skip to Main Content
Menu

Discography & ID : One Direction

Discography & ID : One Direction

Ύψος

Gallery

One Direction

One Direction

One Direction & Robbie Williams

Sir Bob Geldof, Chris Martin, Seal, Roger Taylor, One Direction, Olly Murs, Sinead O’Connor, Ellie Goulding, Ed Sheeran, Emeli Sande, Paloma Faith, Midge Ure & Bono.

One Direction & Katy Perry

One Direction & Lady Gaga

One Direction & Demi Lovato

One Direction & Nicole Scherzinger

One Direction & Νίκος Αλιάγας

Σχετικά «Discographies & IDs»: 

Harry Styles

ID

Όνομα Συγκροτήματος: One Direction (1D)

Προέλευση Ονόματος: Είναι ένα από τα πολλά ονόματα που προτάθηκαν από τα μέλη της μπάντας. Το «One Direction» ήταν ιδέα του Harry Styles, το οποίο επέλεξαν και διατήρησαν καθώς ήταν αρκετά εύηχο. 

Μέλη Συγκροτήματος

Harry Edward Styles: Γεννήθηκε: 1 Φεβρουαρίου 1994 στο Redditch, Worcestershire, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2016.

Louis William TomlinsonΓεννήθηκε: 24 Δεκεμβρίου 1991 στο Doncaster, South Yorkshire, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2016.

Liam James PayneΓεννήθηκε: 29 Αυγούστου 1993 στο Wolverhampton, West Midlands, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2016.

Niall James HoranΓεννήθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 1993 στο Mullingar, County Westmeath, Ιρλανδία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2016.

Zain Javadd «Zayn» MalikΓεννήθηκε: 12 Ιανουαρίου 1993 στο Bradford, West Yorkshire, Αγγλία. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή. Ενεργός στο συγκρότημα: 2010-2015.

Τόπος Δημιουργίας: Λονδίνο, Αγγλία

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής:: 2010-2016

Βραβεία: Οι One Direction έχουν αποσπάσει πάνω από 200 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

7 American Music Awards, 5 ARIA Music Awards, 6 Billboard Music Awards, 7 Brit Awards, 12 MTV Europe Music Awards, 4 MTV Video Music Awards, 2 NME Awards, 3 People’s Choice Awards, 28 Teen Choice Awards κ.α.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι One Direction κάντε κλικ εδώ.

Official Websiteonedirectionmusic.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2011 – Up All Night
2011 – Up All Night
2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.)
2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.)
2012 – Live While We’re Young (E.P.)
2012 – Live While We’re Young (E.P.)
2012 – Take Me Home
2012 – Take Me Home
2013 – Best Song Ever (from «This Is Us») (E.P.)
2013 – Best Song Ever (from «This Is Us») (E.P.)
2013 – Midnight Memories
2013 – Midnight Memories
2014 – Midnight Memories (E.P.)
2014 – Midnight Memories (E.P.)
2014 – You & I (E.P.)
2014 – You & I (E.P.)
2014 – Four
2014 – Four
2015 – Perfect EP
2015 – Perfect EP
2015 – Made in the A.M.
2015 – Made in the A.M.

