skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Steve Aoki

Discography & ID : Steve Aoki

Ύψος

Gallery

Steve Aoki

Linkin Park & Steve Aoki

Linkin Park & Steve Aoki

Celine Dion & Steve Aoki

Britney Spears & Steve Aoki

Steve Aoki & Jared Leto

Beyoncé, Jay Z, Steve Aoki & LA Mayor

Steve aoki, Minkpink & Rita ora

Steve Aoki & DVBBS

Steve Aoki & Louis Tomlinson

Steve Aoki & Bob Sinclar

Steve Aoki, Lil Yachty & Migos

Brian Welch & James Shaffer (Korn) & Steve Aoki

Camila Cabello & Steve Aoki

Steve Aoki & 2 Unlimited

Yemi Alade, Jennifer Hudson, Steve Aoki, Pixie Lott, Luan Santana & Tan WeiWei

To poster για την εμφάνισή του τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο Bolivar Beach Bar.

Το poster του Ejekt Festival 2015.

Στιγμιότυπο από την εμφάνισή του στο Cavo Paradiso στις 25 Ιουλίου 2012.

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Steve Aoki

Ολόκληρο Όνομα: Steven Hiroyuki Aoki

Ημερομηνία Γέννησης: 30 Νοεμβρίου 1977

Τόπος Γέννησης: Miami, Florida, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: μουσικός, DJ, δισκογραφικός παραγωγός.

Οικογενειακή Κατάσταση: single.

Γονείς:  Hiroaki «Rocky» Aoki (παλαιστής, ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Benihana) και Chizuru Kobayashi

Αδέρφια: Έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια. Την Kana Grace και τον Kevin (ιδιοκτήτη του εστιατορίου Doraku Sushi) και μια ετεροθαλή αδερφή την Devon Aoki (μοντέλο και ηθοποιός). 

Ενεργός στη μουσική: 1996-σήμερα

Βραβεία: Ο Steve Aoki έχει αποσπάσει πολλά μουσικά βραβεία -κυρίως μετά το θάνατό του-:

2 Hall of Fame Grammy awards, 3 Grammy Awards. Απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame το 1991. Έχει ενταχθεί στα: Rock and Roll Hall of Fame (1992), R&B Hall of Fame (2016), 

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει ο Steve Aoki κάντε κλικ εδώ.

Official Websitesteveaoki.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2008 – Pillowface and His Airplane Chronicles (Mixtape)
2008 – Pillowface and His Airplane Chronicles (Mixtape)
2012 – Wonderland
2012 – Wonderland
2012 – Wonderland (Remixed)
2012 – Wonderland (Remixed)
2014 – It’s the End of the World as We Know It (E.P.)
2014 – It’s the End of the World as We Know It (E.P.)
2014 – Neon Future I
2014 – Neon Future I
2015 – Neon Future II
2015 – Neon Future II
2015 – Neon Future Odyssey (Compilation)
2015 – Neon Future Odyssey (Compilation)
2016 – 4OKI (E.P.)
2016 – 4OKI (E.P.)
2017 – Steve Aoki Presents Kolony
2017 – Steve Aoki Presents Kolony

