skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Tina Turner

Discography & ID : Tina Turner

Ύψος

Gallery

Mark Κnopfler, Phil collins & Tina turner

Tina Turner & Janis Joplin.

Chuck Berry & Tina Turner

Bryan Adams και Tina Turner.

Bob Dylan, Mick Jagger Ronnie Wood, Keith Richards, Madonna, Tina Turne, Hall Oates

Eros Ramazzotti & Tina Turner.

Grace Jones & Tina Turner

ID

Καλλιτεχνικό ΌνομαTina Turner

Πραγματικό Όνομα: Anna Mae Bullock

Ψευδώνυμα:  «Little Ann»

Ημερομηνία Γέννησης: 26 Νοεμβρίου 1939.

Τόπος Γέννησης: Nutbush, Tennessee, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, χορεύτρια, συγγραφέας, δισκογραφική παραγωγός.

Συμμετοχές σε άλλα μουσικά σχήματαIke & Tina Turner (1960-1976), Beyond (2007-σήμερα).

Οικογενειακή Κατάσταση: Παντρεμένη

Ike Turner (τραγουδιστής): παντρεύτηκαν: 1962 χώρισαν: 1978

Erwin Bach (δισκογραφικός παραγωγός) παντρεύτηκαν: 2013

ΤέκναRaymond Craig (Γεννήθηκε: 1958. Πατέρας του είναι ο σαξοφωνίστας Raymond Hill).

Ronald Turner (Γεννήθηκε: 1958. Πατέρας του είναι ο Ike Turner).

ΓονείςZelma Priscilla Currie και Floyd Richard Bullock.

Αδέρφια: Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή την Ruby Aillene Bullock.

Ενεργή στη μουσική: 1958-2014.

Βραβεία: Η Tina Turner έχει αποσπάσει πάνω από 70 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

12 American Music Awards, 5 BET Awards, 12 Billboard Awards, 2 BRIT Awards, 1 Golden Raspberry Award, 8 Grammy Awards, 4 MTV Video Music Awards, 4 MTV Europe Music Awards, 8 MTV Platinum Video Plays Awards, 6 NRJ Music Awards, 8 People’s Choice Awards, 3 World Music Awards κ.α.

Άλλες Διακρίσεις: απέκτησε το δικό του αστέρι στην Hollywood Boulevard στην Καλιφόρνια (1987),

Το όνομά της αναφέρεται 5 φορές στο Βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness.

Official Websitetinaturnerofficial.com

 

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1961 – The Soul of Ike & Tina Turner (with Ike)
1961 – The Soul of Ike & Tina Turner (with Ike)
1962 – Dance with Ike & Tina Turner’s Kings of Rhythm (with Ike)
1962 – Dance with Ike & Tina Turner’s Kings of Rhythm (with Ike)
1963 – Don’t Play Me Cheap (with Ike)
1963 – Don’t Play Me Cheap (with Ike)
1963 – It’s Gonna Work Out Fine (with Ike)
1963 – It’s Gonna Work Out Fine (with Ike)
1964 – The Ike & Tina Turner Revue Live
1964 – The Ike & Tina Turner Revue Live
1965 – Festival of Live Performances (with Ike & the Ikettes)
1965 – Festival of Live Performances (with Ike & the Ikettes)
1966 – River Deep Mountain High (with Ike)
1966 – River Deep Mountain High (with Ike)
1966 – Live! The Ike & Tina Turner Show, Vols. 1-2
1966 – Live! The Ike & Tina Turner Show, Vols. 1-2
1966 – Souled Out (with Ike & The Raelets )
1966 – Souled Out (with Ike & The Raelets )
1968 – Outta Season (with Ike)
1968 – Outta Season (with Ike)
1968 – So Fine (with Ike)
1968 – So Fine (with Ike)
1969 – Get It Together (with Ike)
1969 – Get It Together (with Ike)
1969 – Fantastic (with Ike & the Ikettes)
1969 – Fantastic (with Ike & the Ikettes)
1969 – Her Man, His Woman (with Ike)
1969 – Her Man, His Woman (with Ike)
1969 – The Hunter (with Ike)
1969 – The Hunter (with Ike)
1969 – In Person (with Ike / Live)
1969 – In Person (with Ike / Live)
1970 – Come Together (with Ike)
1970 – Come Together (with Ike)
1971 – Workin’ Together (with Ike)
1971 – Workin’ Together (with Ike)
1971 – ‘Nuff Said (with Ike)
1971 – ‘Nuff Said (with Ike)

