skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Shania Twain

Discography & ID : Shania Twain

Ύψος

Gallery

Shania Twain

Shania Twain

Aretha Franklin, Celine Dion, Gloria Estefan, Mariah Carey, Carole King, Shania Twain

Michael Jackson & Shania Twain

Shania Twain & Madonna

Sheryl Crow, Shania Twain & Celine Dion

Shania Twain & Sting

Shania Twain & Backstreet Boys

Drake & Shania Twain

Lionel Richie & Shania Twain

Shania Twain & Nick Jonas

Kelsea Ballerini, Shania Twain & Carrie Underwood

ID

Πραγματικό Όνομα: Eilleen Regina Edwards

Καλλιτεχνικό Όνομα: Shania Twain

Ημερομηνία Γέννησης: 28 Αυγούστου 1965

Τόπος Γέννησης: Windsor, Ontario, Καναδάς

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, παραγωγός, ηθοποιός

Οικογενειακή Κατάσταση: Robert John «Mutt» Lange (Παραγωγός, συνθέτης. Παντρεύτηκαν: 1993, χώρισαν: 2010), Frédéric Thiébaud (Εργαζόμενος στην Nestlé. Παντρεύτηκαν: 2011)

Τέκνα: Eja (με τον Robert John «Mutt» Lange, Αύγουστος 2011)

ΓονείςSharon Morrison και Clarence Edwards (Μουσικός)

Αδέρφια: Δύο αδερφές: Jill και Carrie Ann κι έναν αδερφό: Mark

Ενεργός στη μουσική: 1983-σήμερα

Βραβεία: Η Shania Twain έχει αποσπάσει περισσότερα από 180 μουσικά βραβεία:

6 American Music Awards, 8 Billboard Music Awards, 5 Grammy Awards, 13 Juno Awards, 3 Much Music Video Awards, 2 People’s Choice Awards, 2 World Music Awards, 4 Academy of Country Music Awards, 1 Echo Awards, κ.ά.

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Shania Twain κάντε κλικ εδώ.

Official Website: shaniatwain.com

πηγές: en.wikipedia.org, googlε

Discography

Start Here
Start Here
1993 – Shania Twain
1993 – Shania Twain
1995 – The Woman in Me
1995 – The Woman in Me
1998 – Come On Over
1998 – Come On Over
2001 – The Complete Limelight Sessions (Compilation)
2001 – The Complete Limelight Sessions (Compilation)
2002 – Up!
2002 – Up!
2004 – Greatest Hits (Compilation)
2004 – Greatest Hits (Compilation)
2017 – Still the One: Live from Vegas (Live)
2017 – Still the One: Live from Vegas (Live)
2017 – Now
2017 – Now

