skip to Main Content
Menu

Discography & ID : The Black Keys

Discography & ID : The Black Keys

Ύψος

Gallery

The Black Keys

The Black Keys

Dave Grohl, Neil Young & Dan Auerbach.

Johnny Depp & Dan Auerbach.

Sting, Patrick Carney & Emily Ward.

Chrissie Hyde & Dan Auerbach.

Lana Del Rey & Dan Auerbach.

Michelle Branch & Patrick Carney.

Billy Gibbons & Dan Auerbach.

Joe Perry, Steven Tyler & Dan Auerbach στα ΜTV Movie Awards 2012.

The Arcs

Οι The Black Keys στο εξώφυλλο του Rolling Stone.

Poster από το Rockwave Festival 2015.

ID

Όνομα συγκροτήματος: The Black Keys

Προέλευση Ονόματος: To όνομα του συγκροτήματος προήλθε από έναν σχιζοφρενικό καλλιτέχνη τον οποίον γνώριζαν ο Dan και ο Patrick, εν ονόματι Alfred McMoore. Κάθε φορά που ήταν αναστατωμένος μαζί τους, συνήθιζε να τους αφήνει ασυνάρτητα μηνύματα στους τηλεφωνητές τους, αποκαλώντας τους πατεράδες τους «black keys» ή «D flats».

Ενεργά μέλη συγκροτήματος:

Daniel Quine «Dan» Auerbach. Γεννήθηκε: 14 Μαΐου 1979 στο Akron, Ohio. Η.ΠΑ. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, φωνή. Συμμετοχή σε άλλα μουσικά σχήματα: Blakroc (2009), The Arcs (2015-σήμερα).

Patrick James Carney. Γεννήθηκε: 15 Απριλίου 1980 στο Akron, Ohio, Η,Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Συμμετοχή σε άλλα μουσικά σχήματα: Drummer (2009), The Rentals (2014).

Τόπος καταγωγής:  Akron, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 2001 – σήμερα

Βραβεία: Οι Black Keys έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα 11 μουσικά βραβεία:

2 Brit Awards, 7 Grammy Awards και 1 MTV Video Music Award.

Για να δείτε την αναλυτική λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι Black Keys κάντε κλικ εδώ.

Websitetheblackkeys.com

Discography

Start Here
Start Here
2002 – The Big Come Up
2002 – The Big Come Up
2003 – Thickfreakness
2003 – Thickfreakness
2004 – Rubber Factory
2004 – Rubber Factory
2004 – The Moan (EP)
2004 – The Moan (EP)
2006 – Magic Potion
2006 – Magic Potion
2006 – Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough (EP)
2006 – Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough (EP)
2006 – Live in Austin, TX
2006 – Live in Austin, TX
2008 – Attack & Release
2008 – Attack & Release
2009 – Blakroc (Collaboration Album)
2009 – Blakroc (Collaboration Album)
2009 – Feel Good Together (Drummer Album)
2009 – Feel Good Together (Drummer Album)
2009 – Keep It Hid (Dan Auerbach Album)
2009 – Keep It Hid (Dan Auerbach Album)
2010 – Brothers
2010 – Brothers
2011 – El Camino
2011 – El Camino
2014 – Turn Blue
2014 – Turn Blue
2014 – Lost in Alphaville (The Rentals Album)
2014 – Lost in Alphaville (The Rentals Album)
2015 – Yours, Dreamily, (The Arcs Album)
2015 – Yours, Dreamily, (The Arcs Album)