Start Here

  • Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1939 στο Nutbush του Tennessee με το όνομα Anna Mae Bullock. Οι αγρότες γονείς της (Zelma Priscilla Currie και Floyd Richard Bullock) την παράτησαν γρήγορα μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Ruby Aillene στα χέρια της γιαγιάς της. Όταν η τελευταία πέθανε, η Tina ταξίδεψε στο Saint Louis για να ξανασυναντήσει τη μητέρα της. Εκεί άνοιξε ένας νέος κόσμος από R&B nightclubs για τη 16χρονη Tina. Εκείνη ήταν που επέμεινε να ανέβει στη σκηνή, όταν γνώρισε τον νεαρό τραγουδιστή Ike Turner και το συγκρότημά του Kings of Rhythm. Το ταλέντο της διαπιστώθηκε αμέσως. Πολύ γρήγορα η νεαρή τραγουδίστρια «βαφτίστηκε» Tina Turner και το συγκρότημα του τραγουδιστή που έμελλε να γίνει σύζυγός της μετονομάστηκε σε The Ike & Tina Turner Revue.
  • Στην αρχή, ο Ike ήταν τρυφερός και συναισθηματικός, αλλά η συμπεριφορά του προς τους άλλους ήταν εξαιρετικά επιθετική. Ήταν θέμα χρόνου να στραφεί αυτή η επιθετικότητα και στην γυναίκα του. Η πρώτη αφορμή του δόθηκε όταν η Tina θέλησε να σταματήσει τη συνεργασία τους. Η Ike έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση: χτύπησε την Tina στο πρόσωπο με ένα καλαπόδι για τα παπούτσια. Η Tina, παρ’ όλα αυτά, δεν τον εγκατέλειψε. Παντρεύτηκαν το 1962 στο Μεξικό, αλλά οι ξυλοδαρμοί συνεχίστηκαν. Στην αρχή ο Ike σημάδευε τα πλευρά της Tina, για να κρύβονται πιο εύκολα οι τραυματισμοί. Αργότερα, όμως, έχασε κάθε συστολή. Η Tina χρειάστηκε πολλάκις να ανέβει στη σκηνή με σπασμένη μύτη και μαυρισμένα μάτια. «Ήθελε να φαίνονται οι τραυματισμοί. Αυτό ήταν το πιο ντροπιαστικό απ’ όλα». Ο Ike ήταν το απόλυτο αφεντικό. Ενώ όλοι ήξεραν, κανείς δεν τολμούσε να αντιδράσει. Όλοι οι συνεργάτες τους ήταν εξαρτημένοι από αυτόν. Αυτός εξασφάλιζε δουλειά, χρήματα, ναρκωτικά. Το ίδιο εξαρτημένη ήταν και η Tina. Δεν είχε δικά της χρήματα, ένιωθε ακόμα μία δυνατή αγάπη για τον Ike και είχε τη μητέρα της, η οποία τον λάτρευε τόσο, που δεν ήθελε να ακούσει καμία κουβέντα εναντίον του. Η ταινία «What’s love got to do with it», που περιγράφει τη σχέση της με τον Ike, έχει πολλές σκηνές βίας. Όσο τρομακτική και αν είναι, η Τίνα είναι αυτή που έζησε τον αληθινό τρόμο.
  • Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1958 στο Μεξικό και η Tina βρέθηκε να μεγαλώνει τέσσερα παιδιά: δύο του Ike, ένα δικό της από προηγουμένη σχέση και ένα που απέκτησαν μαζί. Η Tina Turner έχει δύο γιους. Ο πρώτος της γιος, Raymond Craig, γεννήθηκε το 1958 όταν η Tina ήταν 18, τον οποίο απέκτησε μαζί με το σαξοφωνίστα των «Kings of Rhythm» Raymond Hill. Ο δεύτερος γιος της, Ronald Turner, γεννήθηκε το 1960, και είναι το μοναδικό της παιδί που απέκτησε από το γάμο της με τον Ike Turner.
  • Επί σκηνής τα έδινε πάντα όλα. Αν και τα hits ήταν σχετικά λίγα, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της ήταν σαρωτικό. Σύντομα το συγκρότημα The Ike & Tina Turner Revue εμφανιζόταν στα πιο μεγάλα clubs της R&B και της soul και θεωρούταν το πιο μεγάλο όνομα περιοδείας μαζί με τον James Brown και τον Ray Charles. Η μεγαλύτερη προσπάθειά τους να διασχίσουν τον Ατλαντικό ήρθε το 1966 με το τραγούδι «River deep, mountain high» σε παραγωγή του Phil Spector. Μπορεί να πάτωσε στην Αμερική, όμως έγινε μεγάλο hit στην Ευρώπη και αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής καριέρας της Turner.
  • Αν και ο Ike θεωρούταν έξοχος μουσικός, έξυπνος επιχειρηματίας και εγκέφαλος του συγκροτήματος, η Tina τον περιέγραφε ως βίαιο άντρα, εξαρτημένο από τα ναρκωτικά, που δεν δίσταζε να δέρνει τη γυναίκα του δημοσίως. Παρά τις επιτυχίες «Proud Mary»και «Nutbush city limits», το συγκρότημα πέρασε σε μια σκοτεινή περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και ο Ike κατηγόρησε γι’ αυτό τη γυναίκα του.