Start Here

  • Ο Steven Hiroyuki Aoki γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και μεγάλωσε στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Αποφοίτησε από το Newport Harbor High School το 1995, όπου ήταν παίκτης σε μία ομάδα badminton. Έχει ρίζες από την Ιαπωνία και είναι το τρίτο παιδό των Rocky Aoki και Chizuru Kobayashi. Ο πατέρας του ήταν πρώην παλαιστής και ιδρυτής της σειράς εστιατορίων, Benihana. Έχει δύο μεγαλύτερα αδέρφια, την Kana και τον Kevin. Η ετεροθαλής αδερφή του, Devon Aoki, είναι μοντέλο και ηθοποιός.
  • Ο Aoki ίδρυσε τη δική του δισκογραφική, Dim Mak Records, το 1996. Η δισκογραφική κυκλοφορούσε μουσική άλλων electro καλλιτεχνών, όπως οι MSTRKRFT, The Bloody Beetroots, Felix Cartal, and Mustard Pimp, as well as Bloc Party, The Rakes, The Kills, Klaxons, Infected Mushroom, Scanners, Whitey και Mystery Jets. Ο Aoki έκανε ομάδα με τον Blake Miller από το συγκρότημα Moving Units για να δημιουργούν remixes. Το duo δούλευε υπό την ονομασία Weird Science. Ο Aoki, επίσης, ήταν και σε άλλες μπάντες, όπως οι This Machine Kills.
  • Ο Aoki έχει συνεργαστεί με άλλους παραγωγούς κι έχει κυκλοφο΄ρησει υλικό με τους The Bloody Beetroots, Armand Van Helden of Duck Sauce, Afrojack, Laidback Luke, Tai, Chris Lake, Angger Dimas, Sidney Samson και Tiësto. Τα remixes του έχουν πραγματοποιηθεί σε τραγούδια καλλιτεχνών, όπως οι Jackson 5, Drake, Kanye West, Eminem, Lil Wayne, Mike Posner, Girls Generation, All American Rejects, Refused, The Killers, Bassnectar, Lenny Kravitz, Bloc Party, Snoop Dogg, Robin Thicke, S.P.A., Kid Cudi, Fërnando Oviedo, Chester French και Peaches.
  • Μέσα από τις ασταμάτητες περιοδείες του έλαβε υποστήριξη από κολλέγια. Είναι ευρέως γνωστός για τις ακροβατικές του ικανότητες, για το γεγονός ότι πετάει κέικ στους θαυμαστές του, για το ‘λούσιμο’ με σαμπάνια και για τις σχεδίες του στο πάτωμα των σκηνών. Πραγματοποιώντας κατά μέσο όρο 250 εμφανίσεις τον χρόνο, πρόσφατα ξεκίνησε να περιοδεύει με πούλμαν περιοδείας, όπως την άνοιξη του 2012 στην “Deadmeat Tour” του. Πολλοί από τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται ο Aoki εμφανίζονται κι επί σκηνής μαζί του. Τον Ιούλιο του 2012, ο Aoki εντάχθηκε στο Pollstar Top100 North American Tours.
  • Τον Μάρτιο του 2010, ο Aoki κυκλοφόρησε το “I’m in the House”, μία συνεργασία με τον Zuper Blahq –το alter ego του will.i.am. των The Black Eyed Peas. Το τραγούδι κατέλαβε την θέση Νο.29 των βρετανικών single charts από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και αργότερα εντάχθηκε στο βρετανικό Dance Chart και το βρετανικό Indie Chart.
  • Το πρώτο solo album του Aoki, “Wonderland”, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012 και περιλαμβάνει συμμετοχές τραγουδιστών και μουσικών, όπως οι LMFAO, Kid Cudi, Kay, Travis Barker, will.i.am aka Zuper Blahq, Wynter Gordon, Rivers Cuomo, Lil Jon, Chiddy Bang, Lovefoxxx of CSS, Big John Duncan (πρώην κιθαρίστας του punk συγκροτήματος The Exploited) και άλλοι.
  • Στις 11 Δεκεμβρίου του 2012, ο Aoki κυκλοφόρησε το πρώτο του EP, “It’s the End of the World As We Know It”, που περιέχει τρία τραγούδια. Ο Aoki έλαβε υποψηφιότητα στα Grammy Awards, στην κατηγορία “Best Dance / Electronica Album” για το “Wonderland” στην 55η απονομή των βραβείων.
  • Στις 11 Οκτωβρίου 2013, ο Aoki συνεργάστηκε με τους Linkin Park για το τραγούδι, “A Light That Never Comes”, που συμπεριλήφθηκε στο remix album, “Recharded”, που κυκλοφόρησε 18 μέρες αργότερα.
  • Το πρώτο μέρος του διπλού album του Aoki, “Neon Future I”, κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 και κατέλαβε την πρώτη θέση των αμερικανικών Dance/Electronic Album Charts. Το δεύτερο album, “Neon Future II”, είχε συμμετοχές καλλιτεχνών, όπως οι Snoop Lion και Rivers Cuomo.
  • Η ταινία θρίλερ – φαντασίας του 2015, “The Hive” περιείχε τραγούδια από τον δίσκο, “Neon Future” του Steve Aoki, ο οποίος δημιούργησε το soundtrack. Ο Aoki είναι επίσης ο βασικός χαρακτήρας του ντοκιμαντέρ, “I’ll Sleep When I’m Dead”.
  • Το τέταρτο album του Aoki, “Kolony”, κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου 2017. Περιλαμβάνει τα τραγούδια “Night Call” σε συνεργασία με τους Migos και Lil Yachty, “Lit” με τον Gucci Mane, “Been Balling” με τον Lil Uzi Vert και το lead single, “Without You” με τους DVBBS και 2 Chainz.