Start Here

  • Οι The Black Keys, έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 8 studio albums, 2 EPs, 20 singles, και 1 live album.
  • Ο Patrick και ο Dan ήταν συμμαθητές στο σχολείο, αλλά δεν κάνανε παρέα. Ο Dan ήταν αρχηγός στην ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου του σχολείου, σε αντίθεση με τον Patrick που έδειχνε αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1996, και έφτιαξαν τη μπάντα το 2001. Ο πρώιμος ήχος της είχε πάρα πολλές αναφορές στα μπλουζ, στα οποία είχε αδυναμία ο Dan, αλλά και από τον Indie rock το οποίο άκουγε ο Patrick.
  • Το ντεμπούτο album των The Black Keys, «The Big Come Up» κυκλοφόρησε το 2002 και είχε ηχογραφηθεί εξολοκλήρου στο γκαράζ του Patrick. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους κριτικούς και ο ήχος του χαρακτηρίστηκε από έντονες επιρροές από soul, indie rock και blues. Ο δίσκος θεωρήθηκε ξεχωριστός γιατί απέφυγε βιρτουόζικα κλισέ και την ροκ-μονοτονία. Μιλώντας για την πρώτη δουλειά, ο Dan υποστήριξε πως σκοπός τους ήταν να φτιάξουν κάτι που πάνω από όλα θα τους άρεσε ο ήχος και το στυλ και μετά η μουσική αυτή καθεαυτή.Τα επόμενα albums τους: «Thickfreaknes» (2003), «The Moan» (2004) και «Rubber Factory» (2004) συνέχισαν σε αυτό το ύφος με το συγκρότημα κάθε φορά να επιλέγει την ίδια συνταγή. Δηλαδή σκληρό blues rock, το οποίο ηχογραφούσαν σε φυσικά μέρη όπως ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο. Η επιλογή ήταν συνειδητή καθώς προτιμούσαν τον διαστρεβλωμένο αλλά και ωμό ήχο που προσέφεραν τέτοιοι χώροι.
  • Το album «Attack & Release» (2008) είναι το πρώτο album για το οποίο προσλαμβάνουν παραγωγό και το ηχογραφούν σε επαγγελματικό studio. Κάποιοι εκλαμβάνουν την μετάβαση και τον νέο ήχο θετικά, με το singles «Strange Times» να τυγχάνει ιδιαίτερα θετικής υποδοχής, ενώ άλλοι τον βρήκαν βαρετό. Σημείωσε πάραυτα εμπορική επιτυχία, κάνοντας ντεμπούτο στο Billboard 200 στην θέση 14.
  • Το επόμενο άλμπουμ, που βγήκε μέσα σε μια περίοδο τριβών για το συγκρότημα που είχαν διαλυθεί για μικρό χρονικό διάστημα, ήταν μια προσπάθεια πειραματισμού με νέους ήχους. Έτσι στο «Blakroc» το 2009, συνεργάζονται με τους rappers, Mos Def και Ludacris και δοκιμάζουν ήχους alternatve hip-hop και rap rock. Η υποδοχή των κριτικών θα είναι παραπάνω από θετική. Παρότι το συγκρότημα διέκοψε μετά από αυτό, για λίγο, την κοινή του πορεία, με τον Dan να κυκλοφορεί το δικό του solo album, τα ξαναβρήκαν πριν το τέλος του 2009. Ο λόγος που είχαν διακόψει ήταν πως ο Dan αντιπαθούσε τη Denise Grollmus -την τότε σύζυγο του Patrick (χώρισαν λίγο καιρό αργότερα)- και ότι δεν ήθελε να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της.
  • Το συγκρότημα ηχογράφησε το 7o studio album τους, «El Camino», από τον Μάρτιο έως Μάιο του 2011. Χρειάστηκαν μόλις δυο μήνες για να κυκλοφορήσουν το δίσκο που έμελλε να γίνει ο πιο επιτυχημένος εισπρακτικά στην μέχρι τώρα πορεία τους. Για το album, ο Danger Mouse λειτούργησε ως παραγωγός και συνέβαλε επίσης στο γράψιμο όλων των τραγουδιών του. Το τραγούδι «Lonely Boy» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο πριν από το υπόλοιπο album και συνοδεύεται από ένα δημοφιλές μουσικό video-clip στο οποίο ένα άνθρωπος χορεύει μόνος του, κάνοντας lip-syncing. Το τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της μπάντας σε αρκετές χώρες, φθάνοντας το νούμερο 64 στο Billboard Hot 100, στο νούμερο 2 της Αυστραλίας και στο νούμερο 33 στο Hot 100 του Καναδά. Το single έγινε 9 φορές πλατινένιο στον Καναδά, τριπλά πλατινένιο στην Αυστραλία, πλατινένιο στη Νέα Ζηλανδία, και χρυσό στη Δανία. Πολλές δημοσιεύσεις, όπως του Rolling Stone κατέταξε το «El Camino» στη λίστα με τα καλύτερα albums της χρονιάς, παρά την καθυστερημένη κυκλοφορία του. Το album έγινε διπλά πλατινένιο στην Αυστραλία, στον Καναδά και στη Νέα Ζηλανδία, πλατινένιο στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, και χρυσό στο Βέλγιο, στην Ολλανδία και στη Γαλλία. Tον Φεβρουάριο του 2013 κατέκτησαν άλλα τρία Grammy, στις κατηγορίες «Καλύτερο rock album» για το «El Camino» και «Καλύτερο rock τραγούδι» και «Καλύτερη rock εμφάνιση» για το τραγούδι «Lonely Boy».
  • To επόμενο album τους με τίτλο «Turn Blue» κέρδισε από μια υποψηφιότητα ακριβώς στις ίδιες κατηγορίες των βραβείων Grammy μαζί με το προπομπό single του, «Fever», αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει κανένα βραβείο αλλά ούτε να σημειώσει την τρελή πορεία του «El Camino» στα charts.
  • Ο Dan Auerbach έχει κυκλοφορήσει 1 solo studio albums και 1 με το side-project των The Arcs το 2015, ενώ ο Patrick Carney έχει κυκλοφορήσει δύο albums με τα αμερικάνικα συγκροτήματα Drummer και The Rentals.
  • Οι The Black Keys συγκαταλέγονται στα πιο αναγνωρίσιμα συγκροτήματα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούν πάντα αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας. Επισκέφτηκαν την Ελλάδα για μια συναυλία στις 30 Μαΐου 2015, στα πλαίσια του 20ου Rockwave Festival στο TerraVibe Park.

