skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Shaggy

Discography & ID : Shaggy

Ύψος

Gallery

Shaggy

Shaggy

Maxi Priest & Shaggy

Shaggy & Rihanna

Shaggy & Sting

Shaggy & Lionel Richie

Shaggy & Grace Jones

Shaggy & Ne-Yo

Shaggy & Sean Paul

Shaggy & Pitbull

Super Cat, Stephen Marley, Damian Marley & Shaggy

Με τον Shaggy και τον Vincent Rose.

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Shaggy

Προέλευση Ονόματος: Πήρε το ψευδώνυμό του από το χαρακτήρα του Keven Abellard στην τηλεοπτική σειρά «Jai Pris Plein de L» της Αϊτής.

Πραγματικό Όνομα: Orville Richard Burrell

Ημερομηνία Γέννησης: 22 Οκτωβρίου 1968

Τόπος Γέννησης: Kingston, Jamaica

Επάγγελμα: τραγουδιστής, τραγουδοποιός, DJ.

Οικογενειακή Κατάσταση: Rebecca Packer (Σκηνοθέτρια. Παντρεύτηκαν: 2014).

Τέκνα: Mε την Carol JohnsonRichard O’Neil Burrell (a.k.a. Robb Banks, τραγουδιστής hip-hop, 1964) και Tyler Burrell. Με την Rebecca PackerSydney, Kelsey και Madison (2008)

ΓονείςClinton Burrell και Lorraine Miller.

Αδέρφια: –

Ενεργός στη μουσική: 1992-σήμερα

Βραβεία: Ο Shaggy έχει αποσπάσει συνολικά 6 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα :

1 Grammy Award (1995), 1 Juno Award (2002), 2 Billboard Awards (2001), 1 World Music Award (2002), 1 Brit Award (2002)

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει Shaggy κάντε κλικ εδώ.

Official Websiteshaggyonline.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1993 – Pure Pleasure
1993 – Pure Pleasure
1994 – Original Doberman
1994 – Original Doberman
1995 – Boombastic
1995 – Boombastic
1997 – Midnite Lover
1997 – Midnite Lover
2000 – Hot Shot
2000 – Hot Shot
2002 – Lucky Day
2002 – Lucky Day
2003 – Boombastic Hits (Compilation)
2003 – Boombastic Hits (Compilation)
2004 – The Essential Shaggy (Compilation)
2004 – The Essential Shaggy (Compilation)
2005 – Clothes Drop
2005 – Clothes Drop
2007 – Intoxication
2007 – Intoxication
2008 – The Best of Shaggy (Compilation)
2008 – The Best of Shaggy (Compilation)
2008 – Best of Shaggy: The Boombastic Collection (Compilation)
2008 – Best of Shaggy: The Boombastic Collection (Compilation)
2011 – Shaggy & Friends
2011 – Shaggy & Friends
2011 – Summer in Kingston
2011 – Summer in Kingston
2018 – 44/876 (with Shaggy)
2018 – 44/876 (with Shaggy)

