skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Queens Of The Stone Age

Discography & ID : Queens Of The Stone Age

Ύψος

Gallery

Queens of the Stone Age

Josh Homme

Dean Fertita

Jon Theodore

Michael Shuman

Troy Van Leeuwen

Iggy Pop, Josh Homme, Dean Fertita & Matt Helders

Q.O.T.S.A. & The Mars Volta στο εξώφυλλο του Filter.

O Josh Homme στο εξώφυλλο του ΝΜΕ.

Ο John Theodore στο εξώφυλλο του Drummer.

Josh Homme Quote

ID

Όνομα Συγκροτήματος: Queens of the Stone Age

Προέλευση ονόματος :  Το group είχε αρχικά την ονομασία Gamma Ray την οποία έπρεπε να αλλάξουν καθώς υπήρχε ήδη ένα γερμανικό συγκρότημα με το ίδιο όνομα από το 1989. To όνομα Queens of the Stone Age τους το έδωσε ο παραγωγός τους Chris Goss. Πίστευε πως τo rock θα πρέπει να είναι αρκετά βαρύ για τα αγόρια και γλυκό για τα κορίτσια. Με αυτόν τον τρόπο όλοι είναι ευχαριστημένοι. Το «Kings of the Stone Age» («Βασιλιάδες της Λίθινης Εποχής») ήταν πολύ μονόπλευρο.

Μέλη του συγκροτήματος:

Joshua Michael «Josh» Homme: Γεννήθηκε: 17 Μαΐου 1973, στο Joshua Tree, California, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, κιθάρα, πιάνο. Ενεργός στο συγκρότημα: 1996-σήμερα. Γνωστός και ως: Baby Duck, Carlo Von Sexron, J.Ho, Ginger Elvis. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Kyuss, Eagles of Death Metal, Screaming Trees, Them Crooked Vultures, The Desert Sessions.

Troy Dean Van LeeuwenΓεννήθηκε: 5 Ιανουαρίου 1970 στο
Los Angeles, California, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, keyboards, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2002-σήμερα. Γνωστός και ως: T.V. Leeuwen, Troy De Van Leeuwen, TVL, Tweezil Von Smoothy. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: the Desert Sessions, Mondo Generator, Eagles of Death Metal, the Gutter Twins, Enemy, Sweethead, Gone Is Gone.
Michael Jay Shuman: Γεννήθηκε: 20 Αυγούστου 1985 στο Los Angeles, California, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο, keyboards. φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2007-σήμερα. Γνωστός και ως: Mikey Shoes. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα:  Mini Mansions,Wires on Fire, Jubilee.
Dean Anthony FertitaΓεννήθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 1970 στο Royal Oak, Michigan, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, πιάνο, keyboards, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2007-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: The Dead Weather, The Raconteurs, Hello=Fire.
Jon Philip TheodoreΓεννήθηκε: 30 Δεκεμβρίου 1973 στη Baltimore, MD, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums, κρουστά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2013-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα:  Golden, Royal Trux, The Mars Volta, One Day as a Lion.
Παλιότερα μέλη του συγκροτήματος:
 Mark Lanegan, Dave Catching, Brendon McNichol, Nick Oliveri, Alain Johannes, Alfredo Hernández, Gene Trautmann, Dave Grohl, Joey Castillo, Natasha Shneider

Τόπος δημιουργίας: Palm Desert, California, Η.Π.Α.

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1996-σήμερα.

Βραβεία:  Οι Queens of the Stone Age έχουν κερδίσει πάνω από 25 βραβεία μέχρι σήμερα:

2 California Music Awards (2003), 1 Kerrang! Award (2000), 1 NME Award (2004), 1 MTV Video Music Award (2003)

Έχουν κερδίσει επίσης 6 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy. 

Για την αναλυτική λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν λάβει οι Queens of the Stone Age, κάντε κλικ εδώ.

