skip to Main Content
Menu

Discography & ID : The Killers

Discography & ID : The Killers

Ύψος

Gallery

The Killers

The Killers

The Killers

New Order & The Killers

Bono, Halsey, DJ Khaled, The Killers & Jimmy Kimmel

The Killers & Daniel Craig

Elton John & Brandon Flowers

Gary Barlow (Take That), Bono (U2), Chris Martin (Coldplay) & Brandon Flowers (The Killers)

The Killers & Paul McCartney

Οι The Killers στο Jonathan Ross Show με τον Justin Bieber και τον Liam Neeson.

To poster από την συναυλία των The Killers στο Ejekt Festival 2017 στην Αθήνα.

The Killers (Spin Magazine)

The Killers (Rolling Stone Magazine)

Brandon Flowers Quote

ID

Όνομα Συγκροτήματος: The Killers

Προέλευση ονόματος συγκροτήματος: Το όνομα της μπάντας προέρχεται από ένα λογότυπο στο μπάσο ενός φανταστικού συγκροτήματος που εμφανίζεται στο video clip για το τραγούδι των New Order, «Crystal»

Μέλη Συγκροτήματος:

Brandon Richard Flowers | Γεννήθηκε: 21 Ιουνίου 1981 στο Henderson, Nevada, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, keyboards. Ενεργός στο συγκρότημα: 2001-σήμερα.

Mark August Stoermer  | Γεννήθηκε: 28 Ιουνίου 1977 στο Houston, Texas, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: μπάσο, φωνητικά,. Ενεργός στο συγκρότημα: 2002-σήμερα.

David Brent «Dave» Keuning | Γεννήθηκε: 28 Μαρτίου 1976 στο Pella, Iowa, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: κιθάρα, φωνητικά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2001-σήμερα.

Ronald «Ronnie» Vannucci Jr.| Γεννήθηκε:15 Φεβρουαρίου 1976 στο Las Vegas, Nevada, Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: ντραμς, κρουστά. Ενεργός στο συγκρότημα: 2002-σήμερα. Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματαBig Talk (2011-σήμερα)

Πρώην Μέλη Συγκροτήματος:

Dell Neal | Γεννήθηκε: Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνητικά, μπάσο. Ενεργός στο συγκρότημα: 2001-2002.

Matt Norcross | Γεννήθηκε: Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα:drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 2001–2002. 

Brian Havens | Γεννήθηκε: Η.Π.Α. Ρόλος στο συγκρότημα: drums. Ενεργός στο συγκρότημα: 2002. 

Τόπος Δημιουργίας: Las Vegas, Nevada, H.Π.Α.

Ενεργοί στη μουσική: 2001-σήμερα.

Βραβεία: Oι The Killers έχουν αποσπάσει πάνω από 20 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

1 ASCAP Award, 2 BRIT Awards, 1 Esky Music Award, 1 International Dance Music Award, 1 MTV Video Music Award, 7 NME Awards UK, 2 NME Awards USA, 1 World Music Award κ.ά.

Για να δείτε την λίστα με τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχουν αποσπάσει οι The Killers  κάντε κλικ εδώ.

Official Websitethekillersmusic.com

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
2004 – Hot Fuss
2004 – Hot Fuss
2006 – Sam’s Town
2006 – Sam’s Town
2007 – Sawdust (Compilation)
2007 – Sawdust (Compilation)
2008 – Day & Age
2008 – Day & Age
2009 – Live from the Royal Albert Hall (Live)
2009 – Live from the Royal Albert Hall (Live)
2011 – (Red) Christmas EP (E.P.)
2011 – (Red) Christmas EP (E.P.)
2012 – Battle Born
2012 – Battle Born
2013 – Direct Hits (Compilation)
2013 – Direct Hits (Compilation)
2016 – Don’t Waste Your Wishes (Compilation)
2016 – Don’t Waste Your Wishes (Compilation)

