skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Vanessa Paradis

Discography & ID : Vanessa Paradis

Ύψος

Gallery

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis & Johnny Depp

Lenny Kravitz & Vanessa Paradis

Lenny Kravitz & Vanessa Paradis

Vanessa Paradis & Woody Allen (από την ταινία Fading Gigolo, 2012)

Vanessa Paradis & Florent Pagny

Vanessa Paradis & Salma Hayek

Orean Lavie & Vanessa Paradis

ID

Καλλιτεχνικό Όνομα: Vanessa Paradis

Ολόκληρο Όνομα: Vanessa Chantal Paradis

Ημερομηνία Γέννησης: 22 Δεκεμβρίου 1972

Τόπος Γέννησης: Saint-Maur-des-Fossés, Val-de-Marne, Γαλλία

Επάγγελμα: τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια 

Οικογενειακή Κατάσταση: Johnny Depp/ηθοποιός (Παντρεύτηκαν: 1998. χώρισαν: 2012), Samuel Benchetrit/ηθοποιός-σεναριογράφος (Παντρεύτηκαν: 2016)

Τέκνα: Lily-Rose Depp/μοντέλο-ηθοποιός (1999) και John Christopher «Jack» Depp III (2002)

Γονείς: Corinne και André Paradis (designers εσωτερικών χώρων)

Αδέρφια: Alysson Paradis/ηθοποιός (1984)

Ενεργός στη μουσική: 1981-σήμερα

Βραβεία: Η Vanessa Paradis έχει αποσπάσει 13 μουσικά βραβεία μέχρι σήμερα:

1 César Award, 1 Prix Romy Schneider, 6 Victoire de la Musique,  1 Ordre des Arts et des Lettres, 1 Genie Award, 1 Jutra Award, 1 Cabourg Romantic Film Festival , 1 Legion of Honour.

Για να δείτε την λίστα με όλα τα βραβεία και τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει η Vanessa Paradis κάντε κλικ εδώ.

Official Websitevanessaparadis.fr

πηγές: en.wikipedia.org, google

Discography

Start Here
Start Here
1988 – M&J
1988 – M&J
1990 – Variations sur le même t’aime
1990 – Variations sur le même t’aime
1992 – Vanessa Paradis
1992 – Vanessa Paradis
1994 – Live
1994 – Live
2000 – Bliss
2000 – Bliss
2001 – Au Zénith (Live)
2001 – Au Zénith (Live)
2004 – Atomik Circus (with The Little Rabbits) (O.S.T.)
2004 – Atomik Circus (with The Little Rabbits) (O.S.T.)
2008 – Divinidylle Tour (Live)
2008 – Divinidylle Tour (Live)
2007 – Divinidylle
2007 – Divinidylle
2009 – Best of Vanessa Paradis (Compilation)
2009 – Best of Vanessa Paradis (Compilation)
2010 – Une nuit à Versailles (Live)
2010 – Une nuit à Versailles (Live)
2011 – Un monstre à Paris (with -M-) (O.S.T.)
2011 – Un monstre à Paris (with -M-) (O.S.T.)
2013 – Love Songs
2013 – Love Songs
2014 – Love Songs Tour (Live)
2014 – Love Songs Tour (Live)
2018 – Les sources
2018 – Les sources