Πηγή: en.wikipedia.org

2008 – Pillowface and His Airplane Chronicles (Mixtape)

  • Κυκλοφόρησε: 22 Ιανουαρίου 2008
  • Εταιρεία: Thrive Records
  • Παραγωγή: Steve Aoki
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. Refused «New Noise» (1:55)

2.Justice «Waters Of Nazareth» (Erol Alkan’s Durrr Durrr Durrrrrr Re-Edit) w/ Pase Rock’s Guest Drop (2:22)

3.Does It Offend You, Yeah? «We Are Rockstars» w/ Spank Rock & Amanda Blank’s Guest Drop (2:00)

4. Services «Element Of Danger» (MSTRKRFT Remix) W/ Har Mar Superstar’s Guest Drop (3:14)

5. Goose «Bring it On» w/ Todd Fink’s Guest Drop (3:45)

6. Larry Tee & Princess Superstar «Licky (Work It Out)»(Herve Goes Low Remix) w/ Santogold’s Guest Drop (3:35)

7. Green Velvet «Shake and Pop» w/ Kid Sister’s Guest Drop (3:10)

8. Klaxons «Gravity’s Rainbow» (Soulwax Remix) (5:04)

9. Mystery Jets «The Boy Who Ran Away» (Riton Re-Dub) (2:50)

10. Peaches «Boys Wanna Be Her» (Weird Science Remix) (2:03)

11. Datarock «Fa-Fa-Fa» w/ Steve Bays’ Guest Drop (3:30)

12. Yelle «Je Veux te Voir» (3:33)

13. Franz Ferdinand «Do You Want To» (Erol Alkan’s Glam Racket Remix) (2:50)

14. Kim «Wet ‘N Wild» w/ Mickey Avalon’s Guest Drop (2:32)

15. Bloc Party «Helicopter» (Weird Science Remix feat. Peaches) (4:22)

16. Justice «D.A.N.C.E.» (MSTRKRFT Remix) (4:20)

17. Scanners «Low Life» (L.A. Riots’ Remix) w/ Uffie’s Guest Drop (5:52)

2012 – Wonderland

  • Κυκλοφόρησε: 10 Ιανουαρίου 2012
  • Εταιρεία: Ultra Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Wonderland»:
  1. «Earthquakey People» Κυκλοφόρησε: 24 Οκτωβρίου 2011
  2. «Ladi Dadi» Κυκλοφόρησε: 13 Δεκεμβρίου 2011
  3. «Livin’ My Love» Κυκλοφόρησε: 10 Ιανουαρίου 2012
  4. «Cudi the Kid» Κυκλοφόρησε: 10 Απριλίου 2012

Tracklist:

1. «Earthquakey People» (featuring Rivers Cuomo) 3:36

2. «Ladi Dadi» (featuring Wynter Gordon) 4:45

3. «Dangerous» (featuring Zuper Blahq) 3:41

4. «Come with Me (Deadmeat)» (featuring Polina Goudieva) 4:17

5. «Emergency» (featuring Lil Jon and Chiddy Bang) 3:37

6. «Livin’ My Love» (featuring LMFAO and NERVO) 3:08

7. «Control Freak» (featuring Blaqstarr and Kay) 3:37

8. «Steve Jobs» (featuring Angger Dimas) 6:15

9. «Heartbreaker» (featuring Lovefoxxx) 4:11

10. «Cudi the Kid» (featuring Kid Cudi and Travis Barker) 4:46

11. «Ooh» (featuring Robert Raimond Roy) 4:46

12. «The Kids Will Have Their Say» (featuring Sick Boy with Former Members of The Exploited and Die Kreuzen) 3:14

13. «Earthquakey People (The Sequel)» (featuring Rivers Cuomo) 6:07

Bonus tracks

14. «Turbulence» (radio edit) (featuring Laidback Luke and Lil Jon) 3:48

15. «No Beef» (featuring Afrojack and Miss Palmer) 6:01

16. «Misfits» (Travis Barker featuring Steve Aoki) 4:20

Japanese bonus tracks

17. «BRRRAT!» (featuring Armand Van Helden) 3:51

18. «Wake Up Call (Datsik Remix)» 4:01

2012 – Wonderland (Remixed)

  • Κυκλοφόρησε: 10 Ιουλίου 2012
  • Εταιρεία: Ultra Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Wonderland (Remixed)»:
  1. «Beat Down» Κυκλοφόρησε: 31 Μαΐου 2012

Tracklist:

1. «Earthquakey People» (Alvin Risk Remix) 3:39

2. «Ladi Dadi» (Tommy Trash Remix) 5:14

3. «Heartbreaker» (Metalmouse Remix) 4:39

4. «Come with Me (Deadmeat)» (Jidax Remix) 4:17

5. «Emergency» (Laidback Luke Remix) 5:20

6. «Cudi the Kid» (Lucky Date VIP Drumstep Edit) 3:49

7. «Control Freak» (Dillon Francis Remix) 3:55

8. «Steve Jobs» (Moguai Remix) 6:18

9. «Heartbreaker» (James Frew Remix) 5:23

10. «Cudi the Kid» (Third Party Remix) 5:08

11. «Ooh» (Mustard Pimp Remix) 5:40

12. «The Kids Will Have Their Say» (Bassnectar Remix) 4:01

13. «Emergency» (Clockwork Remix) 5:29

14. «Ladi Dadi» (Part II) 4:45

15. «Beat Down» (Original Mix) 4:04

2014 – It’s the End of the World as We Know It (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Δεκεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Dim Mak Records
  • Μορφή: digital download

Tracklist:

1. «Singularity» (with Angger Dimas featuring My Name Is Kay) 6:15

2. «Omega» (featuring Dan Sena and Miss Palmer) 6:04

3. «Transcend» (featuring Rune RK) 6:00

2014 – Neon Future I

  • Κυκλοφόρησε: 30 Σεπτεμβρίου 2014
  • Εταιρεία: Ultra Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Steve Aoki, Chris Lake, Tujamo, Afrojack, Flux Pavilion
  • Singles από το «Neon Future I»:
  1. «Rage the Night Away» Κυκλοφόρησε: 22 Απριλίου 2014
  2. «Delirious (Boneless)» Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2014
  3. «Free the Madness» Κυκλοφόρησε: 24 Ιουνίου 2014
  4. «Get Me Outta Here» Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 2014
  5. «Born to Get Wild» Κυκλοφόρησε: 7 Νοεμβρίου 2014
  6. «Back to Earth» Κυκλοφόρησε: 3 Απριλίου 2015
  7. «Afroki» Κυκλοφόρησε: 3 Ιουνίου 2015
  8. «Neon Future» Κυκλοφόρησε: 17 Ιουλίου 2015