Start Here

  • Οι The Killers είναι Αμερικανικό rock συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Λας Βέγκας το 2001 από τα μέλη Brandon Flowers (φωνή, πλήκτρα) και Dave Keuning (κιθάρα, φωνητικά). Ο Mark Stoermer (μπάσο, φωνητικά) και ο Ronnie Vannucci, Jr. (ντραμς, κρουστά) συμπλήρωσαν το τωρινό line-up του συγκροτήματος το 2002. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από το logo σε μία μπότα από ντραμς ενός φανταστικού συγκροτήματος, που απεικονίζεται στο video clip του «Crystal» των New Order.
  • Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τέσσερα studio albums που έφτασαν στην κορυφή: «Hot Fuss» (2004), «Sam’s Town» (2006), «Day & Age» (2008) και «Battle Born» (2012). Επίσης κυκλοφόρησαν B-Sides και σπάνιες συλλογές, «Sawdust» (2007); ένα live album, «Live from the Royal Albert Hall» (2009); ένα greatest hits album «Direct Hits» (2013); και ένα χριστουγεννιάτικο compilation album «Don’t Waste Your Wishes» (2016).
  • Οι The Killers ξεκίνησαν να δουλεύουν το πέμπτο album τους στα τέλη του 2015. Έπειτα από πολλές δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος περί ημερομηνίας κυκλοφορίας του album, τον Νοέμβριο του 2016, ο Brandon Flowers επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο δίσκο του, «Wonderful Wonderful», μέσα στο 2017.
  • Οι The Killers θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα του 21ου αιώνα και το πιο επιτυχημένο συγκρότημα που έχει ξεκινήσει από την Nevada, με πωλήσεις που υπολογίζονται στα 22 εκατομμύρια παγκοσμίως. Έχουν καταφέρει να αποκτήσουν παγκόσμια επιτυχία ως μία ζωντανή μπάντα, έχοντας πραγματοποιήσει συναυλίες σε περισσότερες από πενήντα χώρες και στις έξι ηπείρους, αλλά και ως πρώτο όνομα στα Madison Square Garden και Wembley Stadium.
  • Από το 2008, οι The Killers λειτουργούν την εταιρεία τους Battle Born Studios (πρώην Studio Vegas) στο Winchester, Nevada. Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις τους ως Killers, τα μέλη του group εργάστηκαν και μεμονωμένα. Ο Brandon Flowers κυκλοφόρησε τα albums «Flamingo» (2010) και «The Desired Effect» (2015). Ο Mark Stoermer κυκλοφόρησε τα albums «Another Life» (2011) και «Dark Arts» (2016) και οι Big Talk, το επιμέρους project του Ronnie Vannucci, κυκλοφόρησαν τα albums «Big Talk» (2011) και «Straight In No Kissin'» (2015).
  • Το πρώτο single με το οποίο το συγκρότημα εκτόξευσε τη φήμη του ήταν το «Mr. Brightside», ενώ το επόμενο «Somebody Told Me» αναδείχθηκε -όπως και το πρώτο- πλατινένιο. Έκτοτε ακολούθησαν κι άλλα επιτυχημένα τραγούδια του συγκροτήματος, το οποίο από το 2009 κι έπειτα έχασε την αίγλη των πρώτων χρόνων.
  • Στις 24 Ιουνίου του 2017, οι The Killers εμφανίστηκαν στην σκηνή του Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, το οποίο μετά το πέρας της βραδιάς έφυγε απόλυτα ευχαριστημένο.

Πηγή: en.wikipedia.org

2004 – Hot Fuss

  • Κυκλοφόρησε: 7 Ιουνίου 2004
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: 3× Platinum, ARIA: 4× Platinum, BEA: Gold, BPI: 7× Platinum, BVMI: Gold, MC: 3× Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Hot Fuss»:
  1. «Mr. Brightside»  Κυκλοφόρησε: 29 Σεπτεμβρίου 2003
  2. «Somebody Told Me»  Κυκλοφόρησε: 15 Μαρτίου 2004
  3. «All These Things That I’ve Done»  Κυκλοφόρησε: 30 Αυγούστου 2004
  4. «Smile Like You Mean It»  Κυκλοφόρησε: 2 Μαΐου 2005

Tracklist:

1. «Jenny Was a Friend of Mine» 4:04

2. «Mr. Brightside» 3:43

3. «Smile Like You Mean It» 3:54

4. «Somebody Told Me» 3:17

5. «All These Things That I’ve Done» 5:01

6. «Andy, You’re a Star» 3:14

7. «On Top» 4:18

8. «Change Your Mind» 3:11

9. «Believe Me Natalie» 5:05

10. «Midnight Show» 4:02

11. «Everything Will Be Alright» 5:45

Alternate track on the UK and Australian editions:

8. «Glamorous Indie Rock & Roll» 4:14

Bonus track on US vinyl edition:

12. «Glamorous Indie Rock & Roll» 4:14

Bonus tracks on European edition:

12. «Glamorous Indie Rock & Roll» 4:14

13. «Somebody Told Me» (music video)

Bonus tracks on Japanese and US 2005 limited edition:

12. «Glamorous Indie Rock & Roll» 4:14

13. «The Ballad of Michael Valentine» 3:49

14. «Under the Gun» 2:33

iTunes Store deluxe edition bonus tracks:

12. «Somebody Told Me» (Mylo Mix) 7:17

13. «Smile Like You Mean It» (Fischerspooner Mix) 6:24

14. «Smile Like You Mean It» (Ruff and Jam Eastside Mix) 7:35

 

