skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Toni Braxton

Discography & ID : Toni Braxton

Ύψος

Gallery

Toni Braxton

Toni Braxton

The Braxtons

Toni Braxton, Whitney Houston, Clive Davis & Aretha Franklin

Toni Braxton, Deborah Cox, Chilli (T.L.C.), Mary J Blige & Faith Evans.

Mary J. Blige & Toni Braxton

Toni Braxton & Babyface

Toni Braxton & Michael Jackson

Toni Braxton & Janet Jackson

Usher & Toni Braxton

Toni Braxton & Dennis Rodman

ID

Ολόκληρο Όνομα: Toni Michelle Braxton

Ημερομηνία Γέννησης: 7 Οκτωβρίου 1967

Τόπος Γέννησης: Severn, Maryland, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, δισκογραφική παραγωγός, τηλεπαρουσιάστρια

Οικογενειακή Κατάσταση: Keri Lewis (Μουσικός. Παντρεύτηκαν: 2001, χώρισαν: 2013)

Τέκνα: Denim Cole Braxton-Lewis (2001), Diezel Ky Braxton-Lewis (2003)

ΓονείςEvelyn Jackson (Τραγουδίστρια όπερας, κοσμητολόγος, πάστορας) και Michael Conrad Braxton, Sr. (Κληρικός, υπάλληλος εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας).

ΑδέρφιαMichael, Jr. (1968), Traci (1971), Towanda (1973), Trina (1974), Tamar (1977)

Ενεργός στη μουσική: 1989-σήμερα

Βραβεία: Η Toni Braxton έχει αποσπάσει συνολικά πάνω από 20 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα :

7 American Music Awards, 5 Billboard Music Awards, 1 Echo Award, 7 Grammy Awards, 1 NAACP Image Award και 4 Soul Train Music Awards

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Toni Braxton κάντε κλικ εδώ.

Official Websitetonibraxton.com

πηγές: en.wikipedia.org, googlε

Discography

Start Here
Start Here
1993 – Toni Braxton
1993 – Toni Braxton
1996 – Secrets
1996 – Secrets
2000 – The Heat
2000 – The Heat
2001 – Snowflakes
2001 – Snowflakes
2002 – More Than a Woman
2002 – More Than a Woman
2003 – Ultimate Toni Braxton (Compilation)
2003 – Ultimate Toni Braxton (Compilation)
2004 – Artist Collection: Toni Braxton (Compilation)
2004 – Artist Collection: Toni Braxton (Compilation)
2004 – Platinum & Gold (Compilation)
2004 – Platinum & Gold (Compilation)
2005 – Libra
2005 – Libra
2007 – Discover Toni Braxton (E.P.)
2007 – Discover Toni Braxton (E.P.)
2007 – The Essential Toni Braxton
2007 – The Essential Toni Braxton
2008 – Playlist: The Very Best of Toni Braxton
2008 – Playlist: The Very Best of Toni Braxton
2009 – Breathe Again: The Best Of Toni Braxton
2009 – Breathe Again: The Best Of Toni Braxton
2010 – Pulse
2010 – Pulse
2010 – Essential Mixes
2010 – Essential Mixes
2010 – Discover More (E.P.)
2010 – Discover More (E.P.)
2010 – Discover Further (E.P.)
2010 – Discover Further (E.P.)
2010 – Discover Beyond (Ε.Ρ.)
2010 – Discover Beyond (Ε.Ρ.)
2011 – Soul Pack: Toni Braxton (Ε.Ρ.)
2011 – Soul Pack: Toni Braxton (Ε.Ρ.)