Tracklist:

1. «Transcendence» (featuring Ray Kurzweil) (Intro) 2:03

2. «Neon Future» (featuring Luke Steele of Empire of the Sun) Steele 6:17

3. «Back to Earth» (featuring Fall Out Boy) 4:03

4. «Born to Get Wild» (featuring will.i.am) 4:45

5. «Rage the Night Away» (featuring Waka Flocka Flame) 4:45

6. «Delirious (Boneless)» (with Chris Lake and Tujamo featuring Kid Ink) 3:43

7. «Free the Madness» (featuring Machine Gun Kelly) 4:19

8. «Afroki» (featuring Afrojack and Bonnie McKee) 4:17

9. «Get Me Outta Here» (featuring Flux Pavilion) 5:15

10. «Beyond Boundaries» (featuring Aubrey de Grey) (Outro) 1:26

Japanese version bonus tracks

11. «Boneless» (with Chris Lake and Tujamo) 4:30

12. «Rage the Night Away» (Milo & Otis Remix) 3:35

Google Play bonus tracks

6. «Delirious (Boneless)» (radio edit) (featuring Kid Ink) 3:05

11. «Born to Get Wild» (Dimitri Vegas & Like Mike vs. BoostedKids Remix) 5:26

12. «Delirious (Boneless)» (Chris Lorenzo Remix) 4:18

Club Edition

1. «Neon Future» (featuring Luke Steele of Empire Of The Sun) 5:46

2. «Back to Earth» (featuring Fall Out Boy) 5:01

3. «Born to Get Wild» (featuring will.i.am) 4:22

4. «Rage the Night Away» (featuring Waka Flocka Flame) 5:31

5. «Free the Madness» (featuring Machine Gun Kelly) 4:22

6. «Afroki» (featuring Afrojack and Bonnie McKee) 6:03

2015 – Neon Future II

  • Κυκλοφόρησε: 12 Μαΐου 2015
  • Εταιρεία: Ultra Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Παραγωγή: Steve Aoki, Freddy Wexler, Dan Farber, Matthew Koma, Gianni «Luminati» Nicassio, Tawgs Salter, Tony Junior, Albin Myers
  • Singles από το «Neon Future II»:
  1. «I Love It When You Cry (Moxoki)» Κυκλοφόρησε: 23 Ιανουαρίου 2015
  2. «Darker Than Blood» Κυκλοφόρησε: 14 Απριλίου 2015
  3. «Lightning Strikes» Κυκλοφόρησε: 4 Μαΐου 2015
  4. «Home We’ll Go (Take My Hand)» Κυκλοφόρησε: 21 Δεκεμβρίου 2015

Tracklist:

1. «Time Capsule» (Intro) 3:01

2. «I Love It When You Cry (Moxoki)» (with Moxie Raia) 3:11

3. «Youth Dem (Turn Up)» (feat. Snoop Lion) Calvin Broadus Jr Steve Aoki 3:13

4. «Hysteria» (feat. Matthew Koma) 4:26

5. «Darker Than Blood» (feat. Linkin Park) 5:12

6. «Lightning Strikes» (with NERVO and Tony Junior) 3:58

7. «TARS» (feat. Kip Thorne) (Interlude) 2:20

8. «Home We’ll Go (Take My Hand)» (with Walk Off the Earth) 5:07

9. «Heaven on Earth» (feat. Sherry St. Germain) 3:48

10. «Holding Up the World» (feat. Harrison and Albin Myers) 3:21

11. «Light Years» (feat. Rivers Cuomo) 4:08

12. «Warp Speed» (feat. J.J. Abrams) (Outro) 2:07

Japan version bonus tracks

13. «I Love It When You Cry (Moxoki)» (Boehm Remix) 5:22

2015 – Neon Future Odyssey (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2015
  • Εταιρεία: Ultra Records
  • Μορφή: digital download
  • Singles από το «Neon Future Odyssey»:
  1. «The Power of Now» Κυκλοφόρησε: 18 Δεκεμβρίου 2015