2006 – Sam’s Town

  • Κυκλοφόρησε: 3 Οκτωβρίου 2006
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Platinum, ARIA: 2× Platinum, BEA: Gold, BPI: 5× Platinum, BVMI: Gold, IRMA: 4× Platinum, MC: 2× Platinum, RMNZ: 2× Platinum
  • Singles από το «Sam’s Town»:
  1. «When You Were Young»  Κυκλοφόρησε: 18 Σεπτεμβρίου 2006
  2. «Bones»  Κυκλοφόρησε: 27 Νοεμβρίου 2006
  3. «Read My Mind»  Κυκλοφόρησε: 13 Φεβρουαρίου 2007
  4. «For Reasons Unknown»  Κυκλοφόρησε: 25 Ιουνίου 2007

Tracklist:

1. «Sam’s Town» 4:05

2. «Enterlude» 0:49

3. «When You Were Young» 3:39

4. «Bling (Confession of a King)» 4:08

5. «For Reasons Unknown» 4:06

7. «Uncle Jonny» 4:25

8. «Bones» 3:46

9. «My List» 4:08

10. «This River Is Wild» 4:38

11. «Why Do I Keep Counting?» 4:23

12. «Exitlude» 2:24

Bonus track on UK, Australian and European special editions:

13. «Where the White Boys Dance» 3:26

Bonus tracks on Japanese edition:

13. «Where the White Boys Dance» 3:26

14. «All the Pretty Faces» 4:45

Bonus track on French edition:

13. «When You Were Young (Jacques Lu Cont’s Thin White Duke)» 3:58

Bonus tracks on 10th anniversary LP edition:

13. «Peace of Mind» (previously unreleased) 4:43

14. «Read My Mind» (Pet Shop Boys Stars are Blazing Mix) 7:20

 

2007 – Sawdust (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2007
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold, BPI: Platinum, IRMA: Platinum
  • Singles από το «Sawdust»:
  1. «Shadowplay»  Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 2007
  2. «Tranquilize»  Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2007

Tracklist:

1. «Tranquilize» (featuring Lou Reed) 3:45

2. «Shadowplay» 4:07

3. «All the Pretty Faces» 4:46

4. «Leave the Bourbon on the Shelf» 3:38

5. «Sweet Talk» 4:19

6. «Under the Gun» 2:34

7. «Where the White Boys Dance» 3:26

8. «Show You How» 2:46

9. «Move Away» 3:50

10. «Glamorous Indie Rock and Roll» 4:17

11. «Who Let You Go?» 3:43

12. «The Ballad of Michael Valentine» 3:50

13. «Ruby, Don’t Take Your Love to Town» 3:05

14. «Daddy’s Eyes» 4:15

15. «Sam’s Town» 3:44

16. «Romeo and Juliet» 5:28

17. «Change Your Mind» 3:13

18. «Mr. Brightside» 10:40

 

2008 – Day & Age

  • Κυκλοφόρησε: 24 Νοεμβρίου 2008
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: RIAA: Gold, ARIA: Platinum, BPI: 4× Platinum, BVMI: Platinum, IFPI SWI: Gold, IRMA: 4× Platinum, MC: Platinum, RMNZ: Platinum
  • Singles από το «Day & Age»:
  1. «Human»  Κυκλοφόρησε: 22 Σεπτεμβρίου 2008
  2. «Spaceman»  Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 2008
  3. «The World We Live In»  Κυκλοφόρησε: 18 Μαΐου 2009
  4. «A Dustland Fairytale»  Κυκλοφόρησε: 9 Ιουνίου 2009

Tracklist:

1. «Losing Touch» 4:15

2. «Human» 4:09

3. «Spaceman» 4:43

4. «Joy Ride» 3:33

5. «A Dustland Fairytale» 3:45

6. «This Is Your Life» 3:41

7. «I Can’t Stay» 3:06

8. «Neon Tiger» 3:05

9. «The World We Live In» 4:40

10. «Goodnight, Travel Well» 6:51

UK, Irish and Australian edition bonus track:

11. «A Crippling Blow» 3:36

Japanese edition bonus tracks:

11. «A Crippling Blow» 3:37

12. «Forget About What I Said» 2:57

iTunes Store bonus tracks (US and Canada):

11. «Tidal Wave» 4:13

12. «Forget About What I Said» 2:57

13. «Human» (Thin White Duke Remix) (pre-order only)

iTunes Store bonus tracks (UK, Japan and Australia):

11. «A Crippling Blow» 3:36

12. «Forget About What I Said» (pre-order only) 2:57

 

2009 – Live from the Royal Albert Hall (Live)

  • Ηχογραφήθηκε: 5–6 Ιουλίου 2009, Royal Albert Hall
  • Κυκλοφόρησε: 6 Νοεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «Human» 5:29

