skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Selena Gomez

Discography & ID : Selena Gomez

Ύψος

Gallery

Selena Gomez

H Selena Gomez μωρό, με την μητέρα της Amanda και τον μπαμπά της Ricardo.

Selena Gomez & The Weeknd

Justin Bieber & Selena Gomez

Selena Gomez & Zedd

Selena Gomez & Kygo

Selena Gomez & Celine Dion

Rihanna & Selena Gomez

Selena Gomez & Jon Bon Jovi

Selena Gomez & Taylor Swift

Selena Gomez Katy Perry & Kristen Stewart

Selena Gomez & Ryan Seacrest

Shakira, Selena Gomez, Salma Hayek, Zoe Saldana, Eva Longoria, Gloria Estefan, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Daisy Fuentes, America Ferrera, Rosario Dawson, Ana de la Reguera, Natalie Morales, Rosie Perez & La La Anthony. (Latina Magazine).

ID

Ολόκληρο Όνομα: Selena Marie Gomez

Ημερομηνία Γέννησης: 22 Ιουλίου 1992

Τόπος Γέννησης: Grand Prairie, Texas, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, ηθοποιός

Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματα: Selena Gomez & the Scene (2008-2012)

Οικογενειακή Κατάσταση: Ανύπαντρη.

Τέκνα: Δεν έχει!

Γονείς: Amanda Dawn «Mandy» Cornett (ηθοποιός) και Ricardo Joel Gomez (μεξικάνικη καταγωγή)

Αδέρφια: Έχει δυο μικρότερες ετεροθαλής αδερφές την: Gracie Elliot Teefey και την Tori Gomez.

Ενεργή στη μουσική: 2002-σήμερα

Βραβεία: Η Selena Gomez έχει αποσπάσει πάνω από 80 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα: 

3 ASCAP Pop Music Awards, 9 Bravo Otto, 2 Glamour Women of the Year Awards, 1 Latin American Music Award, 10 Nickelodeon Kids’ Choice Awards, 7 Radio Disney Music Awards, 15 Teen Choice Awards κ.α.

Το όνομά της έχει αναφερθεί 10 φορές στο βιβλίο των Guinness World Records.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Selena Gomez κάντε κλικ εδώ.

Official Website: selenagomez.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2009 – Kiss & Tell (Selena Gomez & the Scene)
2009 – Kiss & Tell (Selena Gomez & the Scene)
2011 – The Club Remixes (Selena Gomez & the Scene)
2011 – The Club Remixes (Selena Gomez & the Scene)
2011 – When the Sun Goes Down (Selena Gomez & the Scene)
2011 – When the Sun Goes Down (Selena Gomez & the Scene)
2013 – Stars Dance
2013 – Stars Dance
2015 – Revival
2015 – Revival

Start Here

  • Η Selena Marie Gomez (γεννημένη στις 22 Ιουλίου 1992) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχοντας εμφανιστεί ως παιδί στην τηλεοπτική σειρά «Barney & Friends», η Gomez απέκτησε φήμη μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του καναλιού της Disney «Wizards of Waverly Place» (2007–2012). Χάρις σε αυτή την επιτυχία, η Gomez δούλεψε σε διάφορες ταινίες τηλεοπτικές σειρές και musical για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής το 2008, με τίτλο July Moon Productions; συμμετέχει στην παραγωγή του Netflix «13 Reasons Why», που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο 2017. Υπέγραψε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Hollywood Records το 2008 και στη συνέχεια δημιούργησε το συγκρότημα. Κυκλοφόρησαν μαζί τρία studio albums και τέσσερα top 30 singles μέχρι το 2011.
  • Η Gomez ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα ως ηθοποιός σε ταινίες, κερδίζοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες, όπως η «Ramona and Beezus» (2010) και η ρομαντική κωμωδία «Monte Carlo» (2011). Η Gomez παράλληλα ήθελε να πετύχει μία περισσότερο ώριμη εικόνα με το ρόλο της στην ταινία «Spring Breakers» (2013), όπως επίσης και με την κυκλοφορία του solo debut album της «Stars Dance» (2013). Ο δίσκος κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200 στο οποίο συμπεριλήφθηκε και το top ten single, «Come & Get It».
  • Το 2014, η Gomez προσέλαβε τους γονείς της ως managers της και υπέγραψε με τις εταιρείες WME και Brillstein. Εκείνη την περίοδο, υπέγραψε ένα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Interscope Records, κυκλοφορώντας ένα compilation album ως την πέμπτη και τελευταία κυκλοφορία με την Hollywood Records. Η Gomez κυκλοφόρησε το δεύτερο studio album, «Revival», τον Οκτώβριο του 2015. Ο δίσκος έφτασα στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard 200, ενώ τα πρώτα τρία singles «Good for You», «Same Old Love» και «Hands to Myself», όλα κατέκτησαν την κορυφή του Mainstream Top 40 chart στις Η.Π.Α. Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της το 2016, με τίτλο «Revival Tour». Ανάμεσα στους μουσικούς συνεργάτες της, έχει συνεργαστεί με τους Charlie Puth στο «We Don’t Talk Anymore» και Kygo στο «It Ain’t Me».
  • Εκτός της μουσικής και του κινηματογράφου, η Gomez έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με ρούχα διαμέσου της Kmart το 2010, αλλά και το μόνιμο άρωμα της το 2013. Έχει δουλέψει με διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς για χρόνια, ενώ έγινε πρόσωπο της UNICEF σε ηλικία 15 ετών. Από την αρχή της καριέρας της, η Gomez έχεις συνολικές πωλήσεις σε albums πάνω από 7 εκατομμύρια και πάνω από 20 εκατομμύρια singles παγκοσμίως, σύμφωνα με το Billboard. Μέχρι τον Ιούλιο του 2017, η Gomez είναι η καλλιτέχνιδα που ακολουθείται περισσότερο από όλες στον κόσμο στο Instagram. Η Gomez έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες σε αυτά λόγω της δουλειάς της ως ηθοποιός και ως τραγουδίστρια και συνολικά έχει κερδίσει τα βραβεία: ALMA Award, Billboard Women in Music award, MTV Video Music Award, American Music Award, People’s Choice Award και 15 Teen Choice Awards.