  • Έπειτα από αρκετά χρόνια μιζέριας και μια απόπειρα αυτοκτονίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν άντεξε άλλο τον… ψυχρό πόλεμο και το 1976 εγκατέλειψε τον σύζυγό της. Έχοντάς στην τσέπη της μόνο 36 σεντς, βρήκε καταφύγιο σε κάποιους φίλους της και στράφηκε στον βουδισμό. Το διαζύγιό τους επισημοποιήθηκε το 1978. Όταν πέθανε ο Ike το 2007, η «βασίλισσα της Rock ‘N’ Roll» εξέδωσε μονάχα την εξής ανακοίνωση: «Ο Ike και η Tina δεν είχαν καμία επικοινωνία τα τελευταία 30 χρόνια. Κανένα άλλο σχόλιο».
  • Το 1983 βγάζει το single «Let’s Stay Together» και το 1984 κυκλοφορεί το πρώτο της solo album με τίτλο «Private Dancer».
  • Η φλόγα της αναζωπυρώθηκε το 1984 και αυτό ήταν το πιο δυναμικό comeback στην ιστορία της ροκ. Το τραγούδι «What’s love got to do with it» αναρριχήθηκε στα charts, ενώ το album που ακολούθησε με τίτλο «Private dancer» πούλησε σχεδόν 20.000.000 αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. Την επόμενη χρόνια ήταν η σειρά του «We don’t need another hero» και ακολούθησε το ντουέτο της με τον Bryan Adams, «It’s only love».
  • Λίγα χρόνια αργότερα, η αυτοβιογραφία της με τίτλο «I, Tina» έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια την Angela Bassett, ενώ το 1995 επιλέχθηκε να τραγουδήσει το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας του James Bond, «Goldeneye» το οποίο έγραψαν οι Bono και The Edge των U2.
  • To 1996, κυκλοφόρησε ακόμα ένας δίσκος της με τίτλο «Wildest Dreams», το οποίο σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε χρυσό στην Αμερική και πλατινένιο στην Ευρώπη, με επιτυχίες όπως τα: «Whatever You Want», «Missing You», «Something Beautiful Remains», «In Your Wildest Dreams». Προς το τέλος του 1997, η Tina Turner συμμετέχει μαζί με τον Eros Ramazzotti στη μεγάλη επιτυχία «Cose Della Vita». Το συγκεκριμένο ντουέτο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hit στην Ευρώπη.
  • Το 1999, βγαίνει στην κυκλοφορία ένας νέος δίσκος με τίτλο «When The Heartache Is Over» και τo 2003, τραγουδά με τον εξαιρετικό Phil Collins το τραγούδι «Great Spirits» για την ταινία της Disney «Brother Bear».
  • Το Φεβρουάριο του 2008, στην επέτειο των 50 χρόνων των βραβείων Grammy, η Tina Turner μαζί με την Beyonce τραγούδησαν το «Proud Mary».
  • Κατά τη διάρκεια της καριέρας της η Tina Turner τραγούδησε μεταξύ άλλων με τον Rod Stewart, τον Elton John, τον Mick Jagger, τον David Bowie, τον Eric Clapton, την Janis Joplin, την Cher, την Beyonce, τον Bryan Adams, τον Eros Ramazzotti και πολλούς άλλους.
  • Έχει εμφανιστεί και ως ηθοποιός σε μεγάλα blockbusters του Hollywood όπως, «Tommy», «Mad Max Beyond Thunderdome», «Last Action Hero» κ.α.
  • Πούλησε συνολικά πάνω από 180.000.000 αντίτυπα, απέσπασε οχτώ βραβεία Grammy, είδε τη φωτογραφία της επί τέσσερις συναπτές δεκαετίες στα εξώφυλλα του περιοδικού «Rolling Stone». Η καριέρα της μετράει περίπου 50 χρόνια και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για τη μουσική της και δίκαια απέκτησε τον τίτλο «γιαγιά της Rock ‘n’ Roll».
  • Τον Ιούλιο του 2013 παντρεύτηκε τον επί 27 χρόνια σύντροφό της, Erwin Bach. Η Turner πήρε μάλιστα την ελβετική υπηκοότητα, για να απαλλαγεί από τους αμερικανικούς φόρους. Δέχθηκε σκληρή κριτική και τις απειλές της αμερικανικής εφορίας, αλλά αυτή στα 73 της πλέον, έχει αντέξει πολλά, για να φοβηθεί την εφορία….
  • Η Tina Turner έδωσε μια συναυλία τη Τρίτη 28 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, «Νίκος Γκούμας» στα πλαίσια του «Foreign Affair: The Farewell Tour».