Start Here

  • Η Shania Twain, γεννημένη ως Eilleen Regina Edwards, 28 Αυγούστου 1965 είναι Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Η Twain έχει πουλήσει πάνω από 90 εκατομμύρια δίσκους, κάνοντάς την, την καλύτερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία της country μουσικής και μία από τους καλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Η επιτυχία της συγκέντρωσε διάφορους τιμητικούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου και της «Queen of Country Pop».
  • Το δεύτερο album της Twain, το 1995, «The Woman in Me», έφερε ευρεία επιτυχία με 20 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, δημιουργώντας επιτυχίες όπως το «Any Man of Mine» και κερδίζοντας ένα βραβείο Grammy. Το τρίτο album της Twain, «Come On Over», έγινε το πιο επιτυχημένο στούντιο album όλων των εποχών σε οποιοδήποτε είδος και best-selling country album, που πούλησε περίπου 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από το «Come On Over» βγήκαν αρκετά singles, όπως τα «You’re Still One», «From This Moment On» και «Man! I Feel Like a Woman!» τα όποια έφεραν στην Twain τέσσερα βραβεία Grammy. Το τέταρτο και τελευταίο της στούντιο album, «Up !», κυκλοφόρησε το 2002 και, όπως και τα προηγούμενα δύο άλμπουμ της, πιστοποιήθηκε επίσης ως “Diamond” στις Η.Π.Α., επιτυγχάνοντας επιτυχίες όπως τα «I’m Gonna Getcha Good!» και «Forever and for Always».
  • Η Twain έχει λάβει 5 βραβεία Grammy, 27 βραβεία BMI Songwriter, αστέρια στο Walk of Fame του Καναδά και στο Hollywood Walk of Fame. Είναι η μόνη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που έχει τρία διαδοχικά λευκώματα που έχουν πιστοποιηθεί ως «Diamond» από το RIAA. Συνολικά, η Twain κατατάσσεται ως η 10η best selling της εποχής του Nielsen SoundScan.
  • Το 2004, η Twain αποσύρθηκε από τις ζωντανές εμφανίσεις και υποχώρησε στο σπίτι της στην Ελβετία. Στην αυτοβιογραφία της το 2011, ανέφερε την αποδυναμωμένη φωνή της ως λόγο για την αποχή της από τις δημόσιες εμφανίσεις. Όταν το τραγούδι και η ομιλία της επηρεάστηκαν, η Twain συμβουλεύτηκε το κέντρο Vanderbilt Dayani στο Nashville. Οι ειδικοί ανακάλυψαν βλάβες στις φωνητικές χορδές της και της διέγνωσαν δυσφωνία, την οποία αποδίδει στη νόσο του Lyme, όλα θεραπεύσιμα. Το 2012, η Twain επέστρεψε στη σκηνή μέσω της εξαιρετικά επιτυχημένης της παράσταση «Still the One», αποκλειστικά στο The Colosseum στο Caesars Palace. Το 2015, η Twain παρουσίασε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία. Το «Rock This Country Tour» ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου 2015 στο Seattle της Washington και αρχικά ολοκληρώθηκε στο Fresno της California στις 23 Αυγούστου, αλλά επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει πρόσθετες ημερομηνίες και έληξε στις 27 Οκτωβρίου 2015, στην Kelowna, Βρετανική Κολομβία, Καναδά.
  •  Τον Δεκέμβριο του 2016 σε μια συνέντευξη στο Billboard, μίλησε για το επερχόμενο album της, περιγράφοντας το τελικό προϊόν ως «περίπου σχιζοφρενική μουσική» διατηρώντας τον τίτλο «She’s the glue». Τον Φεβρουάριο του 2017, η Twain μίλησε ξανά στο Rolling Stone για το album. Επιλεγμένοι τίτλοι τραγουδιών επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Twain αναφέρει ότι δεν έλπιζε να κυκλοφορήσει ένα single τον Μάρτιο, αλλά ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ολόκληρο το album τον Μάιο. Έκανε ζωντανή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Stagecoach το 2017, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου.
  • Τον Απρίλιο του 2017, το Billboard ανακοίνωσε ότι το νέο single της Twain, «Life’s To Get Good», θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, με το album που προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η Twain συμμετείχε στο Φεστιβάλ Stagecoach στο Indio, της Καλιφόρνια, όπου παρουσίασε την νέα της δουλειά για πρώτη φορά. Η Twain ερμήνευσε το «Summer Series Concert Series» στις 16 Ιουνίου 2017 στο “Today’s Show”. Το πέμπτο της album, “Now”, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Τον Ιούνιο του 2017, η Shania ανακοίνωσε στην ET Canada ότι θα πραγματοποιήσει περιοδεία για την προώθηση αυτού. Το “Now Tour” ανακοινώθηκε από την Shania στην επίσημη ιστοσελίδα της στις 17 Αυγούστου 2017.
  • Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Twain συναντήθηκε με τον παραγωγό Robert John «Mutt» Lange, αφού εκείνος άκουσε τα πρωτότυπα τραγούδια και την φωνή της από το ντεμπούτο της album. Στη συνέχεια προσφέρθηκε να παράγει και να γράψει τραγούδια μαζί της. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Fan Fair του Νάσβιλ, τον Ιούνιο του 1993, και γρήγορα ήρθαν κοντά. Παντρεύτηκαν στις 28 Δεκεμβρίου 1993 και η Twain γέννησε τον γιο τους Eja τον Αύγουστο του 2001.
  • Στις 15 Μαΐου 2008, ένας εκπρόσωπος του Mercury Nashville ανακοίνωσε ότι η Twain και ο Lange χωρίζουν, αφού ο Lange φαίνεται να είχε μια σχέση με την καλύτερη φίλη της Twain, Marie-Anne Thiébaud. Το διαζύγιό τους βγήκε στις 9 Ιουνίου 2010. Στις 20 Δεκεμβρίου 2010, ο manager της Twain δήλωσε ότι η Twain αρραβωνιάστηκε με τον Frédéric Thiébaud (πρώην Ελβετός σύζυγος της πρώην καλύτερης φίλης της Marie-Anne Thiébaud), εκτελεστικό μέλος της Nestlé. Παντρεύτηκαν την 1η Ιανουαρίου 2011 στο Rincón του Πουέρτο Ρίκο.
  • Το 2009, αναφέρθηκε ότι η Twain έχει το «τέλειο πρόσωπο». Το BBC αναφέρθηκε σε μια σχετική  μελέτη, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Σαν Ντιέγκο, το οποίο εμφανίστηκε στο περιοδικό Vision Research. Τον Σεπτέμβριο του 2010, επιβεβαιώθηκε ότι η Twain θα κυκλοφορούσε την αυτοβιογραφία της, “From This Moment On”, στις 3 Μαΐου 2011, και το εξώφυλλο του βιβλίου κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου 2011. Η Twain είναι χορτοφάγος και είναι επίσης αφοσιωμένη στο Sant Mat, μια ανατολική πνευματική φιλοσοφία που απαιτεί καθημερινό διαλογισμό, καθώς και αποχή από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το προγαμιαίο σεξ.