Start Here

  • Οι One Direction είναι Αγγλικό-Ιρλανδικό pop boy band με έδρα το Λονδίνο. Το συγκρότημα αποτελείται από τα μέλη Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson. Ο Zayn Malik αποχώρησε από το συγκρότημα στις 25 Μαρτίου 2015. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία Syco Records του Σάιμον Κόουελ, αφότου δημιουργήθηκαν και κατετάγησαν τρίτοι στην τελική βαθμολογία της 7ης σεζόν της διοργάνωσης τραγουδιού της Βρετανικής Τηλεόρασης, The X Factor το 2010. Γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία χάρη στην δύναμη των social media, οι πέντε τους δίσκοι Up All Night (2011) και Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) και Made in the A.M. (2015) έσπασαν μεγάλο αριθμό ρεκόρ, έφτασαν στην κορυφή των charts στις περισσότερες μεγάλες αγορές, και δημιούργησαν μεγάλες μουσικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των «What Makes You Beautiful» «Live While We’re Young» «Best Song Ever» «Story Of My Life» «Night Changes» «Drag me down» «Perfect» και «You and I».
  • Συχνά τους έχει αποδοθεί ο όρος του boy band, και ότι αποτελούν μέλος της νέας «British Invasion» στις ΗΠΑ, το συγκρότημα έχει πουλήσει άνω των 14 εκατομμυρίων singles και των 8 εκατομμυρίων δίσκων, σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του, την Modest! Management. Στις επιτυχίες τους συμπεριλαμβάνονται δύο BRIT Awards και τρία MTV Video Music Awards. Σύμφωνα με τον Νικ Γκάτφιλντ, πρόεδρο και chief executive της Sony Music Entertainment UK, οι One Direction είχαν οικονομικά οφέλη άνω των $50 εκατομμυρίων έως τον Ιούνιο του 2012. Ανακηρύχτηκαν ως «Top New Artist» για το 2012 από το περιοδικό Billboard, ενώ το The Huffington Post βάφτισε το 2012 ως το «Έτος των One Direction». Tον Ιανουάριο του 2014, ανακηρύχθηκαν ως οι καλλιτέχνες που είχαν την μεγαλύτερη επιτυχία και πούλησαν πιο πολύ για την χρονιά 2013.
  • Ο Niall James Horan, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1993, είναι από το Μάλινγκαρ στην Κομητεία του Ουέστμιθ της Ιρλανδίας. Μητέρα του είναι η Μάουρα Γκάλαχερ και πατέρας του ο Μπόμπι Χόραν, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Γκρεγκ. Οι γονείς τους χώρισαν όταν ήταν σε ηλικία πέντε ετών. Αυτός και ο αδερφός του ζούσαν μεταξύ των δύο σπιτιών (πατέρα και μητέρας) για μερικά χρόνια, προτού αποφασίσουν να κατοικήσουν μόνιμα με τον πατέρα τους στο Μάλινγκαρ. Ο Χόραν ήταν μαθητής στο Coláiste Mhuire, ένα Εκπαιδευτήριο Καθολικών Μοναχών για άρρενες. Ήταν μέλος της χορωδίας του σχολείου, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Προτού συμμετάσχει στο The X Factor, πραγματοποιούσε εμφανίσεις στην ευρύτερη περιοχή της γενέτειράς του, μεταξύ άλλων κι ως support act στον Lloyd Daniels στο Δουβλίνο. Ο Χόραν έπαιζε κιθάρα από την παιδική του ηλικία. Ο Χόραν έχει, επίσης, δηλώσει ότι είναι μεγάλος fan της «swing» , έχοντας ως αγαπημένους του καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, τους Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν και Μάικ Μπουμπλέ. Ακόμα, ο Χόραν έχει δηλώσει fan της ροκ μουσικής και, πιο συγκεκριμένα, συγκροτημάτων όπως οι The Eagles, Bon Jovi και The Script.
  • Ο Zayn Javadd Malik, γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1993, κατάγεται από το Μπράντφορντ στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας. Γεννημένος από πατέρα British Pakistani (φυλή Άγγλων πολιτών των οποίων οι προγονικές ρίζες προέρχονται από το Πακιστάν), τον Γιασέρ και Αγγλίδα μητέρα, την Τρίσια Μάλικ (γεννημένη ως Μπράναν), έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, την Ντονίγια, και δύο μικρότερες αδερφές, την Γουαλίγια και την Σαφάα. Μεγάλωσε στο Ιστ Μπόουλινγκ, όπου ήταν μαθητής στο Lower Fields Primary School, προτού συνεχίσει τις σπουδές του στο Tong High School, ένα δημόσιο μονοτάξιο σχολείο. Ο Μάλικ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δύο πρώτα σχολεία του, λόγω της καταγωγής του, και, αφού άλλαξε σχολείο στην ηλικία των 12 ετών, ο Μάλικ δήλωσε ότι άρχισε να αποκτά αυτοπεποίθηση και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Κατά τα δοκιμαστικά του στο The X Factor, δήλωσε: «Έψαχνα για μια εμπειρία». Αναφέρει την urban