Start Here

  • Η Vanessa Chantal Paradis, γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου 1972, είναι Γαλλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός, ηθοποιός και μοντέλο.
  • Η Paradis έγινε star σε ηλικία 14 ετών με παγκόσμια επιτυχία μέσω του single της, “Joe le taxi”. Από το 1991, η Paradis είναι επίσημο μοντέλο για τον οίκο Chanel. Ήταν σε σχέση με τον Αμερικανό ηθοποιό, Johnny Depp, από το 1998 ως το 2012, ενώ μαζί έχουν δύο παιδιά, την Lily-Rose και τον John “Jack” Christopher Depp III. Η αδερφή της Vanessa, Alysson Paradis, είναι επίσης ηθοποιός.
    Η Vanessa Paradis γεννήθηκε στο Saint-Maur-des-Fossés, στην Γαλλία, από τους σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Corinne και André Paradis. Ξεκίνησε να αναπτύσσει το ταλέντο της στο τραγούδι σε ηλικία επτά ετών, όταν ο θείος της, ο δισκογραφικός παραγωγός Didier Pain, την βοήθησε να εμφανιστεί στο πρόγραμμα της τοπικής τηλεόρασης, “L’École des fans”, ένα talent show για παιδιά-τραγουδιστές.
  • Η Paradis ηχογράφησε το “La Magie des surprises-parties” το 1983 και το παρουσίασε σε ένα φεστιβάλ της Ιταλίας το 1985. Παρά το γεγονός ότι δεν αποτέλεσε επιτυχία, δόθηκε η σκυτάλη στο τραγούδι που την ανέδειξε ως τραγουδίστρια. Το “Joe le Taxi” κυκλοφόρησε το 1987 σε ηλικία 14 ετών. Έμεινε στην πρώτη θέση των γαλλικών single charts για 11 εβδομάδες και –ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εποχής- το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου κατέλαβε την 3η θέση.
  • Τον Μάρτιο του 1989, σε ηλικία 16 ετών, παράτησε το σχολείο για να ασχοληθεί με την καριέρα της.
  • Η Paradis κυκλοφόρησε το album “ Variations sur le même t’aime” το 1990 και σε αυτό συμπεριέλαβε ένα remake του “Walk on the Wild Side” του Lou Reed. Το 1990, η Paradis κέρδισε ένα César Award για την κατηγορία «Most Promising Actress» για τον ρόλο της στο “Noce Blanche”.
  • Το 1992, η Paradis μετακόμισε στις Η.Π.Α. για να δουλέψει με τον Lenny Kravitz, με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο. Η Paradis ξεκίνησε να δουλεύει για ένα αγγλόφωνο album, κάτι το οποίο ήταν πρωτόγνωρο για την ίδια. Η συγγραφή των τραγουδιών και η παραγωγή τους φέρουν την υπογραφή του Kravitz, ενώ ο δίσκος έχει τίτλο, “Vanessa Paradis” και κατέλαβε την κορυφή των γαλλικών charts.
  • Το 1997, η Paradis έπαιξε στο “Un amour de sorcière” με τους Jeanne Moreau και Jean Reno, πριν από το “Une Chance Sur Deux”, με τον Alain Delon και τον Jean-Paul Belmondo. Τον Μάρτιο του 1999, κυκλοφόρησε το “La fille sur le Pont”, από την Patrice Leconte.
    Η Paradis στην συνέχεια κυκλοφόρησε τον δίσκο, “Divinidylle” το 2007 και το 2008 κέρδισε δύο βραβεία “Les Victoires de la Musique”. Ο Καναδός σκηνοθέτης Jean-Marc Vallée επέλεξε την Paradis για την ταινία «Café de Flore», στην οποία υποδύεται μία μόνη μητέρα ενός παιδιού με σύνδρομο Down κατά την δεκαετία των ‘60s.
  • Το 2010, η Paradis κυκλοφόρησε τον acoustic δίσκο της, “Une nuit à Versailles”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στην Όπερα του Παλατιού των Βερσαλλιών, κατά τη διάρκεια της “Vanessa Paradis Concert Acoustique” περιοδείας της. Το 2010 έγινε το πρόσωπο της Chanel για το νέο της κραγιόν, Rouge Coco.
  • Τον Μάιο του 2013, η Vanessa Paradis, κυκλοφόρησε τον νέο της δίσκο, “Love Songs”. Ένα διπλό LP σε παραγωγή του Γάλλου τραγουδιστή και παραγωγού, Benjamin Biolay. Το πρώτο single, “Love Song” γράφτηκε επίσης από τον ίδιο, ενώ παρατηρείται η συνδρομή των Mickaël Furnon και Johnny Depp στους στίχους ορισμένων τραγουδιών, αλλά και της κόρης της, Lily-Rose.

Πηγή: en.wikipedia.org

1988 – M&J

  • Κυκλοφόρησε: 15 Αυγούστου 1988
  • Εταιρεία: Barclay/Polydor
  • Μορφή: LP, MC, CD
  • Πιστοποιήσεις: FR: Platinum
  • Παραγωγή: Bertrand Châtenet, Franck Langolff, Philippe Osman
  • Singles από το «M&J«:
  1. «Joe le Taxi» Κυκλοφόρησε: Απρίλιος 1987
  2. «Marilyn & John» Κυκλοφόρησε: Ιούνιος 1988
  3. «Maxou» Κυκλοφόρησε: Νοέμβριος 1988
  4. «Coupe-coupe» Κυκλοφόρησε: Μάρτιος 1989
  5. «Mosquito» Κυκλοφόρησε: Σεπτέμβριος 1989