πηγή: espressonews.gr, mixanitouxronou.gr, designmagazine.gr

1961 – The Soul of Ike & Tina Turner (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1961
  • Εταιρεία: Sue
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1.»I’m Jealous»  (2:13)

2. «I Idolize You» (2:53)

3. «If» (2:10)

4. «Letter from Tina»  (2:38)

5. «You Can’t Love Two»  (2:56)

6. «I Had a Notion» (2:58)

7. «A Fool in Love»  (2:53)

8. «Sleepless» (2:51)

9. «Chances Are» (3:42)

10. «You Can’t Blame Me» (2:13)

11. «You’re My Baby» (2:22)

12. «The Way You Love Me» (1:50)

1962 – Dance with Ike & Tina Turner’s Kings of Rhythm (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1962
  • Εταιρεία: Sue
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. The Gulley 2:13

2. Twistaroo 2:12

3. Trackdown Twist 2:13

4. Potatoe Mash 2:14

5. It’s Gonna Work Out Fine 2:36

6. Steel Guitar Rag 2:45

7. Doublemint 2:22

8. The Rooster 2:34

9. Prancing 3:42

10. Katanga 2:15

11. The Groove 2:01

12. Going Home 2:35

1963 – Don’t Play Me Cheap (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1963
  • Εταιρεία: Sue
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. Wake Up 02:00

2. I Made A Promise Up Above 02:15

3. Desire 02:55

4. Those Ways 01:43

5. Mamma Tell Him 02:30

6. Pretend 01:55

7. Don’t Play Me Cheap 02:06

8. The Real Me 02:00

9. Forever Mine 02:12

10. No Amending 02:19

11. Love Letters 01:55

12. My Everything To Me 02:28

1963 – It’s Gonna Work Out Fine (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1963
  • Εταιρεία: Sue
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. «Gonna Find Me a Substitute»

2. «Mojo Queen»

3. «Kinda’ Strange»

4. «Why Should I»

5. «Tinaroo»

6. «It’s Gonna Work Out Fine»

7. «I’m Gonna Cut You Loose»

8. «Poor Fool»

9. «I’m Fallin’ in Love»

10. «Foolish»

11. «This Man’s Crazy»

12. «Good Good Lovin'»

1964 – The Ike & Tina Turner Revue Live

  • Κυκλοφόρησε: 1964
  • Εταιρεία: Kent
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. Ike & Tina Turner – Please, Please, Please

2. Jerry Thomas – Feel So Good

3. Vanetta Fields – The Love Of My Man

4. Bobby John – Think

5. Stacy Johnson – Drown In My Own Tears

6. Robbie Montgomery – I Love The Way You Love

7. Vernon Guy – Your Precious Love

8. Ike & Tina Turner – All In My Mind

9. Ike & Tina Turner – I Can’t Believe What You Say

1965 – Festival of Live Performances (with Ike & the Ikettes)

  • Κυκλοφόρησε: 1966
  • Εταιρεία: United
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1. A fool in love 2:43