2002 – The Big Come Up

  • Κυκλοφόρησε: 14 Μαΐου  2002
  • Εταιρεία: Alive
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Singles από το «The Big Come Up»: 
  1. «Leavin’ Trunk» Κυκλοφόρησε: 2003
  2. «She Said, She Said» Κυκλοφόρησε: 2003

 

Tracklist: 

1. «Busted» (originally titled «Skinny Woman») 2:34

2. «Do the Rump» 2:38

3. «I’ll Be Your Man» 2:21

4. «Countdown» 2:39

5. «The Breaks» 3:01

6. «Run Me Down» 2:27

7. «Leavin’ Trunk» (Traditional) 3:00

8. «Heavy Soul» 2:09

9. «She Said, She Said» (The Beatles cover) 2:32

10. «Them Eyes» 2:23

11. «Yearnin'» 1:59

12. «Brooklyn Bound» 3:11

13. «240 Years Before Your Time» 21:41

2003 – Thickfreakness

  • Κυκλοφόρησε: 8 Απριλίου 2003
  • Εταιρεία: Fat Possum
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το «Thickfreakness»: 
  1. «Set You Free» Κυκλοφόρησε: 2002
  2. «Hard Row» Κυκλοφόρησε: 2003
  3. «Have Love Will Travel» Κυκλοφόρησε: 2003

 

Tracklist: 