Tracklist:

1. «Marilyn & John» – 5:48

2. «Maxou» – 3:50

3. «Le Bon Dieu est un marin» – 4:28

4. «Mosquito» – 4:21

5. «Soldat» – 5:41

6. «Joe le taxi» – 3:56

7. «Coupe coupe» – 5:21

8. «Chat ananas» – 3:47

9. «Scarabée» – 6:25

10. «Marilyn & John» [English Version] – 5:46

1990 – Variations sur le même t’aime

  • Κυκλοφόρησε: 18 Ιουνίου 1990
  • Εταιρεία: Barclay/Polydor
  • Μορφή: LP, MC, CD
  • Πιστοποιήσεις: FR: Platinum
  • Παραγωγή: Bertrand Châtenet, Franck Langolff, Philippe Osman
  • Singles από το «Variations sur le même t’aime«:
  1. «Tandem» Κυκλοφόρησε: Μάιος 1990
  2. «Dis-lui toi que je t’aime» Κυκλοφόρησε: Νοεμβρίου 1990
  3. «L’Amour en soi» Κυκλοφόρησε: Μάιος 1991

Tracklist:

1. «L’Amour à deux» – 4:55

2. «Dis-lui toi que je t’aime» – 3:58

3. «L’Amour en soi» – 5:07

4. «La Vague à lames» – 3:15

5. «Ophélie» – 4:01

6. «Flagrant délire» – 3:45

7. «Tandem» – 3:30

8. «Au charme non plus» – 3:50

9. «Variations sur le même t’aime» – 3:59

10. «Amour jamais» – 4:17

11. «Ardoise» – 4:00

12. «Walk on the Wild Side» – 4:28

1992 – Vanessa Paradis

  • Κυκλοφόρησε: 1 Μαΐου 1992
  • Εταιρεία: Barclay/Polydor
  • Μορφή: LP, MC, CD
  • Πιστοποιήσεις: FR: Platinum
  • Παραγωγή: Lenny Kravitz
  • Singles από το «Vanessa Paradis«:
  1. «Be My Baby» Κυκλοφόρησε: 1 Σεπτεμβρίου 1992
  2. «Sunday Mondays» Κυκλοφόρησε: Ιανουάριος 1993
  3. «Natural High» Κυκλοφόρησε: Μάιος 1993
  4. «Just As Long As You Are There» Κυκλοφόρησε: Ιούλιος 1993

Tracklist:

1. «Natural High» – 3:21

2. «I’m Waiting for the Man» – 3:25

3. «Silver and Gold» – 2:43

4. «Be My Baby» – 3:41

5. «Lonely Rainbows» – 2:33

6. «Sunday Mondays» – 3:56

7. «Your Love Has Got a Handle on My Mind» – 3:56

8. «The Future Song» – 4:55

9. «Paradis» – 3:03

10. «Just as Long as You Are There» – 3:24

Bonus track

11. «Gotta Have It» – 2:17

1994 – Live

  • Κυκλοφόρησε: 28 Φεβρουαρίου 1994
  • Εταιρεία: Remark/Polydor
  • Μορφή: LP, CD

Tracklist:

1. «Natural High» – 4:59

2. «Les Cactus» – 2:47

3. «Marilyn & John» – 4:10

4. «As Tears Go By» – 4:00

5. «Tandem» – 3:46

6. «Dis-lui toi que je t’aime» – 4:24

7. «Joe le Taxi» – 4:16

8. «La Vague à lames» – 4:32

9. «Maxou» – 4:29

10. «Sunday Mondays» – 3:48

11. «Silver And Gold» – 2:46

12. «Gotta Have It» – 2:31

13. «Lonely Rainbows» – 2:34

14. «I’m Waiting for the Man» – 3:31

15. «Be My Baby» – 3:50

16. «Just As Long As You Are There» – 6:00

2000 – Bliss

  • Κυκλοφόρησε: 21 Οκτωβρίου 2000
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: LP, CD
  • Πιστοποιήσεις: FR: 2xGold
  • Singles από το «Bliss«:
  1. «Commando» Κυκλοφόρησε: 2000
  2. «Pourtant» Κυκλοφόρησε: 2000
  3. «Que fait la vie?» Κυκλοφόρησε: 2001 

Tracklist:

1. «L’ Eau et le Vin» – 4:36

2. «Commando» – 3:41

3. «When I Say» – 4:00

4. «Pourtant» – 3:37

5. «Que fait la vie?» – 4:19

6. «Les Acrobates» – 3:42

7. «La La La Song» – 4:25

8. «L’Air du temps» – 4:17

9. «St. Germain» – 2:36

10. «Dans mon café» – 4:31

11. «Firmaman» – 4:40

12. «La Ballade de Lily Rose» – 2:31

13. «Bliss» – 4:17

2001 – Au Zénith (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 11 Νοεμβρίου 2001
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: CD, DVD
  • Παραγωγή: Vincent Pitras
  • Singles από το «Au Zénith«:
  1. «L’Eau à la bouche (Live)» Κυκλοφόρησε: 2001
  2. «Walk on the Wild Side (Live)» Κυκλοφόρησε: 2001

Tracklist:

1. Intro 1:00

2. «L’Eau et le Vin» – 5:22

3. «Sunday Mondays» – 4:47

4. «Dans mon café» – 4:13

5. «Walk on the Wild Side» – 4:34

6. «Dis-lui toi que je t’aime» – 4:22

7. «L’Eau à la bouche» – 2:11

8. «Joe le Taxi» – 4:08

9. «St Germain» – 4:00

10. «Requiem pour un con» – 2:11

11. «Que fait la vie?» – 4:01

12. «La La La Song» – 4:12

13. «This Will Be Our Year» – 2:14

14. «Pourtant» – 3:22

15. «Tandem» – 4:10

16. «Commando» – 4:19

17. «Marilyn & John» – 5:36

18. «Bliss» – 5:03

19. «Les Acrobates» – 3:15

2004 – Atomik Circus (with The Little Rabbits) (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 7 Απριλίου 2004
  • Εταιρεία: Barclay
  • Μορφή: CD, DVD

Tracklist:

1. “Gorilla” – 2:55

2. “James Bataille” – 4:03

3. “Ma Pétroleuse” – 2:57

4. “Moonshine Gal” – 1:14

5. “Concia James” – 3:06

6. “Dirty” – 4:40

7. “Concia Chachacha” – 3:55

8. “French Cowboy” – 1:59

9. “La Cupa Lucia” – 4:12

10. “Le Petit Vent Du Désert” – 5:25

11. “La Mustang” – 3:31

12. “Come To Me” – 6:46

13. “Number One” – 3:27

14. “Aliens Attack” – 2:57

15. “Slow Down” – 4:04

16. “Highway To Space” – 4:37

2008 – Divinidylle Tour (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Σεπτεμβρίου 2008
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: CD, DVD
  • Singles από το «Divinidylle Tour«:
  1. «Les piles (Live)» feat. -M- Κυκλοφόρησε: 2008
  2. «Joe le taxi (Live)» Κυκλοφόρησε: 2008

Tracklist:

1. “Irrésistiblement” – 3:21

2. “Divine idylle” – 2:44

3. “Les piles” (feat. -M-) – 2:50

4. “Be My Baby” – 3:39

5. “Dis lui toi que je t’aime” – 4:32

6. “Que fait la vie?” – 4:25

7. “La mélodie” – 5:25

8. “Junior suite” – 3:35

9. “Varvara Pavlovna” – 2:28

10. “Pourtant” – 5:55

11. “La bataille” – 3:40

12. “Joe le taxi” – 4:04

13. “Emmenez-moi” – 3:58

14. “L’incendie” – 4:57

15. “Les revenants” – 4:15

16. “Chet Baker” – 3:01

17. “Dès que j’te vois” – 5:55

18. “Saint Germain” – 2:21

19. “Jackadi” – 3:36

20. “Le tourbillion” – 1:34

2007 – Divinidylle

  • Κυκλοφόρησε: 27 Αυγούστου 2007
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: LP, CD
  • Πιστοποιήσεις: FR: 2xPlatinum
  • Παραγωγή: Matthieu Chedid, Alain Chamfort, Franck Monnet
  • Singles από το «Divinidylle«:
  1. «Divine idylle» Κυκλοφόρησε: 2007
  2. «Dès que j’te vois» Κυκλοφόρησε: 2007
  3. «L’Incendie» Κυκλοφόρησε: 2008

Tracklist:

1. «Divine Idylle»

2. «Chet Baker»

3. «Les Piles»

4. «Dès que je te vois»

5. «Les Revenants»

6. «Junior suite»

7. «L’Incendie»

8. «Irrésistiblement»