Start Here

  • O Orville Richard Burrell CD, γνωστός κυρίως με το καλλιτεχνικό του όνομα, Shaggy, είναι ένας Τζαμαϊκανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και DJ. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες του «Oh Carolina», «Boombastic», «It Wasn’t Me» και «Angel».
  • Πήρε το ψευδώνυμό του από το χαρακτήρα του Keven Abellard στην τηλεοπτική σειρά «Jai Pris Plein de L» της Αϊτής.
  • Ο Burrell γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1968 στο Kingston της Τζαμάικα. Στην ηλικία των 7 ετών, μαζί με την οικογένειά του μετακόμισε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Το 1987 ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού και ανακαλύφθηκε ένα χρόνο αργότερα, ενώ τραγουδούσε στους δρόμους με φίλους.
  • Ο γιος του Richard O’Neil Burrell είναι rapper γνωστός ως Robb Banks.
  • Shaggy κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας με το Ναυτικό Σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών, έλαβε το MOS του 0811 (Crewman Field Artillery Cannon Crewman). Υπηρέτησε με μια διμοιρία πυροβολικού πεδίου του 10ου συντάγματος του ναυτικού κατά τη διάρκεια του πολέμου στον Περσικό Κόλπο . Ο υψηλότερος βαθμός που πέτυχε ήταν υποδεκανέας, αν και κυρώθηκε με μείωση βαθμού δύο φορές. Ο Shaggy τελειοποίησε την φωνή του με την υπογραφή του στο Marine Corps.
  • Ο Shaggy αποφάσισε να συνεχίσει τη μουσική του καριέρα και η πρώτη του επιτυχία ήρθε το 1993, με το «Oh Carolina», μια dancehall διασκευή στο ska hit των Folkes Brothers, που προστέθηκε και στο soundtrack της ταινίας «Sliver». Την ίδια χρονιά, ο Shaggy εμφανίστηκε στο hip hop album του Kenny Dope, «Unreleased Project». Συνεργάστηκε με παραγωγούς όπως ο Sting International, ο Don One, ο Lloyd ‘Spiderman’ Campbell, ο Robert Livingston και ο Frankie Cutlass σε ένα remix του τραγουδιού του «Nice and Lovely». Αργότερα κυκλοφόρησε με τον Maxi Priest το Top 20 hit του «That Girl» το 1996.
  • Το “Boombastic” είναι η μεγαλύτερη του επιτυχία μέχρι σήμερα. Κυκλοφόρησε σε single τον Ιούνιο του 1995. Αποκρουστικό και σαγηνευτικό ταυτόχρονα, βρήκε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Στις 17 Σεπτεμβρίου 1995, έριξε από την κορυφή το «You Are Not Alone» του Michael Jackson και ανέβηκε στο Νο.1 της Μεγάλης Βρετανίας, όπου έγινε χρυσό πουλώντας πάνω από 400.000 αντίτυπα. Στις Η.Π.Α. το τραγούδι έφτασε στο Νο.3 και έγινε πλατινένιο καθώς πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα ενώ ανέβηκε και στο Νο.1 της κατηγορίας R&B. Αυτή ήταν κι η πρώτη επιτυχία που είχε ο Shaggy στις Η.Π.Α., αφού το «Oh Carolina» που είχε κυκλοφορήσει δύο χρόνια νωρίτερα, είχε γνωρίσει επιτυχία στην Αγγλία αλλά όχι στις Η.Π.Α. Έτσι, μ’ αυτό το χορευτικό υπoείδος της reggae που συνδυάστηκε με funky ρυθμούς, η δασύτριχη γοητεία του Shaggy βρήκε διέξοδο στους αμερικάνικους πίνακες επιτυχίας και όχι μόνο. Το τραγούδι έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό και αγαπήθηκε αμέσως, με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, όπου άγγιξε την κορυφή των charts, ενώ παρέμεινε στην κορυφή των charts των Η.Π.Α. Για μια εβδομάδα! Να σημειωθεί πως το τραγούδι “Boombastic” έγινε περισσότερο διάσημο συμμετέχοντας σε διάσημο διαφημιστικό στην τηλεόραση για την εταιρεία ρούχων Levis.
  • Ακολούθησαν πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες όπως τα: «It Wasn’t Me», «Angel», «Piece of My Heart», «The Train Is Coming», «Something Different», «Hey Sexy Lady», «Strength of a Woman», «Me Julie», «Feel the Rush» κ.α.
  • Έχει συνεργαστεί με πολλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως: Janet Jackson, Kylie Minogue, Garibay, Toni Braxton, Enrique Iglesias, Pitbull, Mylène Farmer, Drake, Ali Campbell, Bob Sinclar, Maxi Priest, Wyclef Jean, Snoop Dogg, Barrington Levy, Chaka Khan, Ne-Yo, Arash, Akon κ.α.

1993 – Pure Pleasure

  • Κυκλοφόρησε: 24 Αυγούστου 1993
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Soon Be Done» 4:00

2. «Give Thanks and Praise» 3:53

3. «Lust» 3:49

4. «Oh Carolina» 3:10

5. «Tek Set»» 4:01

6. «Bedroom Bounty Hunter» 4:00

7. «Nice and Lovely» (featuring Rayvon) 3:43

8. «Love How Them Flex» 3:56

9. «All Virgins» 3:11

10. «Ah-E-A-Oh» (featuring Sylva) 4:06

11. «It Bun Me» 3:36

12. «Big Up» (featuring Rayvon) 3:26

13. «Bow Wow Wow» 3:39

14. «Follow Me» 3:58

15. «Mampie» 3:44

16. «Oh Carolina» (Raas Bumba Claat Version) 3:50

 