Start Here

  • Η Toni Michelle Braxton (γεννημένη στις 7 Οκτωβρίου 1967) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, πιανίστρια, δισκογραφική παραγωγός, ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και φιλάνθρωπος. Η φήμη της ανυψώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και η Braxton πολύ γρήγορα εδραιώθηκε ως ένα R&B είδωλο κι έγινε μία από τις καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες πωλήσεις σε δίσκους την ίδια δεκαετία, ενώ αναδείχθηκε ως μία από τις καλύτερες ‘φωνές’ της γενιάς της.
  • Το ομώνυμο debut album της κυκλοφόρησε το 1993. Πούλησε περισσότερα από 10 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, με hits όπως τα «Another Sad Love Song» και «Breathe Again» να εκτοξεύονται και να φέρνουν στην Braxton τρία Grammy Awards, συμπεριλαμβανομένου της Καλύτερης Νέας Καλλιτέχνιδος. Το δεύτερο album της “Secrets” κυκλοφόρησε το 1996 συνεχίζοντας την ήδη υπάρχουσα φήμη κι επιτυχία της, πωλώντας πάνω από 15 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως. Από τον εν λόγω δίσκο κατέλαβαν την Νο.1 θέση του Billboard Hot 100 τα hits «You’re Makin’ Me High» και «Un-Break My Heart», το τελευταίο από τα οποία έγινε και το σήμα κατατεθέν της και το δεύτερο καλύτερο σε πωλήσεις single όλων των εποχών από γυναίκα καλλιτέχνη. Η Braxton κέρδισε δύο Grammy Awards για τον δίσκο “Secrets”.
  • Το 2000, κυκλοφόρησε το τρίτο album της, “The Heat”. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 4 εκατ. αντιτύπων και σε αυτό συμπεριλήφθηκε το hit single «He Wasn’t Man Enough», για το οποίο η Braxton κέρδισε ένα βραβείο Grammy. Έκτοτε κυκλοφόρησε τρία ακόμα studio albums, “More Than a Woman” (2002), “Libra” (2005) και “Pulse” (2010), ενώ στο ενδιάμεσο μπλέχτηκε σε προσωπικές και δισκογραφικές διαμάχες.. Το 2014, η Braxton και ο χρόνια συνεργάτης της Babyface κυκλοφόρησαν ένα ντουέτο album με τίτλο “Love, Marriage & Divorce”, για το οποίο κέρδισαν δύο βραβεία Grammy στις αρχές του 2015.
  • Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Braxton πούλησε περισσότερα από 67 εκατ. δίσκους παγκοσμίως. Έχει κερδίσει επτά Grammy Awards, εννέα Billboard Music Awards, επτά American Music Awards και μερικά ακόμα βραβεία. Εκτός από την επιτυχία της στην μουσική, η Braxton έγινε τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια, ενώ ήταν μέρος του 7ου κύκλου του reality show «Dancing with the Stars», αλλά και στο «Braxton Family Values». Στις 18 Σεπτεμβρίου 2011, η Braxton εντάχθηκε στο Georgia Music Hall of Fame.
  • Η Braxton γνώρισε τον μουσικό Keri Lewis όταν το συγκρότημά του, Mint Condition, ξεκίνησε μια νέα περιοδεία. Παντρεύτηκαν στις 21 Απριλίου του 2001. Την ίδια χρονιά γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ένας γιος ονόματι Denim Cole Braxton-Lewis. Το 2002, ενώ επρόκειτο να κυκλοφορήσει ο τέταρτος δίσκος της, η Braxton ανακάλυψε πως είναι ξανά έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η περίπλοκη εγκυμοσύνη της την ανάγκασε να παραμείνει στο κρεβάτι. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, Diezel Ky Braxton-Lewis, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2003. Όταν ο Diezel διαγνώστηκε με αυτισμό, η Braxton ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την Γλώσσα του Αυτισμού κι έγινε η παγκόσμια εισηγήτριά του. Τον Νοέμβριο του 2009, η Braxton ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, οι οποίοι τελικά πήραν διαζύγιο τον Ιούλιο του 2013.

Πηγή: en.wikipedia.org

1993 – Toni Braxton

  • Κυκλοφόρησε: 13 Ιουλίου 1993
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, Cassette, LP
  • Πιστοποιήσεις: US: 8× Platinum, AUS: Gold, CAN: 2× Platinum, JPN: Gold, UK: Gold
  • Παραγωγή: Babyface, L.A. Reid, Vassal Benford, Bo & McArthur, Toni Braxton, Vincent Herbert, Ernesto Phillips, Daryl Simmons, Tim & Ted
  • Singles από το «Toni Braxton«:
  1. «Another Sad Love Song» Κυκλοφόρησε: 29 Ιουνίου 1993
  2. «Breathe Again» Κυκλοφόρησε: 6 Αυγούστου 1993
  3. «Seven Whole Days» Κυκλοφόρησε: 8 Οκτωβρίου 1993
  4. «You Mean the World to Me» Κυκλοφόρησε: 22 Απριλίου 1994
  5. «I Belong to You» Κυκλοφόρησε: 10 Ιουνίου 1994
  6. «How Many Ways» Κυκλοφόρησε: 10 Ιουνίου 1994

Tracklist:

1. «Another Sad Love Song» – 5:01

2. «Breathe Again» – 4:29

3. «Seven Whole Days» – 6:22

4. «Love Affair» – 4:28

5. «Candlelight» – 4:36

6. «Spending My Time with You» – 4:08

7. «Love Shoulda Brought You Home» – 4:56

8. «I Belong to You» – 3:53

9. «How Many Ways» – 4:45

10. «You Mean the World to Me» – 4:53

11. «Best Friend» – 4:28

12. «Breathe Again – 1:19

1996 – Secrets

  • Κυκλοφόρησε: 18 Ιουνίου 1996
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, Cassette, LP
  • Πιστοποιήσεις: US: 8× Platinum, AUS: 2× Platinum, CAN: 7× Platinum, FRA: Gold, GER: Platinum, JPN: Platinum, SWI: 2× Platinum, UK: 2× Platinum
  • Παραγωγή: Babyface, Keith Crouch, David Foster, R. Kelly, L.A. Reid, Tony Rich, Soulshock & Karlin, Bryce Wilson
  • Singles από το «Secrets«:
  1. «You’re Makin’ Me High» Κυκλοφόρησε: 21 Μαΐου 1996

Tracklist:

1. «Come On Over Here» – 3:36

2. «You’re Makin’ Me High» – 4:26

3. «There’s No Me Without You» – 4:19

4. «Un-Break My Heart» – 4:30

5. «Talking in His Sleep» – 5:33

6. «How Could an Angel Break My Heart» – 4:20

7. «Find Me a Man» – 4:27

8. «Let It Flow» – 4:21

9. «Why Should I Care» – 4:25

10. «I Don’t Want To» – 4:17

11. «I Love Me Some Him» – 5:09

12. «In the Late of Night – 5:33

2000 – The Heat

  • Κυκλοφόρησε: 25 Απριλίου 2000
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, Cassette, LP
  • Πιστοποιήσεις: US: 2× Platinum, AUS: Gold, GER: Gold, JPN: Gold, SWI: Gold, UK: Gold
  • Παραγωγή: Toni Braxton, Keri Lewis, Babyface (also exec.), Daryl Simmons, Rodney Jerkins, Bryan-Michael Cox, David Foster, Keith Crouch, Teddy Bishop, Jazze Pha, Kevin Hicks
  • Singles από το «The Heat«:
  1. «He Wasn’t Man Enough» Κυκλοφόρησε: 7 Μαρτίου 2000
  2. «Just Be a Man About It» Κυκλοφόρησε: 21 Νοεμβρίου 2000
  3. «Spanish Guitar» Κυκλοφόρησε: 19 Σεπτεμβρίου 2000
  4. «Maybe» Κυκλοφόρησε: 2001

Tracklist:

1. «He Wasn’t Man Enough» – 4:21

2. «The Heat» – 3:30

3. «Spanish Guitar» – 4:47

4. «Just Be a Man About It» – 4:50

5. «Gimme Some» (feat. Lisa «Left Eye» Lopes) – 4:03

6. «I’m Still Breathing» – 4:15

7. «Fairy Tale» – 4:22

8. «The Art of Love» – 3:47

9. «Speaking in Tongues» – 3:46

10. «Maybe» – 3:08

11. «You’ve Been Wrong» – 3:45

12. «Never Just for a Ring» – 4:01

2001 – Snowflakes

  • Κυκλοφόρησε: 23 Οκτωβρίου 2001
  • Εταιρεία: Arista 
  • Μορφή: CD, Cassette
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold
  • Παραγωγή: Babyface, Toni Braxton, Keri Lewis, Craig Love, McArthur, Poke & Tone, Precision, L.A. Reid, Donnie Scantz, Shaggy, Daryl Simmons
  • Singles από το «Snowflakes»:
  1. «Snowflakes of Love» Κυκλοφόρησε: 2001
  2. «Christmas in Jamaica» (feat. Shaggy) Κυκλοφόρησε: 2001

Tracklist:

1. «Holiday Celebrate» – 3:59

2. «Christmas in Jamaica» (feat. Shaggy) – 4:23

3. «Snowflakes of Love» – 4:25

4. «Christmas Time Is Here» – 4:11

5. «Santa Please…» – 4:33

6. «Pretty Please» – 1:01

7. «Have Yourself a Merry Little Christmas» – 4:35

8. «This Time Next Year» – 4:23

9. «The Christmas Song» – 3:23

10. «Snowflakes Of Love» – 4:37

11. «Christmas In Jamaica» (Remix) (feat. Shaggy) – 3:39

2002 – More Than a Woman

  • Κυκλοφόρησε: 18 Νοεμβρίου 2002
  • Εταιρεία: Arista 
  • Μορφή: CD, LP
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold
  • Παραγωγή: Braxton, L.A. Reid, Keri Lewis, Babyface, Big Bert, Gerrard C. Baker, Irv Gotti, Rodney Jerkins, Mannie Fresh, Andrea Martin, Ivan Matias, The Neptunes, No I.D., Mark Pitts, Chink Santana
  • Singles από το «More Than a Woman«:
  1. «Hit the Freeway» (feat. Loon) Κυκλοφόρησε: 15 Οκτωβρίου 2002

