλίου 2006
  4. «Far Away»  Κυκλοφόρησε: 13 Φεβρουαρίου 2006
  5. «Rockstar»  Κυκλοφόρησε: 21 Αυγούστου 2006
  6. «If Everyone Cared»  Κυκλοφόρησε: 28 Νοεμβρίου 2006
  7. «Side of a Bullet»  Κυκλοφόρησε: 15 Μαρτίου 2007

Tracklist:

1. «Follow You Home» 4:20

2. «Fight for All the Wrong Reasons» 3:44

3. «Photograph» 4:18

4. «Animals» 3:06

5. «Savin’ Me» 3:39

6. «Far Away» 3:58

7. «Next Contestant» 3:34

8. «Side of a Bullet» 3:00

9. «If Everyone Cared» 3:38

10. «Someone That You’re with» 4:01

11. «Rockstar» 4:15

Australian Edition:

12. «Someday» (Live Acoustic Version) 3:25

Japanese Edition:

12. «We Will Rock You» (Queen cover) 2:00

13. «Someday» (Live – Acoustic) 4:39

 

 

2008 – Dark Horse

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2008
  • Εταιρεία: EMI, Roadrunner
  • Παραγωγή: Robert John «Mutt» Lange, Nickelback, Joey Moi
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: 3× Platinum, BPI: Platinum, BVMI: Platinum, IFPI AUT: Gold, IFPI SWE: Gold, MC: 6× Platinum, RIAA: 3× Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Dark Horse»:
  1. «Gotta Be Somebody»  Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2008
  2. «Something in Your Mouth»  Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου 2008
  3. «If Today Was Your Last Day»  Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2008
  4. «Burn It to the Ground»  Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 2009
  5. «I’d Come for You»  Κυκλοφόρησε: 23 Μαρτίου 2009
  6. «Never Gonna Be Alone»  Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2009
  7. «Shakin’ Hands»  Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 2009
  8. «This Afternoon»  Κυκλοφόρησε: 23 Μαρτίου 2010

 Tracklist:

1. «Something in Your Mouth» 3:38

2. «Burn It to the Ground» 3:28

3. «Gotta Be Somebody» 4:13

4. «I’d Come for You» 4:22

5. «Next Go Round» 3:43

6. «Just to Get High» 4:02

7. «Never Gonna Be Alone» 3:47

8. «Shakin’ Hands» 3:39

9. «S.E.X.» 3:52

10. «If Today Was Your Last Day» 4:07

11. «This Afternoon» 4:34

Wal-Mart exclusive bonus track:

12. «This Afternoon» 4:26

 

 

2011 – Here and Now

  • Κυκλοφόρησε: 21 Νοεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Roadrunner
  • Παραγωγή: Nickelback, Joey Moi, Brian Howes
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: 2× Platinum, BPI: Gold, BVMI: Gold, IFPI SWE: Gold, IFPI SWI: Platinum, MC: 2× Platinum, RIAA: Platinum, RMNZ: Gold
  • Singles από το «Here and Now»:
  1. «When We Stand Together»  Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 2011
  2. «Bottoms Up»  Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 2011
  3. «This Means War»  Κυκλοφόρησε: 14 Φεβρουαρίου 2012
  4. «Lullaby»  Κυκλοφόρησε: 24 Φεβρουαρίου 2012
  5. «Trying Not to Love You»  Κυκλοφόρησε: 20 Αυγούστου 2012

Tracklist:

1. «This Means War» 3:20

2. «Bottoms Up» 3:37

3. «When We Stand Together» 3:10

4. «Midnight Queen» 3:14

5. «Gotta Get Me Some» 3:41

6. «Lullaby» 3:48

7. «Kiss It Goodbye» 3:35

8. «Trying Not to Love You» 4:11

9. «Holding on to Heaven» 3:51

10. «Everything I Wanna Do» 3:27

11. «Don’t Ever Let It End» 3:49

 