Official Siteqotsa.com

Πηγές: en.wikipedia.org, el.wikipedia.org

Discography

Start Here
Start Here
1996 – Gamma Ray (E.P.)
1996 – Gamma Ray (E.P.)
1997 – Kyuss/Queens of the Stone Age (E.P.)
1997 – Kyuss/Queens of the Stone Age (E.P.)
1998 – The Split CD (E.P.)
1998 – The Split CD (E.P.)
1998 – Queens of the Stone Age
1998 – Queens of the Stone Age
2000 – Rated R
2000 – Rated R
2002 – Songs for the Deaf
2002 – Songs for the Deaf
2004 – Stone Age Complication (E.P.)
2004 – Stone Age Complication (E.P.)
2005 – Lullabies to Paralyze
2005 – Lullabies to Paralyze
2005 – Over the Years and Through the Woods (Live)
2005 – Over the Years and Through the Woods (Live)
2007 – Era Vulgaris
2007 – Era Vulgaris
2013 – …Like Clockwork
2013 – …Like Clockwork
2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)
2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)
2013 – …Like Cologne (Live E.P.)
2013 – …Like Cologne (Live E.P.)

Start Here

  • Οι Queens of the Stone Age είναι ένα αμερικανικό rock συγκρότημα από το Palm Desert της California που δημιουργήθηκε το 1996. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Josh Homme (βασική φωνή, κιθάρα, πιάνο), Troy Van Leeuwen (κιθάρα, πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά), Michael Shuman (μπάσο, αρμόνιο, φωνητικά), Dean Fertita (κιθάρα, πλήκτρα, κρουστά, φωνητικά) και Jon Theodore (ντραμς, κρουστά). Η δημιουργία τους δρομολογήθηκε μετά την διάλυση του πρώην συγκροτήματος του Homme, Kyuss. Μέχρι σήμερα, οι Queens of the Stone Age έχουν καθιερώσει το heavy rock ύφος τους, ενσωματώνοντας μία ποικιλία από διαφορετικά στυλ κι επιρροές. Αιτία για το τελικό μουσικό ύφος τους ήταν η συνεργασία τους με τον Billy Gibbons των ZZ Top και του σταθερού συνεργάτη Mark Lanegan.
  • Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε το συγκρότημα ήταν το «18 A.D.», μέσα από το compilation album τους «Burn One Up! Music for Stoners», ενώ η πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1997 στο OK Hotel του Seattle. Τελικά, το ομότιτλο debut album των Queens of the Stone Age κυκλοφόρησε το 1998.
  • Ο δίσκος τους, με τίτλο «Rated R» που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου του 2000, αποτέλεσε την δεύτερη ολοκληρωμένη τους δουλειά, η οποία έλαβε θετικές κριτικές. Μέσω αυτής κυκλοφόρησε και το τραγούδι «Feel Good Hit of the Summer».
  • Η αναγνωρισιμότητα του συγκροτήματος έφτασε σε άλλα επίπεδα, όταν ο Dave Grohl (μέλος των Foo Fighters και των Nirvana) συνέβαλε στην ηχογράφηση του τρίτου album των Queens of the Stone Age, με τίτλο «Songs for the Deaf». Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2002. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του κιθαρίστα των A Perfect CircleTroy Van Leeuwen. Ο τρίτος δίσκος του συγκροτήματος φαίνεται πως ήταν μία εμπορική επιτυχία και για τον λόγω αυτό «έγινε χρυσός», με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 900.000. Τα singles «No One Knows» και «Go with the Flow» ακούγονταν καθημερινά στο ραδιόφωνο, ενώ ήταν δύο από τις επιλογές στο video game «Guitar Hero».
  • Στα τέλη του 2004, ο Homme μαζί με τον Alain Johannes των Eleven και τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος Van Leeuwen και Castillo, ηχογράφησαν το τέταρτο κατά σειρά album των Queens of the Stone Age, «Lullabies to Paralyze». Επίσημα ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου του 2005, φτάνοντας στη θέση νούμερο 5 του αμερικανικού Billboard Hot 100. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος, μέχρι το 2013, όπου ο δίσκος τους «…Like Clockwork» κατέλαβε την πρώτη θέση στα charts. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τέταρτου album τους, οι Queens of the Stone Age κυκλοφόρησαν το live album «Over the Years and Through the Woods», με μία live εμφάνισή τους από το Λονδίνο και σπάνιο υλικό από τραγούδια τους κατά την περίοδο 1998-2005.
  • Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2007, το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πως τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς θα κυκλοφορήσει το νέο τους album «Era Vulgaris». Ο εν λόγω δίσκος περιλάμβανε συνεργασίες με τους Trent Reznor (από τους Nine Inch Nails), Julian Casablancas (από τους The Strokes), Mark Lanegan, Billy Gibbons (από τους ZZ Top) και Erma Bombeck. Τα τραγούδια «Sick, Sick, Sick» και «3’s & 7’s» ήταν τα επίσημα singles του album. Την ίδια χρονιά, το συγκρότημα πραγματοποίησε την περιοδεία «Duluth Tour» στην Βόρειο Αμερική, κάνοντας εμφανίσεις σε μικρές πόλεις, όπου δεν είχαν πάει ξανά στο παρελθόν.
  • Κατά τη διάρκεια του 2009 και του 2010, οι Queens of the Stone Age έκαναν παράλληλα projects. O Troy Van Leeuwen έγινε μέλος του συγκροτήματος Sweethead. Ο Joey Castillo έπαιξε στην «Heart On» περιοδεία των Eagles of Death Metal. Ο μπασίστας Michael Shuman συνέχισε ως ντράμερ και τραγουδιστής των Mini Mansions, ενώ ο Dean Fertita έγινε μέλος του συγκροτήματος του Jack WhiteThe Dead Weather. Ο Josh Homme δημιούργησε το συγκρότημα Them Crooked Vultures, μαζί με τους Dave Grohl και John Paul Jones.
  • Μετά το πρόβλημα υγείας που υπέστη ο Homme το 2010, οι Queens of the Stone Age επέστρεψαν με μία επανέκδοση του ομότιτλου debut album τους, το 2011.
  • Από το 2008, το συγκρότημα κάνει λόγο για κυκλοφορία νέου δίσκου. Ενώ ο δίσκος είναι υπό δημιουργία, το 2012 ανακοινώνεται πως ο Joey Castillo έφυγε από το συγκρότημα και την θέση του στα ντραμς πήρε ο Dave Grohl. Ο επερχόμενος δίσκος έχει τίτλο «…Like Clockwork», ενώ σε αυτόν γίνονται συνεργασίες με ονόματα, όπως ο Trent Reznor, ο Jake Shears των Scissor Sisters, η Brody Dalle, ο Elton John, ο Alex Turner από τους Arctic Monkeys και ο James Lavelle από τους UNKLE. Το album «…Like Clockwork»  κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου του 2013 από την Matador Records στην Μεγάλη Βρετανία και μία ημέρα μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Τον Ιανουάριο του 2014, ο Homme δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone την κυκλοφορία νέου δίσκου μετά το τέλος της περιοδείας του συγκροτήματος για την προώθηση του τελευταίου album «…Like Clockwork». Τελικά, κανένα album δεν κυκλοφόρησε παρά τις αρχικές δηλώσεις.

Πηγή: https://en.wikipedia.org

1996 – Gamma Ray (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: Ιανουάριο 1996
  • Εταιρεία: Man’s Ruin
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. «If Only Everything» (Josh Homme)    3:32

2.  «Born to Hula» (Josh Homme)    5:05

1997 – Kyuss/Queens of the Stone Age (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Δεκεμβρίου 1997
  • Εταιρεία: Man’s Ruin
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Into the Void» (Black Sabbath cover)   8:00

2. «Fatso Forgotso»   8:33

3. «Fatso Forgotso Phase II (Flip the Phase)»   2:17

4. «If Only Everything»   3:32

5. «Born to Hula»   5:05

6. «Spiders and Vinegaroons»   6:24

 

1998 – The Split CD (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 1 Απριλίου 1998
  • Εταιρεία: Man’s Ruin
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. Queens of the Stone Age – «The Bronze»   3:41