Tracklist:

1. «Let Me Show You the Way (Out)» – 4:19

2. «Give It Back» (feat. Big Tymers) – 3:38

3. «A Better Man» – 4:00

4. «Hit the Freeway» (feat. Loon) – 3:49

5. «Lies, Lies, Lies» – 5:10

6. «Rock Me, Roll Me» – 4:57

7. «Selfish» – 3:47

8. «Do You Remember When» – 4:03

9. «Me & My Boyfriend» – 3:44

10. «Tell Me» – 4:10

11. «And I Love You» – 4:02

12. «Always» – 4:29

2003 – Ultimate Toni Braxton (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 4 Νοεμβρίου 2003
  • Εταιρεία: Arista/Sony BMG
  • Μορφή: CD, Digital Download

Tracklist:

1. «Give U My Heart» (duet with Kenneth «Babyface» – 4:00

2. «Love Shoulda Brought You Home – 4:51

3. «Another Sad Love Song – 3:49

4. «Breathe Again – 4:15

5. «Seven Whole Days – 4:40

6. «You Mean the World to Me – 3:59

7. «How Many Ways – 4:26

8. «You’re Makin’ Me High – 4:06

9. «Let It Flow» – 4:09

10. «Un-Break My Heart» – 4:28

11. «I Love Me Some Him» – 4:36

12. «I Don’t Want To» – 4:17

13. «He Wasn’t Man Enough» – 3:59

14. «Just Be a Man About It» – 4:16

15. «Hit the Freeway» – 3:47

16. «Whatchu Need» – 3:38

17. «The Little Things» – 4:31

18. «Un-Break My Heart» – 3:35

2004 – Artist Collection: Toni Braxton (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2004
  • Εταιρεία: Sony BMG
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1. «He Wasn’t Man Enough» – 4:02

2. «Un-Break My Heart» – 4:32

3. «Lies, Lies, Lies» – 5:11

4. «Let It Flow» – 4:24

5. «Just Be a Man About It» – 4:16

6. «Love Shoulda Brought You Home» – 4:53

7. «There’s No Me Without You» – 4:21

8. «Give It Back» (featuring Big Tymers) – 3:40

9. «I’m Still Breathing» – 4:17

10. «Tell Me» – 4:11

11. «Breathe Again» – 4:16

12. «The Art of Love» – 3:48

13. «Me & My Boyfriend» – 3:44

14. «Snowflakes of Love» – 4:26

2004 – Platinum & Gold (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 12 Οκτωβρίου 2004
  • Εταιρεία: LaFace
  • Μορφή: CD, Digital Download

Tracklist:

1. «Another Sad Love Song» – 3:51

2. «Breathe Again» – 4:18

3. «How Could an Angel Break My Heart» (remix) – 4:21

4. «I Belong to You» – 3:53

5. «You Mean the World to Me» – 4:00

6. «Un-Break My Heart» – 4:29

7. «How Many Ways» (R. Kelly remix) – 5:47

8. «He Wasn’t Man Enough» – 4:01

9. «Maybe» (radio edit remix) – 3:59

10. «A Better Man» – 4:00

11. «Hit the Freeway» (featuring Loon) – 3:48

12. «Spanish Guitar» (HQ2 Radio Edit) – 4:10

2005 – Libra

  • Κυκλοφόρησε: 27 Σεπτεμβρίου 2005
  • Εταιρεία: Blackground Records
  • Μορφή: CD, digital download
  • Πιστοποιήσεις: US: Gold
  • Singles από το «Libra»:
  1. «Please» Κυκλοφόρησε: 30 Μαΐου 2005
  2. «Trippin’ (That’s the Way Love Works)» Κυκλοφόρησε: 26 Σεπτεμβρίου 2005
  3. «Take This Ring» Κυκλοφόρησε: Δεκέμβριο 2005
  4. «Suddenly» Κυκλοφόρησε: Φεβρουάριο 2006
  5. «The Time of Our Lives» Κυκλοφόρησε: 15 Ιουνίου 2006