1994 – Original Doberman

  • Κυκλοφόρησε: 14 Μαΐου 1994
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Kibbles and Bits» 3:51

2. «Bullet-Proof Buddy» 3:28

3. «We Never Danced to the Rub-a-Dub Sound» (featuring Rayvon) 3:27

4. «Alimony» 3:52

5. «Jump and Rock» 3:43

6. «Chow» (featuring Sugar Minott) 3:42

7. «P.H.A.T.» 3:49

8. «Wild Fire» (featuring Rayvon) 3:54

9. «Glamity Power» 3:40

10. «Man a Yard» 3:21

11. «Get Down to It» (featuring Rayvon) 3:39

12. «Soldering» 3:36

13. «Lately» (featuring Rayvon) 3:53

 

1995 – Boombastic

  • Κυκλοφόρησε: 11 Ιουλίου 1995
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, LP
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Silver, MC: Gold, RIAA: Platinum

Tracklist:

1. «In the Summertime» (featuring Rayvon) 3:57

2. «Boombastic» 4:07

3. «Something Different» (featuring Wayne Wonder) 4:31

4. «Forgive Them Father» 3:27

5. «Heartbreak Suzie» (featuring Gold Mine) 4:09

6. «Finger Smith» 3:28

7. «Why You Treat Me So Bad» (featuring Grand Puba) 3:47

8. «Woman a Pressure Me» 3:41

9. «The Train Is Coming» (featuring Ken Boothe) 3:41

10. «Island Lover» 4:13

11. «Day Oh» 3:56

12. «Jenny» (featuring Budda Junky Swan) 4:15

13. «How Much More» 3:51

14. «Gal Yu a Pepper» 4:18

US Bonus Tracks:

15. «In the Summertime» (Rayvon & The Ripper Remix) 4:04

16. «Boombastic» (Sting Remix) 4:14

 

1997 – Midnite Lover

  • Κυκλοφόρησε: 24 Αυγούστου 1997
  • Εταιρεία: Virgin
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. «My Dream» 3:22

2. «Perfect Song» (featuring Maxi Priest) 3:43

3. «Tender Love» 3:49

4. «Geenie» (featuring Brian and Tony Gold) 4:00

5. «Sexy Body Girls» 3:49

6. «Piece of My Heart» (featuring Marsha) 4:17

7. «Think Ah So It Go» 3:30

8. «Midnite Lover» 3:44

9. «Mission» 3:49

10. «Way Back Home» 4:08

11. «John Doe» 3:40

12. «Thank You Lord» (featuring Ky-Mani) 3:51

 

2000 – Hot Shot

  • Κυκλοφόρησε: 8 Αυγούστου 2000
  • Εταιρεία: MCA
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: 3× Platinum, BPI: 3× Platinum, IFPI AUT: Gold, IFPI SWI: Platinum, MC: 7× Platinum, RIAA: 6× Platinum, RMNZ: 4× Platinum, SNEP: Gold
  • Singles από το «Hot Shot»:
  1. «It Wasn’t Me»  Κυκλοφόρησε: 11 Σεπτεμβρίου 2000
  2. «Angel»  Κυκλοφόρησε: 6 Μαρτίου 2001
  3. «Luv Me, Luv Me»  Κυκλοφόρησε: 31 Μαΐου 2001
  4. «Dance & Shout / Hope»  Κυκλοφόρησε: 19 Νοεμβρίου 2001

Tracklist:

1. «Hot Shot» 3:47

2. «Lonely Lover» (featuring Prof. T) 3:46

3. «Dance & Shout» (featuring Pee Wee) 3:47

4. «Leave It to Me» 3:37

5. «Angel» (featuring Rayvon) 3:55

6. «Hope» (featuring Mister Mydas) 3:47

7. «Keep’n It Real» 3:55

8. «Luv Me, Luv Me» (featuring Samantha Cole) 3:36

9. «Freaky Girl» (featuring The Kraft) 3:44

10. «It Wasn’t Me» (featuring Ricardo «Rikrok» Ducent) 3:47

11. «Not Fair» (featuring Tony «Rude» Seawright) 3:47

12. «Hey Love» 4:01

13. «Why Me Lord?» 3:34

14. «Chica Bonita» (featuring Ricardo «Rikrok» Ducent) 4:01

15. «Dance & Shout»

Hot Shot Ultramix:

1. «It Wasn’t Me» (Punch Mix) 3:55

2. «Special Request» 3:33

3. «Freaky Girl» (Strip Mix) 3:48

4. «Too Hot to Handle» 4:57

5. «Why You Mad at Me?» 3:12

6. «Keep’n It Real» (Swingers Mix) 3:32

7. «Leave It to Me» (Early Mix) 4:01

8. «Chica Bonita» (Player’s Mix) 4:09

9. «It Wasn’t Me» (The Cartel Mix) 3:45

10. «Dance & Shout» (Dancehall Version) 4:27

11. «Hope» (Dukes Mix) 4:03

12. «Angel» (live version) 5:31

13. «Dance & Shout» (Klub Kings Radio Edit) 3:34

 

2002 – Lucky Day

  • Κυκλοφόρησε: 29 Οκτωβρίου 2002
  • Εταιρεία: MCA
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: MC: Platinum, RIAA: Gold

Tracklist:

1. «Shake Shake Shake» 3:25

2. «Full Control» (featuring Barrington Levy) 3:49

3. «Hookie Jookie» 3:32

4. «Hey Sexy Lady» (featuring Brian and Tony Gold) 3:19

5. «Get My Party On» (featuring Chaka Khan) 4:43

6. «Lucky Day» 3:21

7. «Strength of a Woman» 3:49

8. «Lost» (featuring Prince Mydas) 3:29

9. «Strange Love» (featuring Mona) 3:14

10. «Leave Me Alone» 3:51

11. «These Are the Lips» (featuring Rikrok) 3:30

12. «Give Thanks» 3:46

13. «Walking in My Shoes» 2:52

14. «We Are the Ones» 4:33

15. «Hey Sexy Lady» (Original Sting International Mix) (featuring Sean Paul) 3:57

US bonus track:

16. «Strength of a Woman» (Graham Stack Remix Radio Edit) 3:30

UK bonus tracks:

16. «High Beam» 3:34

17. «Hey Sexy Lady»

 

2003 – Boombastic Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: EMI
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Boombastic» 4:09

2. «Piece of My Heart» (featuring Marsha) 4:18

3. «Something Different» (featuring Wayne Wonder) 4:31)

4. «Perfect Song» (featuring Maxi Priest) 3:43

5. «One Burner» 3:52

6. «Heartbreak Suzie» (featuring Gold Mine) 4:09

7. «My Dream» 3:23

8. «Geenie» (featuring Brian and Tony Gold) 4:00

9. «Forgive Them Father» 3:28

10. «Midnite Lover» 3:44

11. «Gal You a Pepper» 4:18

12. «In the Summertime» (Sting vs. Shaggy Remix) 3:47

 

2004 – The Essential Shaggy (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 2002
  • Εταιρεία: Virgin Records
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Boombastic» (Sting Remix)

2. «In the Summertime» (featuring Rayvon)

3. «Oh Carolina»

4. «Luv Me, Luv Me» (featuring Janet Jackson)

5. «Nice And Lovely»

6. «The Train Is Coming» (featuring Ken Boothe)

7. «Why You Treat Me So Bad» (featuring Grand Puba)

8. «Big Up» (featuring Rayvon)

9. «Piece of My Heart» (featuring Marsha)

10. «Sexy Body Girls»

11. «Something Different» (featuring Wayne Wonder)

12. «That Girl» (featuring Maxi Priest and Rayvon)

13. «Get Up, Stand Up»

14. «Boombastic»

 

2005 – Clothes Drop

  • Κυκλοφόρησε: 2 Σεπτεμβρίου 2005
  • Εταιρεία: Geffen
  • Μορφή: CD, digital download, LP
  • Singles από το «Clothes Drop»:
  1. «Wild 2Nite»  Κυκλοφόρησε: 5 Σεπτεμβρίου 2005
  2. «Ultimatum»  Κυκλοφόρησε: 2005

Tracklist:

1. «Clothes Drop» 4:04

2. «Ready fi di Ride» 3:34

3. «Broadway» 2:35

4. «Wild 2nite» (featuring Olivia) 3:29

5. «Back in the Days»(featuring Rayvon) 4:00

6. «Supa Hypnotic» (featuring Nicole Scherzinger) 3:35

7. «Would You Be» (featuring Brian Thompson) 4:16

8. «Stand Up» 3:34

9. «Repent» 3:42

10. «Luv Me Up» 3:31

11. «Ahead in Life» (Burrell, Colon, Ducent, Kelly) – 3:16

12. «Ultimatum» (featuring Na’sha) 3:33

13. «Shut Up & Dance» (featuring will.i.am) 3:24

14. «Don’t Ask Her That» (featuring Nicole Scherzinger) 4:25

15. «Road Block» (featuring Rikrok) 3:32

16. «Gone With Angels» 4:05

17. «Letter to My Kids» 2:54

Japanese Bonus Track:

18. «Hold Me» 3:03

UK Bonus Tracks:

18. «Goodie Goodie» 3:20

19. «Sexy Gyal Whind» 3:03

 

2007 – Intoxication

  • Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 2007
  • Εταιρεία: VP
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Intoxication»:
  1. «Church Heathen»  Κυκλοφόρησε: 22 Αυγούστου 2007
  2. «Bonafide Girl»  Κυκλοφόρησε: 11 Μαρτίου 2008
  3. «Feel the Rush»  Κυκλοφόρησε: 2 Ιουνίου 2008
  4. «What’s Love»  Κυκλοφόρησε: 14 Νοεμβρίου 2008

Tracklist:

1. «Can’t Hold Me» (featuring Rik Rok) 2:37

2. «Bonafide Girl» (featuring Rik Rok and Tony Gold) 3:37

3. «Intoxication» 3:32

4. «Those Days» (featuring Na’sha) 3:23

5. «More Woman» 3:39

6. «Woman Scorn» (featuring Rik Rok) 3:12

7. «Mad Mad World» (featuring Collie Buddz) 3:51

8. «Out of Control» (featuring Rayvon) 3:27

9. «Church Heathen» 4:11

10. «Wear di Crown» 2:30

11. «Criteria» 3:43

12. «Body A Shake» 3:17

13. «What’s Love» (featuring Akon) 3:06

14. «Holla at You» 3:28

15. «All About Love» 3:36

European bonus track:

16. «Reggae Vibes» 2:57

Japanese bonus tracks:

16. «Reggae Vibes» 2:57

17. «Wrong Move» 3:03

iTunes Store deluxe edition bonus tracks:

16. «Reggae Vibes» 2:57

17. «Feel the Rush» (featuring Trix & Flix) 3:23

18. «Like a Superstar» (Trix & Flix featuring Shaggy) 3:04

Special physical re-issue edition bonus tracks:

16. «Feel the Rush» (featuring Trix & Flix) 3:23

17. «Reggae Vibes» 2:57

18. «It Wasn’t Me» (featuring Rik Rok) 3:17

19. «What’s Love» (featuring Akon) (New Radio Edit) 3:57

20. «Feel the Rush» (Music video)

21. «What’s Love» (Music video)

Special digital re-issue edition bonus tracks:

16. «Feel the Rush» (featuring Trix & Flix) 3:23

17. «Who a Wear Di Jacket» 3:14

18. «A Nuh You a Nuh Me» 3:33

19. «Can’t Take My Flava» 3:04

 

2008 – The Best of Shaggy (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Αυγούστου 2008
  • Εταιρεία: EMI, Virgin
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP

Tracklist:

1. «Boombastic» (Album Version) 4:10

2. «In the Summertime» (featuring Rayvon) 3:58

3. «Oh Carolina» 3:10

4. «That Girl» (featuring Maxi Priest) 4:01

5. «Piece of My Heart» (featuring Marsha Morrison) 4:17

6. «Sexy Body Girls» 3:50

7. «Why You Treat Me So Bad» (featuring Grand Puba) 3:49

8. «Big Up» (featuring Rayvon) 3:27

9. «Soon Be Done» 4:02

10. «Woman A Pressure Me» 3:33

11. «The Train Is Coming» (featuring Ken Boothe) 3:43

12. «Geenie» (featuring Brian and Tony Gold) 3:59

 

2008 – Best of Shaggy: The Boombastic Collection (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 25 Αυγούστου 2008
  • Εταιρεία: Geffen
  • Μορφή: CD, Vinyl, LP

Tracklist:

1. «Boombastic» 4:07

2. «Strength of a Woman» 3:50

3. «Angel» (featuring Rayvon) 3:55

4. «Hey Sexy Lady» (featuring Brian and Tony Gold) 3:21

5. «Feel the Rush» (featuring Trix & Flix) 3:05

6. «Those Days» (featuring Na’sha) 3:23

7. «Don’t Ask Her That» (featuring Nicole Scherzinger) 4:25

8. «It Wasn’t Me» (featuring Ricardo ‘RikRok’ Ducent) 3:48

9. «Hope» (featuring Prince Mydas) 3:47

10. «In the Summertime» (featuring Rayvon) 3:45

11. «Luv Me, Luv Me» (featuring Samantha Cole) 3:33

12. «Oh Carolina» 3:05

13. «Ready fi di Ride» 3:35

14. «Church Heathen» 4:06

15. «Leave It to Me» (featuring Brian and Tony Gold) 3:37

16. «Would You Be» (featuring Brian Thompson) 4:16

17. «Wild 2nite» (featuring Olivia) 3:30

18. «Gone with Angels» 4:05

19. «Me Julie» (iTunes exclusive bonus track) 3:45

 

2011 – Shaggy & Friends

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιανουαρίου 2011
  • Εταιρεία: Scikron, Big Yard
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Too Cute» (featuring Ty-Arie) 3:32

2. «Good Times Roll» (featuring Ty-Arie) 2:31

3. «Believer» (featuring Jaiden) 3:27

4. «Everything You Need» (featuring Shaun Pizzonia) 3:21

5. «Can’t Fight This Feeling» (featuring Chris Birch) 3:26

6. «Thank You» (featuring Ricardo ‘RikRok’ Ducent) 2:48

7. «Shaggy & Rayvon Show» (featuring Rayvon) 3:57

8. «I’m Rebel» (featuring Chris Birch) 3:32

9. «This Could Be Your Day» (featuring Brian and Tony Gold) 4:04

10. «I’m Sorry» (featuring Qwote) 3:51

11. «Holla At You» (featuring D-lynx) 2:24

12. «Gal Roll» (featuring D-lynx) 2:56

13. «You See Him Face» (featuring Chris Martin) 2:47

14. «Needle Eye» (featuring Rayvon) 3:16

 

2011 – Summer in Kingston

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιουλίου 2011
  • Εταιρεία: Ranch, MRI
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Summer in Kingston»:
  1. «Fired Up (Fuck the Rece$$ion!)»  Κυκλοφόρησε: 8 Μαρτίου 2011
  2. «Sugarcane»  Κυκλοφόρησε: 16 Ιουλίου 2011
  3. «Dame»  Κυκλοφόρησε: 8 Φεβρουαρίου 2012

Tracklist:

1. «Just Another Girl» (featuring Tarrus Riley) 2:56

2. «Sugarcane» 3:27

3. «Dame» (featuring Celia) 3:13

4. «Feeling Alive» (featuring Agent Sasco) 3:23

5. «End of the World (Drink Up)» 3:10

6. «Soldiers Story» (featuring Jaiden) 3:47

7. «Fired Up (Fuck the Rece$$ion!)» (featuring Pitbull) 3:18

8. «The Only One (Lie to Me)» (featuring Jaiden) 4:36

 

2018 – 44/876 (with Shaggy)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Απριλίου 2018
  • Εταιρεία: A&M/Interscope Records
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το “44/876”:
  1. “Don’t Make Me Wait” Κυκλοφόρησε: 24 Ιανουαρίου 2018
  2. Morning Is Coming” Κυκλοφόρησε: 8 Μαρτίου 2018
  3. “44/876” Κυκλοφόρησε: 5 Απριλίου 2018
  4. “Waiting For The Break of Day” Κυκλοφόρησε: 13 Απριλίου 2018

Tracklist:

1. 44/876 (feat. Morgan Heritage & Aidonia) 2:59

2. Morning Is Coming 3:11

3. Waiting For the Break of Day 3:18

4. Gotta Get Back My Baby 2:56

5. Don’t Make Me Wait 3:35

6. Just One Lifetime 3:30

7. 22nd Street 4:00

8. Dreaming In the U.S.A. 3:08

9. Crooked Tree 3:37

10. To Love and Be Loved 3:29

11. Sad Trombone 5:43

12. Night Shift 3:26

Deluxe Edition

13. If You Can’t Find Love 3:34

14. Love Changes Everything 3:52

15. 16 Fathoms 3:19

16. Don’t Make Me Wait (Dave Audé Rhythmic Radio Remix) 3:47

Shaggy Top Hits by SounDarts.gr