2. Queens of the Stone Age – «These Aren’t the Droids You’re Looking For»   3:07

3. Beaver – «Absence Without Leave» – Actually «Morocco»   5:06

4. Beaver – «Morocco» – Actually «Absence Without Leave»   4:25

1998 – Queens of the Stone Age

  • Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 1998
  • Εταιρεία: Loosegroove, Roadrunner
  • Μορφή: CD, κασέτα, LP, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: UK: Silver
  • Singles από το «Queens of the Stone Age»:
  1. «If Only»  Κυκλοφόρησε: 1998
  2. «I Was a Teenage Hand Model»  Κυκλοφόρησε: 1998 (promotional)
  3. «How to Handle a Rope (A Lesson in the Lariat)»  Κυκλοφόρησε: 28 Φεβρουαρίου 2011

Tracklist:

1. «Regular John»   4:35

2. «Avon»   3:22

3. «If Only»   3:20

4. «Walkin’ on the Sidewalks»   5:03

5. «You Would Know»   4:16

6. «How to Handle a Rope»   3:30

7. «Mexicola»   4:54

8. «Hispanic Impressions»   2:44

9. «You Can’t Quit Me Baby»   6:34

10. «Give the Mule What He Wants»   3:09

11. «I Was a Teenage Hand Model»   5:01

 

2000 – Rated R

  • Κυκλοφόρησε: 6 Ιουνίου 2000
  • Εταιρεία: Interscope
  • Μορφή: CD, κασέτα, LP, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold, UK: Gold
  • Singles από το «Rated R»:
  1. «The Lost Art of Keeping a Secret»  Κυκλοφόρησε: 7 Αυγούστου 2000
  2. «Feel Good Hit of the Summer»  Κυκλοφόρησε: 27 Νοεμβρίου 2000
  3. «Monsters in the Parasol»  Κυκλοφόρησε: 2000 (promotional)

Tracklist:

1. «Feel Good Hit of the Summer»   2:43

2. «The Lost Art of Keeping a Secret»   3:36

3. «Leg of Lamb»   2:48

4. «Auto Pilot»   4:01

5. «Better Living Through Chemistry»   5:49

6. «Monsters in the Parasol»   3:27

7. «Quick and to the Pointless»   1:42

8. «In the Fade» (Includes a reprise of the first track «Feel Good Hit of the Summer»)   4:25

9. «Tension Head»   2:52

10. «Lightning Song» (Instrumental)   2:07

11. «I Think I Lost My Headache»   8:40

Deluxe edition (Disc two)

1. «Ode to Clarissa»   2:40

2. «You’re So Vague»   3:40

3. «Never Say Never» (Romeo Void cover)   4:22

4. «Who’ll Be the Next in Line» (The Kinks cover)   2:29

5. «Born to Hula» (Re-recorded version)   5:53

6. «Monsters In the Parasol» (live)   3:32

7. «Feel Good Hit of the Summer» (live)   2:59

8. «Regular John» (live)   5:12

9. «Avon» (live)   3:23

10. «Quick and to the Pointless» (live)   2:34

11. «Better Living Through Chemistry» (live)   5:19

12. «Ode to Clarissa» (live)   2:52

13. «The Lost Art of Keeping a Secret» (live)   3:33

14. «You Can’t Quit Me, Baby» (live)   10:37

15. «Millionaire» (live)   4:37

UK special edition (Disc two)

1. «Feel Good Hit of the Summer»   2:43

2. «Never Say Never» (Romeo Void cover)   4:22

3. «You’re So Vague»   3:40

4. «Who’ll Be the Next in Line» (The Kinks cover)   2:29

5. «Feel Good Hit of the Summer» (CD-ROM video)   2:43

 

2002 – Songs for the Deaf

  • Κυκλοφόρησε: 27 Αυγούστου 2002
  • Εταιρεία: Interscope
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Platinum, RMNZ: Gold, GLF: Gold, BPI: Platinum, RIAA: Gold
  • Singles από το «Songs for the Deaf»:
  1. «No One Knows»  Κυκλοφόρησε: 26 Νοεμβρίου 2002
  2. «Go with the Flow»  Κυκλοφόρησε: 7 Απριλίου  2003
  3. «First It Giveth»  Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 2003