1. «Thickfreakness» 3:48

2. «Hard Row» 3:15

3. «Set You Free» 2:46

4. «Midnight in Her Eyes» 4:02

5. «Have Love Will Travel» (Richard Berry cover) 3:04

6. «Hurt Like Mine» 3:27

7. «Everywhere I Go» (Junior Kimbrough cover) 5:40

8. «No Trust» 3:37

9. «If You See Me» 2:52

10. «Hold Me in Your Arms» 3:19

11. «I Cry Alone» 2:47

Japanese bonus track

12. «Evil» 2:27

2004 – Rubber Factory

  • Κυκλοφόρησε: 7 Σεπτεμβρίου 2004
  • Εταιρεία: Fat Possum
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Singles από το «Rubber Factory»:
  1. «10 A.M. Automatic» Κυκλοφόρησε: 23 Αυγούστου 2004
  2. «‘Till I Get My Way» Κυκλοφόρησε: 22 Νοεμβρίου 2004 
  3. «Girl Is On My Mind» Κυκλοφόρησε: Released: 22 Νοεμβρίου 2004

 

Tracklist: 

1. «When the Lights Go Out» 3:23

2. «10 A.M. Automatic» 2:59

3. «Just Couldn’t Tie Me Down» 2:57

4. «All Hands Against His Own» 3:16

5. «The Desperate Man» 3:54

6. «Girl Is on My Mind» 3:28

7. «The Lengths» 4:54

8. «Grown So Ugly» (Robert Pete Williams) 2:27

9. «Stack Shot Billy» 3:21

10. «Act Nice and Gentle» (Ray Davies) 2:41

11. «Aeroplane Blues» 2:50

12. «Keep Me» 2:52

13. «Till I Get My Way» 2:31

Japanese bonus track

14. «Summertime Blues» (Eddie Cochran) 2:34

2004 – The Moan (EP)

  • Κυκλοφόρησε: 19 Ιανουαρίου 2004
  • Εταιρεία: Alive
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles «The Moan»:
  1. «The Moan» Κυκλοφόρησε: 2002

 

Tracklist:

7″:

1.»The Moan» – 3:45

2. «Have Love Will Travel» (Richard Berry cover) – 2:33

CD:

1.»The Moan» – 3:45

2. «Heavy Soul (alternate version)» – 2:36

3. «No Fun» (The Stooges cover) – 2:32

4. «Have Love Will Travel» (Richard Berry cover) – 2:33

2006 – Magic Potion

  • Κυκλοφόρησε: 12 Σεπτεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: Nonesuch
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Singles από το «Magic Potion»:
  1. «Your Touch» Κυκλοφόρησε: 2 Οκτωβρίου 2006
  2. «You’re the One» Κυκλοφόρησε: 26 Φεβρουαρίου 2007
  3. «Just Got To Be» Κυκλοφόρησε: 6 Αυγούστου 2007

 

Tracklist:

1. «Just Got to Be» 3:01

2. «Your Touch» 2:45

3. «You’re the One» 3:29

4. «Just a Little Heat» 3:42

5. «Give Your Heart Away» 3:27

6. «Strange Desire» 4:22

7. «Modern Times» 4:22

8. «The Flame» 4:36

9. «Goodbye Babylon» 5:56

10. «Black Door» 3:31

11. «Elevator» 3:44

2006 – Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough (EP)

Πρόκειται για μια tribute-συλλογή από διασκευασμένα τραγούδια του Junior Kimbrough, τραγουδιστή των blues, ο οποίος απεβίωσε το 1998.

  • Κυκλοφόρησε: 2 Μαΐου 2006
  • Εταιρεία: Fat Possum
  • Μορφή: CD, LP, digital download

Tracklist:

1. «Keep Your Hands Off Her» 3:06

2. «Have Mercy on Me» 4:42

3. «Work Me» 4:15

4. «Meet Me in the City» 3:38

5. «Nobody but You» 5:21

6. «My Mind Is Ramblin'» (reprise) 6:45

7. «Junior’s Widow» (*) 0:32

 

(*) Το album τελειώνει με ένα μήνυμα που άφησε η χήρα του Kimbrough στον τηλεφωνητή του Dan Auerbach, λέγοντας πόσο υπερήφανοι ήταν αυτή και ο σύζυγος της, για το έργο του duo και πώς η μουσική τους μοιάζει με αυτή του Junior Kimbrough.