Tracklist:

1.Transcendence (Intro) (feat. Ray Kurzweil) – 2:03

2.Neon Future (feat. Luke Steele of Empire of the Sun) – 6:17

3. Back to Earth (feat. Fall Out Boy) – 4:03

4. Born to Get Wild (feat. will.i.am) – 4:45

5. Rage the Night Away (feat. Waka Flocka Flame) – 4:45

6. Delirious (Boneless) (Steve Aoki, Chris Lake & Tujamo feat. Kid Ink) – 3:43

7. Free the Madness (feat. Machine Gun Kelly) – 4:19

8. Afroki (Steve Aoki & Afrojack feat. Bonnie McKee) – 4:17

9. Get Me Outta Here (feat. Flux Pavilion) – 5:15

10. Beyond Boundaries (Outro) (feat. Aubrey de Grey) – 1:26

11. Time Capsule (Intro) – 3:01

12. I Love It When You Cry (Moxoki) (Steve Aoki & Moxie Raia/Radio Version) – 3:11

13. Youth Dem (Turn Up) (feat. Snoop Lion) – 3:13

14. Hysteria (feat. Matthew Koma) – 4:26

15. Darker Than Blood (feat. Linkin Park) – 5:12

16.Lightning Strikes (Steve Aoki, Nervo & Tony Junior) – 3:58

17. Tars (Interlude) (feat. Kip Thorne) – 2:20

18. Home We’ll Go (Take My Hand) (Steve Aoki & Walk off the Earth) – 5:07

19. Heaven on Earth (feat. Sherry St. Germain) – 3:48

20. Holding Up the World (feat. Harrison & Albin Myers) – 3:21

21. Light Years (feat. Rivers Cuomo) – 4:08

22. Warp Speed (Outro) (feat. J. J. Abrams) – 2:07

23. The Power of Now (Steve Aoki & Headhunterz) – 3:21

24. Phenomena (Steve Aoki & Borgore) – 4:05

25. Interstellar (Steve Aoki & Marnik) – 3:08

26. Titanic – 5:22

27. Cake Face – 6:11

28. I Love It When You Cry (Moxoki) (Steve Aoki & Moxie Raia) (Steve Aoki Es Vedra Remix) – 3:45

2016 – 4OKI (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 8 Ιουλίου 2016
  • Εταιρεία: Dim Mak
  • Μορφή: digital download

Tracklist:

1. ILYSM (Steve Aoki & Autoerotique) 3:20

2. Dope Girlz (Steve Aoki & Shaun Frank) 3:54

3. Bring the Funk Back (Steve Aoki & Reid Stefan) 4:37

4. Kids (Steve Aoki & MORTEN) 3:39

2017 – Steve Aoki Presents Kolony

  • Κυκλοφόρησε: 21 Ιουλίου 2017
  • Εταιρεία:Ultra Records
  • Μορφή: digital download

Tracklist:

1.»Kolony Anthem» (feat. Bok Nero & iLoveMakonnen) – 2:57

2. «Lit» (with Yellow Claw feat. Gucci Mane & T-Pain) – 2:49

3. «Without U» (with DVBBS feat. 2 Chainz) – 3:44

4. «How Else» (feat. Rich The Kid & iLoveMakonnen) – 2:52

5. «Been Ballin» (feat. Lil Uzi Vert) – 3:00

6. «Night Call» (feat. Lil Yachty & Migos) – 4:00

7. «$4,000,000» (with Bad Royale feat. Mase & Big Gigantic) – 3:14

8. «If I Told You That I Love You» (feat. Wale) – 3:15

9. «No Time» (with Bad Royale feat. Jimmy October) – 2:39

10. «Thank You Very Much» (with Rickey Remedy feat. Sonny Digital) – 3:13

Steve Aoki Top Hits by SounDarts.gr