Πηγή: en.wikipedia.org

1993 – Shania Twain

  • Κυκλοφόρησε: 20 Απριλιου 1993
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: MC: 2× Platinum, BPI: Silver, RIAA: Platinum
  • Singles από το «Shania Twain»:
  1. «What Made You Say That»  Κυκλοφόρησε: 9 Μαρτίου 1993
  2. «Dance with the One That Brought You»  Κυκλοφόρησε: 13 Ιουλίου 1993
  3. «You Lay a Whole Lot of Love on Me»  Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου 1993

Tracklist:

1. «What Made You Say That» 2:58

2. «You Lay a Whole Lot of Love on Me» 2:48

3. «Dance with the One That Brought You» 2:23

4. «Still Under the Weather» 3:06

5. «God Ain’t Gonna Getcha for That» 2:44

6. «Got a Hold on Me» 2:14

7. «There Goes the Neighborhood» 3:17

8. «Forget Me» 3:21

9. «When He Leaves You» 4:21

10. «Crime of the Century» 3:29

 

1995 – The Woman in Me

  • Κυκλοφόρησε: 7 Φεβρουαρίου 1995
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: MC: 2× Diamond, ARIA: 3× Platinum, BPI: Platinum, RIAA: Diamond (12× Platinum)
  • Singles από το «The Woman in Me»:
  1. «Whose Bed Have Your Boots Been Under?»  Κυκλοφόρησε: 2 Ιανουαρίου 1995
  2. «Any Man of Mine»  Κυκλοφόρησε: 26 Απριλίου 1995
  3. «The Woman in Me (Needs the Man in You)»  Κυκλοφόρησε: 9 Αυγούστου 1995
  4. «(If You’re Not in It for Love) I’m Outta Here!»  Κυκλοφόρησε: 15 Νοεμβρίου 1995
  5. «You Win My Love»  Κυκλοφόρησε: 26 Ιανουαρίου 1996
  6. «No One Needs to Know»  Κυκλοφόρησε: 15 Μαΐου 1996
  7. «Home Ain’t Where His Heart Is (Anymore)»  Κυκλοφόρησε: 24 Ιουλίου 1996
  8. «God Bless the Child»  Κυκλοφόρησε: 26 Οκτωβρίου 1996