Tracklist:

0. «The Real Song for the Deaf»   1:33

1. «You Think I Ain’t Worth a Dollar, But I Feel Like a Millionaire»   3:12

2. «No One Knows»   4:38

3. «First It Giveth»   3:18

4. «A Song for the Dead»   5:52

5. «The Sky Is Fallin'»   6:15

6. «Six Shooter»   1:19

7. «Hangin’ Tree»   3:06

8. «Go with the Flow»   3:09

9. «Gonna Leave You»   2:50

10. «Do It Again»   4:04

11. «God Is in the Radio»   6:04

12. «Another Love Song»   3:16

13. «A Song for the Deaf»   6:42

14. «Mosquito Song» (Hidden Track)   5:37

2004 – Stone Age Complication (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Οκτωβρίου 2004
  • Εταιρεία: Interscope Records
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Who’ll Be the Next in Line» (The Kinks cover)   2:31

2. «Wake Up Screaming» (Subhumans cover)   5:03

3. «No One Knows» (UNKLE Remix)   4:37

4. «Most Exalted Potentate of Love» (The Cramps cover)   2:46

5. «Born to Hula» (2000 version)   5:55

6. «The Bronze»   3:41

 

2005 – Lullabies to Paralyze

  • Κυκλοφόρησε: 22 Μαρτίου 2005
  • Εταιρεία: Rekords, Interscope
  • Μορφή: CD, κασέτα, LP, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: AUS: Gold, CAN: Gold, UK: Gold
  • Singles από το «Lullabies to Paralyze»:
  1. «Little Sister»  Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 2004
  2. «In My Head»  Κυκλοφόρησε: 27 Ιουνίου 2005
  3. «Everybody Knows That You’re Insane»  Κυκλοφόρησε: 2005 (Promotional)
  4. «Burn the Witch»  Κυκλοφόρησε: 10 Ιανουαρίου 2006

Tracklist:

1. «This Lullaby»   1:22

2. «Medication»   1:54

3. «Everybody Knows That You Are Insane»   4:14

4. «Tangled Up in Plaid»   4:13

5. «Burn the Witch»    3:35

6. «In My Head»   4:01

7. «Little Sister»   2:54

8. «I Never Came»   4:48

9. «Someone’s in the Wolf»   7:15

10. «The Blood Is Love»   6:37

11. «Skin on Skin»   3:42

12. «Broken Box»   3:02

13. «You Got a Killer Scene There, Man…»   4:56

14. «Long Slow Goodbye» (Includes a «Hidden Outro» which comes up at 5:16)   6:50

2005 – Over the Years and Through the Woods (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 22 Νοεμβρίου 2005
  • Εταιρεία: Interscope
  • Μορφή: CD, DVD

Tracklist:

1. «Go with the Flow»   2:58

2. «Regular John»   5:24

3. «Monsters in the Parasol»   4:39

4. «Tangled Up in Plaid»   4:00

5. «Little Sister»   2:51

6. «You Can’t Quit Me Baby»   9:49

7. «I Wanna Make It wit Chu»   4:27

8. «Leg of Lamb»   3:34

9. «I Think I Lost My Headache»   5:24

10. «Mexicola»   5:09

11. «Burn the Witch»   3:12

12. «Song for the Dead»   7:47

13. «No One Knows»   7:47

14. «Long Slow Goodbye»   7:20

 

2007 – Era Vulgaris

  • Κυκλοφόρησε: 12 Ιουνίου 2007
  • Εταιρεία: Rekords, Interscope
  • Μορφή: CD, LP, Digital download
  • Πιστοποιήσεις: CAN: Gold, UK: Gold
  • Singles από το «Era Vulgaris»:
  1. «Sick, Sick, Sick»  Κυκλοφόρησε: 8 Μαίου 2007
  2. «3’s & 7’s»  Κυκλοφόρησε: 4 Ιουνίου  2007
  3. «Make It wit Chu»  Κυκλοφόρησε: Οκτώβριο 2007