μουσική ως κύρια μουσική του επιρροή, ενώ καθώς μεγάλωνε, ανακάλυψε και την R&B και rap μουσική. Τόσο αυτός όσο και άλλα μέλη των One Direction έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι θα ονειρευόντουσαν, κάποια στιγμή, να συνεργαστούν με καλλιτέχνες όπως ο Bruno Mars. Ο Μάλικ είναι εθισμένος στο κάπνισμα, αν και στα τέλη του 2011, εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει. Ο Μάλικ είχε αναρτήσει, κατά τα τέλη του 2012, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την φράση «La ila ha ill lalla ho muhammed door rasoolalah», φράση γνωστή ως το σύμβολο της πίστης για τους Μουσουλμάνους πιστούς και η οποία σημαίνει: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος Θεός εκτός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του Αλλάχ». Ήταν αρραβωνιασμένος με την Perrie Edwards, μέλος του συγκροτήματος Little Mix. Αποχώρησε από το συγκρότημα στις 25 Μαρτίου 2015, γιατί, κατά τα λεγόμενά του, θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στις 25 Μαρτίου κυκλοφόρησε το πρώτο album του ως solo καλλιτέχνης με τον τίτλο «Mind of Mine».
  • Ο Liam James Payne, γεννημένος στις 29 Αυγούστου 1993, προέρχεται από το Γουλβερχάμπτον στα Δυτικά Μίντλαντς της Αγγλίας. Γεννημένος τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το προβλεπόμενο από την μητέρα του Κάρεν και τον πατέρα του Τζοφ, έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Έως την ηλικία των τεσσάρων ετών, ο Πέιν περνούσε από συχνές εξετάσεις στο νοσοκομείο, καθώς οι θεράποντες γιατροί είχαν εντοπίσει ότι ένα από τα νεφρά του ήταν δυσλειτουργικό και παρουσίαζε ανωμαλίες στην λειτουργία του. Για να μπορέσει να αντέξει τον πόνο, έκανε 32 ενέσεις στο μπράτσο του το πρωί και το απόγευμα ως παιδί. Ως μαθητής, ο Πέιν είχε τακτική ενασχόληση με τον αθλητισμό. Ο Πέιν έπεφτε συχνά θύμα bullying στο γυμνάσιο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να ξεκινήσει μαθήματα πυγμαχίας σε ηλικία δώδεκα ετών. Ήταν φοιτητής μουσικής τεχνολογίας στο City of Wolverhampton College. Ο Πέιν είχε εμφανιστεί ζωντανά ενώπιον κοινού ύψους 26,000 ατόμων σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση των Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς. Ο Πέιν πέρασε για πρώτη φορά από τα δοκιμαστικά του The X Factor στη διάρκεια της πέμπτης σεζόν, το 2008, όταν ήταν ηλικίας 14 ετών. Κατάφερε να πείσει τους κριτές για την αξία του, όμως ο Κάουελ τον θεώρησε ανέτοιμο για τον ανταγωνισμό που θα τον περίμενε στην πορεία και του ζήτησε να επιστρέψει ξανά ύστερα από δύο χρόνια. Ο Πέιν αναφέρει τον Justin Timberlake ως μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του. Έχει, ακόμα, δηλώσει, ότι μεγάλη πηγή έμπνευσης στις ζωντανές του εμφανίσεις είναι το μέλος των Take That, Gary Barlow.
  • Ο Harry Edward Styles, γεννημένος στις 1 Φεβρουαρίου 1994 είναι από το Holmes Chapel, Chesire , Αγγλία. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 7 ετών, και, παρόλο που διατηρούσε καλές σχέσεις με τον πατέρα του, έμενε με την μητέρα του και την αδελφή του,την Gemma Styles. Ο Χάρι συμμετείχε στο βρετανικό σόου The X-Factor το 2010 με το τραγούδι «Isn’t She Lovely» του Stevie Wonder. Πέρασε με όλα τα ναι και ένα όχι από τον Λούις. Προχώρησε για πολλούς ακόμη γύρους μέχρι που αποκλείστηκε στο Bootcamp. Ωστόσο, ο Σάιμον Κόουελ πίστεψε ότι ο Χάρι έπρεπε να ξαναβγεί στην επιφάνεια, και αυτή τη φορά σε ένα συγκρότημα. Ο Βρετανός με την τέλεια προφορά.
  • Ο Louis William Tomlinson, γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1991, κατάγεται από το Ντόνκαστερ στα νότια του Yorkshire της Αγγλίας. Η μητέρα του ονομαζόταν Τζοάνα και ο πατέρας του Τρόι Όστιν (πήρε το επώνυμό του από τον πατριό του). Έχει 6 αδερφές, την Lottie, Fizzy, Phoebe, Daisy, Georgia και Doris και έναν μικρότερο αδελφό τον Ernest. Γυμνάσιο πήγε στο Hall Cross School, ενώ τα πρώτα σχολικά του χρόνια τα διάνυσε στο The Hayfield School. Στην πρώτη του audition στο X-Factor τραγούδησε το «Hey There Delilah» των Plain White T’s, με το οποίο πήρε 3 ψήφους και πέρασε στο επόμενο στάδιο που ήταν το Bootcamp, όπου τραγούδησε το «Make You Feel My Love» του Bob Dylan, πριν ενταχθεί στο συγκρότημα των One Direction.