Πηγή: en.wikipedia.org

2009 – Kiss & Tell (Selena Gomez & the Scene)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Rock Mafia, Ted Bruner, John Fields, Toby Gad, SuperSpy, Trey Vittetoe, Greg Wells, Rob Wells, Matthew Wilder
  • Singles από το «Kiss & Tell»:
  1. «Falling Down» Κυκλοφόρησε: 25 Αυγούστου 2009
  2. «Naturally» Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2009

 

Tracklist:

1. «Kiss & Tell» 3:17

2. «I Won’t Apologize» 3:06

3. «Falling Down» 3:05

4. «I Promise You» 3:20

5. «Crush» 3:19

6. «Naturally» 3:22

7. «The Way I Loved You» 3:33

8. «More» 3:30

9. «As a Blonde» 2:47

10. «I Don’t Miss You at All» 3:40

11. «Stop & Erase» 2:52

12. «I Got U» 3:34

13. «Tell Me Something I Don’t Know» 2:55

Japanese bonus track

14. «Falling Down» (Plug in Language Remix) 7:14

European bonus track

14. «Naturally» (Dave Audé Radio Remix) 6:31

2011 – The Club Remixes (Selena Gomez & the Scene)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Ιανουαρίου 2011
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Rock Mafia, Toby Gad, Kevin Rudolf, Andrew Bolooki, Halatrax, Dave Audé, Eric Kupper, The Alias

 

Tracklist:

1. «A Year Without Rain» (Dave Audé Club Remix) 8:27

2. «A Year Without Rain» (EK’s Future Classic Club Mix) 7:23

3. «Round & Round» (Dave Audé Club Remix) 6:23

4. «Naturally» (Dave Audé Club Remix) 7:43

5. «A Year Without Rain» (The Alias Club Remix) 6:25

2011 – When the Sun Goes Down (Selena Gomez & the Scene)

  • Κυκλοφόρησε: 21 Ιουνίου 2011
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Rock Mafia, Devrim Karaoglu, Toby Gad, Emanuel Kiriakou, Dreamlab, Greg Kurstin, Stefan Abingdon, Josh Alexander, Billy Steinberg, Thomas Armato, Sturges Sandy, Vee Espionage
  • Singles από το «When the Sun Goes Down»:
  1. «Who Says» Κυκλοφόρησε: 14 Μαρτίου 2011
  2. «Love You like a Love Song» Κυκλοφόρησε: 17 Ιουνίου 2011
  3. «Hit the Lights» Κυκλοφόρησε: 20 Ιανουαρίου 2012

 

Tracklist:

1.  «Love You like a Love Song» 3:08

2. «Bang Bang Bang» 3:15

3. «Who Says» 3:16

4. «We Own the Night» (feat. Pixie Lott) 3:47

5. «Hit the Lights» 3:14

6. «Whiplash» 3:40

7. «When the Sun Goes Down» 3:16

8. «My Dilemma» 3:10

9. «That’s More Like It» 3:09

10. «Outlaw» 3:22

11. «Middle of Nowhere» 3:27

12. «Dices» («Who Says» – Spanish version) 3:16

Target and Asda bonus tracks

13. «Fantasma de Amor» («Ghost of You» – Spanish version) 3:24

14. «A Year Without Rain» (Dave Audé Radio Remix) 4:00

15. «Who Says» (Bimbo Jones Radio Remix) 2:51

16. «Who Says» (Dave Audé Radio Remix) 3:35

Japanese edition bonus tracks

13. «Who Says» (Dave Audé Radio Remix) 3:33

14. «Round & Round» (7th Heaven Radio Mix) 3:42

15. «A Year Without Rain» (Fascination Club Radio Edit) 3:50

Canadian edition bonus track

12. «Who Says» (SmashMode Radio Remix) 3:21

2013 – Stars Dance

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιουλίου 2013
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Mitch Allan, Dreamlab, Rock Mafia, KSHMR, Stargate, The Monsters and the Strangerz, Toby Gad, Mike Del Rio, Freddy Wexler, Jai Marlon, Jason Evigan, David Kuncio, JMIKE, Ammo Dubkiller
  • Singles από το «Stars Dance»:
  1. «Come & Get It» Κυκλοφόρησε: 7 Απριλίου 2013
  2. «Slow Down» Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2013

 

Tracklist:

1. 1. «Birthday» 3:20

2. «Slow Down» 3:30

3. «Stars Dance» 3:37

4. «Like a Champion» 2:55

5. «Come & Get It» 3:51

6. «Forget Forever» 4:11

7. «Save the Day» 3:52

8. «B.E.A.T.» 3:04

9. «Write Your Name»  3:16

10. «Undercover» 3:53

11. «Love Will Remember» 3:30

Ιnternational bonus tracks

12. «Nobody Does It Like You» 3:56

13. «Music Feels Better» 3:10

International deluxe edition/Target exclusive tracks

14. «Lover in Me» 3:29

15. «I Like It That Way» 4:16

Amazon.com bonus track

14. «Come & Get It» (DJ Laszlo Club Remix) 7:42

Japanese deluxe edition bonus track

16. «Come & Get It» (Jump Smokers Radio Remix) 3:40

2015 – Revival

  • Κυκλοφόρησε: 9 Οκτωβρίου 2015
  • Εταιρεία: Interscope/Polydor
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Selena Gomez (exec.), Danny D (exec.), Tim Blacksmith (exec.), Rock Mafia, Hit-Boy, Dubkiller, Benny Blanco, R3drum, Mattman & Robin, Max Martin, Stargate, Dreamlab, Nick Monson, Nolan Lambroza, ASAP Rocky, Delgado, Chris Braide, Steve Mac, Shane Stevens, Julia Michaels, Benjamin Rice, Felix Snow, Frank Dukes Donkeyboy, Miles Walker
  • Singles από το «Revival»:
  1. «Good for You» Κυκλοφόρησε: 22 Ιουνίου 2015
  2. «Same Old Love» Κυκλοφόρησε: 10 Σεπτεμβρίου 2015
  3. «Hands to Myself» Κυκλοφόρησε: 26 Ιανουαρίου 2016
  4. «Kill Em with Kindness» Κυκλοφόρησε: 3 Μαΐου 2016

 

Tracklist:

1. «Revival» 4:06

2. «Kill Em with Kindness» 3:37

3. «Hands to Myself» 3:20

4. «Same Old Love» 3:49

5. «Sober» 3:14

6. «Good for You» (feat. ASAP Rocky) 3:41

7. «Camouflage» 4:09

8. «Me & the Rhythm» 3:33

9. «Survivors» 3:41

10. «Body Heat» 3:27

11. «Rise» 2:47

Deluxe edition

12. «Me & My Girls» 3:30

13. «Nobody» 3:37

14. «Perfect» 4:02

International and Target deluxe edition

15. «Outta My Hands (Loco)» 3:31

16. «Cologne» 3:54

Japanese deluxe edition

17. «Good for You» (feat.ASAP Rocky) (KASBO Remix) 3:41

Japanese tour edition

17. «Hands to Myself» (Kandy Remix)

18. «Same Old Love» (Borgore Remix)

19. «Good for You» (featuring A$AP Rocky) (Nebbra Remix)

Selena Gomez Top Hits by SounDarts.gr