skip to Main Content
Menu

Discography & ID : The Puppini Sisters

Discography & ID : The Puppini Sisters

Ύψος

Gallery

The Puppini Sisters

The Puppini Sisters

Marcella Puppini

Kate Mullins

Emma Smith

The Puppini Sisters & Michael Buble

The Glamophones & The Puppini Sisters

The Puppini Sisters & Satin Dollz

To poster από την συναυλία των The Puppini Sisters στο Gagarin 205 στην Αθήνα το 2013.

ID

Όνομα Συγκροτήματος: The Puppini Sisters

Προέλευση ονόματος: Δεν είναι, βέβαια, βιολογικές αδερφές, και μόνο μία από αυτές φέρει το επώνυμο Puppini. To όνομα αυτό επιλέχτηκε προς τιμήν του συγκροτήματος The Andrews Sisters και όπως είναι εμφανές είναι σε συνδυασμό με το επίθετο της Marcella Puppini. 

Ενεργά μέλη συγκροτήματος:

Marcella Puppini: Γεννήθηκε: 20 Δεκεμβρίου στην Bologna της Ιταλίας.  Ενεργή στο συγκρότημα: 2004-σήμερα.

Kate Mullins: Γεννήθηκε: 29 Αυγούστου στην Αγγλία. Ενεργή στο συγκρότημα: 2004-σήμερα.

Emma Smith: Γεννήθηκε: στην Αγγλία. Ενεργή στο συγκρότημα: 2012-σήμερα.

Μουσικοί του συγκροτήματος:

Henrik Jensen (Μπάσο), Blake Wilner (Κιθάρα), Peter Ibbetson (Drums)

Παλαιότερα μέλη:

Rosana Schura (Ενεργή στο συγκρότημα: 2004, 2016 (The High Life Tour),

Stephanie O’Brien (Ενεργή στο συγκρότημα: 2004–2012)

Terrianne Passingham (Ενεργή στο συγκρότημα: 2012)

Τόπος δημιουργίας: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενεργές στο χώρο της μουσικής: 2004-σήμερα

Βραβεία: Οι The Puppini Sisters δεν έχουν κερδίσει κάποιο βραβείο μέχρι σήμερα.

Website: thepuppinisisters.com

marcellapuppini.com

Πηγές: en.wikipedia.org, google, facebook

Discography

Start Here
Start Here
2006 – The Puppini Sisters (E.P.)
2006 – The Puppini Sisters (E.P.)
2006 – Betcha Bottom Dollar
2006 – Betcha Bottom Dollar
2006 – Jingle Bells / The Little Match Seller (Silent Night) (Single)
2006 – Jingle Bells / The Little Match Seller (Silent Night) (Single)
2007 – The Rise & Fall Of Ruby Woo
2007 – The Rise & Fall Of Ruby Woo
2010 – Christmas With The Puppini Sisters
2010 – Christmas With The Puppini Sisters
2011 – Hollywood
2011 – Hollywood
2011 – Born Beautiful (Marcella and The Forget Me Nots)
2011 – Born Beautiful (Marcella and The Forget Me Nots)
2015 – Everything is Beautiful (Marcella Puppini)
2015 – Everything is Beautiful (Marcella Puppini)
2015 – The Best of The Puppini Sisters album
2015 – The Best of The Puppini Sisters album
2016 – The High Life
2016 – The High Life

Start Here

  • Η δισκογραφία των The Puppini Sisters αποτελείται από 6 studio albums ενώ παράλληλα η Marcella Puppini έχει κυκλοφορήσει ένα solo-studio album αλλά και ένα ακόμα με το έτερο συγκρότημα στο οποίο ηγείται και τραγουδάει, τις Marcella and The Forget Me Nots.
  • Η Marcella συμμετέχει επίσης ως τακτική guest μαέστρος, στο Ρώσικο jazz συγκρότημα, The Georgy Garanian Big Band, (παλιότερα γνωστό και ως Russian State Big Band).
  • Οι Puppini Sisters δεν είναι βιολογικές αδερφές, και μόνο μία από αυτές φέρει το επώνυμο Puppini, η Marcella, η οποία εμπνεύστηκε την δημιουργία αυτού του γυναικείου συγκροτήματος το 2004 από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Les Triplettes de Belleville» (2003).
  • Οι Βρετανίδες Stephanie O’Brien και Kate Mullins, ήταν πρώην συμφοιτήτριες στο Trinity College. Όταν γνώρισαν την Ιταλίδα Marcella Puppini αποφάσισαν να φτιάξουν ένα τραγουδιστικό τρίο καθώς είχαν απογοητευτεί από τα άθλια party της σχολής.
  • Το video clip για το «Diamonds Are A Girl’s Best Friend» και οι φωτογραφίσεις για τον δίσκο τους έχουν την υπογραφή της Janie Bryant, ενδυματολόγου της σειράς «Mad Men» και αυθεντία στο styling της εποχής.
  • Ο ίδιος ο Michael Bublé, το αρσενικό ισοδύναμό τους, σφράγισε με την έγκρισή του τα υπέροχα shows τους, ζητώντας τους να τον συνοδεύσουν σε εορταστικές τηλεοπτικές εμφανίσεις, και να συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο album του στο τραγούδι «Jingle Bells» αλλά και στο «Nevertheless (I’m in Love with You)» από το album του, «To Be Loved».