Tracklist:

1. «Home Ain’t Where His Heart Is (Anymore)» 4:12

2. «Any Man of Mine» 4:06

3. «Whose Bed Have Your Boots Been Under?» 4:25

4. «(If You’re Not in It for Love) I’m Outta Here!» 4:30

5. «The Woman in Me (Needs the Man in You)» 4:50

6. «Is There Life After Love?» 4:39

7. «If It Don’t Take Two» 3:40

8. «You Win My Love» 4:26

9. «Raining on Our Love» 4:38

10. «Leaving Is the Only Way Out» 4:07

11. «No One Needs to Know» 3:04

12. «God Bless the Child» 1:30

European re-release bonus tracks:

13. «You Win My Love» (Remix edit) 3:54

14. «Medley: Home Ain’t Where His Heart Is (Anymore)/The Woman in Me/You’ve Got a Way» 7:25

15. «(If You’re Not In It For Love) I’m Outta Here!» (Remix) 4:21

16. «God Bless the Child» 3:48

 

1998 – Come On Over

  • Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 1997
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: MC: 2× Diamond, ARIA: 18× Platinum, BPI: 11× Platinum, BVMI: 3× Gold, IFPI NOR: 6× Platinum, NVPI: 5× Platinum, RIAA: 2× Diamond (20× Platinum), RMNZ: 21× Platinum
  • Singles από το «Come On Over»:
  1. «Love Gets Me Every Time»  Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 1997
  2. «Don’t Be Stupid (You Know I Love You)»  Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 1997
  3. «You’re Still the One»  Κυκλοφόρησε: 27 Ιανουαρίου 1998
  4. «From This Moment On»  Κυκλοφόρησε: 14 Μαρτίου 1998
  5. «When»  Κυκλοφόρησε: 1 Ιουνίου 1998
  6. «Honey, I’m Home»  Κυκλοφόρησε: 19 Αυγούστου 1998
  7. «That Don’t Impress Me Much»  Κυκλοφόρησε: 15 Δεκεμβρίου 1998
  8. «Man! I Feel Like a Woman!»  Κυκλοφόρησε: Μάρτιο 1999
  9. «You’ve Got a Way»  Κυκλοφόρησε: Μάιο 1999
  10. «Come On Over»  Κυκλοφόρησε: 6 Σεπτεμβρίου 1999
  11. «Rock This Country!»  Κυκλοφόρησε: 10 Ιανουαρίου 2000
  12. «I’m Holdin’ On to Love (To Save My Life)»  Κυκλοφόρησε: 3 Ιουλίου 2000

Tracklist:

1. «Man! I Feel Like a Woman!» 3:53

2. «I’m Holdin’ On to Love (To Save My Life)» 3:30

3. «Love Gets Me Every Time» 3:33

4. «Don’t Be Stupid (You Know I Love You)» 3:35

5. «From This Moment On» (with Bryan White) 4:43

6. «Come On Over» 2:55

7. «When» 3:39

8. «Whatever You Do! Don’t!» 3:49

9. «If You Wanna Touch Her, Ask!» 4:04

10. «You’re Still the One» 3:34

11. «Honey, I’m Home» 3:39

12. «That Don’t Impress Me Much» 3:38

13. «Black Eyes, Blue Tears» 3:39

14. «I Won’t Leave You Lonely» 4:13

15. «Rock This Country!» 4:23

16. «You’ve Got a Way» 3:24

Australian Special Edition bonus tracks:

17. «(If You’re Not in It for Love) I’m Outta Here!» (Live & Direct TV Mix) 7:03

18. «Love Gets Me Every Time» (Dance Mix) 4:42

19. «Don’t Be Stupid (You Know I Love You)» (Extended Dance Mix) 4:44

 