Tracklist:

1. «Turnin’ on the Screw»   5:20

2. «Sick, Sick, Sick»   3:34

3. «I’m Designer»   4:04

4. «Into the Hollow»   3:42

5. «Misfit Love»   5:39

6. «Battery Acid»   4:06

7. «Make It wit Chu»   4:50

8. «3’s & 7’s»   3:34

9. «Suture Up Your Future»   4:37

10. «River in the Road»   3:19

11. «Run, Pig, Run»   4:40

Vinyl/iTunes bonus track

12. «Running Joke»   2:54

Best Buy bonus track

12. «White Wedding» (Billy Idol cover)   3:48

Circuit City bonus track

12. «I’m Designer» (Hot Chip Remix)   6:28

f.y.e. bonus track

12. «Goin’ Out West» (Tom Waits cover)   3:24

Argentina/Brazil/Germany/Netherlands/Mexico/Russia bonus track

12. «The Fun Machine Took a Shit & Died»   6:55

Australia/New Zealand/UK bonus tracks

12. «Running Joke»   2:54

13. «Era Vulgaris» (feat Trent Reznor)   4:20

Japan bonus tracks

12. «Running Joke»   2:54

13. «Era Vulgaris» (feat Trent Reznor)   4:20

14. «The Fun Machine Took a Shit & Died»   6:55

Tour edition

12. «The Fun Machine Took a Shit and Died»   6:57

13. «Make It wit Chu» (acoustic)   4:50

14. «Era Vulgaris» (Richard File Remix) (feat Trent Reznor)   6:06

15. «I’m Designer» (Unkle Remix)   6:11

Canadian tour limited edition

12. «Christian Brothers» (Elliott Smith cover)   4:24

13. «Needles in the Camel’s Eye» (Brian Eno cover)   3:22

14. «Make It wit Chu» (acoustic)   4:50

15. «White Wedding» (Billy Idol cover)   3:51

16. «Era Vulgaris» (Richard File Remix) (feat Trent Reznor)   6:06

2013 – …Like Clockwork

  • Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2013
  • Εταιρεία: Matador, Rekords Rekords
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold, MC: Gold, ZPAV: Gold, BPI: Gold
  • Singles από το «…Like Clockwork»:
  1. «My God Is the Sun»  Κυκλοφόρησε: 8 Απριλίου 2013
  2. «I Sat by the Ocean»  Κυκλοφόρησε: 6 Αυγούστου 2013
  3. «If I Had a Tail»  Κυκλοφόρησε: 28 Οκτωβρίου  2013
  4. «The Vampyre of Time and Memory»  Κυκλοφόρησε: Νοέμβριο 2013
  5. «Smooth Sailing»  Κυκλοφόρησε: 27 Φεβρουαρίου 2014

Tracklist:

1. «Keep Your Eyes Peeled»   5:04

2. «I Sat by the Ocean»   3:55

3. «The Vampyre of Time and Memory»   3:34

4. «If I Had a Tail»   4:55

5. «My God Is the Sun»   3:55

6. «Kalopsia»   4:38

7. «Fairweather Friends»   3:43

8. «Smooth Sailing»   4:51

9. «I Appear Missing»   6:01

10. «…Like Clockwork»   5:24

 

2013 – iTunes Festival: London 2013 (Live E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Οκτωβρίου 2013
  • Εταιρεία: Matador
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «My God Is The Sun» (Live)   5:35

2. «You Think I Ain’t Worth A Dollar, But I Feel Like A Millionaire» (Live)   2:54

3. «In The Fade» (Live)   4:40

4. «If I Had A Tail» (Live)   4:50

5. «I Sat By The Ocean» (Live)   4:01

6. «Go With The Flow» (Live)   3:11

2013 – …Like Cologne (Live E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 19 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Self-released
  • Μορφή: Digital downloa

Tracklist:

1. «Long Slow Goodbye»   5:39

2. «The Vampyre of Time and Memory»   3:51

3. «I Sat by the Ocean»   4:36

 

Queens Of The Stone Age Top Hits by SounDarts.gr