9. «La Bataille»

10. «La Mélodie»

11. «Jackadi»

12. «I Wouldn’t Dare»

Bonus track

13. «Emmenez-moi» (Ιαπωνία)

14. «Emmenez-Moi» (Online)

2009 – Best of Vanessa Paradis (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 23 Νοεμβρίου 2009
  • Εταιρεία: Remark/Polydor 
  • Μορφή: 2LP, 2CD, download
  • Πιστοποιήσεις: FR: Platinum

Tracklist:

Disc one

1. «Il y a»

2. «Pourtant»

3. «Marilyn & John»

4. «Dis lui toi que je t’aime»

5. «Joe le Taxi»

6. «Maxou»

7. «Sunday Mondays»

8. «Tandem»

9. «Natural High»

10. «Commando»

11. «Be My Baby»

12. «Divine idylle»

13. «Dès que j’te vois»

14. «Just As Long As You Are There»

15. «Que fait la vie»

16. «L’incendie»

Disc two

1. «Marilyn & John»

2. «Dans mon café»

3. «La déclaration d’amour» (feat. Matthieu Chedid)

4. «Jackadi»

5. «I Love Paris»

6. «Emmenez-moi» (Live)

7. «La ballade de Johnny Jane» (feat. Jane Birkin)

8. «When I Say»

9. «Concia chachacha»

10. «St Germain»

11. «This Will Be Our Year»

12. «Les filles electriques» (feat. with Alain Souchon)

13. «Made in Asia»

14. «Abracadabra»

15. «I Wouldn’t Dare»

16. «Scarabée» (Acoustic version)

17. «Varvara Pavlovna»

2010 – Une nuit à Versailles (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 29 Νοεμβρίου 2010
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: CD, DVD

Tracklist:

1. «Pourtant»

2. «Que Fait La Vie»

3. «Junior Suite»

4. «Scarabee»

5. «Dans Mon Cafe»

6. «Chet Baker»

7. «Bliss»

8. «St. Germain»

9. «Jackade»

10. «When I Say»

11. «La Melodie»

12. «Sunday Mondays»

13. «Joe Le Taxi»

14. «Be My Baby»

15. «Le Temps De L’Amour»

16. «L’Incendie»

17. «Dis Lui Toi Que Je T’Aime»

18. «Divine Idylee»

19. «Tandem»

20. «Il Y A»

2011 – Un monstre à Paris (with -M-) (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: Οκτώβριος 2011
  • Εταιρεία: Barclay , Universal Music France
  • Μορφή: CD

Tracklist:

French version

1. «Les actualités Interlude» – 0:27

2. «La valse de Paris» – 0:43

3. «La Seine – Cabaret» – 1:17

4. «Emile et Raoul» – 2:00

5. «Sur les toits» – 1:28

6. «Maynott» – 1:05

7. «La rencontre» – 1:45

8. «Un monstre à Paris» – 2:18

9. «Le baptëme» – 0:11

10. «Francœur» – 2:13

11. «Brume à Paname» – 1:01

12. «Cabaret» – 1:02

13. «La Seine» – 2:48

14. «Perquisition» – 0:59

15. «Sacré cœur» – 0:56

16. «Papa Paname» – 2:23

17. «Sue le fleuve»/»Tournesol» – 1:15

18. «Tour Eiffel infernale» – 2:29

19. «L’amour dans l’âme» – 1:30

20. «Flashback» – 1:39

21. «U p’tit baiser» – 2:24

22. «Funky baiser» – 5:13

English version

1. «Interlude – the News» – 0:27

2. «La Valse de Paris» – 0:43

3. «La Seine and I Cabaret» Vanessa Paradis – 1:17

4. «Emile et Raoul» – 2:00

5. «Sur les Toits» – 1:28

6. «Maynott» – 1:05

7. «La Rencontre» – 1:45

8. «A Monster in Paris» – 2:18

9. «Interlude – Lucille ‘The Baptism'» – 0:11

10. «Francœur – Lucille» – 2:13

11. «Brume à Paname» – 1:01

12. «Cabaret» – 1:02

13. «La Seine and I» – 2:48

14. «Perquisition» – 0:59

15. «Sacré Cœur» – 0:56

16. «Papa Paris» – 2:23

17. «Sue le Fleuve – Tournesol» – 1:15

18. «Tour Eiffel Infernale» – 2:29

19. «Love is in My Soul» – 1:30

20. «Flashback» – 1:39

21. «Just a Little Kiss» – 2:24

22. «Funky Baiser» – 5:13

2013 – Love Songs

  • Κυκλοφόρησε: 13 Μαΐου 2013
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: 2xLP, 2xCD
  • Πιστοποιήσεις: FR: Platinum
  • Singles από το «Love Songs«:
  1. «Love Song» Κυκλοφόρησε: 2013
  2. «Les espaces et les sentiments» Κυκλοφόρησε: 2013
  3. «Mi amor» Κυκλοφόρησε: 2014