2001 – The Complete Limelight Sessions (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 23 Οκτωβρίου 2001
  • Εταιρεία: Limelight Records
  • Μορφή: CD
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Silver
  • Singles από το «The Complete Limelight Sessions»:
  1. «It’s Alright»  Κυκλοφόρησε: 2001
  2. «The Heart Is Blind»  Κυκλοφόρησε: 2001

Tracklist:

1. «It’s Alright» 3:24

2. «Love» 2:40

3. «All Fired Up, No Place to Go» 3:19

4. «The Heart Is Blind» 3:42

5. «For the Love» 2:48

6. «Wild and Wicked» 3:33

7. «I Ain’t Gonna Eat Out My Heart Anymore» 3:20

8. «Send it With Love» 3:55

9. «Half Breed» 2:52

10. «Hate to Love» 4:01

11. «Bite My Lip» 2:45

12. «Two Hearts One Love» 3:44

13. «Rhythm Made Me Do It» 3:51

14. «Luv Eyes» 3:34

15. «Lost My Heart» 4:26

16. «Don’t Give Me That» 3:47

17. «It’s Alright» (Edited Club Mix) 3:40

18. «The Heart Is Blind» (Single Version) 4:14

 

2002 – Up!

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2002
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, Κασέτα, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: MC: 2× Diamond, ARIA: 2× Platinum, BPI: 2× Platinum, BVMI: 2× Platinum, IFPI NOR: 3× Platinum, NVPI: Gold, RMNZ: 2× Platinum, RIAA: Diamond (11x Platinum)
  • Singles από το «Up!»:
  1. «I’m Gonna Getcha Good!»  Κυκλοφόρησε: 23 Σεπτεμβρίου 2002
  2. «Up!»  Κυκλοφόρησε: 6 Ιανουαρίου 2003
  3. «Ka-Ching!»  Κυκλοφόρησε: 17 Φεβρουαρίου 2003
  4. «Forever and for Always»  Κυκλοφόρησε: 7 Απριλίου 2003
  5. «Thank You Baby! (For Makin’ Someday Come So Soon)»  Κυκλοφόρησε: 11 Αυγούστου 2003
  6. «She’s Not Just a Pretty Face»  Κυκλοφόρησε: 6 Οκτωβρίου 2003
  7. «When You Kiss Me»  Κυκλοφόρησε: 10 Νοεμβρίου 2003
  8. «It Only Hurts When I’m Breathing»  Κυκλοφόρησε: 9 Φεβρουαρίου 2004

Tracklist:

1. «Up!» 2:53

2. «I’m Gonna Getcha Good!» 4:29

3. «She’s Not Just a Pretty Face» 3:49

4. «Juanita» 3:51

5. «Forever and for Always» 4:43

6. «Ain’t No Particular Way» 4:25

7. «It Only Hurts When I’m Breathing» 3:19

8. «Nah!» 4:09

9. «(Wanna Get to Know You) That Good!» 4:34

10. «C’est la Vie» 3:43

11. «I’m Jealous» 4:05

12. «Ka-Ching!» 3:21

13. «Thank You Baby! (For Makin’ Someday Come So Soon)» 4:01

14. «Waiter! Bring Me Water!» 3:20

15. «What a Way to Wanna Be!» 3:36

16. «I Ain’t Goin’ Down» 3:58

17. «I’m Not in the Mood (To Say No)!» 3:26

18. «In My Car (I’ll Be the Driver)» 3:17

19. «When You Kiss Me» 4:09

 

2004 – Greatest Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 8 Νοεμβρίου 2004
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, Κασέτα, digital download
  • Πιστοποιήσεις: MC: 6× Platinum, ARIA: 3× Platinum, BPI: 2× Platinum, IRMA: 3× Platinum, RIAA: 4× Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Greatest Hits»:
  1. «Party for Two»  Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου 2004
  2. «Don’t!»  Κυκλοφόρησε: 17 Ιανουαρίου 2005
  3. «I Ain’t No Quitter»  Κυκλοφόρησε: 2 Μαΐου 2005