2006 – Live in Austin, TX

  • Κυκλοφόρησε: 5 Μαΐου 2006
  • Εταιρεία: Jumper Productions
  • Μορφή: Bootleg

Tracklist:

1. «Hard Row» 3:36

2. «Thickfreakness» 3:38

3. «Busted» 3:10

4. «Them Eyes» 3:20

5. «The Breaks» 3:39

6. «Set You Free» 3:02

7. «Do The Rump» 4:02

8. «I’ll Be Your Man» 4:02

9. «Have Love Will Travel» 3:17

10. «No Trust» 3:42

11. «No Fun» 3:44

12. «Everywhere I Go» (Encore) 4:56

13. «Heavy Soul» (Encore) 4:16

 

2008 – Attack & Release

  • Κυκλοφόρησε: 1 Απριλίου 2008
  • Εταιρεία: Nonesuch
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold, CAN: Gold, UK: Gold
  • Singles από το «Attack & Release»:
  1. «Strange Times» Κυκλοφόρησε:  24 Μαρτίου 2008
  2. «I Got Mine» Κυκλοφόρησε: 2 Ιουνίου 2008
  3. «Oceans And Streams» Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 2008
  4. «Same Old Thing» Κυκλοφόρησε: 24 Νοεμβρίου 2008

 

Tracklist:

1. «All You Ever Wanted» 2:55

2. «I Got Mine» 3:58

3. «Strange Times» 3:09

4. «Psychotic Girl» 4:10

5. «Lies» 3:58

6. «Remember When (Side A)» 3:21

7. «Remember When (Side B)» 2:10

8. «Same Old Thing» 3:08

9. «So He Won’t Break» 4:13

10. «Oceans and Streams» 3:25

11. «Things Ain’t Like They Used to Be» 4:54

Bonus track

12. «Mr. Dibbs «Fight for Air» Mashup» 4:02

2009 – Blakroc (Collaboration Album)

To «Blakroc«, των The Black Keys, είναι ένα album-συνεργασία με τον Damon Dash, συνιδρυτή και πρώην ιδιοκτήτη της Roc-A-Fella Records, ο οποίος εμπνεύστηκε την δημιουργία του. Tο album περιέχει guest appearancesσυμμετοχές από διάφορους καλλιτέχνες της hip hop και του R&B, όπως: Mos Def, Nicole Wray, Pharoahe Monch, Ludacris, Billy Danze των M.O.P., Q-Tip των A Tribe Called Quest, Jim Jones και NOE των ByrdGang, όπως επίσης και των Raekwon, RZA και τον εκλιπών Ol’ Dirty Bastard των Wu-Tang Clan.

  • Κυκλοφόρησε: 27 Νοεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: V2
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Singles από το «Blakroc»:
  1. «Ain’t Nothing Like You (Hoochie Coo)» Κυκλοφόρησε: 14 Σεπτεμβρίου 2009

 

Tracklist:

1. «Coochie» (This song does not appear on either the iTunes or Amazon versions of the album) (feat. Ludacris & Ol’ Dirty Bastard) 4:08

2. «On the Vista» (feat.Mos Def) 2:39

3. «Hard Times» (feat.NOE) 2:38

4. «Dollaz & Sense» (feat. RZA & Pharoahe Monch) 3:47

5. «Why Can’t I Forget Him» (feat. Nicole Wray) 4:16

6. «Stay Off the Fuckin’ Flowers» (feat. Raekwon) 2:31

7. «Ain’t Nothing Like You (Hoochie Coo)» (feat. Mos Def & Jim Jones) 3:23

8. «Hope You’re Happy» (feat. Billy Danze of M.O.P., Q-Tip, & Nicole Wray) 2:11

9. «Tellin’ Me Things» (feat. RZA) 2:39

10. «What You Do to Me» (feat. Billy Danze of M.O.P., Jim Jones, & Nicole Wray) 5:14