2. He is mine  3:47

A3. Stop the wedding / Please, please, please 8:30

4. If I can’t be first  2:21

5. My man (He’s a loving man)  3:33

6. I know (you don’t love me no more)  3:27

7. It’s gonna work out fine 2:32

8. The way you love me  1:48

9. I can’t stop loving you  3:29

10. You should have treated me right  3:22

1966 – River Deep Mountain High (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1966
  • Εταιρεία: A&M
  • Παραγωγή: Phil Spector
  • Μορφή: LP
  • Singles από το «River Deep Mountain High»:
  1. «River Deep Mountain High» Κυκλοφόρησε: 1966
  2. «A Love Like Yours (Don’t Come Knocking Everyday)» Κυκλοφόρησε: 1966

Tracklist:

1.»River Deep, Mountain High»  3:38

2. «I Idolize You»  3:46

3. «A Love Like Yours (Don’t Come Knocking Everyday)» 3:05

4. «A Fool in Love» 3:13

5. «Make ‘Em Wait»  2:22

6. «Hold on Baby» 2:59

7. «Save the Last Dance for Me»  3:02

8. «Oh Baby!» 2:46

9. «Every Day I Have to Cry»  2:40

10. «Such a Fool for You»  2:48

11. «It’s Gonna Work Out Fine»  3:14

12. «You’re So Fine»

1966 – Live! The Ike & Tina Turner Show, Vols. 1-2

  • Κυκλοφόρησε: 1966
  • Εταιρεία: One Way Records
  • Μορφή: LP

Tracklist:

Disc 1:

1. Finger Poppin’

2. Down in the Valley

3. Good Times

4. You Are My Sunshine

5. Having A Good Time

6. Twist and Shout

7. Something’s Got a Hold on Me

8. I Know

9. Tight Pants

10. He’s A Lovin’ Man My Man

11. I Can’t Stop Loving You

12. To Tell The Truth

Disc 2:

1. Shake a Tail Feather

2. You Must Believe Me

3. Ooh Poo Pah Doo

4. Early in the Morning

5. All I Could Do Was Cry

6. Somebody (Somewhere) Needs You

7. Keep on Pushin’

8. It’s All Over

9. You’re No Good

10. A Fool for You

1966 – Souled Out (with Ike & The Raelets )

  • Κυκλοφόρησε: 1968
  • Εταιρεία: Blue Thumb Records
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. Raelets – I Get Along All Right

2. Raelets – All I Need Is Love

3. Ike & Tina Turner – Dust My Broom

4. Ike & Tina Turner – I’m Hooked

5. Raelets – Into Something Fine

6. Raelets – A Lover’s Blues

7. Raelets – One Hurt Deserves Another

8. Raelets – One Room Paradise

9. Raelets – I Want To Thank You

10. Raelets – It’s Almost Here

11. Ike & Tina Turner – Anything You Wasn’t Born With

12. Ike & Tina Turner – Beauty Is Just Skin Deep

1968 – Outta Season (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1968
  • Εταιρεία: Blue Thumb Records
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. I’ve Been Loving You Too Long 3:40

2. Mean Old World 2:20

3. 3 O’Clock In The Morning Blues 2:35

4. Five Long Years 3:20

5. Dust My Broom 2:30

6. Grumbling 2:35

7. I Am A Motherless Child 3:30

8. Crazy ‘Bout You Baby 3:25

9. Reconsider Baby 2:40

10. Honest I Do 2:20

11. Please Love Me 2:10

12. My Babe 1:50

13. Rock Me Baby 2:45

1968 – So Fine (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1968
  • Εταιρεία: The Essence
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. Bet’cha Can’t Kiss Me (Just One Time) 2:51

2. Ain’t Nobody’s Business 2:09

3. It Sho Ain’t Me 3:08

4. Too Hot To Hold 2:10

5. A Fool In Love 2:49

6. I Better Get Ta Steppin’ 2:49

7. Shake A Tail Feather 2:15

8. So Fine 2:41

9. We Need An Understanding 2:43

10. You’re So Fine 2:26

1969 – Get It Together (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1969
  • Εταιρεία: Capitol Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. Too Hot To Hold 2:10