Tracklist:

1. «Forever and for Always» 4:03

2. «I’m Gonna Getcha Good!» 4:02

3. «Up!» 2:53

4. «Come on Over» 2:54

5. «Man! I Feel Like a Woman!» 3:54

6. «That Don’t Impress Me Much» 4:27

7. «From This Moment On» 3:55

8. «Honey, I’m Home» 3:37

9. «You’re Still the One» 3:15

10. «Don’t Be Stupid (You Know I Love You)» 3:35

11. «Love Gets Me Every Time» 3:33

12. «No One Needs to Know» 3:03

13. «You Win My Love» 3:45

14. «(If You’re Not in It for Love) I’m Outta Here!» 3:48

15. «The Woman in Me (Needs the Man in You)» 3:57

16. «Any Man of Mine» 4:06

17. «Whose Bed Have Your Boots Been Under?» 3:59

18. «Party for Two» 3:31

19. «Don’t!» 3:56

20. «Party for Two» 3:31

21. «I Ain’t No Quitter» 3:30

 

2017 – Still the One: Live from Vegas (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 3 Μαρτίου 2015
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «I’m Gonna Getcha Good!» 4:13

2. «You Win My Love» 4:33

3. «Don’t Be Stupid (You Know I Love You)» 3:44

4. «Up!» 2:56

5. «I Ain’t No Quitter» 4:10

6. «No One Needs to Know» 2:59

7. «Whose Bed Have Your Boots Been Under?» 4:46

8. «Any Man of Mine» 4:30

9. «That Don’t Impress Me Much» 3:51

10. «Honey, I’m Home» 3:42

11. «(If You’re Not in It for Love) I’m Outta Here!» 4:57

12. «Come on Over» (Acoustic) 2:02

13. «Love Gets Me Every Time» (Acoustic) 1:18

14. «Rock This Country!» (Acoustic) 3:06

15. «Today Is Your Day» (Acoustic) 2:44

16. «You’re Still the One» 3:35

17. «From This Moment On» 4:23

18. «Red Storm» (Instrumental) 2:49

19. «Man! I Feel Like a Woman!» 4:16

 

2017 – Now

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2017
  • Εταιρεία: Mercury Nashville
  • Μορφή: CD, LP, Digital Download
  • Παραγωγή: Ron Aniello, Jake Gosling, Jacquire King, Matthew Koma, Shania Twain
  • Singles από το “Now”:
  1. «Life’s About to Get Good» Κυκλοφόρησε: 15 Ιουνίου 2017
  2. «Swingin’ with My Eyes Closed» Κυκλοφόρησε: 18 Αυγούστου 2017
  3. «Who’s Gonna Be Your Girl» Κυκλοφόρησε: 10 Οκτωβρίου 2017
  4. «We Got Something They Don’t» Κυκλοφόρησε: 30 Οκτωβρίου 2017

Tracklist:

1. «Swingin’ with My Eyes Closed» – 3:33

2. «Home Now» – 3:21

3. «Light of My Life» – 3:36

4. «Poor Me» – 3:21

5. «Who’s Gonna Be Your Girl» – 4:13

6. «More Fun» – 3:38

7. «I’m Alright» – 3:51

8. «Roll Me on the River» – 3:06

9. «We Got Something They Don’t» – 3:28

10. «You Can’t Buy Love» – 2:39

11. «Life’s About to Get Good» – 3:40

12. «Soldier» – 2:59

Deluxe Edition

8. «Let’s Kiss and Make Up» – 3:59

9. «Where Do You Think You’re Going» – 3:22

10. «Roll Me on the River» – 3:06

11. «We Got Something They Don’t» – 3:28

12. «Because of You» – 3:47

13. «You Can’t Buy Love» – 2:39

14. «Life’s About to Get Good» – 3:40

15. «Soldier» – 2:59

16. «All in All» – 3:43

Shania Twain Top Hits by SounDarts.gr