11. «Done Did It» (feat. Nicole Wray & NOE) 3:29

2009 – Feel Good Together (Drummer Album)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: Audio Eagle Records.
  • Μορφή: CD, digital download

 

Tracklist: 

1. «Lottery Dust» – 3:21

2. «Feel Good Together» – 3:32

3. «Serious Encounters» – 4:43

4. «Mature Fantasy» – 4:19

5. «Every Nineteen Minutes» – 4:28

6. «Good Golly» – 3:29

7. «Connect to Lounge» – 4:31

8. «Buddy Scapes» – 3:32

9. «Diamonds to Shake» – 3:33

10. «Summer Control» – 3:31

2009 – Keep It Hid (Dan Auerbach Album)

  • Κυκλοφόρησε: 10 Φεβρουαρίου 2009
  • Εταιρεία: Nonesuch Records
  • Μορφή: CD, LP, digital download

 

Tracklist: 

1. «Trouble Weighs a Ton» – 2:19

2. «I Want Some More» – 3:49

3. «Heartbroken, in Disrepair» – 3:21

4. «Because I Should» – 0:53

5. «Whispered Words (Pretty Lies)» – 4:06

6. «Real Desire» – 4:26

7. «When the Night Comes» – 4:11

8. «Mean Monsoon» – 3:47

9. «The Prowl» – 3:18

10. «Keep It Hid» – 3:41

11. «My Last Mistake» – 3:14

12. «When I Left the Room» – 4:02

13. «Street Walkin'» – 4:39

14. «Goin’ Home» – 4:57

2010 – Brothers

  • Κυκλοφόρησε: 18 Μαΐου 2010
  • Εταιρεία: Nonesuch
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Πιστοποιήσεις: US: Platinum, CAN: Platinum, UK: Gold
  • Singles από το «Brothers»:
  1. «Tighten Up» Κυκλοφόρησε: Απρίλιο 2010
  2. «Ohio» Κυκλοφόρησε: 2010
  3. «Next Girl» Κυκλοφόρησε: 2010
  4. «Howlin’ for You» Κυκλοφόρησε: 2011

 

Tracklist:

1. «Everlasting Light» 3:24

2. «Next Girl» 3:18

3. «Tighten Up» 3:31

4. «Howlin’ for You» 3:12

5. «She’s Long Gone» 3:06

6. «Black Mud» 2:10

7. «The Only One» 5:00

8. «Too Afraid to Love You» 3:25

9. «Ten Cent Pistol» 4:29

10. «Sinister Kid» 3:45

11. «The Go Getter» 3:37

12. «I’m Not the One» 3:49

13. «Unknown Brother» 4:00

14. «Never Give You Up» 3:39

15. «These Days» 5:12

Bonus Tracks

16. «Ohio» (7″ vinyl or free download for members of the band’s website) 4:29

17. «Howlin’ for You (feat. Prins Thomas Diskomiks)» (Available on iTunes) 7:27

2011 – El Camino

  • Κυκλοφόρησε: 6 Δεκεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Nonesuch
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Πιστοποιήσεις: US: Platinum, AUS: 2× Platinum, CAN: 3× Platinum, FRA: Platinum, IRE: Platinum, NZ: 2× Platinum, UK: Platinum
  • Singles από το «El Camino»:
  1. «Lonely Boy» Κυκλοφόρησε: 26 Οκτωβρίου 2011
  2. «Gold on the Ceiling» Κυκλοφόρησε: 27 Φεβρουαρίου 2012
  3. «Dead and Gone» Κυκλοφόρησε: 21 Μαΐου 2012
  4. «Run Right Back» Κυκλοφόρησε: 23 Ιουλίου 2012
  5. «Little Black Submarines» Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 2012