Tracklist:

1. «Please» 3:57

2. «Trippin’ (That’s the Way Love Works)» 4:05

3. «What’s Good» 4:14

4. «Take This Ring» 4:35

5. «Midnite» 4:11

6. «I Wanna Be (Your Baby)» 3:48

7. «Sposed to Be» 4:07

8. «Stupid» 3:36

9. «Finally» 3:30

10. «Shadowless» 3:57

Walmart bonus track

11. «Places» 4:02

European edition

4. «Suddenly» 4:43

11. «I Hate You» 4:01

13. «Long Way Home»  4:32

Re-release bonus track

14. «The Time of Our Lives» (with Il Divo) 4:49

2007 – Discover Toni Braxton (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 30 Νοεμβρίου 2007
  • Εταιρεία: LaFace Records
  • Μορφή: CD

Tracklist:

1.Un-Break My Heart 4:31

2. You’re Makin’ Me High 4:27

3. Breathe Again 4:30

4. You Mean the World to Me 4:57

5. Another Sad Love Song 5:02

2007 – The Essential Toni Braxton

  • Κυκλοφόρησε: 20 Φεβρουαρίου 2007
  • Εταιρεία: LaFace Records
  • Μορφή: CD

Tracklist:

Disc 1

1. «Love Shoulda Brought You Home» 4:56

2. «I Love Me Some Him» 5:09

3. «Tell Me» 4:09

4. «You’re Makin’ Me High» 4:28

5. «He Wasn’t Man Enough» 4:22

6. «Just Be a Man About It» 4:51

7. «How Many Ways (R. Kelly remix)» 5:47

8. «Breathe Again» 4:30

9. «You Mean the World to Me» 4:57

10. «I Belong to You» 3:54

11. «How Could an Angel Break My Heart» 4:21

12. «Un-Break My Heart» 4:31

13. «Another Sad Love Song» 5:02

14. «Seven Whole Days» 6:20

15. «I Don’t Want To» 4:17

16. «Give U My Heart» (duet with Babyface) 4:00

Disc 2

1. «The Heat» 3:31

2. «Gimme Some» (feat.Lisa «Left Eye» Lopes of TLC) 4:04

3. «There’s No Me Without You» 4:20

4. «Why Should I Care» 4:26

5. «Spanish Guitar (Royal Garden Flamenco Remix)» 4:36

6. «I’m Still Breathing» 4:16

7. «Me & My Boyfriend» 3:44

8. «Give It Back» (feat. Big Tymers) 3:39

9. «The Time of Our Lives» (duet with Il Divo) 3:18

10. «He Wasn’t Man Enough (Junior Vasquez Marathon Remix)» 3:45

11. «Un-Break My Heart (Frankie Knuckles’ Franktidrama club remix)»  8:28

12. «Hit the Freeway» (feat.Loon) 3:48

13. «Come On Over Here» 3:37

14. «Let It Flow» 4:23

15. «The Little Things» 4:32

16. «Good Life» (performed by The Braxtons) (previous unreleased, 1990) 4:16

2008 – Playlist: The Very Best of Toni Braxton

  • Κυκλοφόρησε: 5 Ιουνίου 2009
  • Εταιρεία: Sony Music Entertainment
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1. «He Wasn’t Man Enough» 4:22

2. «Hit the Freeway» 3:48

3. «You Mean the World to Me» 4:57

4. «Un-Break My Heart» 4:31

5. «How Could an Angel Break My Heart» 4:21

6. «Maybe»  3:08

7. «You’re Makin’ Me High» 4:28

8. «How Many Ways» 4:49

9. «Seven Whole Days» 6:20

10. «A Better Man» 3:58

11. «Breathe Again» 4:30

12. «I Belong to You»  3:54

13. «Let It Flow» 4:09

14. «Spanish Guitar» (HQ2 radio edit)» 6:42

2009 – Breathe Again: The Best Of Toni Braxton

  • Κυκλοφόρησε: 5 Ιουνίου 2009
  • Εταιρεία: Sony Music Entertainment
  • Μορφή: CD, digital download

Tracklist:

1.Breathe Again 4:31

2. Un-Break My Heart 4:29

3. He Wasn’t Man Enough 4:22

4. I Don’t Want To 4:17

5. How Could an Angel Break My Heart (with Kenny G) 4:21

6. You’re Makin’ Me High 4:27

7. Love Shoulda Brought You Home 4:58

8. Another Sad Love Song 5:02

9. You Mean The World To Me 4:56

10. A Better Man 4:00

11. I Belong To You 3:53

12. Seven Whole Days 6:20

13. How Many Ways (R. Kelly Remix) 5:47

14. Give U My Heart (Album Radio Edit) 4:02

2010 – Pulse

  • Κυκλοφόρησε: 4 Μαΐου 2010
  • Εταιρεία: Atlantic Records
  • Μορφή: CD, DVD, digital download
  • Παραγωγή: Frank E, David Foster, Vincent Herbert (exec.), Craig Kallman (also exec.), Steve Mac, Harvey Mason, Jr., Oak, Lucas Secon, Troy Taylor, Simon Franglen, Dapo Torimiro
  • Singles από το «Pulse»:
  1. «Yesterday» Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 2009
  2. «Hands Tied» Κυκλοφόρησε: 9 Φεβρουαρίου 2010
  3. «Make My Heart» Κυκλοφόρησε: 23 Φεβρουαρίου 2010

Tracklist:

1. «Yesterday» 3:48

2. «Make My Heart» 3:27

3. «Hands Tied» 3:53

4. «Woman» (Delta Goodrem cover) 3:51

5. «If I Have to Wait» 3:56

6. «Lookin’ at Me» 3:20

7. «Wardrobe» 3:31

8. «Hero» 4:32

9. «No Way» 3:31

10. «Pulse» 3:47

11. «Why Won’t You Love Me» 4:42

Deluxe edition (bonus tracks)

12. «Yesterday» (Single version; feat. Trey Songz) 3:46

13. «Stay» 3:31

14. «Rewind» 3:32

15. «The Wave» 3:41

16. «Caught (Don’t Take Your Hat Off)» (feat. Mo’Nique) 3:29

17. «Yesterday» (Cutmore Remix Radio Edit) 3:16

Target bonus content

12. «The Wave»

13. «Yesterday»

Japan bonus tracks

12. «Yesterday» (feat.Trey Songz)

13. «Rewind»

2010 – Essential Mixes

  • Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Sony Music Entertainment
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

 Smooth

1. Breathe Again (Extended Mix) 4:57

2. Another Sad Love Song (Extended Mix) 5:27

3. You Mean The World To Me (Extended Mix) 5:33

4. I Belong To You (Rollerskate Radio Mix) 4:22

5. How Many Ways (R. Kelly Extended Mix) 5:47

6. He Wasn’t Man Enough (Extended Mix) 5:36

7. Hit The Freeway (Extended Mix) 6:29

Dance

8. Un-Break My Heart (Frankie Knuckles Franktidrama Mix) 8:37

9. You’re Makin’ Me High (David Morales Classic Mix) 8:18

10. I Don’t Want To (Frankie Knuckles Franktified Club Mix) 10:59

11. Spanish Guitar (HQ2 Radio Edit) 4:12

12. You’re Makin’ Me High (Dancehall Mix) 4:52

2010 – Discover More (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: LaFace/Legacy
  • Μορφή: digital download

 

Tracklist:

1. Seven Whole Days 6:20

2. I Belong to You 3:54

3. Hit the Freeway (feat. Loon) 3:48

4. Let It Flow 4:22

5. Give U My Heart (Radio Edit) 4:00

2010 – Discover Further (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: LaFace/Legacy
  • Μορφή: digital download

 

Tracklist:

1.Love Shoulda Brought You Home 4:58

2. How Many Ways (R. Kelly Remix) 5:46

3. I Love Me Some Him 5:05

4. Tell Me 4:09

5. The Little Things 4:17

2010 – Discover Beyond (Ε.Ρ.)

  • Κυκλοφόρησε: 9 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: LaFace/Legacy
  • Μορφή: digital download

 

Tracklist:

1. I Don’t Want To 4:17

2. Just Be a Man About It 4:49

3. He Wasn’t Man Enough 4:22

4. The Heat 3:31

5. Gimme Some 4:03

2011 – Soul Pack: Toni Braxton (Ε.Ρ.)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Ιουνίου 2011
  • Εταιρεία: 360 Music/X5 Music Group
  • Μορφή: digital download

 

Tracklist:

1. Trippin (That’s The Way Love Works) 4:05

2. Please 3:57

3. I Wanna Be (Your Baby) 4:07

4. Stupid 3:30

5. Midnite 3:48

6. Sposed To Be 3:36

7. Suddenly 4:36

8. What’s Good 4:14

Toni Braxton Top Hits by SounDarts.gr