2006 – The Puppini Sisters (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 2006
  • Εταιρεία: Universal Music Ireland Ltd.
  • Μορφή: digital download
  • Singles από το «The Puppini Sisters E.P.»:
  1. «Boogie Woogie Bugle Boy (of Company B)» Κυκλοφόρησε: 2006
  2. «Wuthering Heights» Κυκλοφόρησε: 2006

Track List:

1. Boogie Woogie Bugle Boy (of Company B) 2:29

2. Wuthering Heights 3:37

3. Heebie Jeebies 2:57

4. Libertango (Edit) 3:18

2006 – Betcha Bottom Dollar

  • Κυκλοφόρησε: 31 Ιουλίου 2006
  • Εταιρεία: Universal Classics and Jazz
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Betcha Bottom Dollar»:
  1. «Boogie Woogie Bugle Boy (From Company B)» Κυκλοφόρησε: 2006
  2. “Wuthering Heights“ Κυκλοφόρησε: 2006

 

Track List:

1. “Sisters“ 3:04

2. “Mr. Sandman“ 2:35

3. “Boogie Woogie Bugle Boy (from Company B)“ 2:27

4. “Java Jive” 3:34

5. “Bei Mir Bist Du Schön“ 2:17

6. “Wuthering Heights“ 3:35

7. “Jeepers Creepers“ 2:32

8. “I Will Survive“ 4:00

9. “Tu Vuò Fà L’Americano (Recitative)“ 0:43

10. “Tu Vuò Fà L’Americano“ 1:51

11. “Falling in Love Again“ 1:27

12. “Heart of Glass“ 2:53

13. “Sway“ 3:07

14. “Panic“ 2:15

15. “Heebie Jeebies“ 2:54

16. “In the Mood“ 3:11

2006 – Jingle Bells / The Little Match Seller (Silent Night) (Single)

  • Κυκλοφόρησε: 18 Δεκεμβρίου 2006
  • Εταιρεία: Verve Records
  • Μορφή: CD Mazi, digital download

 

Track List: 

1. Jingle Bells 2:35

2. The Little Match Seller (Silent Night) 3:30

 

2007 – The Rise & Fall Of Ruby Woo

  • Κυκλοφόρησε: 1 Οκτωβρίου 2007
  • Εταιρεία: Verve Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «The Rise & Fall Of Ruby Woo»:
  1. «Spooky» Κυκλοφόρησε: 2007
  2. «Crazy in love» Κυκλοφόρησε: 2007
  3. «Jilted» Κυκλοφόρησε: 2007

Track List:

1. Spooky 2:43

2. Walk Like An Egyptian 2:42

3. Old Cape Cod 3:32

4. Soho Nights 4:29

5. I Can’t Believe I’m Not A Millionaire 4:31

6. It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing) 4:50

7. Could It Be Magic 3:33

8. Jilted 5:37

9. Crazy In Love 3:38

10. It’s Not Over (Death Or The Toy Piano) 3:15

11. And She Sang 4:16

12. We Have All The Time In The World 4:03

2010 – Christmas With The Puppini Sisters

  • Κυκλοφόρησε:  5 Οκτωβρίου 2010
  • Εταιρεία: Verve Records ‎
  • Μορφή: CD, digital download

 

Track List:

1. Step Into Christmas 3:53

2. Santa Baby 3:39

3. Here Comes Santa Claus 3:06

4. Last Christmas 6:08

5. Let It Snow 3:56

6. White Christmas 3:32

7. All I Want For Christmas 3:32

8. Mele Kalikimaka 3:08

9. Winter Wonderland 2:32

10. O Holy Night 4:03

2011 – Hollywood

  • Κυκλοφόρησε: 26 Δεκεμβρίου 2011
  • Εταιρεία: Decca Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «Hollywood»: 
  1. «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» Κυκλοφόρησε: 2011
  2.  «Hollywood» Κυκλοφόρησε: 2011

 

Track List:

1. “Hollywood” 3:04

2. “Diamonds Are a Girl’s Best Friend“ 3:03

3. “I Got Rhythm“ 4:00

4. “Moi Je Joue“ 3:22

5. “True Love“ 3:22

6. “Good Morning“ 2:22

7. “Get Happy“ 3:40

8. “Moon River“ 3:55

9. “I Feel Pretty“ 3:30

10. “September Song“ 3:03

11. “Parle Plus Bas“ 4:22

2011 – Born Beautiful (Marcella and The Forget Me Nots)

  • Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 2011 
  • Εταιρεία: Really Good Records 
  • Μορφή: digital download

 

Track List:

1. She Hero 03:35

2. Stella 04:06

3. Born Beautiful 04:26

4. Dirty Old Men 04:24

5. No, Billy, Please 04:06

6. Lullaby 03:31

7. To The Water 04:57

8. Run While You Can 07:07

2015 – Everything is Beautiful (Marcella Puppini)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Σεπτεμβρίου 2015
  • Εταιρεία: Sony Classical
  • Μορφή: CD, digital download

 

Track List:

1. Boom Boom

2. Everything is Beautiful

3. Slow Down

4. Sticky Red Sugar

5. I Do (Do I?)

6. The Greatest

7. Let’s Stay in Bed

8. Cast the First Stone

9. Non sarò mai Doris Day

10. In the Mood for Trouble

11. Betty Boop

12. So High

13. I Know Your Lie

14. Stop Googling Me

15. Boom Boom L’Hélicoptère

2015 – The Best of The Puppini Sisters album

  • Κυκλοφόρησε: 18 Φεβρουαρίου 2015
  • Εταιρεία: Rambling Records
  • Μορφή: CD, digital download

Track List:

01. Boogie Woogie Bugle Boy (of Company B) (02:28)

02. Bei Mir Bist Du Schon (02:19)

03. Mr Sandman (02:38)

04. Java Jive (03:37)

05. Jilted (05:39)

06. It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing) (04:52)

07. Rum And Coca Cola (03:58)

08. Heart Of Glass (02:56)

09. I Can’t Believe I’m Not A Millionaire (04:31)

10. Don’t Sit Under The Apple Tree (02:53)

11. It’s Not Over (Death Or The Toy Piano) (03:16)

12. Tu Vuo Fa L’Americano (01:55)

13. Walk Like An Egyptian (02:45)

14. Spooky (02:44)

15. In The Mood (03:11)

16. Liar Liar (03:46)

17. I Love To Be-Bop (03:38)

2016 – The High Life

  • Κυκλοφόρησε: 11 Μαρτίου 2016
  • Εταιρεία: Millionaire Records Ltd
  • Μορφή: CD, digital download
  • Singles από το «The High Life»:
  1. «Is This The High Life?» Κυκλοφόρησε: Μάρτιο 2016
  2. «We Love To Bebop» Κυκλοφόρησε: 5 Αυγούστου 2016
  3. «Work it» Κυκλοφόρησε: 19 Μαρτίου 2016
  4. «Supercalifragilisticexpialidocious» Κυκλοφόρησε: 8 Σεπτεμβρίου 2016

 

Tracklist: 

1 Is This The High Life?

2 Accentuate The Positive

3 It Ain’t What You Do

4 Girls Just Wanna Have Fun

5 We Love To Bebop

6 Changes

7 Rapper’s Delight / Chandelier Mash Up

8 Tico Tico

9 Work It

10 Tennessee Waltz

11 Material Girls Medley: Bills Bills Bills / Dear Future Husband / Cabaret-Money / Bitch Better Have My Money / Dirty Cash (Money Talks) / Material Girl / Diamonds Are A Girl’s Best Friend

12 Supercalifragilisticexpialidocious

13 Liar Liar

Bonus Track

14 Hit the Road Jack

The Puppini Sisters Top Hits by Soundarts.gr