2013 – The Best of Nickelback Volume 1 (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Roadrunner
  • Μορφή: CD
  • Παραγωγή: ARIA: Platinum, BPI: Gold

Tracklist:

1. «Photograph» 4:19

2. «How You Remind Me» 3:43

3. «Burn It to the Ground» 3:28

4. «Rockstar» 4:14

5. «Savin’ Me» 3:39

6. «Figured You Out» 3:48

7. «Too Bad» 3:52

8. «If Today Was Your Last Day» 4:07

9. «Far Away» 3:58

10. «Feelin’ Way Too Damn Good» 4:16

11. «Someday» 3:27

12. «Never Again» 4:20

13. «Lullaby» 3:48

14. «If Everyone Cared» 3:38

15. «Gotta Be Somebody» 4:13

16. «When We Stand Together» 3:10

17. «Animals» 3:06

18. «This Afternoon» 4:34

19. «Something In Your Mouth» 3:38

 

2014 – No Fixed Address

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2014
  • Εταιρεία: Republic
  • Παραγωγή: Nickelback, Chris Baseford, Brian Howes, Jason «JVP» van Poederooyen, Gordon «Gordini» Sran 
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Platinum, BPI: Silver, BVMI: Gold, IFPI AUT: Platinum, MC: Platinum
  • Singles από το «No Fixed Address»:
  1. «Edge of a Revolution»  Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 2014
  2. «What Are You Waiting For?»  Κυκλοφόρησε: 5 Σεπτεμβρίου 2014
  3. «Million Miles an Hour»  Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2014
  4. «Miss You»  Κυκλοφόρησε: 16 Φεβρουαρίου 2015
  5. «She Keeps Me Up»  Κυκλοφόρησε: 17 Φεβρουαρίου 2015
  6. «Satellite»  Κυκλοφόρησε: 7 Μαρτίου 2015
  7. «Get ‘Em Up»  Κυκλοφόρησε: 5 Μαΐου 2015

Tracklist:

1. «Million Miles an Hour» 4:10

2. «Edge of a Revolution» 4:03

3. «What Are You Waiting For?» 3:38

4. «She Keeps Me Up» 3:57

5. «Make Me Believe Again» 3:33

6. «Satellite» 3:57

7. «Get ‘Em Up» 3:53

8. «The Hammer’s Coming Down» 4:24

9. «Miss You» 4:02

10. «Got Me Runnin’ Round» (featuring Flo Rida) 4:05

11. «Sister Sin» 3:25

Japanese edition:

12. «Edge of a Revolution» (lyric video)

13. «Edge of a Revolution» (music video)

14. «Edge of a Revolution» (behind the scenes)

15. «What Are You Waiting For?» (lyric video)

 

2017 – Feed the Machine

  • Κυκλοφόρησε: 16 Ιουνίου 2017
  • Εταιρεία: BMG
  • Παραγωγή: Nickelback, Chris Baseford
  • Μορφή: CD
  • Singles από το «Feed the Machine»:
  1. «Feed the Machine»  Κυκλοφόρησε: 1 Φεβρουαρίου 2017
  2. «Song on Fire»  Κυκλοφόρησε: 28 Απριλίου 2017
  3. «Must Be Nice»  Κυκλοφόρησε: 1 Ιουνίου 2017
  4. «After the Rain»  Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 2017

Tracklist:

1. «Feed the Machine» 5:02

2. «Coin for the Ferryman» 4:50

3. «Song on Fire» 3:50

4. «Must Be Nice» 3:42

5. «After the Rain» 3:34

6. «For the River» 3:28

7. «Home» 3:52

8. «The Betrayal (Act III)» 4:20

9. «Silent Majority» 3:52

10. «Every Time We’re Together» 3:52

11. «The Betrayal (Act I)» (instrumental) 2:42

 

Fugees Top Hits by SounDarts.gr