2. «This Is Your Life» 3:38

3. «Somebody Told Me» 3:21

4. «The World We Live In» 4:24

5. «I Can’t Stay» (plus piano reprise) 4:51

6. «Bling (Confession of a King)» (extended) 6:28

7. «Shadowplay» (Joy Division cover) 4:04

8. «Smile Like You Mean It» 4:18

9. «Losing Touch» 4:10

10. «Spaceman» (extended) 5:24

11. «A Dustland Fairytale» (plus reprise) 4:57

12. «Sam’s Town» (piano version) 4:03

13. «Read My Mind» 4:22

14. «Mr. Brightside» 3:53

15. «All These Things That I’ve Done» 5:55

16. «Jenny Was a Friend of Mine» 4:27

17. «When You Were Young» 4:43

 

2011 – (Red) Christmas EP (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 30 Νοεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «A Great Big Sled» (feat. Toni Halliday) 4:18

2. «Don’t Shoot Me Santa» (feat. Ryan Pardey) 4:03

3. «Joseph, Better You Than Me» (feat. Elton John and Neil Tennant) 4:51

4. «¡Happy Birthday Guadalupe!» (feat. Wild Light and Mariachi El Bronx) 4:33

5. «Boots» (feat. dialogue from It’s a Wonderful Life) 5:27

6. «The Cowboys’ Christmas Ball» 3:30

 

2012 – Battle Born

  • Κυκλοφόρησε: 18 Σεπτεμβρίου 2012
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: ARIA: Gold, BPI: Platinum, ΙRMA: Gold
  • Singles από το «Battle Born»:
  1. «Runaways»  Κυκλοφόρησε: 17 Ιουλίου 2012
  2. «Miss Atomic Bomb»  Κυκλοφόρησε: 23 Οκτωβρίου 2012
  3. «Here with Me»  Κυκλοφόρησε: 16 Δεκεμβρίου 2012

Tracklist:

1. «Flesh and Bone» 4:01

2. «Runaways» 4:04

3. «The Way It Was» 3:51

4. «Here with Me» 4:52

5. «A Matter of Time» 4:11

6. «Deadlines and Commitments» 4:22

7. «Miss Atomic Bomb» 4:53

8. «The Rising Tide» 4:17

9. «Heart of a Girl» 4:34

10. «From Here on Out» 2:27

11. «Be Still» 4:33

12. «Battle Born» 5:13

Deluxe edition bonus tracks:

13. «Carry Me Home» 3:45

14. «Flesh and Bone» (Jacques Lu Cont Remix) 5:45

15. «Prize Fighter» 4:38

Exclusive edition bonus tracks:

16. «Be Still» (alternate version) 4:18

17. «Runaways» (Michel Remix) 4:21

 

2013 – Direct Hits (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2013
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Πιστοποιήσεις: BPI: Platinum
  • Singles από το «Direct Hits»:
  1. «Shot at the Night»  Κυκλοφόρησε: 17 Σεπτεμβρίου 2013
  2. «Just Another Girl»  Κυκλοφόρησε: 25 Νοεμβρίου 2013

Tracklist:

1. «Mr. Brightside» 3:42

2. «Somebody Told Me» 3:17

3. «Smile Like You Mean It» 3:54

4. «All These Things That I’ve Done» 5:01

5. «When You Were Young» 3:40

6. «Read My Mind» 4:06

7. «For Reasons Unknown» 3:32

8. «Human» 4:09

9. «Spaceman» 4:43

10. «A Dustland Fairytale» 3:45

11. «Runaways» 4:04

12. «Miss Atomic Bomb» 4:53

13. «The Way It Was» 3:51

14. «Shot at the Night» 4:02

15. «Just Another Girl» 4:22

Deluxe edition bonus tracks:

16. «Mr. Brightside» 4:22

17. «When You Were Young» 6:12

18. «Be Still» 4:33

 

2016 – Don’t Waste Your Wishes (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2016
  • Εταιρεία: Island
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «A Great Big Sled» (feat. Toni Halliday) 4:18

2. «Don’t Shoot Me Santa» (feat. Ryan Pardey) 4:03

3. «Joseph, Better You Than Me» (feat. Elton John and Neil Tennant) 4:51

4. «¡Happy Birthday Guadalupe!» (feat. Wild Light and Mariachi El Bronx) 4:33

5. «Boots» (feat. dialogue from It’s a Wonderful Life) 5:27

6. «The Cowboys’ Christmas Ball» 3:30

7. «I Feel It in My Bones» (feat. Ryan Pardey) 3:35

8. «Christmas in L.A.» (feat. Dawes) 4:27

9. «Joel the Lump of Coal» (feat. Jimmy Kimmel) 3:58

10. «Dirt Sledding» (feat. Ryan Pardey and Richard Dreyfuss) 4:27

11. «I’ll Be Home for Christmas» (feat. Ned Humphrey Hansen) 5:58

 

The Killers Top Hits by SounDarts.gr