 

Tracklist:

1. «Lonely Boy» 3:13

2. «Dead and Gone» 3:41

3. «Gold on the Ceiling» 3:44

4. «Little Black Submarines» 4:11

5. «Money Maker» 2:57

6. «Run Right Back» 3:17

7. «Sister» 3:25

8. «Hell of a Season» 3:45

9. «Stop Stop» 3:30

10. «Nova Baby» 3:27

11. «Mind Eraser» 3:15

 

2014 – Turn Blue

  • Κυκλοφόρησε: 12 Μαΐου 2014
  • Εταιρεία: Nonesuch
  • Μορφή: CD, LP, DI
  • Πιστοποιήσεις: CAN: Platinum, UK: Gold
  • Singles από το «Turn Blue»:
  1. «Fever» Κυκλοφόρησε: 24 Μαρτίου 2014
  2. «Turn Blue»Κυκλοφόρησε:  14 Απριλίου 2014
  3. «Bullet in the Brain» Κυκλοφόρησε: 30 Ιουνίου 2014
  4. «Gotta Get Away» Κυκλοφόρησε: 19 Αυγούστου 2014
  5. «Weight of Love» Κυκλοφόρησε: 27 Ιανουαρίου 2015

 

Tracklist: 

1. «Weight of Love» 6:50

2. «In Time» 4:28

3. «Turn Blue» 3:42

4. «Fever» 4:06

5. «Year in Review» 3:48

6. «Bullet in the Brain» 4:15

7. «It’s Up to You Now» 3:10

8. «Waiting on Words» 3:37

9. «10 Lovers» 3:33

10. «In Our Prime» 4:38

11. «Gotta Get Away» 3:02

2014 – Lost in Alphaville (The Rentals Album)

  • Κυκλοφόρησε: 22 Αυγούστου 2014
  • Εταιρεία: Polyvinyl Records
  • Μορφή: CD, LP, κασέτα, digital download
  • Singles από το «Lost in Alphaville»:
  1. «Thought of Sound» Κυκλοφόρησε: 4 Ιουνίου 2014
  2. «1000 Seasons» Κυκλοφόρησε: 23 Ιουλίου 2014

 

Tracklist: 

1. «It’s Time to Come Home» 4:00

2. «Traces of Our Tears» 3:25

3. «Stardust» 2:48

4. «1000 Seasons» 3:15

5. «Damaris» 4:54

6. «Irrational Things» 4:14

7. «Thought of Sound» 3:44

8. «Song of Remembering» 3:37

9. «Seven Years» 4:34

10. «The Future» 5:48

Japanese edition with bonus track

11. «Thought of Sound» (Outtake) 3:22

2015 – Yours, Dreamily, (The Arcs Album)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2015
  • Εταιρεία: Nonesuch Records
  • Μορφή: CD, Digital Download, Vinyl
  • Singles από το «Yours, Dreamily,»:
  1. «Stay in My Corner» Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2015
  2. «Outta My Mind» Κυκλοφόρησε: 29 Ιουνίου 2015
  3. «Put a Flower in Your Pocket» Κυκλοφόρησε: 13 Αυγούστου 2015

 

Tracklist: 

1. «Once We Begin (Intro)» 0:31

2. «Outta My Mind» 3:34

3. «Put a Flower in Your Pocket» 3:55

4. «Pistol Made of Bones» 3:22

5. «Everything You Do (You Do for You)» 3:07

6. «Stay in My Corner» 3:19

7. «Cold Companion» 3:55

8. «The Arc» 3:52

9. «Nature’s Child» 3:12

10. «Velvet Ditch» 3:12

11. «Chains of Love» 3:11

12. «Come & Go» 4:00

13. «Rosie (Ooh La La)» 3:46

14. «Searching the Blue» 3:01

The Black Keys Top Hits by SounDarts.gr