πηγή: el.wikipedia.org

2011 – Up All Night

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Syco, Columbia
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 3× Platinum, ARIA: 5× Platinum, GLF: Platinum, IRMA: 3× Platinum, MC: 3× Platinum, RIAA: 2× Platinum, RMNZ: 3× Platinum
  • Παραγωγή: Ash Howes, BeatGeek, Brian Rawling, Carl Falk, Jimmy Joker, Matt Squire, Paul Meehan, Rami Yacoub, RedOne, Richard «Biff» Stannard, Savan Kotecha, Shep Solomon, Steve Mac, Steve Robson, Toby Gad, Tom Meredith
  • Singles από το «Up All Night«:
  1. «What Makes You Beautiful» Κυκλοφόρησε: 11 Σεπτεμβρίου 2011
  2. «Gotta Be You» Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2011
  3. «One Thing» Κυκλοφόρησε: 6 Ιανουαρίου 2012
  4. «More than This» Κυκλοφόρησε: 25 Μαΐου 2012

Tracklist:

1. «What Makes You Beautiful» – 3:21

2. «Gotta Be You» – 4:06

3. «One Thing» – 3:19

4. «More Than This – 3:50

5. «Up All Night» – 3:16

6. «I Wish» – 3:38

7. «Tell Me a Lie» – 3:19

8. «Taken» – 3:59

9. «I Want» – 2:55

10. «Everything About You» – 3:39

11. «Same Mistakes» – 3:40

12. «Save You Tonight» – 3:27

13. «Stole My Heart» – 3:27

2012 – iTunes Festival: London 2012 (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «What Makes You Beautiful» – 3:43

2. «One Thing» – 3:28

3. «Moments» – 4:39

4. «More than This» – 4:04

5. «Up All Night» – 3:44

6. «Na Na Na» – 3:39

2012 – Live While We’re Young (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Σεπτεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Live While We’re Young» – 3:18

2. «Live While We’re Young» (Dave Aude Remix) – 5:40

3. «Live While We’re Young» (The Jump Smokers Remix) – 4:25

4. «I Want» (Live) – 3:06

2012 – Take Me Home

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Syco, Columbia
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 3× Platinum, ARIA: 3× Platinum, GLF: Platinum, IRMA: 3× Platinum, MC: 3× Platinum, NVPI: Platinum, RIAA: 2× Platinum, RMNZ: 2× Platinum
  • Παραγωγή: Julian Bunetta, Cirkut, Dr. Luke, Carl Falk, Kristoffer Fogelmark, Jake Gosling, Steve Robson, Shellback, Rami Yacoub, Louis Tomlinson, Harry Styles
  • Singles από το «Take Me Home«:
  1. «Live While We’re Young» Κυκλοφόρησε: 28 Σεπτεμβρίου 2012
  2. «Little Things» Κυκλοφόρησε: 12 Νοεμβρίου 2012
  3. «Kiss You» Κυκλοφόρησε: 7 Ιανουαρίου 2013

Tracklist:

1. «Live While We’re Young» – 3:20

2. «Kiss You» – 3:04

3. «Little Things» – 3:39

4. «C’mon, C’mon» – 2:46

5. «Last First Kiss» – 3:24

6. «Heart Attack» – 2:57

7. «Rock Me» – 3:21

8. «Change My Mind» – 3:33

9. «I Would» – 3:22

10. «Over Again» – 3:03

11. «Back for You» – 3:00

12. «They Don’t Know About Us» – 3:21

13. «Summer Love» – 3:29

2013 – Best Song Ever (from «This Is Us») (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιουλίου 2013
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Best Song Ever» – 3:22

2. «Best Song Ever» (Jump Smokers Remix) – 3:08

3. «Best Song Ever» (Kat Krazy Remix) – 3:05

4. «Kiss You» (Live Version From The Motion Picture «One Direction: This Is Us») – 4:27

2013 – Midnight Memories

  • Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Columbia, Syco
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 3× Platinum, ARIA: 2× Platinum, GLF: Gold, IRMA: 3× Platinum, MC: 2× Platinum, RIAA: Platinum, RMNZ: Platinum
  • Παραγωγή: Julian Bunetta, Carl Falk, Tom Fletcher, Theodore Geiger, Danny Jones, Jacknife Lee, Dougie Poynter, Matt Rad, John Ryan, Jamie Scott, Toby Smith, Ryan Tedder
  • Singles από το «Midnight Memories»:
  1. «Best Song Ever» Κυκλοφόρησε: 22 Ιουλίου 2013
  2. «Story of My Life» Κυκλοφόρησε:  28 Οκτωβρίου 2013
  3. «Midnight Memories» Κυκλοφόρησε: 9 Μαρτίου 2014
  4. «You & I» Κυκλοφόρησε: 18 Απριλίου 2014

Tracklist:

1. «Best Song Ever» – 3:20

2. «Story of My Life» – 4:05

3. «Diana» – 3:04

4. «Midnight Memories» – 2:56

5. «You & I» – 3:57

6. «Don’t Forget Where You Belong» – 4:01

7. «Strong» – 3:04

8. «Happily» – 2:55

9. «Right Now» – 3:20

10. «Little Black Dress» – 2:37

11. «Through The Dark» – 3:41

12. «Something Great» – 3:56

13. «Little White Lies» – 3:17

14. «Better Than Words» – 3:28

The Ultimate Edition

15. «Why Don’t We Go There?» – 2:54

16. «Does He Know?» – 2:59

17. «Alive» – 2:41

18. «Half a Heart» – 3:08

2014 – Midnight Memories (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Μαρτίου 2014
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Midnight Memories» – 2:55

2. «Story of My Life» (Live X Factor Performance) – 4:18

3. «Rock Me» (Live Version From the Motion Picture «One Direction: This Is Us») – 4:15

4. «C’mon, C’mon» (Live Version From the Motion Picture «One Direction: This Is Us») – 3:27

2014 – You & I (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 23 Μαΐου 2014
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «You & I» (Radio Edit) – 3:52

2. «You & I» (Big Payno Remix) – 3:25

3. «You & I» (Duet Version) – 4:05

4. «You & I» (Piano Version) – 3:42

2014 – Four

  • Κυκλοφόρησε: 14 Νοεμβρίου 2014
  • Εταιρεία: Columbia, Syco
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: 2× Platinum, ARIA: 2× Platinum, GLF: Platinum, MC: Platinum, RIAA: Platinum, RMNZ: Platinum
  • Παραγωγή: Julian Bunetta, Pär Westerlund, John Ryan, Teddy Geiger, Steve Robson, Matt Rad, Jamie Scott, Ian Franzino, Afterhrs
  • Singles από το «Four«:
  1. «Steal My Girl» Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2004
  2. «Night Changes» Κυκλοφόρησε: 14 Νοεμβρίου 2014
  3. «No Control» Κυκλοφόρησε: 20 Μαΐου 2015

Tracklist:

1. «Steal My Girl» – 3:48

2. «Ready to Run» – 3:16

3. «Where Do Broken Hearts Go» – 3:49

4. «18» – 4:08

5. «Girl Almighty» – 3:21

6. «Fool’s Gold» – 3:31

7. «Night Changes» – 3:46

8. «No Control» – 3:19

9. «Fireproof» – 2:54

10. «Spaces» – 4:16

11. «Stockholm Syndrome» – 3:34

12. «Clouds» – 3:51

The Ultimate Edition

13. «Change Your Ticket» – 4:26

14. «Illusion» – 3:14

15. «Once in a Lifetime» – 2:38

16. «Act My Age» – 3:18

2015 – Perfect EP

  • Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 2015
  • Εταιρεία: Syco Records
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

Digital download

1. «Perfect» – 3:50

Digital EP

2. «Perfect» (Stripped) – 3:51

3. «Home» – 3:14

4. «Perfect» (Matoma Remix) – 3:43

5. «Drag Me Down» (featuring LunchMoney Lewis) (Big Payno x AFTERHRS Remix) – 3:08

2015 – Made in the A.M.

  • Κυκλοφόρησε: 13 Νοεμβρίου 2015
  • Εταιρεία: Columbia, Syco
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Platinum, ARIA: Platinum, MC: Platinum, RIAA: Platinum, RMNZ: Gold
  • Παραγωγή: Julian Bunetta, Jesse Shatkin, John Ryan, Afterhrs, Johan Carlsson, Jamie Scott, Liam Payne
  • Singles από το «Made in the A.M.«:
  1. «Drag Me Down» Κυκλοφόρησε: 31 Ιουλίου 2015
  2. «Perfect» Κυκλοφόρησε: 16 Οκτωβρίου 2015
  3. «History» Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2015

Tracklist:

1. «Hey Angel» – 4:00

2. «Drag Me Down» – 3:12

3. «Perfect» – 3:50

4. «Infinity» – 4:09

5. «End of the Day» – 3:14

6. «If I Could Fly» – 3:50

7. «Long Way Down» – 3:12

8. «Never Enough» – 3:33

9. «Olivia» – 2:57

10. «What a Feeling» – 3:20

11. «Love You Goodbye» – 3:16

12. «I Want to Write You a Song» – 2:59

13. «History» – 3:07

Deluxe Edition

14. «Temporary Fix» – 2:55

15. «Walking in the Wind» – 3:22

16. «Wolves» – 4:01

17. «A.M.» – 3:29

One Direction Top Hits by SounDarts.gr