Tracklist:

1. “L’Au-Delà” – 3:21

2. “Love Song” – 3:31

3. “C’Est Quoi ?” – 3:11

4. “Les Espaces Et Les Sentiments” – 3:07

5. “Prends Garde A Moi” – 4:04

6. “Tu Pars Comme On Revient” – 2:55

7. “The Dark, It Comes” – 4:00

8. “Rocking-Chair” – 4:20

9. “Station Quatre-Septembre” – 3:29

10. “Tu Vois C’que J’vois” – 3:13

11. “La Crème” – 2:42

12. “Le Rempart” – 3:11

13. “Mi Amor” – 3:07

14. “New Year” – 3:07

15. “Tu Si Na Cosa Grande” – 2:50

16. “Sombreros” – 4:23

17. “Être Celle” – 3:38

18. “Doorway” – 2:58

19. “La Chanson Des Vieux Cons” – 4:44

20. “Les Roses Roses” – 3:51

Bonus Tracks

21. “Plus D’amour” – 3:54

22. “Encore” – 3:40

2014 – Love Songs Tour (Live)

  • Κυκλοφόρησε: 24 Νοεμβρίου 2014
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: CD, DVD

Tracklist:

Love Songs Tour – Disque I

1. “Pas Besoin De Permis” (feat. Benjamin Biolay) – 3:55

2. “Intro” – 1:59

3. “Il Y A” – 2:54

4. “La Seine” – 3:08

5. “Natural High” – 3:25

6. “Station Quatre-Septembre” – 3:35

7. “Pourtant” – 3:26

8. “Tandem” – 3:58

9. “Sunday Mondays” – 3:45

10. “Joe Le Taxi” – 3:51

11. “L’incendie” – 2:56

12. “Dis-lui Toi Que Je T’aime” – 3:51

13. “Commando” – 3:50

14. “Le Rempart” – 4:31

15. “Pas Besoin De Permis” feat. Benjamin Biolay – 3:45

16. “Marilyn & John” – 4:19

17. “Divine Idylle” – 2:44

18. “Tu Vois C’que J’vois” – 4:31

19. “Love Song” – 5:45

Love Songs Concert Symphonique – Disque II

1. “L’ouverture” – 2:04

2. “L’au-delà” – 3:43

3. “Love Song” – 3:39

4. “C’est Quoi ?” – 3:03

5. “Les Espaces Et Les Sentiments” – 3:29

6. “Prends Garde À Moi” – 4:04

7. “Tu Pars Comme On Revient” – 3:34

8. “Rocking-chair” – 4:10

9. “Station Quatre-Septembre” feat. Benjamin Biolay – 3:16

10. “Tu Vois C’que J’vois” – 4:46

11. “L’interlude” – 1:44

12. “La Crème” – 3:03

13. “Le Rempart” feat. Benjamin Biolay – 3:28

14. “Mi Amor” – 3:15

15. “New Year” – 3:20

16. “Tu Si ‘Na Cosa Grande” – 2:58

17. “Être Celle” – 3:37

18. “Doorway” – 2:54

19. “La Chanson Des Vieux Cons” – 5:37

20. “Les Roses Roses” feat. Benjamin Biolay – 4:16

2018 – Les sources

  • Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 2018
  • Εταιρεία: Barclay/Universal
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το «Les sources»:
  1. «Ces Mots Simples» Κυκλοφόρησε: 16 Νοεμβρίου 2018

Tracklist:

1. Les sources 0:58

2. Kiev 3:52

3. La plage 4:06

4. Ces mots simples 2:54

5. C’est dire 4:43

6. On oubliera 4:23

7. Mio Cuore 2:59

8. Ce que le vent nous souffle 3:02

9. Dans notre monde 3:36

10. Si loin si proche 3:08

11. À la hauteur de mes bas 3:58

12. Chéri 4:26

Vanessa Paradis Top Hits by SounDarts.gr