2. I’m Fed Up 2:14

3. Make ‘Em Wait 2:18

4. Poor Little Fool 2:47

5. You Got What You Wanted 2:25

6. Freedom Sound 2:38

7. Bet’Cha Can’t Kiss Me (Just One Time) 2:51

8. So Blue Over You 2:32

9. Cussin’, Cryin’, And Carryin’ On 2:39

10. Beauty Is Just Skin Deep 2:14

11. Ain’ Nobody’s Business 2:09

12. Funky Mule 3:22

1969 – Fantastic (with Ike & the Ikettes)

  • Κυκλοφόρησε: 1969
  • Εταιρεία: Capitol Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. Am I A Fool In Love? 2:38

2. Mojo Queen 2:10

3. Sleepless 2:50

4. The Way You Love Me 1:52

5. Good Good Lovin’ 2:24

6. I’m Jealous 2:12

7. Mind In A Whirl 2:11

8. Wake UP 2:00

9. I Idolize You 2:50

10. You Should have Treated Me Right 3:38

11. Poor Fool 2:33

12. If 2:05

13. You Can’t Blame Me 2:00

14. It’s Gonna Work Out Fine 3:03

1969 – Her Man, His Woman (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1969
  • Εταιρεία: Capitol Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1.Get It – Get It! 3:35

2. I Believe 2:23

3. I Can’t Believe (What You Say) 2:10

4. My Babe 2:02

5. Strange 2:39

6. You Weren’t Ready 2:40

7. That’s Alright 3:05

8. Rooster 2:16

9. Five Long Years 2:45

10. The Things That I Used To Do 2:26

1969 – The Hunter (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1969
  • Εταιρεία: Blue Thumb Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. The Hunter 6:30

2. You Don’t Love Me 3:00

3. You Got Me Running 3:00

4. Bold Soul Sister 2:35

5. I Smell Trouble 3:45

6. The Things I Used to Do 3:10

7. Early in the Morning 3:00

8. You’re Still My Baby 2:45

9. I Know 2:30

1969 – In Person (with Ike / Live)

  • Κυκλοφόρησε: 1969
  • Εταιρεία: Minit Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. Every Day People 3:14

2. Medley : Gimme Some Lovin’/Sweet Soul Music 2:56

3. Son Of A Preacher Man 3:00

4. I Heard It Through The Grapevine 3:25

5. Respect 8:31

6. Medley : There Was A Time/African Boo’s 4:07

7. Funky Street 2:13

8. A Fool Of Love 3:04

9. Medley : The Sumit/All I Could Do Was Cry/Please, Please, Please/Baby I Love You 12:22

10. Goodbye, So Long 3:13

1970 – Come Together (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1970
  • Εταιρεία: Liberty Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. It Ain’t Right (Lovin’ To Be Lovin’) 2:34

2. Too Much Woman (For A Henpecked Man) 2:31

3. Unlucky Creature 2:25

4. Young And Dumb 2:50

5. Honky Tonk Woman 3:10

6. Come Together 3:37

7. Why Can’t We Be Happy 3:49

8. Contact High 2:16

9. Keep On Walkin’ (Don’t Look Back) 2:07

10. I Want To Take You Higher 2:51

11. Evil Man 3:25

12. Doin’ It 2:41

1971 – Workin’ Together (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1971
  • Εταιρεία: United Artists Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. «Workin’ Together» (3:36)

2. «(As Long As I Can) Get You Where I Want You»  (2:25)

3. «Get Back» (3:15)

4. «The Way You Love Me» (2:38)

5. «You Can Have It» (3:28)

6. «Game of Love» (2:47)

7. «Funkier Than a Mosquita’s Tweeter» (2:40)

8. «Ooh Poo Pah Doo» (3:35)

9. «Proud Mary» (4:48)

10. «Goodbye, So Long» (1:56)

11. «Let It Be» (3:15)

1971 – ‘Nuff Said (with Ike)

  • Κυκλοφόρησε: 1971
  • Εταιρεία: United Artists Records ‎
  • Μορφή: LP

Tracklist:

1. I Love What You Do To Me 2:31

2. Baby (What You Want Me To Do) 3:25

3. Sweet Flustrations 2:55

4. What You Don’t See (Is Better Yet) 3:14

5. Nuff Said (Part I) 3:05

6. Tell The Truth 2:54

7. Pick Me Up (Take Me Where Your Home Is) 4:24

8. Moving Into Hip Style – A Trip Child! 2:45

9. I Love Baby 2:19

10. Can’t You Hear Me Callin’ 2:32

11. Nuff Said (Part II) 2:01

Tina Turner Top Hits by SounDarts.gr